Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ζητείται Ψεύτης

Ο Χατζηγάκης έφυγε από την Αθήνα χθες το απόγευμα, πήγε στις Βρυξέλλες ,δεν έγινε το ραντεβού, έψαχνε λέει την επίτροπο, δεν την έβρισκε,κουλουβάχατα.

Ηταν δηλαδή στην Αθήνα χθες το πρωί,την ώρα που τον έψαχναν οι αγρότες από την Κρήτη.


Εκτός από ανίκανοι εξελίσσονται και σε ψεύτες
!!!!!!

Σταματήστε τους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αποκαλύπτουμε τη ληστεία των ΕΛΠΕ. με κάθε λεπτομέρεια. Βάζουν καπέλο 20%. Εισαγγελέας υπάρχει;
Η κυβέρνηση «βλέπει» και «κάνει πλάτες» στο Καρτέλ

του Σπύρου Χατζάρα

Ενώ το πετρέλαιο έχει πέσει διεθνώς κατά 11%, η τιμή της αμόλυβδης αυξάνεται ασταμάτητα.
Με βάση τη δειγματοληψία του υπουργείου Ανάπτυξης, με καταγραφή τιμών σε 2.300 πρατήρια σ' όλη την Ελλάδα, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου , ο μέσος όρος της λιανικής της απλής αμόλυβδης βενζίνης, διαμορφώθηκε στα 0,869 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας άνοδο 0,58% σε σχέση με το μέσο όρο της προηγούμενης Παρασκευής που ήταν 0,864 ευρώ ανά λίτρο.
Το ερώτημα είναι, γιατί, το υπουργείο Ανάπτυξης, δεν ελέγχει τις τιμές των ΕΛΠΕ.
Η τιμή του πετρελαίου, έπεσε σήμερα, ( 2 Φεβρουαρίου), κατά 4% ,σε χαμηλά δύο εβδομάδων, και έκλεισε στα 31.24 ευρώ ( 40.01 δολ).
Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή από τις 20 Ιανουαρίου, όταν είχε «κλείσει» στα 40.82 δολ./βαρέλι (31.64 ευρώ).
(Η χαμηλότερη τιμή του πετρελαίου, ήταν τα 32.40 δολάρια στις 19 Δεκεμβρίου).
Αλλά, ενώ η διεθνής τιμή έπεσε 4%, στην Ελλάδα τα ΕΛΠΕ και ο κ. Λάτσης έβαλαν και νέο καπέλο.
Η αμόλυβδη βενζίνη 95 RON 10PPM κόστιζε στην πόρτα του διυλιστηρίου Ασπροπύργου, 287,52 ευρώ/1000 λίτρα, στις 2 Φεβρουαρίου, με το πετρέλαιο στα 31.24 ευρώ, ενώ στις 30 Ιανουαρίου με το πετρέλαιο στα 31.7 ευρώ, ήταν 279,04 ευρώ/1000 λίτρα. Το πετρέλαιο κίνησης 10 PPM BIO κοστίζε 365,96 από 356,88 και το πετρέλαιο θέρμανσης 322,18 ευρώ, από 315,35.
Ενώ δηλαδή η τιμή της πρώτης ύλης σε ευρώ, διαμορφώθηκε 1,5% πιο κάτω, αυτοί έβαλαν «καπέλο» 8.48 ευρώ στην βενζίνη, 9.08 ευρώ στο πετρέλαιο κίνησης, και 6.83 ευρώ στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Στις 26 Ιανουαρίου το πετρέλαιο κόστιζε 34.74 ευρώ ,το βαρέλι, και τα ΕΛΠΕ πωλούσαν την αμόλυβδη βενζίνη 95 RON 264,53 ευρώ.
Μέσα σε εφτά μέρες, ενώ η διεθνής τιμή έπεσε 11%, ο κ. Λάτσης και τα ΕΛΠΕ, αύξησαν την τιμή που πωλούν την βενζίνη κατά 8.7%, και το πετρέλαιο κίνησης κατά 7%.
Η διαφορά μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ. 20% στη βενζίνη και 18% στο πετρέλαιο.
Το πετρέλαιο θέρμανσης πουλιόταν στις 29 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη 230 ευρώ/1000λιτρα. Όσο και σήμερα.
Στις 26 Ιανουαρίου, το πετρέλαιο θέρμανσης κόστιζε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, 238,76 ευρώ /1000 λίτρα. Και τα ΕΛΠΕ πουλούσαν 312.
Ενώ λοιπόν η διεθνής τιμή μειώθηκε 8.76 ευρώ, τα ΕΛΠΕ αύξησαν την τιμή σε 322,18.
Δέκα ευρώ «καπέλο», με την διεθνή τιμή σε ευρώ, σταθερή.
Δεν έχουν το θεό τους!!!!!!.
Η τιμή του πετρελαίου, πιέστηκε από τα στοιχεία για τη μεγάλη πτώση της αμερικανικής βιομηχανικής παραγωγής, που δείχνουν, ότι η ύφεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, και επομένως θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η πτώση της ζήτησης για ενεργεία ,στην πλέον ενεργοβόρο οικονομία του κόσμου.
Οι συνεργάτες των κερδοσκόπων στο Παρίσι, το IEA αναμένεται ,στις 11 Φεβρουαρίου, να ανακοινώσει και νέα μείωση των εκτιμήσεων του, για την παγκόσμια ζήτηση. Η εκτίμηση του τώρα είναι 85.3 εκ. βαρέλια την ημέρα.
« Η ζήτηση είναι περιορισμένη», όπως λένε οι παράγοντες της αγοράς.
Στο Λονδίνο, το brend για άμεση παράδοση, έκλεισε στα 43.82 δολ./ βαρέλι (34.21 ευρώ) Το πετρέλαιο θέρμανσης για τον Μάρτιο έπεσε στην Νέα Υόρκη, 6.4%, χαμηλότερα, και έκλεισε στο $1.3424 το γαλόνι.( 230 ευρώ/1000 λίτρα).

Θάνατος 32χρονου εργαζόμενου στο

 λιμάνι της Αλεξανδρούπολης


newsblog | Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την εμβάθυνση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, έχασε τη ζωή του 32χρονος εργάτης, όταν καταπαλακώθηκε από λάστιχα μέσα στη φορτηγίδα που οδηγούσε. Οι προσπάθειες των συναδέλφων του και όσων έσπευσαν αμέσως δεν είχαν αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα, όταν απεγκλωβίστηκε να είναι ήδη αργά.

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Στην αγκαλιά των γονιών της η 14χρονη Ελευθερία Λαγούδα

newsblog | Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Στην αγκαλιά των γονιών της βρίσκεται η 14χρονη Ελευθερία Λαγούδα. Η μικρή μαθήτρια συναντήθηκε με τους δικούς της ανθρώπους στην Ασπροβάλτα, μετά από τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, ζητώντας του να μην πάει η αστυνομία για να την παραλάβει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ελευθερία διανυκτέρευσε στην Ασπροβάλτα, όπου η οικογένειά της διατηρεί εξοχική κατοικία και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ημέρας, περιπλανήθηκε στους δρόμους της κωμόπολης του Νομού Θεσσαλονίκης.

“O Tempora, O Mores”…

3-Φεβ-2009 Απο ΕΠΙΚΑΙΡΟ


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ....

από ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ
Ο ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Ο Σπηλιωτόπουλος αρχίζει τον διάλογο για την «ΠΑΙΔΕΙΑ» από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η ΝΔ αγωνίζεται για την αλλαγή του εκλογικού νόμου!...



ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Με 18.000 ευρώ τον μήνα πώς...

...να μην χορεύει ...ημίγυμνο
το κυβερνητικό golden boy;
.
Του Θανάση Λεπίδη

Ο κ. Γιάννης Παυλίδης πώς να μην διασκεδάζει κατ΄αυτόν τον τρόπο -και μάλιστα όχι σε ιδιωτική εκδήλωση όπως είναι προφανές- όταν οι μηναίες αποδοχές του είναι πάνω από 18.000 ευρώ το μήνα (τη χρονιά που πέρασε); Τόσα λεφτά δεν παίρνουν έναν χρόνο ολόκληρο χιλιάδες εργαζόμενοι στη χώρα μας - για τους άνεργους, ας μην πούμε τίποτε....
Τα στοιχεία για τις αποδοχές του έχουν...

κατατεθεί στη Βουλή και τα έχει δημοσιεύσει (
πατήστε εδώ να τα δείτε αναλυτικά) το Press-gr πρόσφατα.
Κι αλήθεια, τα έξοδα γι΄αυτό το ...ημίγυμνο γλέντι ποιος το είχε πληρώσει κ. Παυλίδη και κ. Μηλιάκο;

από press.gr

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Αδικία...




Είναι αδικία να κατηγορούν τον υπουργό Χατζηγάκη ότι το έβαλε στα πόδια,για να μην συναντήσει τους αγρότες της Κρήτης,ο Τριανταφυλλόπουλος λέει στην εκπομπή του ότι κρυβόταν στο αεροδρόμιο το πρωί και δεν είχε φύγει ακόμα την ώρα που έπεφτε ξύλο στο λιμάνι,ενώ αυτός παλεύει στις Βρυξέλλες - για να φέρει νέα πρωτοποριακά μέτρα στήριξης στους αγρότες,από την Ευρώπη,όπως αυτό στην εικόνα δίπλα...

Αποσύρεται ο Κούβελος και πάει αντ'αυτού ο Καπράλος να κερδίσει τον Κυριακού

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ- ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Πριν από λίγο έγινε η σύσκεψη με τις 17 ομοσπονδίες του Κούβελου και αποφασίστηκε να βγει μπροστά ο Καπράλος. Έτσι μάθαμε. Πρέπει να έχεις άντερα για να είσαι μέσα στα παιχνίδια της ΕΟΕ. Ο Ισίδωρος Κούβελος σύμφωνα με πληροφορίες αποσύρεται και πάει για πρόεδρος ο Σπύρος Καπράλος που θα είναι όμως του Κούβελου. Η ουσία είναι ότι ο Κούβελος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος
της υποψηφιότητας αφού το Ντορέικο φοβάται τον Κυριακού. Τζάμπα όλες οι εφημερίδες την Κυριακή έγραφαν για τον Κούβελο και υπέρ του Κυριακού αφού δεν ...
περισσεύουν άλλες μέρες για να τα βάλουν και με τον πρόεδρο του χρηματιστηρίου. Ο Σπύρος Καπράλος είναι ξεκάθαρο ότι είναι αυτόνομος αλλά θα κερδίσει τον Κυριακού. Οι ομοσπονδίες δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Ο Καπράλος δεν έχει προλάβει να φθαρεί και είναι άνθρωπος του αθλητισμού. Τα έχει δηλαδή όλα και συμφέρει. Οπότε και η κυβέρνηση θα λέει ότι στο κάναμε το χατίρι κ.Κυριακού.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Σβήστε την τηλεόραση!
Για μια μέρα, έστω.
Δείξτε τους την δύναμη του κοινού.
Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας.
Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση, έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση, χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις.

Λέμε όχι:
Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.
Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.
Στις εκπομπές - σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.
Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων.

Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα.

Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου.

Όλοι και ολες μας!

Υ.Γ Στείλτε το με mail στους γνωστούς σας. Ας τους αποδείξουμε οτι δεν ανεχόμαστε άλλο τα σκουπίδια τους.

από gkaratsioubanis.wordpress.com

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΟΔΩΡΗ

Τρίτη, 3 Φεβρουάριος 2009

PANAGIOT Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Θεόδωρος Παναγιωτίδης από τους μόνιμους συνεργάτες της εκπομπής εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα στην ακοή και διάσειση, μετά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε απο ανδρα των ΜΑΤ με βομβίδα κρότου λάμψης στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα που επιτελούσε το δημοσιογραφικό του καθήκον .Κάλυπτε για το δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ συγκέντρωση διαμαρτύρίας κατοίκων εξω απο το δημαρχείο της Αθήνας για τα δέντρα που έκοψε ο δήμος προκειμένου να κατασκευαστεί πάρκιγκ .Για ακόμη μία φορά το μένος των αστυνομικών πλήρωσε ενας αθώος που έκανε απλά την δουλεία του.Ευχομάστε απο την καρδιά μας περαστικά , και να μην επαληθευτούν οι εκτιμήσεις των γιατρών για μόνιμη αναπηρία στην ακοή αλλά και το κέντρο ισορροπίας του συναδέλφου μας . ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΕΠΙΤΗΔΕΣ, για τον Γιώργο...



Κυβέρνηση: Δεν ξέραμε. Περιορισμένη χρήση...
Το
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
 σας έδωσε από νωρίς την εικόνα. Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως επίτηδες έριξαν τα δακρυγόνα, μόλις έφθασε στο λιμάνι ο Γ.Παπανδρέου. Η κυβέρνηση μας λέει (είναι το αστείο της ημέρας) πως έκανε περιορισμένη χρήση, και... πως δεν γνώριζε ότι βρισκόταν στο λιμάνι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Χονδροειδές ψέμα αφού τα μεγάφωνα χάλαγαν τον κόσμο για την έλευση του Παπανδρέου. Ο ίδιος ο Παπανδρέου με τα μάτια κατακόκκινα από τα δάκρυα, δήλωσε ότι δεν λύνονται τα κοινωνικά προβλήματα με τα δακρυγόνα και τα ΜΑΤ.
Θύμα των δακρυγόνων κι νομάρχης Πειραιά Μίχας, που βλέπετε στην φωτογραφία...

DORA-DORA

Συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μητσοτάκη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ και είπε ουκ ολίγες μπούρδες. Θαυμάστε μερικές από αυτές:

"Σήμερα, είναι απολύτως αναγκαίο να επικεντρωθούμε στην ουσία της πολιτικής, στην παραγωγή έργου". 
Έργου; Άστο Ντόρα, το έχουμε δει το ...έργο!

"Δεν μπορούμε να υπερβούμε τα όρια της οικονομίας στις παροχές, γιατί έτσι θέτουμε σε κίνδυνο όλα όσα πετύχαμε".
Ποιά πετύχατε δηλαδή βρε Ντόρα? Την απόλυτη φτώχεια που μαστίζει ολόκληρη τη χώρα? Την ακρίβεια που ξεπερνά και αυτή της Ελβετίας? Αυτά απειλούνται από τις παροχές?

"Σε σχέση με τις αγροτικές κινητοποιήσεις η κυβέρνηση επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά". 
Πιο άμεσα δε γινόταν. Αφού τα ΜΑΤ άνοιξαν τις πόρτες των πλοίων στους αγρότες και τους άρχισαν αμέσως στα δακρυγόνα! Οι κρητικοί αγρότες έλυσαν το πρόβλημα της λειψυδρίας στα χωράφια τους! Θα γυρίσουν στο νησί και θα ποτίζουν κλαίγοντας...

Κατηγορία  

από δημολόγος

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ


ΙΔΟΥ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ!

Και η γελοιότητα έχει τα όριά της. To γαλάζιοgolden boy που βλέπετε στην φωτογραφία δεν είναι άλλος από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννη Παυλίδη
Κολλητός της Νατάσας Καραμανλή, από τα μέρη που κατάγεται η σύζυγος του πρωθυπουργού
Το www.press-gr.blogspot.com έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το μπουμπούκι που διευθύνει τηνΑγροτική Ασφαλιστική
.
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση και διαβάστε το ολόκληρο...

από ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ
Όπως λέει και η Πετρούλα ... τελειωσε !!!...

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !...

Σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων που κατατέθηκαν στο Συμβούλιο Επικρατείας για επεξεργασία, προβλέπουν την χρησιμοποίηση, από την Ελληνική Αστυνομία, εκπαιδευμένων σκύλων και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, εκτός από την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών και εκρηκτικών, που χρησιμοποιούνταν έως τώρα.

Όπως έγινε γνωστό οι σκύλοι θα χρησιμοποιούνται για τη λήψη μέτρων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, τη φύλαξη και συνοδεία κρατουμένων προς αποτροπή απόδρασης, την καταδίωξη και σύλληψη ατόμων που τελούν αυτόφωρα εγκλήματα.

Σε ειδικές περιπτώσεις κι όπως λέγεται, με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, οι σκύλοι θα διατίθενται και στη «λήψη μέτρων τάξης», δηλαδή κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων κλπ.

Αυτό ακριβώς το τελευταίο, έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στους χώρους των εργαζομένων, της νεολαίας, των φοιτητών, των μαθητών κι όλων των εν δυνάμει διαδηλωτών, σε μελλοντικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Πλην όμως…

Οι «λογοπλοκίες» είναι σε θέση να γνωρίζουν και μάλιστα από τα μέσα, πως κάτι τέτοιο, δηλαδή η χρησιμοποίηση αστυνομικών σκύλων σε διαδηλώσεις, δεν πρόκειται να υπάρξει !
΄Ακρως απόρρητες αναφορές που έχουν συνταχθεί κι έχουν αποσταλεί προς το Αρχηγείο, από τις υπηρεσίες της Ασφάλειας, επισημαίνουν έναν σοβαρότατο κίνδυνο που ενέχει η πιθανή χρήση σκύλων σε συγκεντρώσεις, πορείες κι άλλου τέτοιου είδους λαϊκών εκδηλώσεων : τον κίνδυνο αποκάλυψης όλων εκείνων των στημένων μπάτσων, που παρεισδύουν σε κάθε εκδήλωση, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, είτε καταγράφοντας φάτσες, είτε δρώντας προβοκατόρικα.
Ο σκύλος, βλέπεται, θα είναι εκπαιδευμένος να ορμάει στους «εχθρούς», δηλαδή τους original διαδηλωτές. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ως ζώο, δεν μπορεί να εκπαιδευτεί να συμπεριφέρεται και ως …άνθρωπος, δηλαδή, να κάνει τα στραβά μάτια !

Την ώρα λοιπόν που το τετράποδο θα ορμάει και θα μοιράζει δαγκωνιές στους διαδηλωτές, θα ηρεμεί και θα μοιράζει …γλυψίματα, στους συμμετέχοντες ασφαλίτες, αποκαλύπτοντάς τους έτσι και καρφώνοντάς τους !...

Γι αυτό σας λέω, μη τους περιμένετε στις διαδηλώσεις…
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Τραγωδός και τραγωδία...

Πριν σαράντα χρόνια φτάνοντας η Κατίνα Παξινού στο θέατρο της Επιδαύρου για πρόβα, ένας χωροφύλακας την εμπόδισε να μπει κι΄όταν εκείνη του είπε ποιά είναι, εκείνος κορδόθηκε "δεν μπα να ΄σαι και η Μάγια Μελάγια;"... Η μια, τραγωδός παγκόσμιας κλάσης, η άλλη ντόπια τραγουδίστρια λαικής αναγνωρισιμότητας... Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν σήμερα, όπου ένας γραφικός μόδιστρος ή μιά ξέκωλη μοντέλα θα περνούσαν ευκολότερα σε "παράθυρο" από ένα πνευματικό άνθρωπο, αν και οι τελευταίοι σιωπούν, όπως και τα κανάλια που τους αγνοούν λόγω μη θεαματικότητας...
Η νέα τάξη πραγμάτων δεν λαμβάνει πλέον...
υπόψιν την παιδεία, το ήθος, το κύρος και την σοβαρότητα του ατόμου, αλλά αξιολογεί και ηθικολογεί ανάλογα με τον εντυπωσιασμό και το συμφέρον της, τοποθετώντας κάποιους υπουργούς και κρατικούς λειτουργούς που 
όχι μόνο δεν είναι κατάλληλοι σε κομβικές θέσεις λειτουργίας της κρατικής μηχανής, αλλά κυριολεκτικά την ξεχαρβαλώνουν... Σίγουρα κάποιοι θα πουν, καλά το κύτταρό σου μετά εκατομμύρια χρόνια κατάλαβε τι συμβαίνει πάνω στη Γη, στην οποία και οι "πολιτισμένοι" δεν διαφέρουν απο τους βάρβαρους; Δίκιο έχουν, μόλις τώρα το κατάλαβα μετά ατέλειωτες ώρες σκέψης στη στενή...
Δευκαλίων κελί 208
από press.gr
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η Ολυμπιακή


Ως απλός Έλλην που διατηρεί (ελπίζω) την επαφή του με την κοινή λογική ερωτώ:

Γιατί δεν δίδεται (ναι καλά διαβάσατε: δίδεται) η Ολυμπιακή στους εργαζομένους της;
Από τα 30 εκατομ. (τόσα 'πιάνει') περιμένει να σωθεί ο προϋπολογισμός μας;

Και η ξεφτίλα; οι καθυστερήσεις; η εικόνα ανικανότητας, η διαιώνιση του προβλήματος; η συνεχής απαξίωση της εταιρείας; τα πρόστιμα της ΕΕ;

Αυτά δεν έχουν κόστος;
από grsail
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν του ρίξαμε. Είχαμε ρίξει από πριν...


Ο Μαρκογιάννης (το νέο επώνυμο που του χάρισαν οι συμπατριώτες του) όσον αφορά την αποχώρηση του Γ. Παπανδρέου από το χώρο του λιμανιού λόγω των δακρυγόνων, διευκρίνισε πως την ώρα που μιλούσε ο Παπανδρέου δεν γίνονταν ρίψη δακρυγόνων.
Έχει σημασία η ώρα, όταν την περιοχή την είχαν πνίξει στα δακρυγόνα, και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αποπνικτική?...

από nonews-news

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ