Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΚΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες?
- Ναι. Θα πουν ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου…

-Γιατί οι παντρεμένοι είναι πιο παχείς από τους ανύπαντρους ;
-Οι ανύπαντροι βλέπουν τι έχει στο ψυγείο και πηγαίνουν στο κρεβάτι. Οι παντρεμένοι βλέπουν τι έχει στο κρεβάτι και πηγαίνουν στο ψυγείο.

Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα:
- Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ’ έσωνες;
- Αν σου πω “ναι”, θα πέσεις;

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ειναι ένας τύπος λοιπόν σε μια ξένη πόλη περαστικός και το βραδάκι μπαίνει σ’ ένα καφέ να περάσει λίγο την ώρα του Το καφέ είναι άδειο εκτός από μια κοπέλα “Να της πιάσω κουβέντα”, σκέφτεται . . . “Να μην είμαι έτσι μόνος και χαμένος” Την πλησιάζει λοιπόν και τι άλλο πιο έξυπνο να πει? Συστήνεται: “Νίκος Χιόνης” Η κοπέλα δεν μιλάει . . . Αυτός εξακολουθεί να έχει απλωμένο το χέρι του και επιμένει “Νίκος Χιόνης, δεσποινίς. Δεν θα μουχαρίσετε το ονοματάκι σας?” “Aνοιξη”, του λέει αυτή “Aνοιξη? Ωωωω εμείς οι δυο ήταν γραφτό να βρεθούμε. Όλος ο κόσμος θα μιλάει για μας! Θα μας γράψουν οι εφημερίδες” Η κοπέλα τον κοιτάζει απορημένη . . . “Μα γιατί . .. ?” προσπαθεί να ρωτήσει Κι αυτός: “Φανταστείτε το πρωτοσέλιδο: Είκοσι πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη!”
από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Ενωμένη η Κυβέρνηση

ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Έκτακτο άτυπο ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής.

Έκτακτο άτυποευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής με θέμα τη γενική κοινοτική αντιμετώπιση της οικονομικής ύφεσης και κρίσης προτείνουν Γαλλία και Γερμανία για τις 27 Φεβρουαρίου
Παράλληλα στο συμβούλιο θα προετοιμαστούν οι αποφάσεις που θα ληφθούν επισήμως στο τακτικό Συμβούλιο Κορυφής του Μαρτίου. 
Σύμφωνα με την τσεχική προεδρία της Ε.Ε., θα επιδιωχθεί συμφωνία για το συντονισμό όλων των μελλοντικών μέτρων για την οικονομική ανάκαμψη.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ». Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο «ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΥΡΓΟΣ.

1. Είναι συγκινητική η προσπάθεια στελεχών της κυβέρνησης να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο κ. Καραμανλής «ανατρέπει την πολιτική Αλογοσκούφη». Αλλά δυστυχώς για αυτούς οι πολίτες δεν ξεχούν. Και δεν ξεχνούν ότι όταν τον Ιούνιο του 2005, ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ υπέβαλαν πρόταση μομφής κατά του τότε υπουργού οικονομίας και οικονομικών, επισημαίνοντας την καταστροφική για τον τόπο οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο κ. Καραμανλής είχε πει: «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης» (Κ.Καραμανλής, 8 Ιουνίου 2005).

2. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία «πολιτική Αλογοσκούφη». Η οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα σε κρίση πριν από τη διεθνή κρίση έχει τη σφραγίδα του ίδιου του κ. Καραμανλή και της κυβέρνησής του στο σύνολό της.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

1. Κάποια κυβερνητικά στελέχη επιμένουν ότι την προηγούμενη Πέμπτη, την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε εκλογές, ο σημερινός πρωθυπουργός προέκρινε και ζήτησε συναίνεση. Αυτό που δεν λένε είναι ότι το μεν αίτημα του Γ. Παπανδρέου ήταν ειλικρινές και ξεκάθαρο, η δε αναφορά του κ. Καραμανλή μνημείο υποκρισίας.

  • Δεν ζητάει συναίνεση ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν επιζητά την κοινωνική συνεννόηση. Το έχει αποδείξει 5 χρόνια τώρα σε όλα τα μέτωπα (π.χ. παιδεία, ασφαλιστικό), το απέδειξε και πρόσφατα με τη στάση της στις αγροτικές κινητοποιήσεις.
  • Δεν ζητάει συναίνεση ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν επιζητά την κοινωνική συνεννόηση. Αν την επιζητούσε θα παρουσίαζε συγκεκριμένο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και θα επεδίωκε διάλογο πάνω σε αυτό. Ακόμα και υπουργοί της λένε ότι δεν υπάρχει σχέδιο. Πάνω σε τι μας καλεί λοιπόν να συναινέσουμε;
  • Δεν ζητάει συναίνεση ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν επιζητά την κοινωνική συνεννόηση. Αν την επιζητούσε, θα είχε απαντήσει θετικά στην πρόσκληση που του είχε κάνει από το 2004 ο Γ. Παπανδρέου για διακομματική συνεννόηση για θέματα όπως η αντιμετώπιση της διαφθοράς. Δεν το έκανε.
  • Δεν ζητάει συναίνεση ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν επιζητά την κοινωνική συνεννόηση.Συγχωροχάρτι και άφεση αμαρτιών θέλει για τις πολιτικές που οδήγησαν στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο. Συνενόχους ψάχνει στην νέα εξαπάτηση των πολιτών με το κόλπο του μηδενισμού του κοντέρ.

2. Ο κ. Καραμανλής είχε την ευκαιρία του και την έχασε. Ήρθε η ώρα του και πέρασε. Τα προβλήματα του τόπου όντως απαιτούν ευρύτερες κοινωνικοπολιτικές συναινέσεις. Αυτές όμως θα γίνουν πραγματικότητα μόνο από μία κυβέρνηση που πιστεύει πραγματικά στην συναίνεση, η οποία πρέπει να οικοδομηθεί στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου. Αυτό εγγυάται το Κίνημά μας και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε αυτό εστιάζεται η καθημερινή προσπάθεια όλων των στελεχών μας.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Ή ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

1. Ο κ. Καραμανλής διατυμπανίζει «έχουμε σχέδιο για την κρίση». Ο κ. Αβραμόπουλος ανταπαντά ότι «είμαστε η μόνη χώρα χωρίς εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης». Ο κ. Σουφλιάς αναρωτάται αν ο κ. Αβραμόπουλος είναι καλά στην υγεία του. Και ο κ. Αβραμόπουλος αμφισβητεί αν ο κ. Σουφλιάς άκουσε και κατάλαβε τι είπε. Την ίδια ώρα, ο κ. Ζαγορίτης, η κα Μπακογιάννη και ο κ. Παυλόπουλος ξορκίζουν την εκλογολογία, αλλά επιμένουν: το πρόβλημα της χώρας είναι ο εκλογικός νόμος! Σκοντάφτουν όμως στους κ.κ. Μεϊμαράκη και Αβραμόπουλο που θεωρούν τελείως άκαιρη την όλη συζήτηση. Την ίδια ώρα, κάθε μέρα και ένας ακόμη βουλευτής της Ν.Δ. δηλώνει ότι θα σκεφτεί αν θα ψηφίσει τα κυβερνητικά νομοσχέδια. Αυτή είναι η εικόνα της «υπεύθυνης» κυβέρνησης που καλείται να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

2. Είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας. Τα περισσότερα στελέχη ασχολούνται μόνο με την προσωπική τους σωτηρία, ειδικά τώρα που βλέπουν ότι παρά το «ράβε-ξήλωνε» των πολιτικών τους και τις ρουσαφετολογικές υποσχέσεις για προσλήψεις, οι πολίτες δεν «τσιμπάνε».

  • Ποιος όμως θα ασχοληθεί με την έκρηξη της ανεργίας, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία των εργατικών κέντρων της χώρας (εφημερίδα ΕΘΝΟΣ), σε 10 νομούς κινείται μεταξύ 25% και 32%;
  • Ποιος θα ασχοληθεί με το ολοένα και αυξανόμενο κύμα των απολύσεων; Ποιος νοιάζεται για το γεγονός ότι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έγιναν 1500 απολύσεις, όσες δηλαδή έγιναν όλο τον Ιανουάριο;
  • Ποιος ασχολείται με την αντιμετώπιση του νέου κύματος ακρίβειας σε 1.500 προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης με αυξήσεις που φτάνουν ακόμα και το 25%;
  • Ποιος ασχολείται με το γεγονός ότι εξακολουθούν να βγαίνουν σπίτια σε πλειστηριασμό για χρέη ακόμα και κάτω των 20.000 ευρώ;
  • Ποιος τελικά ασχολείται με τα μικρά και μεγάλα, καθημερινά προβλήματα του πολίτη;

3. Αν κοιτούσαμε το μικροκομματικό μας συμφέρον, θα καθόμασταν να παρακολουθούμε την κατάρρευση της σημερινής κυβέρνησης. Δεν μπορούμε όμως να παρακολουθούμε την κατάρρευση της χώρας. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Για αυτό και ζητάμε ξεκάθαρα εκλογές. Για να προλάβουμε τα χειρότερα.

  • Δεν επιζητάμε την εξουσία. Επιζητάμε την ευθύνη να βγάλουμε τον τόπο από το αδιέξοδο.
  • Οι εκλογές δεν είναι ο σκοπός. Είναι το μέσο. Σκοπός μας είναι να επαναφέρουμε την ελπίδα σε κάθε νοικοκυριό.

4. Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στη Δ.Ε.Θ., όταν ο σημερινός πρωθυπουργός δεν είχε πάρει ούτε μυρωδιά για το τι συνέβαινε στον κόσμο έξω από το Μαξίμου και ανακοίνωνε επιπλέον φόρους 7,5 δις για το 2009, ο Γ. Παπανδρέου παρουσίαζε τις τέσσερεις βασικές προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος, αποκατάσταση κοινωνικού κράτους, δημιουργία νέου πλούτου και θέσεων εργασίας με την «πράσινη ανάπτυξη», και ένα κράτος με άλλη νοοτροπία στην υπηρεσία του πολίτη.Όταν τον προηγούμενο Οκτώβριο ο σημερινός πρωθυπουργός ασχολούνταν με το πώς θα συγκαλύψει ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησής του (Βατοπαίδι), ο Γ. Παπανδρέου παρουσίασε 5 δέσμες άμεσων μέτρωνγια την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Ταυτόχρονα, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεκριμενοποιούμε τις δεσμεύσεις του κυβερνητικού μας προγράμματος σε βασικούς τομείς πολιτικής όπως η ανάπτυξη της υπαίθρου και οι αγρότες, η πολιτική για την οικογένεια και το παιδί, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και αστυνομίας.

5. Τις επόμενες ημέρες το Κίνημά μας θα ανακοινώσει επισήμως και με αναλυτικό τρόπο τους νέους εθνικούς στόχους που θα κινητοποιήσουν τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, της πατρίδας μας, για μια Ελλάδα του μέλλοντος. Κανένας πολίτης δεν θα φράσει στην κάλπη χωρίς να γνωρίζει τους νέους εθνικούς μας στόχους και το σχέδιο για την Ελλάδα του μέλλοντος, το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και τα άμεσα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Γεμίσαμε με “εκπροσώπους” που στο όνομά μας, χτίζουνε περιουσίες, με εκπομπές σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και με θέσεις σε κυβερνητικές επιτροπές…


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα



Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα

η Ε.Ε.Χ.Ι.(Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ) αποτελεί μια Μ.Κ.Ο. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 από μερικές δεκάδες πολιτών και λειτούργησε αρχικά σαν παροχέας internet. Πρόκειται δηλαδή για μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία. Η δε, ονομασία της είναι νομικά κατοχυρωμένη κι ως εκ τούτου είναι νομότυπη (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται). Σήμερα η Ε.Ε.Χ.Ι. είναι ουσιαστικά ανενεργή και περιορίζεται σε δευτερευούσης σημασίας δραστηριότητες.

Το θέμα όμως που προκύπτει σήμερα με την Ε.Ε.Χ.Ι. δεν είναι νομικό, αλλά ηθικό. 
Ο κύριος Βασιλάκος με όχημα αυτή οργάνωση και την ιδιότητα του προέδρου της, ουσιαστικά μιλάει (σε διάφορες δημόσιες συζητήσεις ή συνεντεύξεις), ούτε λίγο ούτε πολύ, εξ ονόματος όλων των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ (κι εξ ονόματός σου φυσικά αγαπητέ αναγνώστη, που διαβάζεις αυτό το κείμενο), χρησιμοποιώντας τον επίτηδες ασαφή και θολό όρο «εμείς», αποφεύγοντας επιδέξια να αποσαφηνήσει ποιους ακριβώς εννοεί με το «εμείς», αφήνοντας έτσι να πλανάται η ιδέα στον κάθε αδαή (όπως εμένα πριν μερικά χρόνια), ότι όντως αυτός ο κύριος εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου κι όχι τα μέλη (και μόνο αυτά) της οργάνωσής του. 
Κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, ο κύριος αυτός, καπηλευόμενος την ιδιότητα αυτή που επικαλείται, κάτω απ’ αυτόν τον ασαφή όρο «εμείς», έχει de facto αναγνωρισθεί από τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο) ως πραγματικός εκπρόσωπος των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, αποκομίζοντας φυσικά την προσωπική αναγνωρισιμότητα, με ότι συνεπάγεται αυτή…

Επειδή λοιπόν, το που εντάσσεται ή δεν εντάσσεται ο κάθε ανώνυμος κι επώνυμος χρήστης του διαδικτύου, δεν αποτελεί εργολαβία του κάθε κυρίου Βασιλάκου, αλλά δικαίωμα κι επιλογή που απορρέει από την ανεξάρτητη υπόσταση του καθενός από εμάς, νιώθω την ανάγκη (και υποχρέωση συνάμα) να αναρτήσω κι εγώ ανάλογη σημείωση και διευκρίνιση, πως ο παρών ιστοχώρος δεν εκπροσωπείται από κανέναν αυτόκλητο πρόεδρο Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, όπως κι αν λέγεται αυτός.

Αλλά ακόμη και να είχα την διάθεση και πρόθεση να ενταχτώ στην οργάνωσή του, πως θα μπορούσα να δεχτώ να με εκπροσωπεί κάποιος, που απ’ την μια πλευρά «μάχεται» υπέρ της ανωνυμίας στο διαδίκτυο κι απ’ την άλλη μας κλείνει πονηρά το μάτι, φροντίζοντας να μας υπενθυμίσει-προειδοποιήσει, λέγοντας πάνω-κάτω, «Κοιτάξτε μάγκες, καλές οι θεωρίες περί ανωνυμίας, αλλά να το έχετε υπ’ όψιν, πως κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν ισχύει στην Ελλάδα και η ΔΗΕ του κυρίου Σφακιανάκη, άμα θέλει θα μπουκάρει στο σπίτι σας, στην πρώτη δυσάρεστη μαλακία που θα γράψετε».

Γεμίσαμε με “εκπροσώπους” που στο όνομά μας, χτίζουνε περιουσίες, με εκπομπές σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και με θέσεις σε κυβερνητικές επιτροπες…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet,αρχισυντάκτης τεχνολογίας στο In.gr και όπως δηλώνει “κάνει πρώτα τεχνολογία και μετά δημοσιογραφία” στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στην Ετ1, στο Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

EYXAΡΙΣΤΩ ΤΟ 

http://www.pare-dose.net

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ Ε Ε Χ Ι 

 


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ : "Πάρε - Δώσε

Επίσης για το ίδιο θέμα :

Vrypan : " Τι με ενοχλεί σε αυτό το ρεπορτάζ της NET "


============================================================= 

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" εκπροσωπείται από τον ίδιο τον διαχειριστή του ιστολογίου Νάσο Ζαγγογιάννη. -
 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Νέα μέτρα για τους bloggers ….


Σας παρουσιάσουμε το Control Room για τον έλεγχο των blogς !!!
(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση)
από togreki@gmail.com
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Πολλοί αναγνώστες γράφουν για τις κινητοποιήσεις των αγροτών. 

Οι κ.κ. Εμμανουήλ και Ιωάννης Πατερομιχελάκης του Φωτίου, από την Κίσσαμο Κρήτης, γράφουν για τους αγώνες των αγροτών: 

«Εμείς οι αγρότες κάνουμε αυτόν τον αγώνα, αυτόν τον ξεσηκωμό γιατί μας κλέβουνε αυτοί που μας κυβερνάνε χρόνια πολλά τώρα... Και εσείς, όλοι εσείς, είστε θεατές... Λες και μας ξεχνάτε με μιας. Εμείς δεν πουλάμε υπηρεσίες και άλλες πραμάτειες που πουλάτε εσείς, οι άνθρωποι των πόλεων. Εμείς τη γη καλλιεργούμε, τροφή παράγουμε, τροφή πουλάμε. Όχι τίποτε άλλο, μοναχά αυτό. Από αυτά που γεννά η μητέρα φύση, η μητέρα όλων μας... και αυτοί προσπαθούν να μας κλέψουν τους σπόρους μας, τα δέντρα μας, τα ζώα μας και το βιος μας ολάκερο! Γι΄ αυτό κατεβήκαμε από τα χωριά μας και δεν θα φύγουμε και ούτε θα γυρίσουμε πίσω αν δεν μας γυρίσουν πίσω όλα αυτά που μας έκλεψαν. Εγώ πουλώ την πραμάτεια μου με το κιλό και εσύ τα αγοράζεις με το λίτρο. Εγώ πουλώ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας με οξύτητα 0,3 το κιλό στην τιμή των 1,90 ευρώ και εσύ το ίδιο προϊόν με την αντίστοιχη ποιότητα το αγοράζεις σε λίτρο στην τιμή των 8 με 9 ευρώ...». 
απο ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

[ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ] Δελφινάκια

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 9 Φεβρουαρίου 2009
Κύριε Διευθυντά, 

Ήξερα ότι οι δελφίνοι κάνουν μακροβούτια, όχι όμως και τούμπες! 


Με τιμή 

Νεόκοπος

από ΤΑ ΝΕΑ 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Γκάλοπ

Τoυ Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου gpapachristos@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 9 Φεβρουαρίου 2009
Το σημαντικό με τις νέες κυριακάτικες δημοσκοπήσεις δεν είναι ότι παραμένει σταθερά το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ. Είναι ότι αυτό το προβάδισμα υπάρχει τη στιγμή που από πολλές και διάφορες πλευρές καταβλήθηκε προσπάθεια (μεγάλη προσπάθεια για την ακρίβεια) να πειστούν οι πολίτες ότι μετά τον ανασχη- ματισμό του περασμένου μήνα η κυβέρνηση πήρε τα πάνω της. Και α) άρχισε να αποδίδει έργο β) να παίρνει αποφάσεις γ) να διαχειρίζεται επαρκώς τις κρίσεις και δ) και κυριότερο να έχει πρωθυπουργό. Με δυο λόγια ότι με τον ανασχηματισμό πέρασε σφουγγάρι πάνω από τον μαυροπίνακα των πέντε χρόνων της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης και όλα θα αρχίσουν ξανά από την αρχή. Όμως, απ΄ ό,τι φαίνεται, η προσπάθεια δεν έπιασε τόσο. Οι πολίτες που ζουν εδώ, και όχι σε άλλη χώρα, αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι με το να αλλάζει ρούχα ο Μανωλιός δεν γίνεται τίποτε- τα πράγματα με την κυβέρνηση Καραμανλή παραμένουν απελπιστικά ίδια. Αδυναμία διακυβέρνησης, ανικανότητα, απουσία λύσεων, ανυπαρξία πολιτικής. Λογικό δεν είναι λοιπόν να της δίνουν στα γκάλοπ αυτό που της αξίζει; Τη δεύτερη θέση;! Αυτή που θα της δώσουν και στις κάλπες, δηλαδή... 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ






 Σε πύρινο κλοιό η Αυστραλία. 
σύμφωνα με το BBC, περίπου 30.000 πυροσβέστες και πολλά πυροσβεστικά αεροσκάφη έδιναν μάχη με τις φλόγες, την ώρα που το θερμόμετρο άγγιζε τους 47 βαθμούς, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας βρίσκονταν σε κατάσταση συναγερμού.
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Κέβιν Ραντ, δήλωσε «τρομοκρατημένος» και έκανε λόγο περί «κόλασης» στη Βικτόρια, ενώ η κυβέρνηση προέβη άμεσα στη δημιουργία ειδικών ταμείων έκτακτης ενίσχυσης για τους πυροπαθείς.
Τους...
130 ξεπέρασαν οι νεκροί από τις πυρκαγιές που έκαψαν εκτάσεις στη νότια Αυστραλία, προκαλώντας τις χειρότερες καταστροφές στην ιστορία της χώρας. Καθώς δεκάδες είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα, οι αρχές εκφράζουν φόβους για αύξηση του αριθμού των θυμάτων και έκαναν επείγουσα έκκληση για αίμα.
Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις ο Αυστραλός πρωθυπουργός.
Χθες δεκάδες χιλιάδες πυροσβέστες έδιναν για δεύτερη συνεχή μέρα μάχη με τις φλόγες, ενώ ο υδράργυρος έφτανε τους 47 βαθμούς.
Τουλάχιστον 700 κατοικίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στη Βικτόρια και τουλάχιστον 14.000 δεν έχουν ρεύμα. «Ζούμε ημέρες τραγωδίας» είπε πρωθυπουργός της Πολιτείας της Βικτόριας, Τζον Μπράμπι, εκτιμώντας ότι θα περάσουν αρκετές ημέρες προτού κατασβεστούν οι φωτιές. Εκτιμάται ότι λόγω της κατάστασης θα αυξηθούν οι πιέσεις από τους ακτιβιστές υπέρ του περιβάλλοντος και τους Πράσινους βουλευτές για αυστηρότερα μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, ώστε να μειωθούν αντίστοιχες καταστροφές στο μέλλον.

από nonews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ...

από ΤΑ ΝΕΑ
μποστάνι

από το Έθνος
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

από Hakis-Hakis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΠΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του στον Real fmβγήκε πριν από λίγο ο Σεραφείμ Κοτρώτος. Ανέλυσε την δημοσκόπηση της MRB, την οποία παρουσίασε ο Τύπος της Κυριακής χθες το πρωί. Ο διευθυντής της εφημερίδας της Γιάννας Αγγελοπούλου εκτίμησε ότι "η διαφορά στις ευρωεκλογές θα είναι μικρότερη από αυτήν που εμφανίζεται". Έριξε και το απαραίτητο γλύψιμο στο διευθυντήριο (Σουφλιάς, Παπαθανασίου, Χατζηδάκης) της κυβέρνησης και χαρακτήρισε "ισχυρό χαρτί" τον Κώστα Καραμανλή. Άλλη μια φορά να επισκεφθεί τα γραφεία της εφημερίδας οπρωθυπουργός και στο τέλος ο Σ. Κοτρώτσος θα μας πείσει ότι η Ν.Δ. θα κυβερνά και την επόμενη... χιλιετία!
από pressmme
έ θάχει και τις πληροφορίες του ο άνθρωπος... κοτζάμ γυναίκα πράκτορα της ΕΥΠ έχει....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ


από ΤΑ ΝΕΑ
μποστάνι