Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Πλατεία Αριστοτέλους....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:36 μ.μ. - 03/06/2009

ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ



Αγαπητοί κύριοι,
Το 2004 ήμουν υποψήφιος (τελευταίος κατά σειρά, τιμής ένεκεν) στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων μετά από παρότρυνση των Γερμανών-Πράσινων, οι οποίοι με έφεραν σε επαφή με το ελληνικό κόμμα των Οικολόγων.
Σήμερα, το Μάιο του 2009 και λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, θέλω να καταστήσω σαφές με αυτήν την επιστολή μου ότι όχι μόνο δεν στηρίζω το κόμμα των Οικολόγων με επικεφαλής τον κύριο Τρεμόπουλο αλλά και είμαι κάθετα αντίθετος στις θέσεις του για τα εθνικά μας θέματα.
Με τιμή
Καθ. Γεώργιος Βυθούλκας 
Εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ για την Υγεία, 1996
Αλόννησος, 30.5.2009
από  taxalia
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:18 μ.μ. - 03/06/2009

ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ?...

Οι αρχές της Ουρουγουάης παρεμβαίνοντας στις δραστηριότητες του Χρ. Καραβέλα, δέσμευσαν χρήματά του, (6,5 εκατ. €) και μια πολυτελή κατοικία του, εντόπισαν, όμως, και δύο of shore εταιρείες του, μία με έδρα την ίδια τη χώρα και δεύτερη με έδρα τον Παναμά.
Στις of shore αυτές εταιρείες ο Καραβέλας, βρέθηκε να έχει συνεταίρους !
Ποιοι είναι ?... Τους γνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση ?... Ενημερώθηκε, γι αυτό, από τις αρχές της Ουρουγουάης ?...

Υ.Γ. : Φυσικά και τα ερωτήματα δεν αναφέρονται σε μέλη της οικογένειας Καραβέλα...


από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:08 μ.μ. - 03/06/2009

Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:09 μ.μ. - 03/06/2009

Συνένοχοι στην μετριότητα...

Από τον Χρήστο Λουτράδη.
Kατάφεραν σε 5 χρόνια να εξευτελίσουν κάθε έννοια του κράτους δικαίου.Κατάφεραν σε 5 χρόνια να αλωθούν οι θεσμικοί πυλώνες της δημοκρατίας μας. Δεν είναι ότι αποδείχθηκαν τραγικά ανίκανοι. Σε φοβίζει ο εξουσιομανής κυνισμός τους , ένας κυνισμός που φλερτάροντας με την αποδεδειγμένη ανικανότητα που έχουν τους καθιστά επικίνδυνους για την πατρίδα μας. Προσπαθούν να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα στην φράση "αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη". Εν αναμονή πρωθυπουργοί βρίσκουν αποδιομποπάίους τράγους στην κωλυσιεργία τους, τους δημοσίους υπαλλήλους,ξεχνώντας ίσως μια βασική αρχή της πολιτικής ηθικής , όταν ο υπάλληλος σου αποτύχει παίρνεις την βαλίτσα σου και αποχωρείς. Αν δεν το κάνεις δεν είσαι πολιτικά ανεπαρκής αλλά συνένοχος αν όχι στο έγκλημα, τότε σίγουρα στην μετριότητα.
από press-gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:00 μ.μ. - 03/06/2009

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου, στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Οι κλιματικές αλλαγές και οι προκλήσεις για τις μελλοντικές γενιές».


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:07 μ.μ. - 03/06/2009

κ. Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελα.....

(κλικ για μεγένθυση)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:52 μ.μ. - 03/06/2009

κ. Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελα.....



(κλικ για μεγένθυση)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:41 μ.μ. - 03/06/2009

ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΄81...

Μέρες του 81, θύμισαν τα διαδραματισθέντα χθες στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου. Ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους, πλημμύρισε τους χώρους των προσυγκεντρώσεων, με τις σημαίες του, τα πανώ του και τραγου-δώντας, τη συνοδεία λαϊ-κών μουσικών οργάνων ! Ο ενθουσιασμός στο κατακόρυφο, η αποφασιστικότητα στο έπακρο, η πίστη για μια μεγάλη νίκη ακράδαντη !...

Όλα δείχνουν, πως η μεγάλη πλειοψηφία έχει επιλέξει να ξεκινήσει – την ερχόμενη Κυριακή – η αντίστροφη μέτρηση για την ανατροπή της νεοδεξιάς παρένθεσης.
Το διαβάζεις στα μάτια των απλών πολιτών, το βλέπεις στο πρόσωπο του επαγγελματία, στις χειρονομίες του εργαζόμενου, στα λόγια του νεολαίου : ως εδώ, μ΄ αυτούς τους άχρηστους !...

Πέρα από τα γκάλοπ, πέρα από τα παιχνίδια των ΜΜΕ και κυρίως των καναλιών, πέρα από τις αναλύσεις των πολιτικών, ο λαός αποκαλύπτεται αποφασισμένος για να γυρίσει σελίδα, συντασσόμενος με την μοναδική, αξιόπιστη πρόταση απελευθέρωσης της χώρας από τη δράκα των αποτυχημένων καραμανλήδων και χάραξης μιας νέας οδού, διεξόδου από τη κρίση και οικοδόμησης μιας καινούργιας πορείας ανάπτυξης και προόδου : την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:09 μ.μ. - 03/06/2009

Γελοιογραφίες

από ΤΑ ΝΕΑ 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:45 π.μ. - 03/06/2009

η κ.Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελα.....


(κλικ για μεγένθυση)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:34 π.μ. - 03/06/2009

Το σήμα έφτασε και στο Μαξίμου

Ντόμινο ανευθυνότητας για το τηλεγράφημα που είχε χαρακτηριστεί «ευρείας διανομής»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αριστοτελία Πελώνη


Ευθείες βολές για τους χειρισμούς της υπουργού Εξωτερικών εκτοξεύει η  Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων, που σε χθεσινή ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι  «λόγω του συστήματος διακίνησης των απορρήτων τηλεγραφημάτων» το γραφείο  της υπουργού είχε λάβει γνώση από την πρώτη στιγμή
Στάχτη στα μάτια ρίχνει η κυβέρνηση για να καλύψει τις «γκάφες» της στην «απόδραση» του κατηγορουμένου για την υπόθεση της Siemens Χρ. 
Καραβέλα. Κι αυτό διότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το τηλεγράφημα της ελληνικής πρεσβείας στο Μοντεβιδέο, το οποίο προειδοποιούσε για τις ύποπτες κινήσεις του Καραβέλα, εστάλη το Σάββατο 23 Μαΐου κι έφθασε αμέσως στα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κώστα Καραμανλή. 
Παρ΄ όλα αυτά το επείγον έγγραφο έφτασε στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης τέσσερα 24ωρα αργότερα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, κι αφού το... πουλάκι είχε πετάξει. Ωστόσο ο κ. Καραμανλής δήλωσε (μιλώντας προχθές στο ΑLΤΕR) ότι ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για το θέμα. Απο την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη, αν και ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, μίλησε για «ολιγωρίες στη Δημόσια Διοίκηση οι ο ποίες θα φανούν μέσω της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης» την οποία έχει ζητήσει.......

από ΤΑ ΝΕΑ 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:21 π.μ. - 03/06/2009

Στο 3,5% η «ψαλίδα» υπέρ του ΠΑΣΟΚ ... ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ


Σημαντικό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση που είδε απόψε το φως της δημοσιότητας.

Η μέτρηση της εταιρείας Public Issue που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, προσδιορίζει τη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων στις 3,5 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, δίνει στο ΠΑΣΟΚ 32%, στην ΝΔ 28,5%, στο ΚΚΕ 7%, ισοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων με 6% και ποσοστό 5% στο ΛΑΟΣ.

από ΤΑ ΝΕΑ online

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:50 π.μ. - 03/06/2009

ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:35 π.μ. - 03/06/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα……..

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:06 π.μ. - 03/06/2009

ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ !!!...


Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Ελευθερία Αρβανιτάκη Εδώ να μείνεις, να με κρατήσεις αγκαλιά να μ' ανακρίνεις της καληνύχτας τα φιλιά τι μου τα δίνεις δε ...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:07 π.μ. - 03/06/2009

ΑΠ΄ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΣΤΟΝ ...ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ !

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
κ@ι το μου..  της Χ@ιδως
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:38 π.μ. - 03/06/2009

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:22 μ.μ. - 03/06/2009