Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Ένοπλη ληστεία στην Κομοτηνή.



Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κομοτηνή. Αγνωστος άνδρας, που φορούσε κουκούλα, εισήλθε στην τράπεζα και με την απειλή περιστρόφου άρπαξε, σύμφωνα με την εκτίμηση του ταμία, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έβαλε τα χρήματα σε σακούλα και έφυγε με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση, μέσω της οδού Φιλίππου, της Κομοτηνής.
Μόλις οι περαστικοί αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, επιχείρησαν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, ορισμένοι επιχείρησαν και να τον αφοπλίσουν, αλλά ο ληστής αντέδρασε και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.
Τελικά, ο δράστης διέφυγε, παρά την κινητοποίηση της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

από troktiko
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:47 μμ - 7/4/2009

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Σήμερα, 7 Απριλίου 2009, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Τρίχα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Παύλο Στεφάνου, μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη γείτονα χώρα, Αλβανία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκτενή ενημέρωση όσον αφορά στην πρωτοβουλία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στις εστίες του. Τα μέλη του κλιμακίου έδωσαν έμφαση στα εκπαιδευτικά ζητήματα των νέων ομογενών, καθώς και στην ανάγκη για την εκπόνηση ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου επιχειρηματικού προσανατολισμού και της ανάγκης μίας περισσότερο αποτελεσματικής μέριμνας για τους Έλληνες που παραμένουν στις εστίες τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας από την Ελληνική πολιτεία καθώς και του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Αλβανίας μέσω της περαιτέρω σύσφιξης των ελληνοαλβανικών σχέσεων.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:01 μμ - 7/4/2009.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 28χρονος Έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της τετραώροφης πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην πόλη Λ’ Ακουίλα της Ιταλίας ο 28χρονος Έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς.

Η οικογένειά του αναγνώρισε το πτώμα του μεταξύ άλλων τεσσάρων ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια της πολυκατοικίας.

Την αναγνώριση του πτώματος επιβεβαίωσε και το υπουργείο Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι στην ίδια πολυκατοικία είχε διασωθεί η αδερφή του Διονυσία.

Στη σεισμόπληκτη πόλη μετέβησαν τη Δευτέρα οι γονείς του φοιτητή, που παρακολουθούσαν λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τη διάσωση του γιου τους.

Ο 28χρονος είχε εντοπιστεί στα συντρίμμια του κτιρίου, κοντά στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης, και μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας επικοινωνούσε με τους διασώστες.

Την ώρα του σεισμού βρίσκονταν μαζί του η αδελφή του, Διονυσία Κουφολιά, και άλλος ένας φοιτητής, οι οποίοι υπέστησαν ελαφρά κατάγματα και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:53 πμ - 7/4/2009

Ναι στην Προανακριτική από 215 βουλευτές


Αναμενόμενο. Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις. Ναι στην Προανακριτική από 215 βουλευτές. Όχι από 676 παρών και 6 λευκών.
Συνολικά ψήφισαν 294 βουλευτές.. Όλα θα κριθούν όταν ολοκληρωθεί η Προανακριτική. Σε μερικές ημέρες δηλαδή. Εκεί θα επιβεβαιωθεί εάν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές ή όχι. Αύριο ή μεθαύριο θα καθορισθεί πότε θα ξεκινήσουν οι συνεδριάσεις και ποιοι θα είναι οι πρώτοι μάρτυρες. Εάν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο Α. Παυλίδης τότε πολύ δύσκολα θα σταθεί η κυβέρνηση Καραμανλή. Εκτός και αν παραιτηθεί τότε. Μόνο που θα είναι πολύ αργά...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ   2:30 πμ 7/4/2009

Συνάντηση Ν. ΠΑΣΟΚ με τον Κάρολο Παπούλια


Αύριο Τρίτη 7-4-09, Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ επισκέπτεται το Προεδρικό Μέγαρο
Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, Κώστα Πανταζή, θα γίνει δεκτή σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ., από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά την επίσκεψη Κλιμακίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στην Αλβανία και συγκεκριμένα στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου, όπου διαβιεί η Ελληνική μειονότητα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής η Νεολαία ΠΑΣΟΚ μοίρασε βιβλία, εκπαιδευτικό και μορφωτικό υλικό στα σχολεία της ελληνικής μειονότητας στη Δερβιτσάνη, το Αργυρόκαστρο, τη Λειβαδιά και τη Χειμάρρα και πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας.
Περισσότερα για την δραστηριότητα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ στην ιστοσελίδα 
Κίνημα Νέων
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  2:26 π.μ. 7/4/2009

Γελοιογραφίες


Πηγή: ΤουΚώστα Μητρόπουλου
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ 12:56 πμ - 7/4/2009