Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ στη 4η θέση της βαθμολογίας :::....

ΟΜΑΔΑ

Β

ΑΓ

ΣΥΝΟΛΟ

ΥΠΕΡ

ΚΑΤΑ

Ν

Ι

Η

1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

25

9

18

5

8

1

0

-

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

25

9

16

3

8

1

0

3.

ΠΑΟΚ

15

9

10

5

4

3

2

4.

ΚΑΒΑΛΑ

14

9

11

8

4

2

3

-

ΑΡΗΣ

14

9

10

8

3

5

1

6.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

13

9

15

11

3

4

2

7

ΑΕΚ

12

9

10

10

3

3

3

8.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

11

9

10

13

3

2

4

-

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

11

9

10

10

3

2

4

10

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

10

9

8

10

2

4

4

-.

ΛΑΡΙΣΑ

10

9

10

13

2

4

3

-

ΞΑΝΘΗ

10

9

5

8

3

1

5

-

ΗΡΑΚΛΗΣ

10

9

7

10

3

1

5

14.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

8

9

9

10

2

2

4

15.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

8

9

6

15

2

2

5

16.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

1

9

5

20

0

1

8

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:22 μ.μ.- 2/11/2009

Δηλώσεις Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου και Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχθηκα τον Μακαριότατο και είχαμε μία σε βάθος ανταλλαγή απόψεων για την συνεργασία μας. Όπως ξέρετε, ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ως Κυβέρνηση, για να εμπεδώσουμε μια κοινωνία αξιών, μια ευνομούμενη Πολιτεία, μια κοινωνία Δικαίου, που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον ίδιο τον πολίτη. Πιστεύω ότι με αυτόν ακριβώς τον στόχο, έχουμε πολλά να μοιραστούμε, πολλές κοινές προσπάθειες. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την ελληνική κοινωνία, να δώσουμε προοπτική στη συνεργασία μας, στους τομείς της πρόνοιας, της φτώχειας, των μεταναστών. Και βεβαίως, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για πάρα πολλά ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, ώστε μέσα από τους διακριτούς μας ρόλους, να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε με σοβαρό και αποτελεσματικό τρόπο.

Συμφωνήσαμε βεβαίως ότι για να γίνει αυτό, θα διαμορφώσουμε επιμέρους Επιτροπές, και με θετικό πνεύμα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη σημαντική συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Και χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτή την προοπτική συνεργασίας με τον Αρχιεπίσκοπο.

κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Και εγώ θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τη σημερινή μου επίσκεψη στον Πρόεδρό μας. Ήρθα πρώτα απ' όλα να του ευχηθώ, να του δώσω τα συγχαρητήριά μου και να του ευχηθώ μέσα απ' την καρδιά μου επιτυχία στο έργο του.

Συζητήσαμε, όπως ακούσατε, με τον κ. Πρόεδρο για πολλά θέματα. Εγώ οπωσδήποτε υπογράμμισα τα θέματα αυτά, άκουσα τις απόψεις του κ. Προέδρου και είπα και τις δικές μου απόψεις. Αλλά εγώ είμαι ένα πρόσωπο μόνο, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τη συζήτησή μας και τα πολύ σπουδαία πράγματα που είπαμε, θα τα μεταφέρω στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Πιστεύω ότι αυτό το πνεύμα της συνεργασίας, της θελήσεως να συνεργαστούμε, για θέματα τα οποία αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση κάθε ανθρώπου, στην αναβάθμισή του και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε ανθρώπου που υποφέρει, σε σχέση με το θέμα της πρόνοιας γενικότερα, θα είναι θέματα τα οποία θα τα αγκαλιάσει και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Και μέσα από αυτή τη συζήτηση, που δείχνει μια διάθεση συνεργασίας, πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε στην επίλυση πολλών θεμάτων.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είστε καλά.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:12 μ.μ.- 2/11/2009

Γιατί Μήτσου μ’ ;

από [ greki-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:00 μ.μ.- 2/11/2009

ANAΣΥΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ RANGERS !...


Και εκεί που λέμε ότι η ΝΔ δεν αντιπολιτεύεται παρά μόνο έχει στραφεί στη διαδικασία ανάδειξης Ντόρας, ήρθαν τα γαλάζια παιδιά της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να μας θυμίσουν την "πολιτική" τους δράση.
Μάθαμε χωρίς βέβαια και καμιά μεγάλη έκπληξη πως 6 μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ βρίσκονται στο νοσοκομείο, έπειτα από "άσκηση ετοιμότητας" των τραμπούκων νεαρών φασιστακίων, στην πλειοψηφία τους φουσκωτοί "συνδικαλιστές" της ΔΑΠ ΤΕΦΑΑ με χρήση "ακαδημαϊκών" όπλων όπως είναι φυσικά : τα γκλομπς, τα καδρόνια και τα paralizers...
Οι εικονιζόμενοι στην αρχή του κειμένου, έστω και με περισσότερο μαλλί, είναι οι τότε επικεφαλείς της ΟΝΝΕΔ, που στην πλούσια δράση της περιέρχεται η σύσταση των ομάδων κρούσης "Κένταυροι" και "Rangers"...
Το γεγονός ότι οι εικονιζόμενοι στα χρόνια που ακολούθησαν υπήρξαν υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή λίγη σημασία έχει...Ελπίζουμε, τα φασιστοειδή που και σήμερα έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς, να μη θελήσουν να ζηλέψουν τη δόξα των προκατόχων τους...
Μπορεί ο Ανικανότερος να έχασε πανηγυρικά τις πρόσφατες εκλογές, φαίνεται όμως πως έστω κι από την αντιπολίτευση, θα προσπαθήσει να κάνει τις υποσχέσεις του πράξη, με τη βοήθεια της νεολαίας του...Δηλαδή, την κατάργηση του ασύλου...
Είναι όμως γελασμένος...Η πανεπιστημιακή κοινότητα θα πρέπει να δείξει μεγάλη ωριμότητα και να κάνει τα πάντα ώστε να προασπίσει από μόνη της το πανεπιστημιακό άσυλο που οι προβοκάτορες-τραμπούκοι θα θελήσουν να αμφισβητήσουν...
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ-ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:47 μ.μ.- 2/11/2009

Η Επανασταση μιας Τηλεορασοπληκτης


Παντοτε θα θυμαμαι την ερημη τη μητερα να φωναζει ''Ο εγκεφαλος σου συντομα θα μετατραπει σε πουρε αν συνεχισεις να βλεπεις τηλεοραση!!''. Η φωνη της νομιζω θα με ακολουθει για παντα, και καθε φορα που τωρα πλεον πιανω στα χερια μου το φονικο τηλεκοντρολ, νομιζω οτι ειμαι υποψηφια πολτοποιημενη πατατα.
Περηφανα λοιπον ομολογω οτι τα περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα του μεσου ανθρωπου,(δηλαδη και τα δικα μου)εχουν προ πολλου εγκαταλειψει την συνηθη θεση τους.Πανε αυτα εφυγαν, μας αφησαν χρονους.Ομως, μπορει μεν, μερικως να καταστραφηκαμε, αλλα μετα απο σχεδον 20 χρονια τηλεορασης, εχουμε μαθει και εκπληκτικα πραγματα.
Μαθαμε λοιπον, να μαγειρευουμε, να δικαζουμε, να εχουμε γνωμη επι παντος επι στητου,να κουτσομπολευουμε με στυλ, να κουτσομπολευουμε ανευ στυλ,να τραγουδαμε, να συγκατοικουμε,να μιλαμε σωστα,να ριχνουμε το επιπεδο οποτε μπορουμε ,να κανουμε τους εαυτους μας αξιολυπητους,να χορευουμε,να γελαμε ανευ λογου,να κρυφακουμε και να κρυφοκοιταζουμε!
Το 1989 οταν η ιδιωτικη τηλεοραση μπηκε στις ζωες μας, υποψιαζομαι, οτι...
Η συνέχεια στο
"Γλέντι"

από [ glenti.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:17 μ.μ.- 2/11/2009

ΑΣΤΟ ΡΕ ΜΙΧΑΛΕ....


Διαφωνεί ο Μίχαλος με την επιβολή έκτακτης εισφοράς στις επιχειρήσεις! Θα μας εξέπλησε το αντίθετο βέβαια...
Ε λοιπόν, συμφωνούμε με το Μίχαλο! Και μεις διαφωνούμε με την έκτακτη εισφορά! Αντιθέτως. προτείνουμε να θεσπιστεί ΤΑΚΤΙΚΗ εισφορά! Μόνιμη, δίκαιη, αυστηρή, τέτοια που να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, όχι όμως ανεξέλεγκτα αλλά αποδίδοντας φόρους στο κράτος, όπως ακριβώς το κάνουν και οι υπάλληλοί τους!
Γιατί σήμερα, οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων φορολογούνται περισσότερο από ...τα αφεντικά τους!
Και βγαίνουν και κάτι ...Μίχαλοι και παπαρολογούν, αφού θα προτιμούσαν να απασχολούν σκλάβους στη γαλέρα, και να τους βαράνε με το μαστίγιο, αντί να τους δηλώνουν στο ΙΚΑ.

Και οι Μίχαλοι, επειδή φοράνε και γραβάτα νομίζουν οτι λένε και κάτι σοβαρό: περίπου ζητάνε την αντικατάσταση των φόρων με ...επιδοτήσεις!
Και φτάσαμε σε μια εποχή "αγιοποίησης" της επιχειρηματικότητας. Αυτό δηλαδή που κάνει κάποιος για να κερδίζει χρήματα, να κονομάει δηλαδή, καταντήσαμε να το θεωρούμε σχεδόν ...ιερό! Κι αντί να το φορολογούμε το καμαρώνουμε, δεν το ακουμπάμε, μην τυχόν και στεναχωρηθεί!
Άστο ρε Μίχαλε. Συνέχισε να μασάς αντί να μιλάς...

από [ dimolog.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:05 μ.μ.- 2/11/2009

ΣΙΓΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ....

από [ freskoprama.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:53 μ.μ.- 2/11/2009

Βρε πως εχει στρογγυλεψει…..

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:48 μ.μ.- 2/11/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 127

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:44 μ.μ.- 2/11/2009

Ετσι εξαφανιστηκαν οι δεινοσαυροι!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:40 μ.μ.- 2/11/2009

Καιρο ειχα να διαβασω τοσο καλο ανεκδοτο!

Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω να δουν τι συμβαίνει.

-Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO!

-Πριν προλάβουν να συνέλθουν ανοίγει μια πόρτα και

κατεβαίνει ένας εξωγήινος ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της

τρέχουν τα σάλια.

-Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα. Τότε ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει: Δέχεσαι να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την άλλη;

-Η γυναίκα του αντί να απαντήσει αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το “εργαλείο” που φανταζόταν, ο εξωγήινος την είχε γαριδάκι.

Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή.

Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους.

Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται.

Πάλι με νοήματα του λέει “είναι πολύ λεπτό”.

Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος. Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί.

Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται.

Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος. Την ρωτάει:

Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο;

Τα είδα όλα. Εσύ με τη δικιά σου;

Χάλια…! Δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ μου έστριβε τ’ αυτιά…

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:34 μ.μ.- 2/11/2009

Αποσύρθηκε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι αποδέχθηκε στη συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής μία λύση που δεν απηχούσε τις πραγματικές προσωπικές απόψεις του, δηλαδή να ανοιχτεί το Κόμμα προς την κοινωνική του βάση, πέραν δηλαδή των οργανωμένων μελών.
Επίσης δήλωσε :
«Με την τροπή που παίρνουν, ακόμα και σήμερα τα πράγματα, μετά την προχθεσινή Συνεδρίαση, θεωρώ, ότι πρέπει να ολοκληρώσω το βήμα που έκανα στην Κεντρική Επιτροπή, παίρνοντας αποφάσεις, που υπαγορεύει η συνείδηση και οι αρχές μου με γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του Κόμματος και την εξασφάλιση της υπέρβασης της κρίσης του.
Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος αυτής της κρίσης.
Αρνούμαι να γίνω μέρος αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης»

από [ greki-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:21 μ.μ.- 2/11/2009

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:15 μ.μ.- 2/11/2009

ΣΕΛΟΦΑΝ...


Η υπερφίαλη ματαιοδοξία του για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. τον οδήγησε σε δεύτερη αποχώρηση. Ο Αβραμόπουλος έχει ένα μοναδικό ρεκόρ. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που έγινε αρχηγός κόμματος (ΚΕΠ) το οποίο διέλυσε πριν καν δοκιμαστεί στις εκλογές! Είναι επίσης ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που νόμιζε ότι θα γίνει αρχηγός ενός εκ των δυο ισχυρών κομμάτων εξουσίας, χωρίς να έχει εκλεγεί ποτέ πρώτος στην περιφέρεια που έθετε υποψηφιότητα!...

από [ fimotro.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:10 μ.μ.- 2/11/2009

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ...


To γράφαμε εδώ και δυο εβδομάδες. Τελικά επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα. Πριν από λίγο ο Δ. Αβραμόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του. Δεν του έβγαιναν τα κουκιά. Προσπάθησε να κάνει ηρωική έξοδο, αλλά τελικά έφυγε ταπεινωμένος, καθώς όλοι κατανόησαν ότι δεν είχε υποστηρικτές. Ο Αβραμόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, θα διαπραγματευθεί με τη Ντόρα. Και όπως φαίνεται μάλλον θα την στηρίξει...

από [ fimotro.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:02 μ.μ.- 2/11/2009

Δηλώσεις Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου και Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή Νικηφόρου Διαμαντούρου

Γ. A. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Είναι ιδιαίτερη η χαρά που συναντώ τον κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο, παλαιότερα Συνήγορο του Πολίτη στη χώρα μας, τώρα Συνήγορο του Πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αξιολογότατο έργο και προσφορά και στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη.

Η συνάντηση αυτή συμβάλλει στο να ανταλλάξουμε απόψεις για το πώς θα προστατέψουμε καλύτερα τα δικαιώματα των πολιτών και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Είμαστε αποφασισμένοι και είμαι αποφασισμένος, να αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο, κάθε κατεστημένη αντίληψη και πρακτική, που είναι εμπόδιο στην εφαρμογή της ευνομίας, μιας ευνομούμενης Πολιτείας, ενός κράτους Δικαίου που προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Διαμαντούρο για τη βοήθεια.

Ν. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ: Εγώ απλώς να πω ότι ο Πρωθυπουργός ήδη χρησιμοποίησε όλες τις κρίσιμες λέξεις που χρησιμοποιώ κι εγώ. Ήθελα να τον ενημερώσω για την πορεία του θεσμού του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή, όπως λέγεται επισήμως ο θεσμός, του Ευρωπαίου Συνηγόρου του Πολίτη, για τις προσπάθειες που κάνω τα τελευταία 6 χρόνια, να μπορέσω να προωθήσω τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών υπό την ευρωπαϊκή τους ιδιότητα, καθώς και για την απόλυτη διάθεσή μου να μπορέσω να βοηθήσω στην προαγωγή του κράτους Δικαίου και της μεγαλύτερης ευνομίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γιατί εκεί προφανώς είναι περιορισμένες οι δικές μου αρμοδιότητες. Επίσης, για το πώς συνεργάζομαι με τον Έλληνα Συνήγορο του Πολίτη, τον κ. Καμίνη και την ομάδα του, στο να μπορέσουμε να συμπράξουμε και να βοηθήσουμε τους Έλληνες πολίτες, εκείνος στην Ελλάδα, εγώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακριβώς για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τα θέματα αυτά.

Και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Πρωθυπουργό, για την απόλυτη στήριξη που μου δίνει στο έργο μου. Θα με βοηθήσει πάρα πολύ στην προοπτική μιας περαιτέρω θητείας.

Ευχαριστώ πολύ.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:57 μ.μ.- 2/11/2009

ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΗ…


Δεν είναι, καν, δυνατή η οποιαδήποτε σύγκριση, μεταξύ Παπανδρέου και Καραμανλή σ΄ ό, τι αφορά την παρουσία και την λειτουργία τους στα πλαίσια των Συνόδων κορυφής της Ε.Ε, καθώς τα μεγέθη είναι, πολύ, άνισα…
Ο Γιώργος, από την πρώτη στιγμή, έδωσε το στίγμα του, αυτό του πολιτικού με ιδέες, με επεξεργασμένες προτάσεις και με το …θράσος του πρωτάρη, τις έθεσε και τις πάλεψε. Τα ταξίδια του στις Βρυξέλλες κι όπου αλλού γίνονται οι σύνοδοι, δεν θάχουν, απ΄ ό, τι φάνηκε, να κάνουν με τίποτα με την πεπατημένη, δηλαδή, με την αποκλειστική επιδίωξη της απόλαυσης των φαγητών των δείπνων, καθώς και με το …περιδρόμιασμα, στα ελληνικά ταβερνάκια της Ευρώπης…
>>>>Διαβάστε περισσότερα...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:03 μ.μ.- 2/11/2009

Στο ημίχρονο...

Του Κ.Μητρόπουλου από τα ΝΕΑ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:43 π.μ.- 2/11/2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:39 π.μ.- 2/11/2009