Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Λέμε ΟΧΙ στα लिब्रक्स (Λίμπρακσ) και στα Lexotanil

Καλή σας μέρα,
Το καλύτερο αντίδοτο στη γενική κατάθλιψη που σκεπάζει όλη τη χώρα και στα Librax και τα Lexotanil είναι να μη μείνει μπαλκόνι χωρίς χριστουγεννιάτικα φώτα, χωρίς δέντρο. Με τέτοιες... ενέσεις θα αντέξουμε. Θα τα καταφέρουμε..
Την ώρα που το δημογραφικό έχει γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα για το αύριο της χώρας και με την υπογεννητικότητα ο πληθυσμός της Ελλάδας μας όχι μόνο έχει καθηλωθεί, αλλά και το ισοζύγιο έχει ανατραπεί με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι γερασμένο, η κυβέρνηση τιμωρεί τις πολύτεκνες οικογένειες. Κόβει τα επιδόματα πολύτεκνων από τις οικογένειες που έχουν εισόδημα πάνω από 40.000 ευρώ! Λες κι είναι πάμπλουτοι. Ότι αυτό έφταιγε που βουλιάξαμε. Και θα σωθεί η οικονομία (η οι ίδιοι οι πολύτεκνοι ) καταργώντας ένα κίνητρο για να κάνει μια οικογένεια περισσότερα παιδιά. Προνόμιο κι αυτό μόνο των εχόντων. Συγχαρητήρια, κύριε Παπακωνσταντίνου, μπράβο σας, κύριε πρωθυπουργέ. Πονάει δόντι, κόβεις κεφάλι... Είναι η συνταγή της πολιτικής σας...Και την ονομάζετε ακόμη σοσιαλιστική !!!!!!!!!!!
Την ίδια στιγμή ορδές λαθροσυνδικαλιστών μπαίνουν από τα παράθυρα στα παχυλώς αμειβόμενα Δ.Σ και για την κυβέρνηση πέρα βρέχει. Κι όλοι αυτοί αντί να ντρέπονται έχουν και το θράσος να βγαίνουν και στα τηλεπαράθυρα.
Ας μην αναφέρω καλύτερα τους Μανιάτηδες της ΟΛΜΕ και δεκάδες άλλους, κλπ…..θα ξεσηκωθεί το σύμπαν
Κατά τα άλλα οι πολύτεκνοι είναι το πρόβλημα...
Ορμάτε αδέλφια. Πάρτε τις περιουσίες των πολυτέκνων. Αυτοί τα φάγαν τα λεφτά.
Και πάλι μία λέξη . Ντροπή.
ger

Λόγω Χριστουγέννων μια συμβουλή σ αυτούς που ακόμα........ελπίζουν

Ο καλοβολεμένος !!!



Χωρίς άλλα λόγια.

DOMINIQUE AND GEORGE !...