Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Είναι αλήθεια κ Πρωθυπουργέ ότι ….θα δώσετε αντίστοιχο πακέτο διάσωσης στους γνωστούς άγνωστους καναλάρχες κι εκδότες;

Ποιους; τους καναλάρχες και εκδότες που σερβίρουν σκουπίδια στους πολίτες και τους ναρκώνουν με ηλιθιοδίνη;
Ποιους; Εκείνα τα παλιόπαιδα (η πιο ήπια έκφραση) που απέκτησαν τεράστιες προσωπικές περιουσίες με εκβιασμούς κάτω από το τραπέζι εξαιτίας των ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους;
Ποιους; Τους πλέον παρακμιακούς απ αυτούς, που διέσωσαν πριν από τρία χρόνια, ο δειλός Καραμανλής και ο ανεξέλεγκτος Αλογοσκούφης, με τα 28 δις στους Τραπεζίτες;
Αν αυτό γίνει:
Μιλάμε για πολύ ξεπεσμένη χώρα κύριε πρωθυπουργέ.
Με τις πολιτικές ηγεσίες της να συμμετέχουν ενεργά στη διαχρονική ενίσχυση της ολιγομελούς Μαφίας που με μορφή παρακράτους κυβερνά.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί έγιναν ξαφνικά ΠΑΣΟΚ, μια και με άλλοθι το Μνημόνιο δίνουν στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους 600 ευρώ προφανώς κάτι παρακάτω από τη Φιλιππινέζα που έχουν στις τεράστιες βιλάρες τους .

Αυτή ήταν η διεφθαρμένη Ελλάδα του Σημίτη που είχε υπουργούς τους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και δεν γνώριζε (αυτό είναι αλήθεια) ως πρωθυπουργός πως λειτουργούσαν στα υπουργεία τους.

Αυτή ήταν η διεφθαρμένη Ελλάδα του Καραμανλή που εξαιτίας του γεγονότος ότι έδωσε γη, ύδωρ και τελικά τεράστια θαλασσοδάνεια και μίζες στους εκδότες και νταβατζήδες που κατηγορούσε τώρα ντρέπεται να βγει από το σπίτι του.

Αυτή θα είναι η Ελλάδα του Παπανδρέου, ο οποίος για κακή του τύχη επέλεξε να παραδώσει λευκούς στη κοινωνία τα καθάρματα της Siemens και να βγάλει (αν τελικά το επέλεξε) από τη δεινή οικονομική θέση μια χούφτα εκδότες και καναλάρχες, σε βάρος της νοημοσύνης, της αξιοπρέπειας και της αισθητικής μας.

Αυτός ο Παπανδρέου επιβιώνει και θα επιβιώσει επειδή ο Σαμαράς αποδεικνύεται καθημερινά απρόσμενα ολίγιστος ακόμη και στα μάτια των χαζοδεξιών.

Δεν μπορώ , με συγχωρείτε αλλά θα αναφωνήσω τη ρήση του απλού (πλην σοφού) ψαρά:

Τη κάτσαμε τη βάρκα μαλάκα λαέ !!, που καταπίνεις αμάσητες τις παπαριές τους…...
Ger