Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν θα ειναι υποψηφιος ο Ακης!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:41 μ.μ. - 08/09/2009

Kάδος - ρομπότ πιάνει δουλειά στην Καβάλα

Έναν απορριμματοσυλλέκτη διαφορετικό από τους άλλους παρουσίασε ο δήμαρχος Καβάλας, Κ. Σιμιτσής. Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό ρομποτικό κάδο συλλογής απορριμμάτων, με ύψος πέντε μέτρα, κάδο που ο δήμος τον προμηθεύτηκε από ελληνική επιχείρηση στη Λάρισα που κατέχει την παγκόσμια ευρεσιτεχνία ο κάδος έχει χωρητικότητα όσο πενήντα παλαιού τύπου κάδοι, των 600 λίτρων ο καθένας, ανοίγει αυτόματα μόλις αντιληφθεί την παρουσία του πολίτη που επιχειρεί να πετάξει σκουπίδια, στον οποίο δίνει και οδηγίες. Μόλις ο κάδος δεχτεί σκουπίδια, πλένεται και απολυμαίνεται αυτόματα. Είναι συνδεδεμένος με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ διαθέτει σύστημα αυτοπροστασίας από την πυρκαγιά.
Μόλις ο κάδος γεμίσει, τότε ενημερώνει με σήμα που στέλνεται σε κινητό τηλέφωνο της υπηρεσίας καθαριότητας, οπότε ειδικό απορριμματοφόρο αναλαμβάνει να τον αδειάσει. Ολόκληρος ο κάδος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει πολύ μεγάλες αντοχές σε φθορές και άσχημες καιρικές συνθήκες.
Η αγορά και η εγκατάστασή του στην Κεντρική πλατεία της Καβάλας, κόστισε στο δήμο 80.000 ευρώ και στόχος του συγκεκριμένου πιλοτικού προγράμματος είναι να τοποθετηθούν συνολικά τέσσερις τέτοιοι κάδοι σε κεντρικά σημεία της πόλης.

σχολιασμός της επικαιρότητας | 08/09/09

.

1. Απόφαση Γ. Παπανδρέου. Καμία αφισοκόλληση για καμία προεκλογική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων του

Πόροι μας, μόνο η κρατική επιχορήγηση και οι συνδρομές μελών. Όλα θα δημοσιοποιηθούν. Περισσότερα...

2. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Γ. Παπανδρέου: Δεν θα βγούμε από την κρίση ρίχνοντας νέα βάρη, αλλά στηρίζοντας τη μικρομεσαία επιχείρηση. Περισσότερα...

3. Η αλήθεια με αριθμούς για την καταστροφική για τον τόπο οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του χτες

Διαβάστε όλο το εξαιρετικό σημείωμα του Τομέα Οικονομίας πατώντας εδώ.

Επιχειρήματα που ξετινάζουν όλη την εκτός πραγματικότητας προπαγάνδα της Ν.Δ. για θέματα όπως η ανεργία και το δημόσιο χρέος. Περισσότερα...

4. Ανέκδοτο

Μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε πρόγραμμα εκείνοι που το 2007, επειδή δεν είχαν κανένα πρόγραμμα, είπαν ότι το κυβερνητικό τους πρόγραμμα του 2004, ήταν...οκταετίας!

Ξεχνάνε ότι πέρσι στη ΔΕΘ, όταν ο κ. Καραμανλής έψαχνε να βρει τρόπο για να καλύψει διαβάζοντας σκονάκια τους υπουργούς του, ο Γ. Παπανδρέου παρουσίαζε τις βασικές πολιτικές κατευθύνσεις της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έμφαση στα 7 άμεσα μέτρα αποκατάστασης της φορολογικής δικαιοσύνης.

Ξεχνάνε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο των πολιτικών κατευθύνσεων που χαράξαμε στη Δ.Ε.Θ., παρουσιάσαμε πλαίσιο με 5 δέσμες άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Παρουσιάσαμε 22 προτάσεις νόμου στη Βουλή σε μία 5ετία και δεν αποδέχθηκαν καμία. Περισσότερα...

Παρακολούθησε ζωντανά την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου την Τρίτη, 7.30 μ.μ. σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ?...


από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:14 μ.μ. - 08/09/2009

Αυτοκτόνησε χάκερ;;;... στην Πάτρα...



"Φάγαν το παιδί μου οι Αμερικάνοι", λέει ο πατέρας...
Η είδηση της αυτοκτονίας του νεαρού χάκερ στην Πάτρα δεν έπαιξε πουθενά. Πρόκειται για ένα 26χρονο ποιυ ξαφνικά πήρε την καραμπίνα του πατέρα του και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με...

το περιβάλλον είχε καταφέρει να σπάσει κώδικες και να έχει πρόσβαση στα μυστικά της NASA. Έξαλλος ο πατέρας του αποδίδει την αυτοκτονία, στην πίεση που δέχθηκε από τους Αμερικάνους, όταν ανακάλυψαν ότι είχε διεισδύσει στα αρχεία της NASA. Στη κηδεία μάλιστα φώναζε "το'φαγαν το παιδί μου οι Αμερικάνοι".
Μετά τις καταγγελίες ο φάκελλος της αυτοκτονίας του 26χρονου έμεινε ανοιχτός από την αστυνομία...

από http://nonews-news.blogspot.com/

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:06 μ.μ. - 08/09/2009

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ... JUNIOR ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;


.....................................................................................
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

To παιχνίδι που παίζεται είναι για γερά νεύρα. Οι Σκαναβής καιΜπενέκος παραμένουν άνθρωποι του Μπόμπολα. Προσέξτε όμως. Όχι του πατέραΜπόμπολα με τον οποίο είχαν συγκρουστεί, αλλά του υιού Μπόμπολα. Ούτε οΣκαναβής, ούτε ο Μπενέκος έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν και να συντηρήσουν δυο τέτοιες εφημερίδες. Τα σενάρια που κυκλοφορούν τώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι... πίσω από την εφημερίδα βρίσκεται ο Φ. Μπόμπολας έχουν ρεαλιστική ειδησεογραφική βάση. Είναι πολύ πιθανό από πίσω να βρίσκεται ο Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος να σκέφτηκε να αγοράσει δυο συντηρητικούς, κεντροδεξιούς τίτλους, για να χτυπήσει την κυκλοφορία της Real News και της Καθημερινής. Η σύγκρουση άλλωστε της οικογένειας Μπόμπολακατά κύριο λόγο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και κατά δεύτερο λόγο με τον Α. Αλαφούζο είναι λίγο πολύ γνωστή. Τα παιχνίδια που παίζονται είναι εντελώς υπόγεια. Γι αυτό και έχει πάθει σοκ το Μέγαρο Μαξίμου. Πρέπει να έχει "μυριστεί" ότι από πίσω βρίσκεται ο Μπόμπολας.

από http://fimotro.blogspot.com

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:59 μ.μ. - 08/09/2009

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ...

από http://dimolog.blogspot.com/

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:51 μ.μ. - 08/09/2009

ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ

από http://dimolog.blogspot.com/

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:48 μ.μ. - 08/09/2009

ΤΙ ΤΑΣΗ;;;


"Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα μπορούσε να είναι τάση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας",

δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας!

Ναι Βύρωνά μου, θα μπορούσε να είναι όντως ...τάση. ΥΠΕΡΤΑΣΗ!

από http://dimolog.blogspot.com/

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:43 μ.μ. - 08/09/2009

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Ε.Τ.


Σοκ έχουν πάθει στοΜέγαρο Μαξίμου από την εξέλιξη με την εξαγορά του Ελεύθερου Τύπου. Δεν γνώριζαν τα ονόματα και ενημερώθηκαν πριν από λίγο από το fimotro. Το έψαξαν και ενημερώθηκαν από την οικογένεια Αγγελοπούλου η οποία επιβεβαίωσε την είδηση. Στο Μέγαρο Μαξίμου ψάχνουν να βρουν εάν είναι κάποιος επιχειρηματίας πίσω από τουςΣκαναβή και Μπενέκο. Πριν από λίγο...κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας σχολιάζοντας στο fimotro την εξαγορά του Ελεύθερου Τύπου αναρωτιόταν "πως είναι δυνατόν η παραδοσιακή εφημερίδα της Ν.Δ. να πέρασε στα χέρια δυο κεντροαριστερών". Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Α. Σκαναβής και ο Δ. ΜπενέκοςΔΕΝ ανήκουν στη Ν.Δ.

από http://fimotro.blogspot.com

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:24 μ.μ. - 08/09/2009

Παρέμβαση Γιάννη Ραγκούση στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"


Ψινάκης ο "Επαναστάτης" ( χωρίς αιτία !!! ).


Προς θλίψη όλης της Ελλάδας (;) ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές. Κρίμα γιατί θα υπήρχε ένας λόγος να δούμε το κανάλι της Βουλής. Ελπίζουμε να μη μας απογοητεύσει ο Καρατζαφέρης και να σκεφτεί άλλο αντίστοιχο "celebrity" να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ!!
Προς το παρόν ο Ηλίας καμαρώνει που έγινε επαναστάτης χωρίς αιτία!

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Ο πρώτος που μαζεύει τα πράγματά του από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ο Γιάννης Ανδριανός. Πριν από λίγο από τη διπλανή του Μεγάρου Μαξίμου στην Βασιλέως Κωνσταντίνου έφευγαν κούτες με αμπαλαρισμένα πράγματα. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο εντοπίστηκε από 2 πολιτικούς συντάκτες που ήταν εκεί για το... ρεπορτάζ. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι ο Ανδριανός εγκαταλείπει το Μαξίμου γιατί θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στηνΑργολίδα. Η ανεπίσημη ότι οι άνθρωποι τουΚαραμανλή ξέρουν ότι από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίουδεν θα ξαναμπούν στο νεοκλασσικό κτίριο της Ηρώδου Αττικού.

από http://fimotro.blogspot.com

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:54 μ.μ. - 08/09/2009

ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!...


Οι καταστροφείς εγγράφων από χθες έχουν πάρει φωτιά. Έχουν αρκετούς από αυτούς στο Μέγαρο Μαξίμου. Η εντολή που δόθηκε από ψηλά είναι να μην υπάρξει ούτε ένα έγγραφο στα συρτάρια ή τις βιβλιοθήκες του Μεγάρου Μαξίμου. Από σήμερα έπιασαν δουλειά και οιηλεκτρονικοί προγραμματιστές. "Να σβηστούν όλα τα τα ηλεκτρονικά αρχεία". Οι υπολογιστές και τα ράφια αδειάζουν. Τα μόνα πράγματα που θα παραδώσουν είναι τα γραφεία και τις καρέκλες. Τίποτε άλλο...

από http://fimotro.blogspot.com

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:50 μ.μ. - 08/09/2009

Α. ΣΚΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ Δ. ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Γ. Μπόμπολα Αλέξης Σκαναβής (πρώην οικονομικός διευθυντής και στο Mega) και ο γνωστόςδημοσιογράφος Δημήτρης Μπενέκος εξαγόρασαν και τυπικά σήμερα τον τίτλο του Ελεύθερου Τύπου. Την είδηση, αλλά χωρίς ονόματα και παρασκήνιο, την έδωσε το πρωί το zougla.gr (επειδή κρατάμε πάντα τη δεοντολογία), ωστόσο τα ονόματα των δυο ιδιοκτητών τα αποκαλύπτουμε εμείς καθώς τοzougla.gr δεν είχε ρεπορτάζ για τους νέους ιδιοκτήτες. Ο Αλέξης Σκαναβής είχε αποχωρήσει μετά από χοντρό καυγά με τον Γ. Μπόμπολα και από τότε δεν έλεγαν ούτε καλημέρα. Θα έχει ενδιαφέρον η επιχειρηματική συμμαχία για τις ισορροπίες του Ελεύθερου Τύπου και του Τύπου της Κυριακής (οι νέοι ιδιοκτήτες εξαγόρασαν και τους δυο τίτλους). Ο Α. Σκαναβής είχε διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής με αυξημένες αρμοδιότητες του Mega Channel μέχρι το 1996, οπότε και μετακινήθηκε στον τον Ομιλο Μπόμπολα. Αιτία της αποχώρησης του λέγεται ότι ήταν ο μεγάλος καυγάς του Γιώργου Μπόμπολα με τον διάδοχο του στα media Φώτη, γεγονός που είχαν καταγράψει με ρεπορτάζ όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες με αφορμή το ενδεχόμενο συγχώνευσης ΔΟΛ-ΠΗΓΑΣΟΥ.

από http://fimotro.blogspot.com

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:46 μ.μ. - 08/09/2009

Α. ΣΚΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ Δ. ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Γ. Μπόμπολα Αλέξης Σκαναβής (πρώην οικονομικός διευθυντής και στο Mega) και ο γνωστόςδημοσιογράφος Δημήτρης Μπενέκος εξαγόρασαν και τυπικά σήμερα τον τίτλο του Ελεύθερου Τύπου. Την είδηση, αλλά χωρίς ονόματα και παρασκήνιο, την έδωσε το πρωί το zougla.gr (επειδή κρατάμε πάντα τη δεοντολογία), ωστόσο τα ονόματα των δυο ιδιοκτητών τα αποκαλύπτουμε εμείς καθώς τοzougla.gr δεν είχε ρεπορτάζ για τους νέους ιδιοκτήτες. Ο Αλέξης Σκαναβής είχε αποχωρήσει μετά από χοντρό καυγά με τον Γ. Μπόμπολα και από τότε δεν έλεγαν ούτε καλημέρα. Θα έχει ενδιαφέρον η επιχειρηματική συμμαχία για τις ισορροπίες του Ελεύθερου Τύπου και του Τύπου της Κυριακής (οι νέοι ιδιοκτήτες εξαγόρασαν και τους δυο τίτλους). Ο Α. Σκαναβής είχε διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής με αυξημένες αρμοδιότητες του Mega Channel μέχρι το 1996, οπότε και μετακινήθηκε στον τον Ομιλο Μπόμπολα. Αιτία της αποχώρησης του λέγεται ότι ήταν ο μεγάλος καυγάς του Γιώργου Μπόμπολα με τον διάδοχο του στα media Φώτη, γεγονός που είχαν καταγράψει με ρεπορτάζ όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες με αφορμή το ενδεχόμενο συγχώνευσης ΔΟΛ-ΠΗΓΑΣΟΥ.

Απλώνανε τον τραχανά, ως τα ξημερώματα χθες στο Υπ. Δικαιοσύνης!

Προσλήψεις, μετατάξεις, ρουσφέτια. Με τα κεριά (για να μην τους πάρουν χαμπάρι) μελετούσαν τα μεταχρονολογημένα ρουσφέτια που πάνε για έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο!

Ως τα ξημερώματα της σημερινής μέρας, οι προσλήψεις των γαλάζιων υπουργείων και Οργανισμών έφταναν στο αρμόδιο Υπ. Δικαιοσύνης του Δένδια, για να πάρουν το ΟΚ απο το Ελεγκτικό. Με φραπέδες, τυρόπιτες και τοστ απο το κυλικείο, προσπαθούσε ο κομματικός στρατός του Δένδια ν ανταποκριθεί, στην ικανοποίηση των ρουσφετιών.
Πράγματι ο Καραμανλής τα δίνει όλα!
(Δεν είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να μην επανεξετάσει όλες αυτές τις θλιβερές περιπτώσεις του φαύλου κομματικού μηχανισμού...)
από : http://kourdistoportocali.blogspot.com

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ !


΄Οπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΑΤΕ, τις τελευταίες ημέρες και μετά την εξαγγελία των πρόωρων εκλογών, η Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας προβαίνει σε υπηρεσιακές μεταβολές υπαλλήλων της, με τοποθετήσεις, προαγωγές, ανάθεση υπεύθυνων καθηκόντων κλπ.

Πρόκειται για «…ξεδιάντροπη ρουσφετο-λογική δραστηριότητα… και απόπειρα εξαγοράς ψήφων των εργαζομένων…», τονίζει ο ΣΕΑΤΕ, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, (Νόμος 2190/94) και με καταστρατήγηση των συμβατικών διατάξεων, που ισχύουν – υπό φυσιολογικές συνθήκες - γι αυτές τις διαδικασίες…

Αφού προειδοποίησε, με εξώδικο, τη Διοίκηση Μηλιάκου, το Σωματείο ζήτησε «…το σταμάτημα κάθε παράνομης και ρουσφετολογικής πρακτικής…», καθώς και «…την ανάκληση των μεταβολών που πραγματοποιήθηκαν…», ενώ, στην αντίθετη περίπτωση, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη !...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:19 μ.μ. - 08/09/2009

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…

Βγήκε ο απελπισμένος στη ΔΕΘ και είπε, πως χρειάζονται, ΑΚΟΜΑ, δυο χρόνια σκληρών θυσιών, με πάγωμα μισθών και συντάξεων, περικοπές επιδομάτων, πάγωμα των προσλή-ψεων, ένταση της φορολογίας…
Οι λακέδες της άρχουσας τάξης στα ΜΜΕ, στα πλαίσια της αποστολής τους για την ποδηγέτηση της κοινής γνώμης, έβαλαν τη καραμέλα στο στόμα τους κι άρχισαν το πιπίλισμα : τολμηρές και υπεύθυνες οι θέσεις Καραμανλή για την έξοδο από την κρίση… Πρωτοφανής η αναγγελία σκληρών μέτρων, αντί για παροχές…
Στο παιχνίδι, φυσικά, προς στήριξη των «έγκυρων» αναλυτών των τηλεοπτικών παραθύρων και τα GPOργανα, (πετυχημένος ο τίτλος τουΓ. Κρόγια και εύγλωττο το παρακάτω βιντεάκι), προκειμένου να δημιουργηθούν οι όροι και τα χαρακτηριστικά του μονόδρομου : η όποια αναζήτηση διεξόδου από την κρίση, (πρέπει να) είναι ταυτισμένη με την επιλογή πολιτικής σκληρής και άτεγκτης λιτότητας για το λαό… Άλλη λύση κι άλλη πολιτική δεν υπάρχει !...
Πιστεύουν, πως μπορεί ο Καραμανλής ν΄ ανακάμψει και να ξανανικήσει ; Όχι, βέβαια… Ο στόχος, ως προς αυτόν, είναι η καλλιέργεια (φρούδων) ελπίδων ανάκαμψής του και μείωσης της διαφοράς, για να μην τα παρατήσει από τώρα !... Παρηγοριά στον, ανίατο, άρρωστο, δηλαδή…

Στην ουσία το ΠΑΣΟΚ πιέζουν και εκβιάζουν, για να εγκαταλείψει το επεξεργασμένο πρόγραμμά του για την Οικονομία και τα περί «στήριξης του λαϊκού εισοδήματος» και να προσαρμοστεί στο μονόδρομο της λιτότητας…
Την αυτοδυναμία επιδιώκουν να δυσκολέψουν, τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για να είναι σύντομο το πέρασμα του Γιώργου και του νέου ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να δημιουργήσουν…

Εδώ είναι η σύγκρουση κι εδώ είναι, που χρειάζεται, η οργανωμένη, προσεκτική και πειστική παρέμβαση στο λαό, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμιά ευόδωση των σκοτεινών, αντιδραστικών και αντιλαϊκών σχεδίων, του κατεστημένου και των εκφραστών του…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:01 μ.μ. - 08/09/2009