Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Με μεγαλη καθυστερηση εγινε ο γαμος………

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:53 μ.μ. - 23/06/2009

ΠΑΛΗΌ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ !!!...

Ρωτάει η 12χρονη κόρη, την μητερα της:
-Μαμά, τι είναι έρωτας?
-Έρωτας κόρη μου, είναι να έρθει ένας όμορφος άντρας, να σου φέρει ένα μεγάλο ωραίο χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντι, κολιέ, σκουλαρίκια με μπριγιάν, να σε πάει σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο για φαγητό, να σε πάει ταξίδι στο εξωτερικό, να σου αγοράσει ένα κάμπριο, μια μαιζονέτα, να σε πηγαίνει βόλτα με το σκάφος του και στο σπίτι του στη Μύκονο, και να περνάς τόσο καλά μαζί του που να μην έχεις μάτια να κοιτάξεις άλλον άντρα.
-Μα μαμά, αυτά είναι έρωτας? Έρωτας δεν είναι το φεγγαρόφωτο, ένα χάδι, ένα λουλούδι, μια καλή κουβέντα, ένα φιλί, αυτά?
-Τι λες κόρη μου, είσαι καλά? Αυτά είναι ανοησίες! Αυτά είναι εφεύρεση των κομμουνιστών για να . . . το κανουν τζάμπα !
από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:15 μ.μ. - 23/06/2009

Καλπάζει γρίπη των χοίρων !!!

Επτά (7) επιπλέον κρούσματα ανιχνεύτηκαν το τελευταίο 48ωρο, και έως σήμερα, 23 Ιουνίου 2009 και ώρα 18:00, από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος.
Τα περιστατικά που νόσησαν από το νέο ιό της γρίπης ανέρχονται σε πενήντα οκτώ (58), από τα οποία είκοσι τρία (23) έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.
από ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:11 μ.μ. - 23/06/2009

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ...


Ο Κύρτσος εμφανίστηκε μετά από πάρα πολύ καιρό σε δελτίο του Ν. Χατζηνικολάου. Σήμερα ήταν φωτιά και λάβρα. Αποκάλυψε τον σκοτεινό ρόλο πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Μίλησε για τον...
Καραμανλή, για την ΝτόραΜπακογιάννη. Ο Κύρτσος είναι ο μόνος ο οποίος βλέπει πολιτικά το ζήτημα. 'Έτσι όπως το βλέπουμε και εμείς. Αποκάλυψε τις περίεργες μεθοδεύσεις των γαλάζιων στελεχών για να μην πάρει ο ίδιος μαζί με όμιλο εφοπλιστών τονΕλεύθερο Τύπο αν και προσέφερε περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα κατηγόρησε την Γιάννα Αγγελοπούλουγια "κομμωτηριακή αντίληψη"! Στο ίδιο δελτίο για πρώτη φορά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφανίστηκε ρεαλιστής. "Εφημερίδα με 500 εργαζόμενους δεν μπορεί να σταθεί όσο ψηλά κι αν βρίσκονται οι κυκλοφορίες της", είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στην παρατήρηση του ΝίκουΧατζηνικολάου ότι "οι κυκλοφορίες της εφημερίδας δεν ήταν κακές". Ακούστηκαν αλήθειες για τον Ελεύθερο Τύπο. Πικρές αλλά σημαντικές αλήθειες...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:00 μ.μ. - 23/06/2009

ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ... 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!


Ενδιαφέρουσα η παρατήρηση του Δημήτρη Ρίζου για τους "κλέφτες και τα λαμόγια που διασπάθισαν το χρήμα τουΕλεύθερου Τύπου". Πρώτη φορά όμως τα αναφέρει. Δεν τους ήξερε; Δεν γνώριζε ποιοι ήταν μέλη του Δ.Σ. στο Ίδρυμα Τύπου; Γιατί δεν τους κατήγγειλε; Το έθεσε ποτέ ως θέμα στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου όταν ήταν εκδότης στην ταυτότητα της εφημερίδας; Τα θυμήθηκε τόσα χρόνια μετά. Υπήρχε κάποιος λόγο για να τα κρύψει;
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:54 μ.μ. - 23/06/2009

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τη συμπλήρωση 13 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου


Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του αείμνηστου ηγέτη και ιδρυτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα, που σφράγισε με την πολιτική του παρουσία τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου. Διατύπωσε και συγκεκριμενοποίησε τα οράματα και τις ελπίδες του ελληνικού λαού για μια Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική και ανεξάρτητη, μια Ελλάδα πρωτοπόρα στις διεθνείς εξελίξεις, μια Ελλάδα με ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Εξαιτίας του, οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας, κατόρθωσαν να εκφρασθούν, να πρωταγωνιστήσουν και να καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα.
Η φετινή επέτειος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της αναδιάταξης των πολιτικών δυνάμεων και συσχετισμών, καθιστούν τις ιδέες και το όραμα του επίκαιρα όσο ποτέ.
Η υπεράσπιση και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η προστασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η κοινωνική δικαιοσύνη και η δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, ο ρυθμιστικός και επιτελικός ρόλος του κράτους στην ανάπτυξη και την απασχόληση, πρέπει να αποτελούν τα πρώτα θέματα στην ατζέντα των προοδευτικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εμπνέεται από το πολιτικό του μήνυμα για αγώνες για τη δημοκρατία, την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Για αγώνες, όπου η νέα γενιά της χώρας αποτέλεσε και θα αποτελέσει την πρωτοπορία ανατροπής των συντηρητικών πολιτικών.
Αθήνα, 23 Ιουνίου 2009
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:17 μ.μ. - 23/06/2009

Αποκλειστικο! Ολο το παρασκηνιο της αποφασης για το κλεισιμο του Ε.Τ.

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:16 μ.μ. - 23/06/2009

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:10 μ.μ. - 23/06/2009

Αθανατε Ελληνα!

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:02 μ.μ. - 23/06/2009

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΝΩΛΗ...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:54 μ.μ. - 23/06/2009

ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...


Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα τουΜεγάρου Μαξίμου και της Ρηγίλλης από αγανακτισμένους αναγνώστες του Ελεύθερου Τύπου. Βρίζουν όλους και όλα για το λουκέτο που μπήκε στην εφημερίδα. Το υβρεολόγιο των αναγνωστών συμπεριλαμβάνει όλους. Από τονΚαραμανλή και τον Ανδριανό, μέχρι τον Ρουσόπουλο και τον Αγγέλου. Από τις 10 και μετά σήμερα το πρωί οι τηλεφωνήτριες δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Τα έχουν κατεβάσει!
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:50 μ.μ. - 23/06/2009

ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑΔΟΤΗ...


Ο Κοττάκης χθες και σήμερα έκανε τον παράγοντα. Συνομιλούσε χθες με τονΖαγορίτη και τον Αβραμόπουλο. Οι δυο τελευταίοι το διέρρεαν σήμερα ότι μίλησαν μαζί του. Τους κάρφωνε όλους. Εμφανιζόταν ως ο μόνος που ήταν πιστόςΚαραμανλικός. Έδινε τον Κοτρώτσο, τονΛακόπουλο, τον...
Κουβαρά, μέχρι και τον Προβή με τον οποίο κάνουν εκπομπή μαζί. Τα έριχνε στους διευθυντές. Σήμερα τηλεφώνησε σε κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα. Του ζήτησε να μεσολαβήσει για να επιστρέψει στην Απογευματινή. ΟΣαραντόπουλος δύσκολα θα τον ξαναπάρει πίσω. Αφού κάρφωσε τους συναδέλφους του και έφτιαχνε την λίστα των απολύσεων όταν η Απογευματινήπέρασε από τα χέρια του Καραγιάννη στα χέρια του Σαραντόπουλου, στην συνέχεια μέσω του Ρουσόπουλου πήγε στον Ελεύθερο Τύπο. Το είχε ζητήσει ως προσωπική χάρη ο Ρουσόπουλος από την Γιάννα. Ήθελε να έχει τον άνθρωπό του. Η ιστορία έχει συνέχεια. Θα σας την διηγηθούμε σιγά σιγά...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:18 μ.μ. - 23/06/2009

Για να μη χάσουμε τους «πελάτες» στηρίζουμε …..

….το κεφάλαιο …

… και τους εργαζόμενους.
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:06 π.μ. - 23/06/2009

23 Ιούνη 1996 - 23 Ιούνη 2009. 13 χρόνια η Ελλάδα φτωχότερη...


13 χρόνια χωρίς τον μεγαλύτερο ηγέτη της Νεοελληνικής Ιστορίας.
13 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα μας, τον Ανδρέα του μη προνομιούχου ΄Ελληνα.
13 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα που αγωνίστηκε για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση και Δημοκρατικές Διαδικασίες.
Μικρό αφιέρωμα....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:49 π.μ. - 23/06/2009