Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Την ώρα που ο Ερντογάν γράφει Ιστορία, εμείς ροζ οδαλίσκες που πηδιούνται και ζητιανεύουν! Πως κατάντησε έτσι η πατρίδα μας;


















Στο Νταβός, ο Ταγίπ Ερντογάναπεκάλεσε δολοφόνο, τον ηγέτη των Εβραίων, των "αρχηγό" των Μασόνων, του AIPAC, των απανταχού Εβραικών λόμπυ, τον επικεφαλής του Εβραικού κράτους, τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες.
Μετά απ αυτό, θα περίμενε κανείς μύδροι, κεραυνοί, κι ο κατακλυσμός του Νώε να ενσκύψουν στη Τουρκία. Θα περίμενε κανείς τ αμερικάνικαΣτέλθ, να βομβαρδίζουν νύχτα τα Αδανα και ισραηλινά κατασκοπευτικά να σαρώνουν την τουρκική επικράτεια.
Κι όμως αντ αυτού βλέπουμε τον Μπαράκ Ομπάμα, να επιλέγει την Τουρκία σαν έναν απο τους πρώτους προορισμούς του σαν νεοεκλεγείς πλανητάρχης!
Τι συμβαίνει κι αντι το ισχυρό Εβραικό λόμπυ, να στραφείεναντίον της τουρκικής κυβέρνησης, στέλνει εκει τονπλανητάρχη-ορτινάτσα του;
Η εξήγηση είναι απλή: Το Εβραικό λόμπυ, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν, την στόμφα σπουδαίου ηγέτη-τίποτε λιγότερο.
Δεν είναι οι παπαριές για την γεωστρατηγική θέση της Τουρκίας, είναι ο ηγέτης που διέθετε τ αρχίδια, ν αποκαλέσει δολοφόνους τους Ισραηλινούς σε live μετάδοση σ ολόκληρο τον πλανήτη.
Απέναντι λοιπόν στον σπουδαίο Ταγίπ Ερντογάν, εμείς αντιπαραθέτουμε ροζ γιουσουφάκια. Τίποτε λιγότερο: Eναν μουστακαλή υπουργό εθνικής Αμυνας, που ασχολείται με τα ρουσφέτια στην Μαριάννα Λάτση και το πως ο τραγουδιστής και πουλέν του Ηλία Ψινάκη, Κώστας Μαρτάκης, να τη βγάλει στο στρατό σαν κροίσος με νησί.
Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αντι να πετάξει με τις κλωτσιές έξω απο το Μαξίμου τον Γιώργο Καρατζαφέρη, που με την "Σαλώμη" -Αρη Σπηλιωτόπουλο, άφηνε γαργαλιστικά υπονοούμενα περι ομοφυλοφιλίας, δέχεται να συνομιλεί μαζί του και να διαχέεται στη κοινή γνώμη ότι ο ένας στηρίζει τον άλλο. -(Τι σου κάνω μάτια μου;-με στηρίζεις παίδαρε!)
Ενω η υπουργός Εξωτερικών, δίνει βλαχομαπρόκ σώου με κάτι ραμολί της ελληνικής ομογένειας, που ξέμειναν εκει πλένοντας πιάτα στην Αστόρια.
Απέναντι λοιπόν στον ιστορικό ηγέτη Ταγίπ Ερντογάν, απέναντι στη διεθνή κοινότητα, η χώρα μας αντιπαραθέτει εικόνες με διεφθαρμένες οδαλίσκες, Βατοπέδια με καλογέρους επιβήτορες της δημόσιας περιουσίας, παιγνιδιάρικα γκόλντεν μπόυς απο το Brokebackmountain, λιγούρηδες υπουργούς παραδομένους στα πάθη τους -γενικότερα την εικόνα μιας χώρας-γαμιόμαστε και ζητιανεύουμε.
Πως κατάντησε έτσι η Ελλάδα;
από κουρδιστό πορτοκάλι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μόνο τη κυλότα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, δεν έβαλε στη λίστα με τους στόχους των Τρομοκρατών, ο συντάκτης δημοσιογράφος-παπαγαλάκι!






Μόνο τη κυλότα της. Μόνο την κυλότα της Τζούλιας Αλεξανδράτου,δεν έβαλαν τα καρακώλια στη λίστα (ΒΗΜΑ) με τους πιθανούς στόχους των Τρομοκρατών. Μια λίστα που βρωμάει απο μακριά υπογραφή δημοσιογράφου -παπαγαλακίου. Μια δημοσχιοσχεσίτικη λίστα της πλάκας, του γλειψίματος-εμετική.
Μπήκαν κάποιοι αυτονόητοι στόχοι, που τους υποθέτει και ο 10χρονος της μεσήλικος Σοφίας Αλιμπέρτη. Ο κόλακας συντάκτης της λίστας, το άθλιο παπαγαλάκι, προσέθεσε σ αυτή ονόματα όπως Μαρία Χούκλη(!), Σεραφείμ Φυντανίδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιάννης Πολίτης, Μανώλης Καψής. Μιλάμε για δημοσιογραφικό κωλομπαριλίκι. Απο ποιούς τρομοκράτες κινδυνεύει η Μαρία Χούκλη, ρε ξεφτίλες; Απο ποιους ο Σεραφείμ Φυντανίδης, που η εφημερίδα του είχε δημοσιεύεσει όλες τις προκηρύξεις της 17Ν; Απο ποιούς ο Σταύρος Θεοδωράκης που κάνει εκπομπές με τρεις τσιγγάνους, δύο γκαίηδες και μια αχόρταγη λεσβία; Απο ποιους ο Γιαννάκης ο Πολίτης, με την χλιαρή δημοσιογραφία των καλών τρόπων, του κωλοτριψίματος με την κάθε εξουσία, πράσινη κια γαλάζια; Και τέλος ο Μανώλης Καψής-σώπα ρε μεγάλε λιστάρχη. Αν απο κάποιον κινδυνεύει ο Μανώλης, αυτός είναι ο Μητσικώστας...
Θα μας πειτε λοιπόν καραγκιόζηδες, ότι πρέπει να βάλουμε απο 4 καρακώλια να φυλάνε τον καθέναν απ αυτούς. Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε...
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

H απόλυτη ξεφτίλα ...


Και η κυρία της φωτογραφίας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιθανών στόχων που δημοσίευσε (κατα παραγγελία;) το Βήμα. Είναι ο νούμερο 1 στόχος των τρομοκρατών. Και αυτά τα "παιδιά" έχουν τις ανάγκες τους. "Από το να πηδάμε τους σιχαμένους πολιτικούς και τους γλοιώδεις δημοσιογράφους, ας πηδήξουμε κανένα πραγματικά ωραίο κώλο", θα σκέφτηκαν! Μαζί σας παιδιά...

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης της κωμικής και γελοίας λίστας πιθανών υπόπτων που δημοσίευσε το Βήμα, εμείς έχουμε να κάνουμε μια πολύ απλή πρόταση η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των πολυδύναμων Αστυνομικών Τμημάτων. Όσοι εκδότες και δημοσιογράφοι δεν συμπεριλαμβάνονται στις λίστες και φρουρούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από αστυνομικούς είτε αυτοί φοράνε πολιτικά είτε όχι, να ειδοποιηθούν ότι από εδώ και πέρα δεν συντρέχουν λόγοι φύλαξής τους!

H απόλυτη ξεφτίλα του υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. Συνέταξαν λίστα με υποτιθέμενους στόχους των τρομοκρατών και την διέρρευσαν στο ΒΗΜΑ (πατήστε κλικ)! Τρομακτική επιπολαιότητα των στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. στοχοποίησαν δημόσια πρόσωπα και στην συνέχεια διέρρευσαν την λίστα στο σημερινό ΒΗΜΑτο οποίο τις δημοσίευσε! Διάτρητες υπηρεσίες και απόλυτη ξεφτίλα. Άχρηστοι μια ζωή. Ας καταθέσουν όλοι μαζί αγωγές κατά των πολιτικών προϊσταμένων και της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα παρέμβει και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς μαζί με τον Δ. Παπαγγελόπουλο, για ν'ασκήσουν ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μακελειό με τουλάχιστον 16 νεκρούς

Νεκρός ο δράστης μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς


Ένοπλος 17χρονος που φορούσε μια μαύρη στολή παραλλαγής, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί πυροβόλησε και σκότωσε τουλάχιστον 16 άτομα  σε σχολείο κοντά στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερους νεκρούς. Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως γύρω του  και μετά τράπηκε σε φυγή.

Ο άγνωστος, έφερε μαύρη στρατιωτική περιβολή και αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild ο δράστης είναι νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, στο πάρκινγκ μεγάλου εμπορικού κέντρου, αφού αρχικά είχε διαφύγει προς το κέντρο της πόλης Βίνεντεν.

Η πόλη Βίνεντεν βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Στουτγκάρδης.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη τοπικής εφημερίδας, ο δράστης είναι πρώην μαθητής του σχολείου. Οκτώ από τους νεκρούς φέρονται να έχουν πυροβοληθεί εντός του σχολείου και δύο στον εξωτερικό χώρο, ενώ οι αρχές εκκένωσαν το κτήριο και απέκλεισαν την περιοχή.

Ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πόλη, ενώ σωστικά συνεργεία και ομάδες της πυροσβεστικής έχουν κατακλύσει το εκκενωμένο σχολείο.

Παλαιότερα περιστατικά

Ανάλογα περιστατικά έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια. Το 2006 ένας άνδρας με μάσκα που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά και κράδαινε όπλα άνοιξε πυρ σε σχολείο της πόλης Εμσντέτεν της δυτικής Γερμανίας προκαλώντας τον τραυματισμό 11 ανθρώπων και στο τέλος αυτοκτόνησε.

Τον Απρίλιο του 2002, λύκειο της ανατολικής πόλης Ερφουρτ αιματοκυλίστηκε από ένοπλο που αυτοκτόνησε αφού είχε πρώτα πυροβολήσει θανάσιμα 17 ανθρώπους.

από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Κρυφτούλι


ΟΥΤΕ τα προσχήματα δεν κρατά πλέον η κυβέρνηση. Έτσι χθες από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπαθανασίου μάς ενημέρωσε πως η νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων περιλαμβάνεται στα... οικονομικά μέτρα που μπορεί να ληφθούν αντί της αύξησης των φόρων! 

ΕΙΤΕ πρόκειται για αφέλεια είτε για κυνισμό, ασφαλώς δεν υπάρχει προηγούμενο κυβέρνησης που να ομολογεί δημόσια ότι μελετά να εκμεταλλευτεί μια- ευρύτατα διαδεδομένη- παρανομία για να ζητήσει «λύτρα» από τους πολίτες. ΦΥΣΙΚΑ θα ισχυριστούν ότι το κάνουν για κοινωνικούς λόγουςοι οποίοι είναι υπαρκτοί. Θα πρέπει να εξηγήσουν όμως τότε γιατί ο κ. Σουφλιάς ακολουθούσε ακριβώς αντίθετη πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, είχε δώσει μάλιστα στη δημοσιότητα και σχέδιο νόμου με δρακόντεια πρόστιμα για όσους δεν άνοιγαν τους ημιυπαίθριους. 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για την αποθέωση της υποκρισίας. Μια κυβέρνηση πανικόβλητη, η οποία είναι υποχρεωμένη να πάρει σκληρά μέτρα για την οικονομία, έχει μάθει να λειτουργεί όμως με μοναδικό γνώμονα τις δημοσκοπήσεις. 

ΤΟ αποτέλεσμα είναι να τσαλαβουτά σε ανύπαρκτα σχέδια σταθεροποίησης υποσχόμενη ότι θα περιορίσει τις... σπατάλες, ακριβώς δηλαδή όπως έλεγε και πριν από τις εκλογές του 2004 με τα γνωστά αποτελέσματα. 

ΕΤΣΙ βέβαια δεν θα ορθοποδήσει η οικονομία. Και είναι καιρός ο κ. Καραμανλής να αναγνωρίσει την αλήθεια και να πάψει να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών. 

ΑΥΤΟ το συνεχές κρυφτούλι με διαρροές και μισόλογα το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να εντείνει το κλίμα της ανασφάλειας και να περιορίζει ακόμα πιο πολύ την αξιοπιστία της κυβέρνησης. ΑΝ πιστεύουν ότι έτσι κερδίζουν χρόνο, προφανώς απατώνται!
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Στον... ημιυπαίθριο για φόρους η κυβέρνηση


Ομολογία Παπαθανασίου από τις Βρυξέλλες


Τα σχέδια της κυβέρνησης να κλείσει τη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού νομιμοποιώντας μια παρανομία, το κλείσιμο των ημιυπαίθριων χώρων, αποκάλυψε ο κ. Γ. Παπαθανασίου από τις Βρυξέλλες.


ΜΠΟΣΤΑΝΙ

από ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΣΑΒΟΥΡΟΓ...ΔΕΣ, CARTIER, ΒΛΑΧΟ-ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ!...


Πατήστε κλικ...

Πατήστε κλικ..
ΜΠΟΣΤΑΝΙ