Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Nτέμης, Γαβράς, Νταλάρα στα ψηφοδέλτια ΠαΣοΚ;


Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαίδης, ο σκηνοθέτης κ. Γαβράς, η Άννα Νταλάρα, γυναίκα του Γ. Νταλάρα είναι μερικοί από τους υποψήφιους του ΠαΣοΚ για να πάρουν το χρίσμα των εκλογών.



.................................

Τελείωσε η ένστολη πορεία στην Θεσσαλονίκη

Ένστολοι αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν στις 6 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο, όπου μίλησαν εκπρόσωποι των ομοσπονδιών τους. Με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, κινήθηκαν, μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης, προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, στο γενικό γραμματέα του υπουργείου Λουκά Ανανίκα.

Κλάμα και οδυρμός στη δεξιά για την “απόφαση” του Μιχαλάκη, την ντρίπλα να ξεχαστεί ο βίος και πολιτεία του...

Θα πνίξει τον πόνο του στην Μύκονο
Nα μη ανησυχείτε για τον Μιχάλη Λιάπηπου παραιτήθηκε. Θα την βγάλει την σεζόν με κάτι καταθεσούλες που έχει στην άκρη. Α και κάτι ακίνητα που έχει στην διάθεση του και είναι συνολικά 17 θα τα καταφέρει. Σας το λέμε γιατί από χθες βλέπουμε να κλαίτε και να έχετε συγκινηθεί που δεν θα είναι υποψήφιος με την Ν.Δ. Στην Μύκονο θα πάει να πνίξει τον πόνο του.

Θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη πολιτική απογοήτευση...


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός της χώρας μετά τη μεταπολίτευση, κάνει εκλογές παραδεχόμενος ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει!!!
Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός δεν μπορεί να τιθασεύσει ούτε το σόι του που βγαίνει ανεξέλεγκτα και του προσάπτει χειρότερα από αυτά που λέει η αντιπολίτευση!!!
Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός έχει μείνει αδρανής πέντε χρόνια...
Είναι η πρώτη φορά που κυβέρνησε τη χώρα το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι ο ίδιος...
Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός στηρίχτηκε τόσο πολύ από το λαό και αυτός κατάφερε να πέσει μόνος του...
Θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη πολιτική απογοήτευση...
Αυτό το κατάφερε!!!

ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ !...

[ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ]

Κανίβαλοι! ...

Κραυγάζει ο Βουλγαράκης και αποσύρεται...
Όπως σας τα 'παμε. Είδαν το γκάλοπ και την οργή λαού για τους Βατοπεδινούς και άρχισαν τις αποσύρσεις. Ο Βουλγαράκης, παρά την προσπάθειά του να διαχωρίσει τη θέση του από τους Βατοπεδινούς, πληρώνει τα συμβόλαια της Βιστονίδας που έκανε η γυναίκα του και αποσύρεται. Πριν από λίγη ώρα δήλωσε δημόσια με επιστολή του ότι αποσύρεται, καταγγέλλοντας κάποιους μέσα από το ίδιο του το κόμμα για κανιβαλισμό. Ο Γραμματέας του κόμματος, που βρισκόταν στο παράθυρο του ALPHA, την ώρα που έβγαινε η είδηση για την επιστολή παραίτησης Βουλγαράκη, έκανε την πάπια.
Ωραίος Γραμματέας...
[nonews-news]

Προχωρά η απόσυρση...



Προς υλοποίηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου !..
Τελικά φαίνεται ότι η κυβέρνηση ανακάλυψε τον τρόπο να περάσει τα μέτρα που λόγω των εκλογών θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Στη σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αποφασίσθηκε να προχωρήσει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου η εφαρμογή προτάσεων της κυβέρνησης για την στήριξη της αγοράς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το μέτρο για την απόσυρση.
Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μπορεί να εκδίδει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε “έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και...
απρόβλεπτης ανάγκης” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο 44 του Συντάγματος. Οι πράξεις, υπογράφονται ύστερα από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου. Στη συνέχεια, οι πράξεις υποβάλλονται στη Βουλή για κύρωση μέσα σε 40 ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε 40 ημέρες από τη σύγκληση της Βουλής σε Σύνοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόσυρση των οχημάτων θα επιδοτείται με ποσά από 500 ευρώ έως 2.200 ευρώ, βάσει κλίμακας, ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του αποσυρόμενου οχήματος. Πρόσθετο όφελος 1.000 ευρώ θα υπάρχει για όσους επιλέξουν να προχωρήσουν στην αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 4 και 5. Έτσι το συνολικό όφελος ανέρχεται στα 3.200 ευρώ. Οι κλίμακες με το όφελος ανά περίπτωση παρουσιάζονται παρακάτω:
Έως 900 κ.εκ. 500 €
900 κ.εκ. έως 1.400 κ.εκ. 1.000 €
1.400 κ.εκ. έως 2.000 κ.εκ. 1.500 €
2.000 κ.εκ. έως 2.400 κ.εκ. 1.800 €
Πάνω από 2.400 κ.εκ. 2.200 €

Σημ.για την απόσυρση ελαφρών φορτηγών μέχρι 1,5 τόνων το οικονομικό κίνητρο ανέρχεται στα 1.500 ευρώ

Από autotriti.gr & nonews-NEWS

Το διαμάντι του Βορείου Αιγαίου

Δαντελωτές ακρογιαλιές σμίγουν με πλούσια πευκοδάση και ορεινά χωριά αναλλοίωτα από τον χρόνο ατενίζουν απάνεμους κολπίσκους και φυσικά λιμανάκια. Στο σμαραγδένιο νησί της Θάσου, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου δένει αρμονικά με το βαθυπράσινο της φύσης, συνδυάζοντας με τρόπο μοναδικό την αύρα της θάλασσας με τη γοητεία του βουνού.....
συνέχεια :

Το διαμάντι του Βορείου Αιγαίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

[www.tanea.gr]

ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ!!!

ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!
ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ MEGA!

Δεν εκδίδεται τελικά ο Μ. Χριστοφοράκος καθώς πριν από λίγο το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αποφάσισε ομόφωνα(!) ότι... δε θα πρέπει να εκδοθεί στην Ελλάδα. Επιχειρηματολογώντας και οι τρεις δικαστές έκριναν ότι όλες οι κατηγορίες του Χριστοφοράκου έχουν παραγραφεί. Παράλληλα καυτηρίασαν με ιδιαίτερη σκληρότητα τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ανακριτική διαδικασία, εκτιμώντας ότι παραβιάστηκαν στοιχειώδη δικαιώματα του γερμανού πολίτη. Γελοιοποιήθηκαν αυτοί που υποστήριζαν ότι "έρχεται οσονούπω" (Mega).

[ fimotro ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:05 μ.μ. - 04/09/2009

"ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ;"!

Το είδαμε το πρωί αλλά το σχολιάζουμε τώρα γιατί πήραμε το πλάνο από το μεσημβρινό δελτίο της ΕΤ3. Καταλαβαίνουμε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση από τους...παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που έγινε το πρωί. Για να μην κατηγορηθούν ότι τον γλείφουν, δεν του έθεταν κανένα ερώτημα! Όταν εννοούμε κανένα, εννοούμε κανένα! Τον άφησαν να μιλάει επί ώρες και να τοποθετείται σε αυτά που έλεγε η Άννα Διαμαντοπούλου. "Εσείς υπουργέ τι λέτε;", ακουγόταν συνεχώς από τα στόματα του Λυριτζή και του Οικονόμου. Σαν δε ντρέπονται λιγάκι και οι δυο..

[ fimotro ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:55 μ.μ. - 04/09/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 04/09/09

Γ. Παπανδρέου στη χθεσινή του ομιλία στο ποτάμι της νίκης στο Θησείο για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη: «Απέναντι σε μία εξουσία που δεν σεβάστηκε τίποτα, δεσμεύομαι για μία ηγεσία αξιών. Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο αυτοδυναμίας για μία νέα πορεία δημιουργίας και προσφοράς για τον τόπο. Πορεία Εθνικής Ανάτασης. Μαζί, μπορούμε!»

1. Έχουμε πάθος για την Ελλάδα γιατί πιστεύουμε στην Ελλάδα

Ήρθε η ώρα να σημάνουμε εγερτήριο στη μεγάλη δημιουργική πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Περισσότερα...

2. Στις εκλογές, συγκρούονται δύο τελείως διαφορετικές πολιτικές επιλογές για το μέλλον της πατρίδας

Δύο διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις για την Ελλάδα. Περισσότερα...

3. Το σημερινό πρόβλημα του τόπου, η σύγχρονη «ρίζα της συμφοράς» είναι η συγκέντρωση της εξουσίας στους λίγους

Η αντίληψη ότι «η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες», αλλά «σε κάποιους Έλληνες».

Οι σημερινές εξαρτήσεις στέλνουν σε όλη την κοινωνία τα χειρότερα μηνύματα. Μηνύματα ανομίας, βολέματος, παντελούς έλλειψης αξιών.

Η ευθύνη για την ηθική και θεσμική αποσύνθεση βαραίνει αυτούς που βάφτισαν το νόμιμο, «ηθικό». Σε εκείνους τους πολιτικούς που δεν σεβάστηκαν τίποτα. Περισσότερα...

4. Η λύση θα ξεκινήσει από μία νέα ηγεσία στον τόπο. Μία ηγεσία αξιών

Μπαίνω μπροστά στη μάχη, αρχίζοντας τις ανατροπές από την ίδια την εξουσία.

Μόνο μία ηγεσία που σέβεται θεμελιώδεις αξίες έχει τα χέρια της λυμένα από εξαρτήσεις. Μόνο μία τέτοια ηγεσία δεν λησμονεί ποτέ ότι, η εξουσία δίνεται από το λαό, χαράσσεται με το λαό και ασκείται για τον ίδιο το λαό και για κανέναν άλλον.

Ξέρουμε ότι η νίκη στις εκλογές μάς γεμίζει ευθύνες. Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, δεν έχει θέση στη δική μου κυβέρνηση αύριο, μετά τις εκλογές.

Μία ηγεσία αξιών θα απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Έχουμε και τους ανθρώπους και τον πλούτο για να βάλουμε ξανά τη μηχανή της Ελλάδας μπροστά. Περισσότερα...

5. Έχουμε όραμα για τη χώρα. Όραμα εφικτό, όραμα επιβεβλημένο, όραμα αυτονόητο. Ναι, οραματίζομαι το αυτονόητο

Ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, την εφαρμογή του νόμου, ένα κράτος δικαίου, μία Παιδεία ποιοτική, γειτονιές ασφαλείς, κοινωνικό κράτος που σέβεται τα δικαιώματα του πολίτη.

Ναι, οραματίζομαι το αυτονόητο.

Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε τη γνώση. Την τόλμη να συγκρουστούμε. Έχουμε Σχέδιο Εθνικής Ανάτασης. Και κυρίως, πιστεύουμε βαθειά στη δύναμη κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδας. Περισσότερα...

6. Η υπόσχεσή μας

Απέναντι στην ηθική κατάπτωση και την απάθεια, να σταθούμε στο πλευρό κάθε Έλληνα και Ελληνίδας σε μία νέα πορεία προσφοράς και δημιουργίας για τον τόπο. Περισσότερα...

Τι άλλο θα δούμε ;;;;;


Μόνο εκεί δεν έχει φτάσει ο κ. Καρατζαφέρης προκειμένου να πετύχει τον στόχο του! Μετά την Σαρρή πριν 2 χρόνια, τον Ψινάκη και τον Ανατολάκη μην σας φανεί περίεργο να τον δείτε να ψάχνει για υποψηφίους βουλευτές σε οίκο ανοχής!!
[trelokouneli]

Ο Ψινάκης στη βουλή;


Ακούγεται έντονα πως ο Ηλίας Ψινάκης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο τουΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Δεν ξέρω πώς ταιριάζει ο Ψινάκης με αυτά που πρεσβεύει το ΛΑΟΣ, είναι σίγουρα όμως κάτι που έλειπε από τη Βουλή.
Φαντάζεστε τον Ηλία να βλέπει τον Κωστάκη και να του λέει:
"Αϊ μωρή κουλή, πώς έκανες έτσι το κράτος;"
Θα το ζήσουμε κι αυτό;
Μόνο αυτό μας έλειπε....

Συνεργασία Ourgreektv με Τρελό Κουνέλι

βατερλώ

[ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ]

ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

[ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ]

Βατερλώ...

Του Στάθη από την Ελευθεροτυπία.

Στο «ψυγείο» μεγάλα έργα και ιδιωτικοποιήσεις

.

Οι εκλογές φρενάρουν 7 deals

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Πουλερές

Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπονται τώρα επτά μεγάλα deals, κυρίως ιδιωτικοποιήσεις και αναθέσεις δημοσίων έργων, που είχανδρομολογηθεί αλλά δεν ολοκληρώθηκαν.

Στο φόντο των πολιτικών εξελίξεων θα κινείται για τους αμέσως επόμενους μήνες η οικονομία της χώρας και κυρίως αυτή που σχετίζεται, άμεσα ή έμμεσα, με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δημόσιες επιχειρήσεις που είχαν μπει σε τροχιά ιδιωτικοποιήσεων, μεγάλα έργα υποδομών, μεγάλες προμήθειες και επενδύσεις του δημόσιου τομέα της οικονομίας και ειδικά των μεγάλων ΔΕΚΟ, μπαίνουν λόγω της προκήρυξης των εκλογών, προσωρινά ή και μόνιμα, ανάλογα με την περίπτωση, στο «ψυγείο»....

[www.tanea.gr]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:00 μ.μ. - 04/09/2009

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)

(κλικ)

[ ΕΘΝΟΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:47 μ.μ. - 04/09/2009

ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... (ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ)

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τηςΗμερησίας. Πολύ ενδιαφέρον γιατί παραθέτει με χαρακτηριστικά παραδείγματα και στοιχεία τις 8 ρυθμίσεις που λόγω των εκλογών θα μείνουν στα χαρτιά. Πρόκειται για εξαγγελίες της κυβέρνησης σε μια... σειρά από ζητήματα, προκαλώντας ισχυρό σοκ στην αγορά και παράλληλα αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους στον «αέρα». Οι ρυθμίσεις για τους εργαζομένους στην ΟΑ, η απόσυρση των παλαιάς τεχνολογίας αυτοκινήτων, τα νέα τέλη κυκλοφορίας, η εξόφληση του ΦΠΑ σε δόσεις, το πάγωμα των πλειστηριασμών για οφειλές στις τράπεζες έως 200.000 ευρώ, η έκδοση ομολόγων για «ανάσα» στο ΙΚΑ, και την απελευθέρωση υπηρεσιών και η ρύθμιση για τους 3.000 εργαζόμενους στον ΟΣΕ. Η νομοθετική κύρωση της κατασκευής Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη οι αυξήσεις στον ΟΓΑ και το ΕΚΑΣ είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που αφήνει σε εκκρεμότητα η απελθούσα κυβέρνηση.

[ fimotro ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:35 μ.μ. - 04/09/2009


Κλιμα διασπασης και διάλυσης...

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:27 μ.μ. - 04/09/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 85

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:22 μ.μ. - 04/09/2009