Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Παναγούλης: «Να παρακαλάτε να περάσετε από δίκη»




«Να παρακαλάτε να περάσετε από δίκη παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη».
Αυτά είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας το πρωί στη βουλή στη συζήτηση του προϋπολογισμού. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας έντιμους, ελάτε ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ... αυτοί που περάσαμε από κυβερνητικά κόμματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα τι είχαμε και τι έχουμε….
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ κύριοι και κυρίες που ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να περάσετε από... ειδικό δικαστήριο… αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!»

Και το video από τη βουλή.



Δεν ξεχνούμε......μέρες που έρχονται !!!!



Όταν σήμερα  ο οικονομικά αδύναμος έχει πρόβλημα πρόσβασης στην υγεία, όταν σήμερα ο γονιός  αδυνατεί πλέον να σπουδάσει το παιδί του, όταν κάποιοι δεν μπορούν να διασώσουν τα  σπίτια και τις περιουσίες τους, όταν αρκετοί Έλληνες σήμερα αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας, σημαίνει ότι με την εφαρμογή του μνημονίου στη χώρα υπάρχει πλέον και έλλειμμα Δημοκρατίας.
Να είναι άραγε μια από τις μεταρρυθμίσεις που ευαγγελίζονται οι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι Τροικανοί υποστηρικτές του μνημονίου;