Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ, ΕΞΩ !...


"...Είναι η δεύτερη φορά που ζητάω συγνώμη !... Δεν πάει άλλο ! Οι ράμπο και οι σερίφηδες δεν έχουν θέση στην Αστυνομία !..."...

Ο Χρυσοχοϊδης παραίτησε τον Τσιατούρα, κίνηση που έγινε, μεν με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια, αλλά που προδικάζει σαρωτικές αλλαγές στην ΕΛΑΣ...

Δείτε στο βίντεο σκηνές από τα χθεσινά και τη σύλληψη του Δ. Παπαχρήστου...



από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:43 μ.μ.- 22/10/2009

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:37 μ.μ.- 22/10/2009

Νέα εθνική προσπάθεια : πιάνοντας το νήμα από την αρχή


Η απροσδόκητη (;) δημοσιονομική κατάσταση (διπλάσιο έλλειμμα από το αναμενόμενο) και η έντονη δυσαρέσκεια - οργή των ευρωπαίων εταίρων στο Εcofin και στο Eurogroup για την αναξιοπιστία των οικονομικών στοιχείων αποτυπώνουν ένα εκρηκτικό «διπλό έλλειμμα»: δημοσιονομικό έλλειμμα και έλλειμμα εμπιστοσύνης.
Το διπλό έλλειμμα διαμορφώνει μία εξόχως κρίσιμη κατάσταση, ώστε να μπορεί να διατυπώνεται πλέον σχετικά βάσιμα (και μάλλον όχι τόσο υπερβολικά) ο ισχυρισμός ότι στο επόμενο διάστημα διακυβεύεται η θέση της χώρας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση. Δεν είναι τόσο το εύρος του δημοσιονομικού ελλείμματος που προσδίδει στοιχεία ισχύος σ' αυτόν τον ισχυρισμό (άλλωστε ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός παρατηρείται και σε άλλα κράτη-μέλη), όσο κυρίως η επίμονη αναξιοπιστία και ανευθυνότητα έναντι των Ευρωπαίων εταίρων και η εμμονή στην αποφυγή προώθησης διαρθρωτικών μέτρων και παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν μεσο-μακροπρόθεσμα τα δημόσια οικονομικά. Προφανώς, μία τέτοια σκέψη επιδιώκει περισσότερο να επισημάνει την ιστορική και πολιτική σημασία της νέας εθνικής προσπάθειας (σαν να ξαναπιάνουμε το νήμα από την αρχή, όπως πριν περίπου 15 χρόνια) και λιγότερο να διατυπώσει μία περίεργηκινδυνολογία.......

από [ e-homosapiens.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:46 μ.μ.- 22/10/2009

Μακρια και οχι αγαπημενοι….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:38 μ.μ.- 22/10/2009

To ΚΥΣΕΑ υπό τον Πάγκαλο εκλέγει Αρχηγούς...



Έκτακτες κρίσεις την Δευτέρα...
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος θα προεδρεύσει την Δευτέρα στο ΚΥΣΕΑ, που θα συνέλθει για την επιλογή νέων Αρχηγών στην ΕΛ.ΑΣ. Πυροσβεστική και Λιμενικό.
Την Δευτέρα θα αρχίσουν και οι έκτακτες κρίσεις. Προβλέπεται να...
φάει η μύγα σίδερο.
Στην ΓΑΔΑ από βδομάδα οι ανώτατοι αξιωματικοί που θα κυκλοφορούν στους διαδρόμους, δεν θα γνωρίζει ο ένας τον άλλον...

"ΠΡΟΔΟΤΗΣ"...


Τα έχει πάρει άσχημα μαζί του ο Σαμαράς. Τον είχε στην Πολιτική Άνοιξη ως νούμερο 2, ήταν αυτός που τον ανέδειξε πολιτικά κι όμως ο Νικήτας Κακλαμάνης υπέγραψε υπέρ της Ντόρας! Ο Σαμαράς είναι έξω φρενών μαζί του. Δεν θέλει τον βλέπει μπροστά του. Εκτιμά ότι είναι "πρόκληση να υπογράφει υπέρ της "Ψηλής", την οποία μέχρι πριν από μερικά χρόνια την έβγαζε στη σέντρα". Ο Κακλαμάνης είναι... άπαιχτος στις μεθόδους πολιτικής επιβίωσης. Δεν πιάνεται από πουθενά. Για να δούμε αυτή την φορά θα διασωθεί; Ή θα φάει "μαύρο" από τους Αθηναίους που τον περιμένουν στη γωνία γιατί δεν έχει κάνει τίποτα για την πόλη;

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:03 μ.μ.- 22/10/2009

"ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"


Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για το Mega. Μέσα σε δυο ημέρες έχει εξασφαλίσει τα πρόσωπα των ημερών. Χθες ο Παπακωνσταντίνου, σήμερα ο Χρυσοχοίδης.
Ο υπουργός έδειξε αποφασισμένος και με σχέδιο. Εάν το υλοποιήσει με επιτυχία ή όχι είναι μια άλλη υπόθεση που θα κριθεί στο μέλλον.
Το πιο εντυπωσιακό που είπε είναι ότι "όποιος... τολμήσει να πειράξει την περιουσία κάποιου άλλου, θα συλλαμβάνεται". Ο Χρυσοχοίδης έκανε λόγο για "διαλυμένη Αστυνομία". Δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε. Το ξεκαθάρισε μάλιστα. "εάν δεν αρέσει στον κ. Τσίπρα η Αστυνομία να είναι στους δρόμους, είναι δικαίωμά του. Δεν αποφασίζει αυτός". Ο υπουργός Προστασίας επέρριψε και πολύ σωστά έκανε, ευθύνες για τα χθεσινά έκτροπα στο επιχειρησιακό κομμάτι της Αστυνομίας. "Τι δουλειά είχαν εκεί χθες οι Αστυνομικοί;" αναρωτήθηκε και φυσικά δεν πρόκειται να πάρει απάντηση.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:53 μ.μ.- 22/10/2009

ΓΕΙΑ.... ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ!...


ΤΕΛΟΣ Ο ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;;;;; ...

Καιρός ήταν.
Ο ίδιος ο Παπανδρέου ζητούσε από τη Βουλή για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου την παραίτηση του Τσιατούρα. Δεν μπορούσε να μείνει άλλο. Έπρεπε να απομακρυνθεί.
Σήμερα το πρωί ο Χρυσοχοίδης του ζήτησε την παραίτηση, η οποία έγινε δεκτή. Θα αλλάξει όλη η ηγεσία της Αστυνομίας. Δεν θα μείνει κανείς.
Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Επίτιμος ο Παραβάτης !!!


Ο Επίτιμος χαρακτηρίστηκε από τον Τράγκα «Ιουλιανός ο Παραβάτης». Eπίσης είπε ότι «ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος τον... μάζεψε από το πεζοδρόμιο της πολιτικής αλητείας» !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:59 μ.μ.- 22/10/2009

Ετοιμάζει τα βέλη του !!!

Antony Robin Hood !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:55 μ.μ.- 22/10/2009

Ο μηχανισμός !!!


Μετά την υποστήριξη από το Βαγγέλη όλος ο «μηχανισμός» δουλεύει για τη Ντόρα!!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:50 μ.μ.- 22/10/2009

Γροθιά στο κατεστημένο και όχι μόνο ...

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αιτιολογώντας την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα είπε ότι το έκανε για να δώσει μια γροθιά στο κατεστημένο και για να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά στη ΝΔ.

Γροθιά στο κατεστημένο και όχι μόνο θα συμπληρώναμε εμείς !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:44 μ.μ.- 22/10/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 121

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:24 μ.μ.- 22/10/2009

Απαξιωνεται η υποψηφιοτητα Ψωμιαδη…Μα γιατι;;;;

Δεν ξερω τι λετε, αλλα στο δικο μας γκαλοπ μετα απο 500+ ψηφους ο Πανικας ειναι πρωτος με διαφορα 5% απο τον δευτερο Σαμαρα. Η (φτου φτου) Ντορα ερχεται μολις πεμπτη με διαφορα 14 μοναδων απο τον Πανικα….
από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:20 μ.μ.- 22/10/2009

Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Υ.Ε...


Μετά τις δραματικές εξελίξεις, που υπήρξαν αυτή την εβδομάδα, στο ζήτημα των στοιχείων για το δημοσιονομικό έλλειμμα, ο υπουργός οικονομικών απομάκρυνε τον, μέχρι πρότινος, επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, κ. Κοντοπυράκη.

Επειδή το έργο της υπηρεσίας αυτής είναι κρισιμότατο και δεν μπορούσε να μείνει, ούτε ώρα, χωρίς προϊστάμενο, ο κ. Παπακωνσταντίνου έσπευσε, πάραυτα, να καλύψει το κενό, διορίζοντας ως νέο γενικό γραμματέα της ΕΣΥΕ, τον μόνο, που έχει αποδείξει, πως – αξιοκρατικά - μπορεί να την αναμορφώσει : τον ανωτέρω εικονιζόμενο !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:15 μ.μ.- 22/10/2009

ΤΑ ...ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΟΥ ΚΚΕ...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:11 μ.μ.- 22/10/2009

Οι αναρμόδιοι να παραιτηθούν...

Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο

.
Ειμαι ΝΔ. Το ομολογω. Παντα ήμουν. Παντα θα μαι. Ξερω περαστικα μου. Ευχαριστώ. Αλλα περαστικα και στον κυριο Σιουφα και στους συμβολατορες του που του παν να δηλωσει αναρμοδιος για τα διαδικαστικα της οργανωσης του Συνεδριου. Συγγνωμη τι ειναι; Προεδρος της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ Επιτροπης του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ δεν ειναι; Αν ειναι αναρμοδιος αυτος για αυτα τοτε να παραιτηθει να παει εκει κανενας αρμοδιος. Αντε πια. Μας εχουν κανει να τους σιχαθουμε. Εδω ο κοσμος χανεται κι αυτοι κανουν σα διχρονα.

από [ press-gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:54 μ.μ.- 22/10/2009

Τον πατέρα σου τον μάζεψε ο Καραμανλής από το πεζοδρόμιο της πολιτικής αλητείας...


Νέα σφοδρή επίθεση από τον Τράγκα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, εναντίον της Ντόρας.
Χαρακτήρισε τον πατέρα της "Ιουλιανό Παραβάτη", αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο που απέκτησε χρήματα.
"Ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος τον
μάζεψε από το πεζοδρόμιο της πολιτικής αλητείας" είπε, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί η Ντόρα να αποκαλεί αποστάτες τον Σαμαρά και Αβραμόπουλο, αυτή που έχει πατέρα τον Μητσοτάκη.
"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" είπε.
Ο Τράγκας έχει πάθος (γιατί?) με αυτό το θέμα, και ξεπέρασε τα όρια...

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:44 μ.μ.- 22/10/2009

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)


ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ & ΠΑΝΔΩΡΑ από το ΒΗΜΑ


ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )


Ο Τύπος σήμερα ( ΕΘΝΟΣ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:04 μ.μ.- 22/10/2009