Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:

ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ;   

Από την χθεσινή ομιλία του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική

Υπηρετήσαμε πάντα ένα απλό σύνθημα: «Η Ελλάδα στους Έλληνες».
«Το ΠΑΣΟΚ υπηρέτησε πάντα ένα απλό σύνθημα: «Η Ελλάδα στους Έλληνες». 
Σήμερα, αυτό σημαίνει τη διεύρυνση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος την τύχη του. Προχθές, μας είπατε ότι δεν μπορούμε να κινηθούμε εκτός πλαισίου Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σας αντέτεινα ότι το πλαίσιο διευρύνεται ή συρρικνώνεται, ανάλογα με τη διαπραγματευτική προσπάθεια και ικανότητα. Δηλαδή, σας είπα, μην είστε μοιρολάτρης, αποδεχόμενος το κατεστημένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν με καταλάβατε».

Υπάρχουν επιλογές για τους Έλληνες πολίτες και στην Εξωτερική πολιτική. Οι 5 διαφορές μας με την σημερινή κυβέρνηση (και) στην εξωτερική πολιτική.
«Σήμερα υπάρχουν επιλογές για τον Ελληνικό λαό. Είναι η επιλογή από τη μια, μιας 
νεοσυντηρητικής νεοδεξιάς παράταξης, που μας πάει σε αδιέξοδα, αδράνεια, πατριδοκαπηλία και ήττες, όπως ξέρουμε και ιστορικά. Και από την άλλη, του ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγεί σε λύσεις, σε επιτυχίες και σε πατριωτική περηφάνια για την Ελλάδα. Έχουμε διαφορές. Θα αναφερθώ σε πέντε»
1. «
Πρώτη διαφορά. Για μας, εξωτερική πολιτική σημαίνει επένδυση στην ισχύ της χώρας μας και στον Έλληνα. Στο εσωτερικό μας μέτωπο. Εσείς, όμως, εξουθενώσατε την ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία».
2. «
Δεύτερη διαφορά μας. Σήμερα, η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που δεν καθυποτάσσει το εθνικό συμφέρον σε μικροκομματικές σκοπιμότητες. Που εγγυάται ότι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας έχει τις δυνατότητες να συμμετέχει ισότιμα σε όσα συμβαίνουν, ως πολίτης του κόσμου. Γι' αυτό, εμείς στηρίξαμε και αξιοποιήσαμε την παρουσία των επιχειρήσεών μας στα Βαλκάνια. Τι κάνατε εσείς, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; Καταφέρατε ακόμα και να κλείσετε τον ΟΤΕ στη γείτονα FYROM, σε μια κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων και των εξελίξεων για το ζήτημα του ονόματος, με την αλόγιστη και αδιαφανή πώληση του ΟΤΕ στους Γερμανούς, στην Deutsche Telekom».
3. «
Τρίτη μας διαφορά. Δικό μας δόγμα είναι η παρουσία της Ελλάδας παντού και η ένταξη της στρατηγικής επίλυσης των εθνικών μας ζητημάτων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του διεθνούς Δικαίου. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, στις δυνατότητες του λαού μας. Εσείς, αντιθέτως, υιοθετήσατε ένα καταστροφικό, συντηρητικό και φοβικό δόγμα, ότι «η μη θέση είναι θέση». Και μέσα από αυτό το άθλιο δόγμα, εγκαταλείψατε τη μεγαλύτερη κατάκτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα δικά μας θέματα, τις αποφάσεις του Ελσίνκι.
4. «
Τέταρτη διαφορά. Εμείς θέσαμε στόχους που εμπνέουν, κινητοποιούν τον Ελληνικό λαό, ενώνουν τον Ελληνικό λαό και, παράλληλα, προβάλλουν την Ελλάδα και την εικόνα της με θετικό τρόπο. Και συνδέσαμε αυτούς τους στόχους και την αξιοποίησή τους, με την εξωτερική πολιτική. Καταθέτω, ακριβώς προς απόδειξη αυτής της προσπάθειάς μας, τον δικό μας προγραμματισμό, τον επιχειρησιακό μας προγραμματισμό για το πώς αξιοποιούσαμε και θα αξιοποιούσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την εξωτερική μας πολιτική. Αντιθέτως για σας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοποίησή τους, έληξαν με την τελετή λήξης και το σβήσιμο της φλόγας στην Αθήνα.
5. «
Πέμπτη διαφορά μας. Χαράζουμε δικούς μας εθνικούς στόχους και οι στόχοι αυτοί υπηρετούνται από μια κυβέρνηση, που έχει στρατηγική και σχέδιο. Έτσι κινηθήκαμε πάντοτε. Γι' αυτό και πετύχαμε, κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας.
-    
Εμείς θέσαμε και πετύχαμε: τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, την ένταξή μας στην ΟΝΕ, την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη θέση της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το κείμενο του Ελσίνκι, για να μπορέσουμε να λύσουμε, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας.
-    
Εσείς καταφέρατε την επιτήρηση. Καταφέρατε την αναγνώριση της FYROM από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταφέρατε να εγκαταλείψετε το Ελσίνκι. Καταφέρατε μια Ελλάδα δημόσιου χρέους. Καταφέρατε ξανά τα ελλείμματα. Καταφέρατε την εξουθένωση της ελληνικής οικογένειας. Και καταφέρατε ξανά, να είμαστε μπροστά στην επιτήρηση, στη δαμόκλειο σπάθη της επιτήρησης.

Οι προτάσεις μας για να αλλάξουμε τη συντηρητική σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση
1. «
Η Ευρώπη δεν είναι σήμερα σοσιαλιστική, είναι άκρως συντηρητική. Γι΄ αυτό βεβαίως έχει δυσκολίες η Ευρωπαϊκή Ένωση -ως έχει σήμερα- να μιλήσει για ένα σοβαρό πακέτο αυτή τη στιγμή, εν μέσω κρίσης, για την αναθέρμανση της ευρωπαϊκής οικονομίας.
2. 
Εμείς μιλάμε για μια άλλη πρόταση για την Ευρώπη, που δεν μπορεί να είναι μια τεχνοκρατική υπόθεση γραφειοκρατίας των Βρυξελλών ή απλώς μια ενιαία αγορά και ένα ενιαίο νόμισμα.
-    Πρέπει να είναι ο πολίτης στο κέντρο των αποφάσεων, μέσα από δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες.
-    Να επανεξετασθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας, ώστε να ενισχυθεί η δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για στήριξη της απασχόλησης και της ανάπτυξης, όχι μόνο για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού.
-    Επένδυση στη γνώση και την «πράσινη οικονομία», ολοκληρωμένη πανευρωπαϊκή κοινωνική πολιτική. Εμβάθυνση των κοινοτικών πολιτικών υπέρ της στήριξης και προσαρμογής της ευρωπαϊκής γεωργίας με ανταγωνιστικά δεδομένα. Διαρθρωτική πολιτική συνοχής, πιο ουσιαστική, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό και ουσιαστική επένδυση στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια και το περιβάλλον».

Διπλός ο πολιτικός χαρακτήρας των προσεχών Ευρωεκλογών. Αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα, ανατροπή της συντήρησης στην Ευρώπη  
«Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου προσλαμβάνουν, από αυτή την πλευρά, ένα διπλό πολιτικό χαρακτήρα. Θα δώσουν ένα σαφές, καθαρό μήνυμα για την αλλαγή σελίδας στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και θα στείλουν, ταυτόχρονα, πολιτικό μήνυμα για την ανατροπή της συντηρητικής διακυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για την ανατροπή των πολιτικών, που οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο».

Εμείς δεν κάνουμε εκλογολογία. Εμείς ζητάμε ευθέως εκλογές. Η κυβέρνηση συντηρεί την εκλογολογία με τα μισόλογα και τα προεκλογικά ημίμετρα…
«Εμείς δεν κάνουμε εκλογολογία, εσείς την κάνετε. Εμείς κάνουμε κάτι πολύ απλό. Ζητούμε ευθέως εκλογές. Εσείς συντηρείτε αυτή την εκλογολογία, με τα μισόλογά σας και με τα προεκλογικά ημίμετρα τα οποία παίρνετε, που δεν αποτελούν πραγματικό σχέδιο απέναντι στην κρίση».
από ΠΑΣΟΚ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ:

 ΤΟ ΑΡΠΑ-ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

1. Στην αρχή, η σημερινή κυβέρνηση ήταν σκληρή. Δεν ανέχονταν παρανομία στο σπαθί της. Έδινε κίνητρα στους δήμους για να κυνηγήσουν την παρανομία των ημιυπαίθριων.
2. 
Μετά, ήλθαν τα οικονομικά προβλήματα. Το ξανασκέφτηκαν. «Αν είναι να νομιμοποιήσουμε την παρανομία, με αντάλλαγμα να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους που εμείς αδειάσαμε, το πράγμα αλλάζει», θα είπαν. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…
3. Μετά το ξανασκέφτηκαν. Να νομιμοποιήσουμε την παρανομία δεν γίνεται. Τότε; Όπως είπε
ο κ. Σουφλιάς χθες μπορούμε 
«να την τακτοποιήσουμε» (!!). Πάντα με το αζημίωτο. Τι σημαίνει όμως τακτοποίηση της παρανομίας; Με ποιο τρόπο θα γίνει; Και πώς θα επιβάλλουν χαράτσι στους πολίτες, αφήνοντας τους επί της ουσίας με την … εκκρεμότητα στο χέρι; Το άρπα-κόλλα αυτής της κυβέρνησης ενοχλεί. Η κουτοπονηριά της εξοργίζει.
από ΠΑΣΟΚ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ :

ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ. ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.

1. Το χθεσινό τραγικό περιστατικό στο Βύρωνα, δείχνει αυτό που εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει: 
υπάρχει μείζον ζήτημα ανασφάλειας στην ελληνική κοινωνία. Και το χρεώνεται εξ ολοκλήρου η σημερινή κυβέρνηση. Έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την συνεχιζόμενη απαξίωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
2. Δυστυχώς, κατάφεραν να διαλύσουν και την αστυνομία. 
Και εδώ δεν μπορούν να επαναλάβουν τα παραμύθια για ευθύνες του ΠΑΣΟΚ. Το 2004, με πολύ κόπο, είχαμε φτάσει στο σημείο να οικοδομείται η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στην Ελληνική Αστυνομία. Τι παρέλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ το Μάρτιο του 2004; Ο τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης της κυβέρνησης της Ν.Δ. δήλωνε στις 26 Ιουλίου 2004: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία και μας το λένε και οι διάφοροι ξένοι Υπουργοί με τους οποίους μιλάω, είναι ίσως η πιο άρτια εκπαιδευμένη σε στελεχιακό επίπεδο και ειδικά σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς απ' όλη την Ευρώπη».
3. 
Αυτή την Αστυνομία την κομματικοποίησαν πλήρως. Έκαναν κανόνα την αναξιοκρατία, επιβραβεύοντας πρόσφατα όλους αυτούς που απέτυχαν να προστατέψουν την δημόσια περιουσία, που πλήγωσαν το αίσθημα ασφάλειας του ελληνικού λαού. Αποτέλεσμα: Τα τελευταία 5 χρόνια όλοι οι δείκτες της εγκληματικότητας επιδεινώθηκαν δραματικά. Ο αριθμός π.χ. κλοπών-διαρρήξεων από 42.397 το 2004 εκτινάχθηκε στις 67.813 το 2008.   
4. 
Έχουμε ανάγκη να αισθανθούμε ξανά ασφάλεια και σιγουριά στην καθημερινότητά μας. Ξαναχτίζοντας από την αρχή μια διαλυμένη Αστυνομία. Μία Αστυνομία, η οποία δεν είναι δίπλα στον πολίτη. Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ είναι συγκεκριμένες. Θα το κάνουμε επαναφέροντας την αξιοκρατία. Βγάζοντας τους αστυνομικούς από τα πάρεργα που τους έχουν καταδικάσει.  Η δουλειά του αστυνομικού είναι δίπλα στον πολίτη και είναι η προστασία του πολίτη. Αυτή είναι η βασική του αποστολή.
από ΠΑΣΟΚ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΝΕΡΓΙΑ:

 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. ΑΝΗΜΠΟΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ, ΔΙΚΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ   

1. Οι αριθμοί είναι καταλυτικοί: η ανεργία τον περασμένο Δεκέμβριο εκτινάχθηκε στο 8,9% από 7,8% το Νοέμβριο,περίπου 50.000 επιπλέον άνεργοι μέσα σε ένα μήνα. Και όλα αυτά, παρά τις αλχημείες που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να μειώνει στατιστικά την ανεργία (π.χ. το 2004, δικαίωμα εγγραφής στον ΟΑΕΔ είχαν όσοι έκαναν μέχρι 12 ημερομίσθια το μήνα – τώρα ακόμα και με ένα ημερομίσθιο το μήνα ο άνεργος θεωρείται εργαζόμενος, κ.α.)  
2. 
Το βασικό πρόβλημα δεν είναι οι αριθμοί. Είναι αυτό που κρύβεται πίσω από τους αριθμούς. Καθημερινές ανθρώπινες τραγωδίες, ανατροπές των δεδομένων μιας ζωής, ειδικά για αυτούς που έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία σε προχωρημένη ηλικία, αγωνία για το μέλλον, για το αύριο. Το πρόβλημα της ανεργίας είναι πια πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
3. 
Απέναντι στην αγωνία αυτή, η σημερινή κυβέρνηση αντιτάσσει τη δική της αγωνία. Αλλά αυτή δεν αφορά τους ανέργους τους χθεσινούς, τους σημερινούς, τους αυριανούς. Αφορά την αγωνία για το δικό της μέλλον. Για το πώς θα παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία.
4. Είναι ώρα για αλλαγή πορείας με άμεσες και δίκαιες λύσεις που στηρίζουν την εργασία και προστατεύουν τον άνεργο:
-    
Από τον Ιούνιο του 2006 καταθέσαμε πρόταση νόμου για τις περιοχές της χώρας που πλήττονται από την αποβιομηχάνιση, στην οποία προβλέπεται η θέσπιση της κοινωνικής εργασίας για απολυμένους άνω των 50 που δεν έχουν συμπληρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.
-    
Το Νοέμβριο του 2008 καταθέσαμε πρόταση νόμου για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων έως 30 ετών και για τη θέσπιση, μη ρουσφετολογικών stage στον ιδιωτικό τομέα.
-    Έχουμε παρουσιάσει 
συγκεκριμένο σχέδιο με 5 δέσμες άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ύφεσης και πρόσφατα παρουσιάσαμε και το στρατηγικό μας σχέδιο για τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας με επένδυση στην Πράσινη Ανάπτυξη.
από ΠΑΣΟΚ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ



ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Ο «ρόλος Ματσούκα»



Της Βούλας Κεχαγιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 13 Μαρτίου 2009

Εσχάτως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «αναγνωρίζουν» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τεράστια πολιτική ικανότητα και ανάλογο βαθμό... ευφυΐας, «εργαλεία» με τα οποία όπως υποστηρίζουν κατάφερε να πείσει ότι το κόμμα του και ο ίδιος δεν κινούνται στα άκρα. Ο κ. Καρατζαφέ- ρης σε μία ακόμη επίδειξη... αφορισμού των άκρων, εγκάλεσε χθες το ΠΑΣΟΚ διότι όπως ισχυρίστηκε επιφυλάσσει στον κ. Σημίτη ρόλο Ματσούκα! 

Προφανώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λησμονεί ότι το 2004 και ο ίδιος επεφύλαξε για τον εαυτό του «ρόλο Ματσούκα» όταν αυτοορίστηκε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κι αυτό επειδή το «μη ακραίο» κόμμα του δεν είχε εισέλθει ακόμη στη Βουλή. 

Θα ήταν σκόπιμο όμως να μάς εξηγήσει ο κ. Καρατζαφέρης τι σημαίνει πρακτικά «ρόλος Ματσούκα». Είναι μήπως η κ. Ματσούκα κάποιο «μίασμα» που εξέθεσε τη χώρα μας στην Ευρώπη; Που έδωσε λαβές και δικαιώματα για άλλα σχόλια; Που εξέθεσε το κόμμα της ή δεν ανταποκρίθηκε στον... ρόλο της; Με ποιο δικαίωμα ο κ. Καρατζαφέρης χρησιμοποιεί χλευαστικά το όνομα μιας ευρωβουλευτίνας; Μήπως- λέω μήπως - η εξυπνάδα του περιορίζεται στο να χτυπάει μόνο εύκολους στόχους; 

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Ρατσιστικές εξυπνάδες



Του Γιώργου Χρ. 
Παπαχρήστου 

gpapachristos@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 13 Μαρτίου 2009
ΤΑ ΕΧΕΙ παρεξηγήσει τα πράγματα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που δείχνει να απασχολείται καθημερινά με το πώς θα βρει μια έξυπνη ατάκα για να περάσει στα κανάλια, δεν καταλαβαίνει ότι αρκετές φορές αυτές οι ατάκες του γέρνουν επικίνδυνα προς τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, ακόμη και τις ακραίες, πολύ ακραίες όμως, αντιλήψεις. Για παράδειγμα: εδώ και δυοτρεις ημέρες επαναλαμβάνει μονότονα την καραμέλα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να κάνει τον Κώστα Σημίτη «μια άλλη Ματσούκα» και εννοεί ο «ευφυής» πρόεδρος του ΛΑΟΣ ότι ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί να τοποθετήσει τον κ. Σημίτη επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, όπως συνέβη το 2004, όταν τοποθέτησε στη θέση αυτή την κ. Μαρία Ματσούκα. Δεν καταλάβαμε καλά, τι έχει δηλαδή η κ. Ματσούκα, μια νέα γυναίκα, νέα προοδευτική πολιτικός, που έπεσε στα βαθιά νερά της ευρωβουλής και τα έχει καταφέρει μάλλον καλά. Της λείπει κάτι; Βαρύνεται με κάτι; Έχει βλάψει τα συμφέροντα της χώρας; Είναι μήπως μειονέκτημα ότι είναι γυναίκα και όχι ας πούμε κάποιος άντρακλας από αυτούς που έχει στο κόμμα του ο κύριος Καρατζαφέρης; Είναι μήπως της άποψης ο κύριος πρόεδρος ότι οι νέες γυναίκες πρέπει να μένουν στο σπίτι, να μην ασχολούνται με την πολιτική; Ας μας το πει, να το ξέρουμε. Και με την ευκαιρία, να τον χαίρονται και όσοι τον σπρώχνουν όπως μπορούν για να αποτελέσει δεκανίκι της ετοιμόρροπης κυβέρνησης... 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Αδίστακτοι ληστές, ανήμπορη Αστυνομία


Οργή για το μακελειό στον Βύρωνα


Μια 32χρονη υπάλληλος έπεσε νεκρή κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικού μέσα σε κατάστημα.


ΜΠΟΣΤΑΝΙ