Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ...

από [ ΔΗΜΟΛΌΓΟΣ ]

ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ...ΣΥΡΙΖΑ !...


΄Ισως θάπρεπε, κάποιο, σχετικό, επιστημονικό κέντρο, να διερευνήσει την επίδραση της λιγούρας στη μαλάκυνση του εγκεφάλου, προκειμένου να υπάρξουν και τεκμηριωμένα στοιχεία, ποσοστά, συχνότητες, κατανομές κ.α.
Οι ερευνητές, στην περίπτωση αυτή, σίγουρα θα εξετάσουν και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η συμπεριφορά της οποίας, τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζει έντονα και ανησυχητικά συμπτώματα…

Από τη μια η αμφισβήτηση, ακόμα και του …πατριωτισμού του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη θέση για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη (δεν γίνεται επέκταση εδώ για το θέμα, υπάρχει πιο κάτω : ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ ...ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ !...) και από την άλλη η συμπόρευση με τους γαλάζιους Κουμουτσάκους και τα παπαγαλάκια τους, στο ζήτημα των χρεών στις Τράπεζες.

Αφού γνωματεύουν πως η θέση του ΠΑΣΟΚ
«…είναι «θείο δώρο» για το τραπεζικό κεφάλαιο, προκειμένου να εισπράξει κάποια σεβαστά ποσά από δάνεια οριστικά χαμένα…», προχωρούν, ως ειδήμονες και σε ανάλυση, υποστηρίζοντας φαιδρότητες του τύπου :
«…στην πραγματικότητα, οι δήθεν «χαριστικές» ρυθμίσεις δανείων του νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίποτε άλλο παρά δαιδαλώδη κίνητρα προς εκείνους τους δανειολήπτες, των οποίων το δάνειο έχει κηρυχθεί σε οριστική παύση πληρωμής από την Τράπεζα, να αποπληρώσουν μέρος του δανείου, που για την Τράπεζα θεωρείται οριστικά χαμένο κι έχει διαγραφεί…».

Και για κλείσουν την νέα επίθεσή τους, κατά του …κύριου εχθρού, τα δίνουν όλα με την χονδροειδή μαλακία : «…το ΠΑΣΟΚ, είναι, που κατεξοχήν ευθύνεται για την τραπεζική λεηλασία και ληστεία της χώρας και των πολιτών…».

Δεν έχουν διαβάσει, καν, την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, που άλλωστε είναι κατατεθειμένη, ως νομοσχέδιο στη Βουλή, πριν από πολλούς μήνες… Τότε δεν έβγαλαν τσιμουδιά !...
Έχουν φτάσει στην κατάντια, να πιστεύουν, πως η άνοδος του ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί σε βάρος τους, δεν βλέπουν, καν, τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, δεν ασχολούνται καθόλου με τη Ν.Δ. και τον Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ τους φταίει κι αυτό, μονοπωλιακά, κατηγορούν και καταγγέλλουν, ασταμάτητα…

Δεν έμοιασαν του, γραφικού, τωρινού εκπροσώπου της νεοδημοκρατίας, τον ξεπέρασαν !
Οι Κουμουτσάκοι !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΑΣΠΙΣ τέλος...


Μπήκε τελικά λουκέτο...

Μετά από θυελλώδη συνεδρίαση, διαμαρτυρίες κι επεισόδια, η αρμόδια επιτροπή (Ε.Π.Ι.Ε.Α.) αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην προβληματική εταιρία.
Όπως
ήδη σας είπαμε, το άνοιγμα της φτάνει στο 1 δις. Από δω και πέρα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τους πελάτες της εταιρίας και σ' όλους αυτούς στους οποίους χρωστάει χρήματα...

από [ nonews-NEWS ]

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ...


Τρεις δημοσκοπήσεις θα τρέξουν από αύριο το πρωί. Θα είναι οι πρώτες τηλεφωνικές που καταγράψουν τα όσα θα γίνουν σήμερα στο πρώτο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Οι ίδιες δημοσκοπήσεις θα τρέξουν και μεθαύριο. Θα συμπεριλάβουν και το αυριανό ντιμπέιτ μεταξύ Παπανδρέου και Καραμανλή. Κατά συνέπεια από την Τετάρτη το μεσημέρι θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα από τις δημοσκοπήσεις που δεν επιτρέπονται να δημοσιοποιηθούν. Και φυσικά θα σας την δώσουμε με ειδικές αναρτήσεις.

από [ fimotro ]

ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ...


.....................Με λευκό πουκάμισο και γραβάτα έφτασε πριν από λίγο στην Αγία Παρασκευή και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμμένει στο στυλ που έχει λανσάρει. Το στυλ Ομπάμα, το οποίο του πάει στο στυλ που έχει καθιερώσει. Ο Κουρασμένος καταφθάνει πλήρως... εξοπλισμένος. Με το σακάκι λόγω... κιλών!

από [ fimotro ]

Επίσκεψη του Απόστολου Αγελαράκη υποψήφιου βουλευτή Καβάλας ΠΑΣΟΚ στις επιχειρήσεις του Δ.Δ. Αμυγδαλεώνα

Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα, μετέβη, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009, όπου επισκέφθηκε μία προς μία όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Ο Απόστολος Αγελαράκης ενημερώθηκε από τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανησυχία που τους διακατέχει σχετικά με την φθίνουσα πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε: «Πρέπει να δώσουμε έμφαση στη λειτουργία των επιχειρήσεων και της αγοράς. Στόχος μας είναι η ανάκαμψη της επιχειρηματικότητας γιατί είναι ο μόνος δρόμος και τρόπος για να καταφέρουμε να βγούμε από το τέλμα και την μεγάλη ύφεση της οικονομίας, που έχει οδηγήσει την Ελλάδα με την πολιτική της η Νέα Δημοκρατία».

Δεσμεύτηκε, επίσης, να είναι κοντά στους επιχειρηματίες και να τους στηρίξει στη διάρκεια της. προεκλογικής περιόδου αλλά και μετά τις εκλογές

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Ο δρόμος για τις εκλογές …..

Είναι δύσκολος

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

ΜIG: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΠΟ OLYMPIC AIR

Από το http://www.capital.gr/

Σε ανακοίνωσή της για την προσωρινή εξυπηρέτηση των 24 άγονων αεροπορικών γραμμών, η MIG επισημαίνει ότι θα προτείνει στη διοίκηση της Olympic Air να εξυπηρετήσει το σύνολο των εν λόγω γραμμών χωρίς καμία κρατική επιδότηση...
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της MIG έχει ως εξής:

"Ως γνωστόν η διαγωνιστική διαδικασία για τις άγονες αεροπορικές γραμμές ακυρώθηκε και πρόκειται να επαναπροκηρυχθεί από την επόμενη Κυβέρνηση και ως εκ τούτου το Υπουργείο Μεταφορών και η ΥΠΑ πρέπει να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα καλυφθούν οι ανάγκες των άγονων γραμμών στο μεσοδιάστημα. Η AEGEAN «προτάσσοντας το κοινωνικό συμφέρον» έχει προτείνει προς την ΥΠΑ να αναλάβει με ανάθεση τις πτήσεις 17 δρομολογίων με το «συμβολικό» αντιστάθμισμα του 50% της υφισταμένης σήμερα επιδότησης.

Η MIG, βάσει των αρχών πάνω στις οποίες έχει δομηθεί και λειτουργεί ο Όμιλος, δεν επιθυμεί ούτε ένα ευρώ κρατικής επιδότησης με ανάθεση, υπό περιστάσεις όπου το «συμβολικό» μπορεί να αποδειχθεί και εξαιρετικά επικερδές. Κατόπιν αυτού η MIG θα προτείνει στην Διοίκηση της θυγατρικής της OLYMPIC AIR, η οποία είναι και η μόνη εταιρεία που μπορεί να εξυπηρετήσει και τις 24 άγονες γραμμές, να το πράξει, έως ότου ολοκληρωθεί μια διαφανής και ορθή διαγωνιστική διαδικασία, χωρίς καμία κρατική επιδότηση.

από [ fimotro ]

Εκ του πονηρού...


Έριξαν χθες τη συνέντευξη του Κουρασμένου μετά τον αγώνα της Εθνικής μας, κυνηγώντας την τηλεθέαση. Εκ του πονηρού.

Μόνο που δεν
τα κατάφεραν και δεν είχαν υπολογίσει ότι μετά τη λήξη του αγώνα του μικρού τελικού υπήρχε και το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Άλλωστε, το παιχνίδι της επικοινωνίας, μετά από τόσα εγκληματικά λάθη, ο Kαραμανλής το ΄χει χάσει προ πολλού...

από [ nonews-NEWS ]

Κλείνει η ΑΣΠΙΣ;...

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο, η αρμόδια Επιτροπή (Ε.Π.Ε.Ι.Α.) συνέρχεται με το ερώτημα αν θα πρέπει να βάλει λουκέτο στη γνωστή ασφαλιστική εταιρία.

Η ΑΣΠΙΣ έχει μεγάλα ανοίγματα και
χρέη και πολύ δύσκολα θα την κρατήσουν σε λειτουργία...

από [ nonews-NEWS ]

Ηρθε η ωρα του Καραμανλη!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 97

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΑΛΛΗΛΟΔΟΥΛΕΜΑ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ;;;...

από [ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ ]

Μεγαλεία στα καφενεία ….

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ ...ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ !...


Θυμόμαστε όλοι την αστεία θεωρία της νεοδεξιάς, περί σύγκρουσης του Καραμανλή με τις …ΗΠΑ και στρατηγικό άνοιγμά του προς τη Ρωσία. Που ; Στο ενεργειακό…
«…Αποκτούμε εναλλακτικές πηγές προμήθειας ενεργειακών πρώτων υλών…», τόνιζαν οι γαλάζιοι προπαγανδιστές, «…με τα ανοίγματα προς τη Ρωσία…»,γι αυτό και (διέρρεαν), «…οι αμερικάνοι μας …έβαλαν στο μάτι !...».
Λες και η Ελλάδα εισάγει πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες… Λες και, ξαφνικά, οι αμερικάνοι - ειδικά οι ρεμπουμπλικάνοι - αποφάσισαν να φάνε τα παιδιά τους !...

Βρήκαν το ζήτημα του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, σε προχωρημένο στάδιο κι ανέλαβαν να το τελειώσουν. Κι εδώ έγινε η μεγάλη …πουστιά !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)















ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.52 π.μ. - 21/09/2009

Τα ...κατορθώματα υποψήφιας στο Επικρατείας της ΝΔ...

Είχε προσπαθήσει να διοριστεί από το παράθυρο, με τη λίστα των 55, στο υπ. Εθνικής Άμυνας - Την έβαλαν στο Επικρατείας σε αντάλλαγμα για τον αποκλεισμό του συζύγου της στη Ροδόπη που έγινε για να μπορέσει να ξαναβγει ο Στυλιανίδης βουλευτής!
.
Από τον
Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στην όγδοη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ βρίσκεται η Νίκη Γκοτσοπούλου, γενική γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας, η οποία είναι σύζυγος τουΚυριάκου Μπαμπασίδη τοπικού εσωκομματικού αντίπαλου του Ευρ. Στυλιανίδη στη Ροδόπη. Ο Κ. Μπαμπασίδης, ενώ ετοιμαζόταν να είναι πάλι υποψήφιος, βρέθηκε ξαφνικά εκτός ψηφοδελτίων. Κι αυτό λέγεται ότι έγινε για να διευκολυνθεί η επανεκλογή του Ευρ. Στυλιανίδη. Σε αντάλλαγμα προσφέρθημε λοιπόν μια (μη εκλόγιμη) θέση στο Επικρατείας στη σύζυγό του. Ενα ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε με ...τράμπες λοιπόν!
Η κ. Γκοτσοπούλου όμως βαρύνεται με κάτι άλλο: Ενώ ήταν ήδη γεν. γραμματέας στο υπουργείο, το όνομά της βρέθηκε στη λίστα με τους 55 "ημέτερους" ειδικούς επιστήμονες που πριν λίγο καιρό πήγαν να διοριστούν από ...το παράθυρο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τότε είχε ξεσηκωθεί σάλος και παρενέβη το ΑΣΕΠ παγώνοντας τη διαδικασία διότι οι προσλήψεις δεν είχαν γίνει με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια. Ήταν ένα ακόμη σκάνδαλο επί των ημερών της ΝΔ...

από [ press-gr ]

Ο πιο στενός του συνεργάτης κατεβαίνει με τον ΛΑΟΣ...

Από τον Άκη Σκαρφή
.
Ένας από τους πρώην "λοχαγούς" της ΝΔ έχει κι αυτός τα προβλήματά του εν όψει των εκλογών. Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαντζή στην Καβάλα.
Ο διευθυντής του Γραφείου του κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ και απειλεί να του κόψει μεγάλη "φέτα" ψηφοφόρων του. Και καθώς η ΝΔ, αν χάσει, θα βγάλει μόνο έναν βουλευτή στο νομό -από τρεις που έχει σήμερα-, το πρόβλημα για τον Γ. Καλαντζή μεγαλώνει περισσότερο.

από [ press-gr ]

Ο Τύπος σήμερα

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.27 π.μ. - 21/09/2009