Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Το ανέκδοτο της εβδομάδας.

Γιατί σταμάτησαν τα έργα στο Βοτανικό, εκεί που θα χτίζοταν το νέο γήπεδο του Παναθηναικού; Επειδή... στις ανασκαφές η αρχαιολογική υπηρεσία, βρήκε αρχαία!
Ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο του Παναθηναϊκού!
Post: Kostas
 από Ατσάραντος
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ 

Η σπανακόπιτα


Γυρίζει ο σύζυγος το βράδυ σπίτι του κατακουρασμένος πάει στο μπάνιο και βρίσκει το φως σβυστό.
-Τί συμβαίνει ρε γυναίκα? ρωτάει την σύζυγο, γιατί δεν ανάβει το φως??
-Δεν ξέρω αγάπη μου, απαντά εκείνη, περίμενα εσένα να το φιάξεις.
-Είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι,απαντά αυτός ξέρεις να έχω ιδέα από ηλεκτρολογικά?απαντά αυτός.
Την επομένη ξανάρχεται ο σύζυγος κουρασμένος,βρίσκει το τηλέφωνο κομμένο.
-Τί συμβαίνει με το τηλέφωνο και δεν δουλεύει? ρωτάει την σύζυγο.
-Και πού θέλεις να ξέρω εγώ, εσένα περίμενα να το φιάξεις, απαντά εκείνη.
-Είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι,απαντά αυτός ξέρεις να έχω ιδέα από τηλέφωνα??
Την τρίτη ημέρα επιστρέφει σπίτι και όλα δουλεύουν ρολόι.
-Τί έγινε? ρωτάει την σύζυγο, έφερες ανθρώπους να τα φιάξουνε??
-Ναι ευτυχώς, ήρθε ο κυρ Παναγιώτης από τον πάνω όροφο και μου τα έφιαξε.
-Καί πόσα πλήρωσες?? ρωτάει ο σύζυγος.
-Κοίταξε να δεις, μου είπε το εξής, για να ξοφλήσουμε ή θα μου κάνεις ένα ταψί σπανακόπιτα, ή θα κοιμηθείς μαζί μου.
-Και σύ τι έκανες? ρωτάει όλο αγωνία ο σύζυγος.
-Είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, ξέρεις να έχω ιδέα από σπανακόπιτα?????

από "γελαδερός"

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Ένας μικρός προσπαθεί να φτάσει το κουδούνι μιας πόρτας κάποιου σπιτιού, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.  Τον βλέπει ένας κύριος και πλησιάζει να τον βοηθήσει.  Τον σηκώνει στα χέρια και όταν ο μικρός κτυπά το κουδούνι, τον κατεβάζει κάτω.  Τότε ο μικρός γυρίζει και του λέει, έτοιμος να το βάλει στα πόδια:

-Και τώρα κύριε, τρέξτε γιατί θα βγουν να μας κυνηγήσουν!

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μπουτάκια έξω λοιπόν...

Μπουμπούκος και Μπουμπούκα αναμιγνύονται με το διάσημο πλήθος στο live των Onirama...
1
 Ένα στόμα συνηθισμένο να ανοίγει προκειμένου να ξεχυθεί από μέσα του το ευαγγέλιο της νέας εθνικόφρονος Δεξιάς, πρέπει να νοιώθει μεγάλη ανακούφιση τραγουδώντας ροκάκια, για αλλαγή.
2 "Έχεις εκθέσει ποτέ εν γνώσει σου τους μηρούς σου σε δημόσια θέα, αδιαφορώντας τι θα πουν οι άνθρωποι γύρω σου?" (αυτό που απάντησες είναι... αλήθεια).
3 Μπούστο που σφύζει από εθνική περηφάνια για την αξία της νέας ελληνικής ποπ και ροκ σκηνής.
4 Δείγμα διακριτικής κτητικότητας, που δηλώνει στο περίγυρο ότι "η κυρία συνοδεύεται", χωρίς να καταπιέζει τη μέση γύρω από την οποία τυλίγεται.
Όταν ολόκληρος Πιέρ Μπουρλέ υποκλίθηκε στην ιδιοφυΐα των Beatles, δεν είναι εύλογο τηρουμένων των αναλογιών, μια σύγχρονη Ελληνίδα συνθέτις συμφωνικών έργων να είναι φαν των Onirama?...

Από το FISH&CHIPS του περιοδικού BIG FISH του Πρώτου Θέματος.

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ...


Μπούκαραν στα πλοία. Το βάζει στα πόδια ο Χατζηγάκης... 
Σιγά που θα κρατούσε η εισαγγελική απόφαση τους Κρητικούς και δε θα 'μπαιναν με τα αγροτικά και τα τρακτέρ τους στα πλοία. Μπούκαραν στα δυο πλοία της γραμμής και μας έρχονται στην Αθήνα. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Σ.Χατζηγάκης, για να...

μη τους συναντήσει, το βάζει στα πόδια. Φεύγει μια μέρα νωρίτερα για τις Βρυξέλλες. Μεταξύ μας, η εισαγγελική απόφαση, που επεδίωκε να κρατήσει τους Κρήτες αγρότες μακριά από τα πλοία, ήταν τραβηγμένη απ' τα μαλλιά. Ο λόγος ότι τα τρακτέρ καίνε ντίζελ και δεν μπορούν να κυκλοφορούν στην Αθήνα είχε πλάκα. Οι Κρητικοί φτάνουν το πρωί στον Πειραιά, κι αν ακόμη δεν τους αφήσουν να βγάλουν τα τρακτέρ και τα αγροτικά με τις μαύρες σημαίες από το πλοίο, έχουν ήδη κανονίσει να φτάσουν στο υπουργείο Ανάπτυξης με άλλα συγκοινωνιακά μέσα.
Όχι παίζουμε...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Τα ποσοστά των νομών προκύπτουν από την μηνιαία εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος του ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ για τον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. 





ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Δημοσιεύουμε τον εκτιμώμενο αριθμό εδρών όλων των κόμματων στη Διοικητική Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. όπως αυτός προκύπτει από την επεξεργασία της μηνιαίας εκτίμησης εκλογικού αποτελέσματος της ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ για τον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Το ωχ της ημέρας!

Ο Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Τζίγγερ. Ο Αλαβάνος με τον Γιωργάκη. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οικολογικό κόμμα. Προστατεύει το πράσινο που κινδυνεύει να χαθεί.
υγ Η λιτότητα της προηγούμενης τριετίας τελείωσε. Ξεκίνησε η λιτότητα της επόμενης τριετίας. Στην δέκατη τριετία θα πάρουμε δώρο μια πενταετή λιτότητα.
υγ2 Πάλι στοχευμένες πολιτικές θα κάνει η κυβέρνηση. Καλά θα κάνουν οι στόχοι να κινούνται μπας και αποφύγουν καμιά
υγ3 Μαχαίρι στις αυξήσεις των μισθών λόγω κρίσης. Και τόλεγα στον μισθωτό: Γίνε τραπεζίτης!!! Αλλά δενμε άκουσε.
από ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΝΤΟΡΑ ΑΚΟΥΣ....


Διαβάστε τι λέει η πρώην μις Τουρκία Νεσχάμ Μουλαζίμ για τον τούρκο ηθοποιό Αττίλα Ολγκάτς και για την δημόσια ομολογία του ότι εκτέλεσε 10 Κύπριους. 
Ακόμα και η Τουρκάλα Miss Τουρκία κάνει καλύτερη εξωτερική πολιτική από ότι η Ντόρα Μπακογιάννη:
Λέει λοιπόν...
«Θεωρώ άθλιο τον τρόπο που μίλησε ο Αττίλα Ολγκάτς. Δεν μπορεί να χαμογελά και να παίζει με τον πόνο τόσων ανθρώπων. Είμαι μισή Ελληνίδα και μισή Τουρκάλα, αλλά και
100% Τουρκάλα να ήμουν, πάλι θα θεωρούσα ότι ο πόνος χιλιάδων ανθρώπων που έχουν χάσει τους δικούς τους δεν σταματάει».
ΝΕΣΧΑΝ ΜΟΥΛΑΖΙΜ,
πρώην Μις Τουρκία στο Πρώτο Θέμα

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Από το Έθνος της Κυριακής...




















ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Λάσπη, λάσπη, λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος!

Κάποιοι στη Ρηγίλλης έχουν βάλει τη λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος...
Έτσι, για ακόμη μια φορά, πρωινό ποστ 
δεξιόστροφου blog φιλοξενήθηκε σιγά-σιγά και αλυσιδωτά σε πάρα πολλούς "καλοθελητές", αλλά δυστυχώς και σε σοβαρά blogs. Και επειδή ακριβώς το είδα και σε σοβαρά blogs, πιστεύω ότι πρέπει να μάθουν όλοι, όλη την αλήθεια.
Έμαθα λοιπόν από φίλο που γνωρίζει τα πράγματα ότι η "πληροφορία" περί ιδιότητας συμβούλου στο Τουρκικό "Ινστιτούτο Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων" (EDAM) της κας Λούκας Κατσέλη είναι εντελώς ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ, για να μην πω τίποτε άλλο...
Ανακριβής, γιατί 
ως Διευθύντρια (Μέχρι το καλοκαίρι του 2007) του Κέντρου Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ, η Κατσέλη τοποθετήθηκε ως επίτιμο μέλος επιστημονικών συμβουλίων πολλών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Ένα από αυτά τα κέντρα ήταν και το τουρκικό EDAM. 
H Τουρκία, άλλωστε, είναι χώρα μέλος του ΟΟΣΑ. 
Η σχέση αυτή της Κατσέλη με τους όλους αυτούς τους οργανισμούς και κέντρα έληξε όπως ακριβώς άρχισε. Αυτομάτως. Όταν δηλαδή έληξε η σχέση της και αποχώρησε από το Κέντρο Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ.
Τώρα, εάν το συγκεκριμένο Ινστιτούτο δεν επικαιροποίησε την λίστα των συμβούλων του, ή την κρατάει για λόγους πρεστίζ, δικό του θέμα.
Λίγο ψάξιμο θέλει ρε παιδιά! Μην αναδημοσιεύετε με τόση ευκολία αδιασταύρωτες "πληροφορίες". Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα μάτια μας και να είμαστε πιο προσεκτικοί στην λάσπη που μας σερβίρουν.
Άλλωστε, τα χτυπήματα κάτω από την μέση, η πατριδοκαπηλία και ο υπέρμετρος πατριωτισμός (λες και όλοι οι άλλοι είναι προδότες) είναι γνωρίσματα των αδυνάτων, που δεν έχουν κανένα απολύτως πολιτικό επιχείρημα και καταφεύγουν στην λάσπη.

από Γιωργος Α. Κρόγιας
το μποστάνι

Το είδαμε κι αυτό!

Άκου ερώτηση!
Ερώτηση προς την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν συμμετείχε και στη φετινή Σύνοδο του Νταβός κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.
Στην ερώτησή του ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει πως κάθε κράτος, «προσπαθώντας να αυξήσει το πολιτικό και διπλωματικό του κεφάλαιο, συμμετέχει στη συζήτηση για την επίλυση προβλημάτων που ξεπερνούν τα στενά δικά του» και σημειώνει ότι στην φετινή 39η Σύνοδο του Φόρουμ του Νταβός σφράγισε μέχρι στιγμής η παρουσία της Κίνας, της Ρωσίας και της Τουρκίας.
Καλά αυτός ο Λοβέρδος είναι καλό παιδί, αλλά όλο αστεία λέει ο άτιμος.
Χωρατατζής αποδείχθηκε!
Τι να πάει να κάνει φέτος στο Νταβός η κυβέρνηση; Αφού τα κατάφερε στα μεγάλα ζητήματα να κάνει την πάπια και στα μικρά το κορόιδο! Δηλαδή, στα μεγάλα υπήρξε σεμνή και στα μικρά ταπεινόφρων.
Το Νταβός, ως γνωστόν, είναι «κοσμοπολίτικο» θέρετρο και φιλοξενεί ένα «κοσμοπολίτικο» φόρουμ. Σεμνότητες και ταπεινότητες δεν έχουν θέση εκεί, όπως απέδειξε με την συμπεριφορά του ο… κουμπάρος.
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι η Ελλάς μετά την Ολυμπιάδα και το ευρωπαϊκό κύπελλο στην Πορτογαλία συρρικνώθηκε ξαφνικά σα να έπιασε… μελίγκρα;
Το φαινόμενο αποκαλείται πλασμόλυση. Χάθηκαν όλες οι πολύτιμες ουσίες που περιέκλειε το κρατικό της κύτταρο. Συρρικνώθηκε σε διεθνές επίπεδο.
Όραμα δεν έχει, στρατηγική έπαψε να έχει και η εικόνα της μουτζουρώθηκε από τα απανωτά σκάνδαλα και την ανικανότητα της ηγεσίας της να παίξει ρόλο τουλάχιστον στη Βαλκανική.
Τι δουλειά, λοιπόν, είχε η Ελλάδα στο Νταβός; Εκεί πας για «μούρη» ή για «κατάσταση». Οι ικανοί παίχτες προβάλλουν μούρη για να δημιουργήσουν κατάσταση. Εμείς με τι μούρη θα πηγαίναμε και σε τι κατάσταση θα μπλέκαμε δίχως μούρη;
Άσε, Ανδρέα Λομβέρδο, την πλάκα!
Καλά έκανε η κυβέρνηση και δεν παραβρέθηκε φέτος στο Νταβός.
Άμα δεν υπάρχει πολυθρόνα για σένα καλύτερα να μην περνάς στα σαλόνια, Και στο Νταβός δεν υπάρχουν καρέκλες για τους αρχηγούς κρατών, υπάρχουν μόνο πολυθρόνες και σκαμνάκια.
Πώς είναι δυνατόν μετά να πας σε εκλογές; … με το σκαμνάκι, βρε αδελφέ;
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
"Νίκη της Ν.Δ και ήττα του ΠΑΣΟΚ" ....

χαρακτηρίζει η Απογευματινή την αποχώρηση των μπλόκων των αγροτών από τις εθνικές οδούς...
Μετά από δυο εβδομάδα παράλυσης της χώρας , οι αγρότες αποχώρησαν 
χωρίς να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης ενώ η κοινή γνώμη είδε την υπομονή της να εξαντλείται στις ουρές των εθνικών οδών...
Παρακολουθήσαμε επίσης με πολύ ενδιαφέρον τα πλάνα από τα μπλόκα προηγούμενων ετών όπου ο Χατζηγάκης και λοιποί γαλάζιοι βουλευτές ανέβαιναν στα τρακτέρ και υποστήριζαν τους αγρότες
"ανιδιοτελώς"...
Όλα αυτά συνιστούν για την Απογευματινή "νίκη της Ν.Δ στον κάμπο"...
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ποια είναι η 
"ήττα του ΠΑΣΟΚ"...!!!
Τι ακριβώς μπορεί να χάσει ένα κόμμα της Αντιπολίτευσης από την απεργιακή κινητοποίηση μιας κοινωνικής ομάδας ;
Ελπίζουμε ότι όλα αυτά που γράφουν τα διάφορα παπαγαλάκια να μην τα πιστεύουν κιόλας γιατί τα συμπεράσματα που θα βγάζαμε για τη νοημοσύνη τους θα ήταν θλιβερά...

από ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

το μποστάνι

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα στο blog του Περιπτερά :


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Κάποιοι άνδρες αγαπούν τόσο τη γυναίκα τους που, για να μην τη φθείρουν, χρησιμοποιούν γυναίκες άλλων.-
από ΑΣΜΩΝΗΣ όπως και τα προηγουμενα αθάνατα.....
το μποστανι
Αν η γυναίκα ήταν καλή, θα είχε μία και ο Θεός. Αν η γυναίκα ήταν πιστή, τότε ο διάβολος δεν θα είχε κέρατα.-
το μποστάνι
Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές.-
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η συγγνώμη είναι ηθική!!!...


-Γιώργο, συγχαρητήρια που ζήτησες συγγνώμη, αλλά γιατί ζήτησες συγγνώμη μόνο από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας;
-Οι υπόλοιποι αφενός με έχουν συγχωρήσει και αφετέρου δεν με ψηφίζουν!

από pitsirikos
ΤΟ ΜΠΣΟΤΑΝΙ

Έκκληση στους απαγωγείς

Απευθύνω έκκληση στους απαγωγείς του κ. Παναγόπουλου να μη μεταφέρουν τα λύτρα στο εξωτερικό. Οι εφοπλιστές μεταφέρουν εδώ και δεκαετίες τα χρήματά τους στο εξωτερικό - αν το κάνουν και οι κακοποιοί, η οικονομία της χώρας θα καταρρεύσει. Σε αυτή την τόσο άσχημη για τη χώρα μας οικονομική συγκυρία, παρακαλώ τους απαγωγείς του κ. Παναγόπουλου να επενδύσουν τα λύτρα στην Ελλάδα ώστε να ανέβει ο ρυθμός ανάπτυξης και να μειωθεί το έλλειμμα. Τους ευχαριστώ.
απο: pitsirikos.blogspot.com
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Πολύ κοντά στη γραμμή τουΜεγάρου Μαξίμου και σήμερα τοΒήμα της Κυριακής παίζει και πάλι με την παροχολογία και τα σενάρια των πρόωρων εκλογών (πατήστε κλικ). Στην ίδια λογική τα ρεπορτάζ και στις εσωτερικές σελίδες αλλά και τα παρασκήνια στον Βηματοδότη...

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Παντρεμένος 3 φορές ο γυναικολόγος...

Αντιδρούν οι συναδελφοί του στο ΙΑΣΩ...
Έχει προλάβει κι έχει κάνει 3 κιόλας γάμους. Η τωρινή συζυγός του είναι έγκυος 6 μηνών. Ο γυναικολόγος που κατηγορείται για αγορά και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, συναντά από παντού αντιδράσεις, πέρα από τους πελάτες του (που όπως ήδη σας είπαμε αντέδρασαν όταν έμαθαν για το τι κατηγορείται), είχε την...
ίδια και χειρότερη αντιμετώπιση από τους συναδέλφους του. Όπως μάθαμε πιέζουν την διοίκηση του ΙΑΣΩ, να του καταγγείλει την σύμβαση εργασίας και να τον απομακρύνει από το νοσοκομείο...

"Ο Ρουσόπουλος θα έπρεπε να 'χε παραιτηθεί" ...

Πρόκληση η βίλα με πισίνες, με γήπεδα γκολφ και Φιλιππινέζες... 
Καταπέλτης ο πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. , Ν.Καραχάλιος. Ουσιαστικά, ήταν ο πρώτος, απόψε, σχολιαστής, της πρώτης Μεταβατοπεδινής συνέντευξης του Ρουσόπουλου. Τον κατακεραύνωσε από το δελτίο του ALPHA και του έστειλε ένα μήνυμα:
Ότι όλοι αυτοί που υπέφεραν εξαιτίας του τον... περιμένουν και δείχνουν αποφασισμένοι να μην του αφήσουν χώρο να πλευρίσει ξανά τον Καραμανλή. Τούρμπο. Τα 'χε γραμμένα, έριχνε κλεφτές ματιές στις σημειώσεις του. "Πως προαναγγέλλει(ο Ρουσόπουλος) κάθοδο ως υποψήφιος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής; Από ποιον πήρα άδεια; Μόνο ο πρωθυπουργός και...

ο Γραμματέας του κόμματος θα μπορούσε να του δώσει άδεια να το ανακοινώσει" .
Πες τα Χρυσόστομε, το nonews-NEWS, ήδη τα 'χει ρίξει.
Ο Καραχάλιος είπε και κάτι άλλο σημαντικό. "Ο Ρουσόπουλος έχει διαταραγμένη σχέση με την κοινωνία. Δεν έχουμε το δικαίωμα να προκαλούμε, να χτίζουμε βίλες με πισίνες, με γήπεδα γκολφ, με Φιλιππινέζες" .
Και η χαριστική βολή. "Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Δεν έχει εκλεγεί με σταυρό. Η θέση του βουλευτή Επικρατείας είναι τιμητική θέση και θα 'πρεπε να την είχε παραδόσει μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο" . Ο Καραχάλιος δεν παρέλειψε να ρίξει βολές εναντίον του "συστήματος Ρουσόπουλου" και να αφήσει βαρύτατους υπαινιγμούς για τα παπαγαλάκια του. "Υπάρχουν περίεργες διαδρομές σε δημοσιογραφικά γραφεία" .
Ήταν φοβερός και έδωσε πόντους, απόψε, στο δελτίο του ALPHA, με τον Α.Σρόιτερ, που ξεκίνησε δυναμικά μ' αυτήν τη συνέντευξη...

Κυριακάτικη δημοσκόπηση:Ανοίγει πάλι η ψαλίδα



ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η hot Ελενα Μπασέσκου που θέλει...

...να κάνει κόλαση την Ευρωβουλή!‏

.
Από το bollywood-greece.blogspot.com
.

Bάζει πλώρη για την Ευρωβουλή η κόρη του προέδρου της Ρουμανίας που φωτογραφίζεται όπως η Σάσα η Τζούλια...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ....


Τα ρέστα του υπέρ Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας παίζει σήμερα οΤύπος της Κυριακής. Πιο υποστηρικτό πρωτοσέλιδο δεν θα μπορούσε να υπάρξει!...


Τζάμπα να πάει η επίσκεψη δηλ...... ;;;
Θύμα (ίνα μή τι άλλο είπω) Σιμήτη  .... τα βλέπεις ;;;...
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΜΠΛΟΚΟ ΟΠΛΩΝ....

Πολύ σημαντική η αποκάλυψη της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας για το φορτίο του υλικού CK22 που χρησιμοποιείται για κατασκευή πυραύλων και δεσμεύτηκε στην Ελευσίνα πριν καταλήξει στο Ιράν!
από pressmme
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ