Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Να μην περιμένει από εμάς υπογραφή ντροπής η κα Μέρκελ!!!

Αυτή είναι η αληθινή εθνική πατριωτική στάση αξιοπρέπειας
Κατηγορηματικό "όχι" στο σενάριο που θέλει τη Γερμανίδα καγκελάριο να ζητά την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας από τα Γιάννενα πως:
"Τέτοια υπογραφή ντροπής, ας μην την περιμένουν από μας".


"Για υπογραφές ντροπής στον κο Σαμαρά και στον κο Βενιζέλο, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι από το βήμα, της δεύτερης περιφερειακής συνδιάσκεψης κάλεσε  όλες τις Ελληνίδες, κι όλους τους Έλληνες, σε αγωνιστική εγρήγορση.
"Ο πρωθυπουργός παρέθεσε τα αγαπημένα του ψέματα"
Αναφερόμενος στο άρθρο του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τονίζοντας: "Ζούμε το πιο βαθύ σκοτάδι πριν την αυγή, μας λέει ο πρωθυπουργός της καταστροφής, σε άρθρο του σε σημερινή εφημερίδα.
Αφού παραθέσει για άλλη μια φορά όλα τα αγαπημένα του ψέματα.
Εκείνο όμως που δεν τολμάει να πει, είναι: Πώς και γιατί από το success story,από το βγαίνουμε από το μνημόνιο, από το φεύγει το ΔΝΤ,από το επέστρεψε η ανάπτυξη, φτάσαμε στο βαθύ σκοτάδι;"
Σειρά πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.Θυμίζοντας τις δηλώσεις του κ.Βενιζέλου ανέφερε πως εκείνος δήλωσε πως "Την πατήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο βοσκός με τα πρόβατα".
"Μάλλον εννοεί ότι εκείνος είναι ο βοσκός, εμείς ο λύκος, κι εσείς τα πρόβατα" πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας για να καταλήξει ότι "Τα πρόβατα φοβούνται πιο πολύ.Τα πρόβατα φοβούνται, μη τυχόν και πάψουν να είναι πρόβατα και τους πάρουν στο κυνήγι".
Τέλος, με εμφανή δόση ειρωνείας ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ρόλο των αγορών λέγοντας πως ποντάρουν "στον εκβιασμό ότι οι αγορές θα καταστρέψουν την Ελλάδα, αν δεν τους αρέσει η κυβέρνηση που θα εκλέξει ο ελληνικός λαός".
"Λες και οι αγορές θα αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν, επειδή θα στερηθούν τις υπηρεσίες του κυρίου Σαμαρά" κατέληξε
                                                                                                                              ger

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΙ

Πολλοί εκτός της χώρας με τα παλιά και νέα όργανα τους στο εσωτερικό, θέλουν να έχουν σε διαρκή διαίρεση τους Έλληνες. Το έκαναν το 1922, το πέτυχαν την δεκαετία του 1940’. Σήμερα όμως δεν θα περάσουν.!!!
Σ’ αυτές τις ενέργειες συμμετέχει λόγω πολιτικής μικρότητας, εξάρτησης, αγωνίας για την επιβίωση και διατήρηση των απολαβών του,  ένα αποτυχημένο δεξιόκεντρο - ψευτοαριστερό πολιτικό προσωπικό. 
Το γνωστό σήμερα Σαμαροβενιζελικό-ψαρριανολυκοΠοταμίσιο κατασκεύασμα.


Οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί. Να μην εγκλωβίζονται σε ψεύτικες επιβαλλόμενες από Εξωελλαδικούς και Εξωκοινωνικούς μηχανισμούς διαιρέσεις. Θέλουν επίσης να παρουσιάσουν τους Έλληνες ως φασίστες και ρατσιστές.
Η ιστορία αλλά και η επιστήμη λέει ότι αυτές είναι ιδεολογίες που δεν άγγιξαν και δεν  αγγίζουν τους Έλληνες. Είναι ασύμβατες με την πολιτική παιδεία μας.
Οι Έλληνες τις υπέστησαν πολύ περισσότερο από άλλα Έθνη και τις υφίστανται και σήμερα.
Επειδή ο φασισμός και ο ρατσισμός και πολλά άλλα, είναι έντονα στοιχεία της δικής τους ιστορικής ταυτότητας, αισθάνονται εκτεθειμένοι, πολύ μειονεκτικά απέναντί μας , άβουλα και άσχημα. Θέλω να πω ότι θέλουν με πολλούς τρόπους να τα αποδώσουν, να τα φορτώσουν και σε εμάς.
Ματαιοπονούν !!!
Η ιστορία και η επιστήμη λένε ότι :
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ

                                                                                                            ger