Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...


Πάει και αυτός. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πριν από λίγο έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο πρώην υπουργός Θόδωρος Δαμιανός. Του είχαν προτείνει να κατέβει στη Δράμα, στην θέση του Στ. Δαϊλάκη, αλλά ο Δαϊλάκης απειλούσε ότι εάν τον κόψουν θα πάει στον ΛΑ.Ο.Σ. Μπάχαλο...
[ fimotro ]

TO NEO ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΥΝΤΑΝΙ.....

....................
Καινούργιο φυντάνι. Βγήκε ο Κουμουτσάκος στο Mega και είπε πως οι άλλοι δε δικαιούται να μιλάνε για χρέος! Ήμαρτον! Αυτοί που ανέβασαν το χρέος σε 5 χρόνια όσο δεν κατάφεραν να το ανεβάσουν όλες οι άλλες κυβερνήσεις σε 20 χρόνια με ίδρυση ΕΣΥ, μεγάλα δημόσια έργα, Ολυμπιακούς αγώνες, ένταξη στην ΟΝΕ κ.ο.κ. τολμάνε να μιλάνε για δημόσιο χρέος... Θα τρελαθούμε τελείως!
[ fimotro ]

Απόφαση Γιώργου Α. Παπανδρέου για σεβασμό στη δεοντολογία, τη διαφάνεια και το περιβάλλον κατά τον εκλογικό αγώνα

.

Σε μια εποχή που δοκιμάζεται η αξιοπιστία της πολιτικής και η φερεγγυότητα του πολιτικού συστήματος και των ίδιων των δημοκρατικών θεσμών, σε μια συγκυρία που η πολύπλευρη κρίση πλήττει κάθε ελληνική οικογένεια, οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να λάβουν και να υλοποιήσουν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα δικαιώνουν τους όρους της εκλογικής αντιπαράθεσης στη συνείδηση των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ έγκαιρα και με συνεχείς πρωτοβουλίες υιοθέτησε και εφαρμόζει σειρά μέτρων για την εμπέδωση της διαφάνειας και την τήρηση αυστηρών κανόνων δεοντολογίας στη λειτουργία του. Έχουμε, μεταξύ άλλων, υιοθετήσει αυστηρούς κανόνες για απόλυτη διαφάνεια όλων των εσόδων του Κινήματος με ονομαστικοποίηση κάθε πηγής και έναν αυστηρότατο οικονομικό κανονισμό που ρυθμίζει διεξοδικά τη διαφάνεια και τη δυνατότητα δημόσιου έλεγχου κάθε δαπάνης. Έχουμε υιοθετήσει έναν πλήρη Κώδικα Δεοντολογίας και Διαφάνειας βάσει του οποίου τα στελέχη και οι υποψήφιοί μας κινούνται με προδιαγραφές πολιτικής δεοντολογίας πολύ αυστηρότερες της εκλογικής νομοθεσίας.

Σήμερα, ενόψει της έναρξης της προεκλογικής περιόδου για τις Εθνικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου καταθέτουμε μια νέα δέσμη αποφάσεων και προτάσεων. Σε ότι μας αφορά θα τις εφαρμόσουμε μονομερώς, τις θέτουμε όμως στο δημόσιο διάλογο και προτείνουμε την υιοθέτησή τους και από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Τα μέτρα αυτά είναι:

1. Οικονομικά Κόμματος

- Το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει πόρους μόνον από την κρατική επιχορήγηση και εισφορές αποκλειστικά των μελών του. Καμία άλλη χρηματική ή άλλη ενίσχυση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή και να χρησιμοποιηθεί.

- Το ΠΑΣΟΚ θα δημοσιοποιήσει αναλυτική και εξειδικευμένη κατάσταση κάθε εσόδου αλλά και κάθε δαπάνης. Θα δημοσιοποιήσει επίσης, κάθε σχετικό έγγραφο για τη δυνατότητα ενδελεχούς δημοσίου ελέγχου.

2. Δεοντολογία και οικονομικά υποψηφίων

- Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεσμεύονται, πέραν των κανόνων της εκλογικής νομοθεσίας που θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, να περιοριστούν στην έκδοση ενός μόνο προεκλογικού φυλλαδίου και μιας μόνο ταχυδρομικής αποστολής.

- Κάθε υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ υποβάλλει δήλωση «πόθεν έσχες» και ενημερώνει την Επιτροπή Διαφάνειας του Κινήματος για οιασδήποτε μορφής εκκρεμότητα δεοντολογικής φύσης τυχόν έχει ενώπιον κάθε δικαστικής, διοικητικής, επαγγελματικής ή άλλης αρχής.

3. Οικολογική εκστρατεία

- Το ΠΑΣΟΚ και οι οργανώσεις του δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της αφισοκόλλησης για καμίαπροεκλογική δραστηριότητα.

- Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για μια «πράσινη» προεκλογική εκστρατεία και για την ανάληψη της δαπάνης καθαρισμού των χώρων των προεκλογικών του συγκεντρώσεων.

4. Διάλογος πολιτικών δυνάμεων

- Προτείνουμε για την τηλεοπτική συζήτηση στο επίπεδο των πολιτικών αρχηγών τη συμφωνία όρων που επιτρέπουν τον άμεσο διάλογο, τη συμμετοχή των πολιτών και την αναβάθμιση της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης, σύμφωνα με την πρόταση που δημόσια απευθύναμε με συνέντευξη ήδη από το προηγούμενο Σάββατο. Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στην απαξιωμένη στη συνείδηση των πολιτών διαδικασία debate του παρελθόντος.

- Προτείνουμε πέραν αυτού τη συμφωνία για την αξιοποίηση του διαδικτύου και τη συμμετοχή των χρηστών του στην πολιτική αντιπαράθεση, είτε συνολικά στο επίπεδο των πολιτικών αρχηγών, είτε σε επιμέρους θεματικές με εκπροσώπους των κομμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται να υλοποιήσει μετά τις εκλογές κατά προτεραιότητα, θέτοντας άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή όλα τα νομοσχέδια αναβάθμισης του πολιτικού συστήματος και της αυτονομίας του καθώς και της εμπέδωσης της διαφάνειας στο δημόσιο βίο, με κορυφαίο το νέο εκλογικό νόμο που έχει δημόσια παρουσιάσει.

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θέλω να απευθύνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την εντολή του Ελληνικού λαού με μόνο γνώμονα την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και μόνο στόχο την υπηρέτηση των αξιών της ισονομίας, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να βάλει οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε ένα πελατειακό κράτος αδικίας και αναποτελεσματικότητας που ταλανίζει τους Έλληνες και εμποδίζει την χώρα να πάει μπροστά. Γι' αυτό δεν είναι ανεκτή και θα αντιμετωπιστεί με τα πιο δραστικά μέτρα κάθε συμπεριφορά με λόγια ή πράξεις που θα μπορούσε να σκιάσει την απόλυτη καθαρότητα και να υπονομεύσει την αξιοπιστία της κοινής μας δέσμευσης.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:04 μ.μ. - 07/09/2009

Η ΖΩΗ ΣΕ 5 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ (ΑΠΙΘΑΝΟ)!!!

(κλικ)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:43 μ.μ. - 07/09/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 07/09/09

.

1. Γ. Παπανδρέου: Πορεία παρακμής ή νέα πορεία Εθνικής Ανάτασης;

Από τη συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Στις εκλογές κρίνεται το μέλλον της χώρας. Θα παραμείνουμε σε πορεία ηθικής, πολιτικής και οικονομικής παρακμής ή θα μπούμε σε πορεία δημιουργίας, κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις του τόπου που επιθυμούν να προσφέρουν; Περισσότερα...

2. Τι προσπάθησε να μας πει η Ν.Δ. και ο κ. Καραμανλής;

Ότι η έξοδος από την κρίση είναι υπόθεση χιλιοειπωμένων διακηρύξεων (που ποτέ δεν εφάρμοσαν) και μερικών μέτρων για εξοικονόμηση χρημάτων (ενώ 5 χρόνια έκαναν το αντίθετο).

Ε, λοιπόν δεν είναι. Δεν είναι μόνο υπόθεση μέτρων και χρημάτων. Η κρίση στην οποία μας οδήγησαν είναι πολύπλευρη για αυτό και η έξοδος από αυτή είναι υπόθεση συνολικού σχεδίου Εθνικής Ανάτασης που καλύπτει τα πάντα: την οικονομία, την ανάπτυξη, την αναδιανομή του πλούτου, το πολιτικό σύστημα ακόμη και τις αξίες που έχουμε ανάγκη.

Τέτοιο σχέδιο ποτέ δεν είχε ο κ. Καραμανλής. Τέτοιο σχέδιο έχει μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου. Περισσότερα...

Απαντήσεις και σε άλλα απεγνωσμένα επιχειρήματα της Ν.Δ.:

α) «Πηγαίναμε καλά πριν τη διεθνή κρίση». Τότε γιατί έδιωξαν τον κ. Αλογοσκούφη εν μέσω κρίσης;

β) «Το ΠΑΣΟΚ έλεγε «όχι σε όλα». Να θυμίσουμε την προσωπική στάση του Γ. Παπανδρέου στο Σκοπιανό που χάραξε την εθνική κόκκινη γραμμή και έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση; Να θυμίσουμε τη συμμετοχή μας στο διάλογο για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια; Να θυμίσουμε τη συμμετοχή μας ακόμη και στον προσχηματικό διάλογο για το Ασφαλιστικό;

γ) «Το ΠΑΣΟΚ δεν λέει που θα βρει τα λεφτά». Από πέρσι έχουμε πει ότι θα φορολογήσουμε τον πλούτο εκεί που πραγματικά υπάρχει: μεγάλα εισοδήματα, μεγάλη ακίνητη περιουσία, φοροαποφυγή μέσω εξωχώριων εταιρειών. Από εκεί δηλαδή που χάρισε δις ευρώ η κυβέρνηση Καραμανλή.

δ) «Το ΠΑΣΟΚ δεν συναίνεσε σε κοινή αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης». Να συναινέσουμε στην κοινωνική αδικία; Ποιος μπορεί να ξεχάσει…

- Ότι, κατάργησαν το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και επέβαλαν το ΕΤΑΚ, που τώρα πια πληρώνουν όλοι οι Έλληνες;

- Ότι αντί να επιβάλουν έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη 3 δις των τραπεζών, πάγωσαν μισθούς και συντάξεις και επέβαλαν έκτακτη εισφορά σε απλούς πολίτες;

- Ότι, σήμερα οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τα εισοδήματά τους φορολογούνται μέχρι και με 37%, την στιγμή που οι μεγαλομέτοχοι των επιχειρήσεων φορολογούνται με 25% και οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών με 15%;

- Ότι το δημόσιο δεν κάνει ό,τι μπορεί για να εισπράξει τα 20 δις ευρώ ανείσπρακτων φόρων; Περισσότερα...

Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες


Ο Καραμανλής βλέπει νίκη της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές

Πόλεμος για τον λιγνίτη

(κλικ)
Τέσσερα ιδιωτικά σχήματα διεκδικούν το ορυχείο της Βεύης στη Φλώρινα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Φιντικάκης


Κόντρες αλλά και συμμαχίες φέρνει η μάχη για τον λιγνίτη, μετά το πράσινο φως που άναψε τον Αύγουστο η Κομισιόν για άρση τουμονοπωλίου της ΔΕΗ.

Τέσσερις μεγάλοι ενεργειακοί παίκτες, η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, ο ΑΚΤΩΡ από κοινού με τον όμιλο Μυτιληναίου- στο πλαίσιο παλαιότερης συμφωνίας τους που παραμένει σε ισχύ- και ο όμιλος Κοπελούζου (μέσω της ΗΟRΙΖΟΝ Μεταλλευτική), ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι συμμάχησαν και υπέβαλαν από κοινού αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης του λιγνιτωρυχείου της Βεύης στη Φλώρινα. .....

[ ΤΑ ΝΕΑ ]

Η συνεντευξη Καραμανλη……..

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 87

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Πιάνουν δουλειά και τα παπαγαλάκια

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ...

[ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ...

.............................................................................................................................................
ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ EXIT POLLS...

Προβληματισμός υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Εσωτερικών για την προαναγγελία από το fimotro ότι θα δημοσιοποιήσει τις δημοσκοπήσεις και τα exitpolls κατά την περίοδο της απαγόρευσης στα συμβατικά ΜΜΕ τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές. Το θέμα συζήτησε ο ΠροκόπηςΠαυλόπουλος σήμερα στην εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης παρουσία του... πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι κάποιοι μέσα από ορισμένα blogs θα προσπαθήσουν να σπάσουν τις δημοσκοπήσεις και τα exit polls για να διαμορφώσουν κλίμα. Δεν καταλαβαίνουμε προς τι η ανησυχία του Προκόπη Παυλόπουλου; Αφού είναι τόσο σίγουρος ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις εκλογές τι τον ενοχλεί η δημοσίευση των μετρήσεων αυτών; Άλλωστε στη νομοθεσία περί ΜΜΕ δεν υπάγονται τα blogs. Ούτε υπάρχει πουθενά διάταξη που να ταυτοποιεί τα blogs με τα ΜΜΕ. Πολύ περισσότερο που η διάταξη νόμου, σύμφωνα με την οποία επαναφέρεται το προηγούμενο καθεστώς στο θέμα των δημοσκοπήσεων, δηλαδή θα απαγορεύεται και πάλι η δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών, δεν αναφέρει πουθενά τα blogs. Τη διάταξη αυτή είχε καταργήσει το καλοκαίρι του 2008 με ειδική ρύθμιση ο Θ. Ρουσόπουλος, επιτρέποντας τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων ως και 48 ώρες πριν από τις ευρωεκλογές, με την αιτιολογία πως η απαγόρευση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον κυβερνοχώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τις δύο τελευταίες εβδομάδες της προεκλογικής περιόδου νέφη ψιθύρων και φημολογιών για το εκλογικό αποτέλεσμα, που σε τελική ανάλυση το επηρέαζαν.
[ fimotro ]

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΕΣ..... Του Γιάννη Ιωάννου

[ ΕΘΝΟΣ ]

"Μπορούμε να βγούμε από την κρίση πιο δυνατοί"

"Η αγορά ασφυκτιά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν και η ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει την απειλή της ανεργίας, το δε κράτος τα τελευταία χρόνια είναι το κράτος της πελατειακής σπατάλης και των αδιαφανών συναλλαγών με ισχυρούς και ημέτερους", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου,μετά τη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς του Πειραιά, στην έδρα της επιχείρησης Marco Pumps.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι "έχουμε τεράστιες δυνατότητες και μπορούμε να βγούμε από την κρίση πιο δυνατοί".

Τόνισε όμως ότι "αυτό θα γίνει όχι ρίχνοντας νέα βάρη στη μικρομεσαία επιχείρηση και τον εργαζόμενο, αλλά στηρίζοντας την ανάπτυξη, μέσα από την τόνωση της αγοράς, στηρίζοντας το νοικοκύρεμα σε ένα κράτος που σπαταλά πελατειακά, στηρίζοντας την απασχόληση και δημιουργώντας ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα φέρει νέο πλούτο στη χώρα".

"Θέλω όλοι να ξέρουν πως θα είμαι κοντά στον εργαζόμενο, στη μικρομεσαία επιχείρηση, στους παραγωγικούς φορείς για να βάλουμε ξανά μπροστά την Ελλάδα" κατέληξε.

[ ΕΘΝΟΣ ]

«Παράσταση» που δεν πείθει... ( ΕΘΝΟΣ Γ Ν Ω Μ Η )

ΕΥΛΟΓΟ είναι μετά από μια ομιλία και μια συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού να καταγράφονται δεσμεύσεις, να επισημαίνονται προθέσεις και να ερμηνεύονται διαθέσεις. Οταν, όμως, ο πρωθυπουργός αυτός έχει μια προϋπηρεσία πεντέμισι χρόνων, τα πεπραγμένα της οποίας αποδεικνύουν ότι τα προβλήματα που εμφανίζεται αποφασισμένος ν’ αντιμετωπίσει προσέλαβαν τις σημερινές διαστάσεις εξαιτίας των επιλογών του, τότε οι όποιες εξαγγελίες του ελάχιστη αξία έχουν.

ΑΛΛΩΣΤΕ, η αξία των εξαγγελιών του υποβαθμίζεται και από τον λόγο ότι ο Κ. Καραμανλής μπορεί άνετα να υποδύεται ότι αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος αφού και επανειλημμένα έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανέναν δισταγμό άλλα να λέει και άλλα να κάνει αλλά και λόγω του ότι ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κληθεί να εφαρμόσει αυτά που τελευταία διακηρύσσει.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και το συμπέρασμα από την παρουσία του Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη είναι ότι τίποτα το ουσιαστικό δεν προσέθεσαν στην προεκλογική αντιπαράθεση τα όσα είπε, μια και ακόμη και τα μέτρα που υποτίθεται ότι εξειδίκευσε είναι τα ίδια ακριβώς που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εξυγίανσης, το οποίο η κυβέρνησή του κατέθεσε στις Βρυξέλλες, αλλά δεν επιχειρήθηκε να προωθηθούν.

ΟΠΩΣ, άλλωστε, τίποτα το ουσιαστικό δεν προσέθεσαν τα όσα είπε ο Κ. Καραμανλής στο περίφημο πια θέμα του αποκλεισμού από τα ψηφοδέλτια των βουλευτών εκείνων οι οποίοι ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα. Οι διαρροές από τον κυβερνητικό προπαγανδιστικό μηχανισμό τον έφεραν ν’ ανακοινώνει στη Θεσσαλονίκη ποιες διαστάσεις θα έχει η εκκαθάριση. Ο ίδιος μετέθεσε τη γνωστοποίηση για αργότερα. Προφανώς δυσκολεύεται ή κάποιοι τον δυσκολεύουν ν’ αποφασίσει.

ΟΠΩΣ και να είναι, αυτό το διήμερο στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Καραμανλής επιδίωξε να δώσει την εντύπωση ότι έχει αλλάξει. Δυστυχώς γι’ αυτόν δεν το κατάφερε. Ηταν μια «παράσταση» την οποία είχε ξαναδώσει το 2004 και το 2007. Και δεν είναι ότι δεν πείθει πια. Είναι και ότι κουράζει.

[ ΕΘΝΟΣ ]

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 11

[ δημολόγος ]

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ

[ δημολόγος ]

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο Γ. ΑΥΤΙΑΣ

Με την ευκαιρία των όσων έλεγε ο Γ. Αυτιάς σήμερα το πρωί στην εκπομπή του. Έχουμε σοβαρότατες αντιρρήσεις, γι' αυτό γράψαμε τα περί "κασέτας". Σημασία δεν έχει πόσους φόρους επέβαλε ο καθένας, αλλά ποιους επιβάρυναν οι φόροι αυτοί! Οι φόροι που επέβαλε ο Κ. Καραμανλής μπορεί να ήταν λιγότεροι αριθμητικά αλλά πραγματοποιήθηκαν στο μισό χρόνο (αφού η διακυβέρνησή του κράτησε το μισό απ' όσο του Σημίτη). Πέραν όμως από αυτό, οι φόροι που...έβαλε ο Καραμανλής ήταν κυρίως έμμεσοι κάτι που πλήττει κυρίως τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. Όμως ακόμη και στους άμεσους φόρους, οι αυξήσεις και πάλι έπληξαν τα φυσικά πρόσωπα (και πάλι κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα) και άφησαν στο απυρόβλητο τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις τράπεζες... Ψάξαμε και βρήκαμε το κατάλληλο γράφημα για να το διαβάσετε (πατήστε κλικ)...
http://fimotro.blogspot.com
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:49 μ.μ. - 07/09/2009