Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Άτεγκτος....


"Όσοι ράβουν κοστούμια εξουσίας θα τους μείνουν στις ντουλάπες"...
Θετικά αντιμετωπίζουν τα μίντια τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και τη διάθεση του Γιώργου ν' απαλλαγεί από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Όλοι προβάλλουν τη δήλωση του "πληροφορήθηκα ότι κάποιοι ράβουν κοστούμια εξουσίας. Να...

...ξέρουν ότι θα τους μείνουν στις ντουλάπες".

Ο Παπανδρέου έδειξε στην περίπτωση Βερελή και Πάχτα, που τους άφησε εκτός, τη διάθεση του ν' απομακρύνει κάθε στέλεχος του κόμματος που έστω κι απλά να έχει συζητηθεί, χωρίς να έχει προκύψει ευθύνη, τ' όνομα του...

[ nonews-NEWS ]

σχολιασμός της επικαιρότητας | 10/09/09

.

1. Καθαρά χρήματα – Καθαρό περιβάλλον – Καθαρές κουβέντες

Έτσι θα πορευτούμε στην εκλογική αναμέτρηση. Δίνουμε από τώρα με πράξεις το στίγμα του νέου προτύπου ηγεσίας και διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Περισσότερα...

2. Πανικός στη Ν.Δ. Έχουν συνθηκολογήσει με την ήττα. Για αυτό αντί να υπερασπίζονται το έργο τους (λέμε τώρα...), ασχολούνται αποκλειστικά με το Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ!

Δεν θα γλυτώσουν όμως. Θα απολογηθούν για όσα καταστροφικά έκαναν για τον τόπο. Για αυτά θα κριθούν. Τέρμα τα επικοινωνιακά παιχνίδια!

Απαντήσεις για όλες τις προπαγανδιστικές γελοιότητες (φόροι, χρέος, κλπ) της κυβέρνησης που μας έριξε σε ανταγωνιστικότητα οικονομίας 36 θέσεις σε 5 χρόνια! Περισσότερα...

3. Φορολογική πολιτική

Φορολόγηση ακίνητης περιουσίας: Εκείνοι επιβαρύνουν τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία, εμείς θα επιβαρύνουμε προοδευτικά και δίκαια τη μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Ενιαία φορολογική κλίμακα: Στοιχεία για την πρότασή μας. Περισσότερα...

4. Ο Καραμανλής συγκρίνει την Ελλάδα με το κράτος…Φρανκενστάιν!

Στην προσπάθειά του να πείσει ότι η πολιτική του είχε καλύτερα αποτελέσματα από άλλες χώρες συγκρίνει την Ελλάδα, σε κάθε δείκτη, με διαφορετική κάθε φορά χώρα: για τη μείωση στο ρυθμό ανάπτυξης χρησιμοποιεί την Γερμανία, για το έλλειμμα την Ιρλανδία, που άλλοτε χρησιμοποιούσε σαν παράδειγμα προς μίμηση, και για την ανεργία το «αγαπημένο» του παράδειγμα είναι η Ισπανία. Κατασκευάζει μια υποθετική ευρωπαϊκή χώρα-τέρας, ώστε να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης.

Αυτή η γελοιότητα πρέπει να σταματήσει: η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα σε επιμέρους δείκτες αλλά σε όλους τους δείκτες. Είναι η χώρα με το χειρότερο συνδυασμό ελλείμματος, χρέους, ρυθμού ανάπτυξης, ανεργίας και ανταγωνιστικότητας οικονομίας! Περισσότερα...

5. Ρουσφέτια μέχρι την τελευταία στιγμή!

Συνεχίζει η αποχωρούσα κυβέρνηση να κακοποιεί θεσμούς και την αξιοκρατία μέχρι τέλους. Περισσότερα...

Παρακολούθησε ζωντανά την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κοζάνη την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009.

live.pasok.gr

FLASH - BACK ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ : Η πορεία των Συντάξεων...



ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:21 μ.μ. - 10/09/2009

Ανακοινώθηκαν οι λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

.
Ανακοινώθηκαν πριν λίγο τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών με το ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε τα ονόματα. Εκτός μένουν Βερελής, Πάχτας και Νεονάκης, ενώ δεν εμφανίζεται το όνομα του Κώστα Σημίτη στην Α’ Πειραιά, γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες να τεθεί ο πρώην πρωθυπουργός επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Κενές θέσεις έμειναν στις εκλογικές περιφέρειες της Α’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιά, Υπόλοιπου Αττικής και Α’ Θεσσαλονίκης, οι οποίες αναμένεται να συμπληρωθούν τις επόμενες ημέρες με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα επιλέξει και σε ποια από τις περιφέρειες θα κατέλθει ως υποψήφιος. Τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ είναι τα εξής:


Έβρου
Ζαπάρτας Παναγιώτης
Λαζόπουλος Δημήτριος
Μαραγκοζούδης Ζήσης
Ντόλιος Γεώργιος
Ρενταρή – Τέντε Όλγα
Τσιαούση Ελένη

Ροδόπης
Κοτζά Μουμήν Ριτβάν
Μανωλιά Χρυσάνθη
Πεταλωτής Γεώργιος
Τζανίδης Στέφανος
Χατζηοσμάν Αχμέτ

Ξάνθης
Μάντατζη Τσετίν
Ξυνίδης Σωκράτης
Οσμάν Ογλού Σεβάλ
Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος
Σγουρίδης Παναγιώτης

Καβάλας
Αγελαράκης Απόστολος
Γερακούδη Καλλιόπη
Εμινίδης Σάββας
Παπουτσής Δημήτριος
Τιμοσίδης Μιχαήλ
Τσακαλέρου – Κλαπαφτή Μαρίζα

Δράμας
Αηδόνης Χρήστος
Καστρίτης Δημήτριος
Κεφαλίδου Χαρούλα
Ξανθόπουλος Ιωάννης
Τελλίδης Ιωάννης
  • Κατέβασε το αρχείο με όλους τους υποψήφιους από εδώ…
από http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Υπόθεση μεγάλης απάτης στο νομό Καβάλας ερευνά η διοίκηση του ΟΤΕ!!!

γράφει ο Τάσος Αποστολίδης...

Με μια υπόθεση μεγάλης απάτης σε δύο υποκαταστήματα, στο νομό Καβάλας ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση του ΟΤΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, δύο ή περισσότεροι υπάλληλοι φέρονται να έχουν υπεξαιρέσει τα τελευταία 4 χρόνια ποσά που ανέρχονται σε πολλές δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Οι «μακρυχέρηδες» υπάλληλοι δεν «έβαζαν χέρι» κατευθείαν στο ταμείο, ούτε υπεξαιρούσαν τα χρήματα που προέρχονταν από πληρωμές λογαριασμών. Είχαν βρει έναν άλλο τρόπο για να βάλουν λεφτά στην τσέπη τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα τους κατηγορεί, ή για την ακρίβεια υποπτεύεται, η ίδια η διοίκηση της εταιρίας, η οποία διέταξε κατεπείγων εσωτερικό έλεγχο.....

συνέχεια : Υπόθεση μεγάλης απάτης στο νομό Καβάλας ερευνά η διοίκηση του ΟΤΕ!!!

από : www.kavalanet.gr/

Ν. Καζαντζάκης, Ασκητική.

.
Το εδάφιο από την "Ασκητική" του Ν. Καζαντζάκη, που έχουμε αναρτημένο στη Διάταξη μήνες τώρα, συμπεριέλαβε σαν βασική συμπεριφορά στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Γιώργος Παπανδρέου.
Για μας είναι βασική αρχή Υπεύθυνης λειτουργίας του κάθε πολίτη, γι΄ αυτό και χαρήκαμε με την αναφορά αυτή.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει στις ρίζες του.

Υποψήφιοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ν. Καβάλας

.
Απόστολος Αγελαράκης,

Πόπη Γερακούδη,

Σάββας Εμινίδης,

Δημήτρης Παπουτσής,

Μιχάλης Τιμοσίδης,

Μαρίζα Τσακαρέλου.

Καλό Αγώνα σε όλους.
Θα επανέλθουμε αναλυτικά...

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 90

Ετοιμες οι πρωτες αφισσες της Ν.Δ.
























































(κλικ)
Δείτε και άλλες στο : http://asimonis.wordpress.com/

ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…


..................................................................................
Από τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, η επιδίωξη για την κάθαρση του πολιτικού χώρου, μέσω της αποκάλυψης στο λαό, όλης της αλήθειας για τασκάνδαλα και ταυτόχρο-να η θεσμοθέτηση αξιόπι-στων κανόνων διαφάνειας, ελέγχου και δημοσιότητας, οι οποίοι θ΄ αποτρέπουν την εμφάνιση νέων, απαράδε-κτων, φαινομένων.

΄Οσοι και όποιοι, (όπου κι αν βρίσκονται), πίστεψαν, πως οι μέχρι τώρα θέσεις και απόψεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αφορούσαν τακτικίστικα κόλπα, για προεκλογικά οφέλη, ας φροντίσουν ν΄ απογοητευτούν, καθώς ο Παπανδρέου είναι …αγύριστο κεφάλι : μία από τις πρώτες ημέρες, (μπορεί και την πρώτη), λειτουργίας του νέου κοινοβουλίου, θα επανακατατεθούν οι προτάσεις για τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, για τα σκάνδαλα της Siemens και του Βατοπαιδίου.

Το δόγμα «πρέπει να καθαρίσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ματώσουμε», θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας, προς όλες τις κατευθύνσεις…
Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πειστεί ο λαός, πως κάτι αλλάζει και ν΄ απαλλαγεί, (όσο γίνεται), η Πολιτική από τις λίγδες και τις ρετσινιές του παρελθόντος.
Βέβαια, αυτό σημαίνει, πως χρειάζεται και θα υπάρξουν, ο καταλογισμός ευθυνών, (πολιτικών και ποινικών) και η πρέπουσα τιμωρία, όπου και σ΄ όποιον πρέπει !...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:46 μ.μ. - 10/09/2009

Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !...

από http://logoplokies.blogspot.com/

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:38 μ.μ. - 10/09/2009

Η... ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Ούτε χθες βράδι είδαμε στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων δηλώσεις του Τσίπρα ή άλλων στελεχών του Σύριζα. Τον λόγο σας τον είπαμε ξανά. Μη έχοντας κανέναν επικεφαλής, πλέον, ο Σύριζα, έπαψε να έχει και εκπροσώπηση! Όλοι -και ο Τσίπρας- θεωρούνται απλώς υποψήφιοι βουλευτές με σταυρό, οπότε εμπίπτουν στη διάταξη που ορίζει μια τηλεοπτική εμφάνιση σε όλη την προεκλογική περίοδο! Πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς για την κατάντια ενός κόμματος, που μέχρι πριν από λίγους μήνες έδειχνε ότι μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό;
από " veto300.blogspot.com "

Χάκερς χτύπησαν τον ΑΝΤ1...


Προσωπικά δεδoμένα ποδοσφαιριστών, καλλιτεχνών κι εκατοντάδες άσεμνες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε χιλιάδες χρήστες μέσα από το e-mail του ΑΝΤ1.

Χάκερς έσπασαν τον mail server (διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και
άρχισαν να κυκλοφορoύν μαζικά το υλικό με τα στοιχεία που σας είπαμε.

Μ 'αυτό τον τρόπο κατάφεραν να πλήξουν και να εκθέσουν την σοβαρότητα του Ομίλου ΑΝΤ1...

Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ | Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παρακολούθησε ζωντανά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΕΣ..... Του Γιάννη Ιωάννου

από " ΕΘΝΟΣ "

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )

από " ΤΑ ΝΕΑ "

Αντάλλαξαν πυρά στην πόρτα του Μαξίμου

Αποχωρώντας από τη συνεδρίαση ο κ. Μεϊμαράκης ρωτήθηκε εάν στην Κυβερνητική Επιτροπή συμμετείχε και ο κ. Ζαγορίτης και εκείνος, χαμογελαστός, απάντησε: «Δεν τον πρόσεξα! Ρωτήστε τον κ. Αντώναρο...». Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στην έξοδο ο γραμματέας της Ν.Δ., ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε ότι «δεν πρόσεξε» τον υπουργό Άμυνας και προκάτοχό του στη Ρηγίλλης.
από " ΤΑ ΝΕΑ "

Φοροπόλεμος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα «ρετιρέ»

συνέχεια : Φοροπόλεμος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα «ρετιρέ»

Γαλάζια γρίπη σε 11 Περιοχές... και στην υπόλοιπη Ελλάδα υπό επώαση.....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:59 π.μ. - 10/09/2009