Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ...


Ο Χρ. Βερελής ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο καθένας, ήταν από τους πιο ευπρεπείς βουλευτές του κοινοβουλίου. Ποτέ δεν εξύβρισε τους αντιπάλους του. Από τους λίγους με ειδικές γνώσεις στην επιστήμη του, ήταν ένας από τους ελάχιστους τεχνοκράτες που είχε η Βουλή. Δεν αποτελεί παιδί του κομματικού σωλήνα. Τον έβαλε ο Κ. Σημίτης στην πολιτική. 
Σπούδασε χημεία στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε με άριστα τον τίτλο του διδάκτορα στον Τομέα της χημείας φυσικών προϊόντων στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία. Έως το 1986 εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρείες χημικών προϊόντων στη Γερμανία και μετέπειτα στην Ελλάδα. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών από το 1985 έως το 1987. Από το 1986 έως το 1989 ήταν διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών  
Διϋλιστηρίων  Ασπροπύργου και πρόεδρος της μελετητικής εταιρείας ΑΣΠΡΟΦΟΣ. Την περίοδο 1989 -1993 εργάστηκε ως γενικός διευθυντής στην εταιρεία Α.Γ. Πετζετάκης και σε εταιρεία καλωδίων οπτικών ινών, όπου υπήρξε και βασικός μέτοχος. Το 1993 τοποθετήθηκε πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου, όπου και παρέμεινε ως το 1996. Την ίδια περίοδο (1993-1996) ήταν και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου. Διετέλεσε Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Χαϊδελβέργης και μέλος του Προεδρείου των Ελληνικών Κοινοτήτων της Γερμανίας.

από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:43 μ.μ. - 8/5/2009.

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρ. Βερελή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ήταν ο 1ος επιλαχών στις εκλογές του 2007.
Είχε εκλεγεί βουλευτής το 2000 και το 2004 .

το βιογραφικό του :

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:28 μ.μ. - 8/5/2009.

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΕΛΗ...


H παραίτηση Βερελή ήρθε σε μια πολύ περίεργη συγκυρία για το πολιτικό σύστημα. Η υπόθεση δεν είναι απλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme μπλεγμένος είναι και ο Μιχ. Λιάπης. Αφενός γιατί επέκτεινε τις συμβάσεις με την Siemens και αφετέρου γιατί κράτησε όλους τους ανθρώπους του Χρ. Βερελή
Ο
 Λιάπης είχε επεκτείνει την σύμβαση για το σύστημα τηλεπικοινωνίας της Siemens με την πρόφαση ότι κατά την διάρκεια των ολυμπιακών κινδύνευαν τα τρένα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρέμει το ενδεχόμενο μην βγουν στη δημοσιότητα οι συμβάσεις. Από την πλευρά του Χρ. Βερελή οι συνεργάτες του ήξεραν για την παραίτησή του από χθες. Ο ίδιος λέει ότι όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν διακομματικά, υπενθυμίζοντας ότι στην επιτροπή που αποφάσισε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την υλοποίηση της σχετικής σύμβασης ανέλαβε στη συνέχεια η ΕΛΒΟ. H παραίτηση του Χρ. Βερελή ότι και αν έχει κάνει είναι και ένα μήνυμα προς τους βουλευτές της Ν.Δ. Ο ίδιος παραιτήθηκε. Ο Παυλίδης ακόμα παραμένει...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:15 μ.μ. - 8/5/2009.

Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ : "ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΕΡΕΛΗ"


Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ PRESSMME

Να ακολουθήσουν και οι άλλοι το παράδειγμα του Χρήστου Βερελή και να παραιτηθούν όσοι είναι εμπλεκόμενοι σε διάφορες αποκαλύψεις και σκάνδαλα ζητούσε πριν από λίγο στο Jimmy's ο Πέτρος Τατούλης
Μιλώντας στο
 pressmme, o ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριζε τον Χρήστο Βερελή για τον οποίο έλεγε ότι "είχε το θάρρος να παραιτηθεί". "Για τον Βερελή δεν υπάρχουν ούτε καν υποψίες. Παραιτήθηκε όμως. Για τον Παυλίδη και τους υπολοίπους, όχι απλά υπάρχουν ενδείξεις αλλά σε μερικές περιπτώσεις αποδείξεις. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν;" έλεγε πριν από λίγο ο Πέτρος Τατούλης. Άδικο έχει;
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:09 μ.μ. - 8/5/2009.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΕ ΒΕΡΕΛΗ...













από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:03 μ.μ. - 8/5/2009.

ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ...


Η πράξη για το ΠΑΣΟΚ δεν απέχει από την εξαγγελία : το επιβεβαίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Τα στελέχη του κινήματος αποφασισμένα να διδάξουν ήθος και πολιτικό πολιτισμό : το απέδειξε ο Χρήστος Βερελής…
Η κατραπακιά για τους ραδιούργους της υπονόμευσης και της παραπλάνησης του λαού !
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:55 μ.μ. - 8/5/2009.

Η επιστολή παραίτησης Βερελή

"Tα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνον δεν εμπνέει τους έλληνες αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω απ΄αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα.
Οι σχέσεις ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες του, κυριαρχούνται από το δόγμα: κανείς δεν πιστεύει κανέναν και σε τίποτα. Και απέξω βαλτώνει η καλύτερη Ελλάδα.
Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο. Το ζήτημα MAN.
Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχεί γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από «στρατευμένους και πρόθυμους» κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου.
Ξέρουν όλοι, όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ. Με τη συμμετοχή Γενικών Γραμματέων τεσσάρων υπουργείων. Με τη συμμετοχή μελών του ελεγκτικού συνεδρίου. Δεν είχα και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω για όλους αυτούς τους ανθρώπους και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με κανένα από αυτούς. Δεν συμμετείχα όμως ποτέ με την πεποίθηση ότι ένας υπουργός δεν μπορεί να μετέχει σε μια επιτροπή προμηθειών.
Ελπίζω γρήγορα να υπάρξει απάντηση σε όλα από την πρόοδο της έρευνας στη ......
Γερμανία και η ελληνική δικαιοσύνη να σπεύσει ανεξάρτητη και ανυπάκοη σε εντολές και σχεδιασμούς πολιτικής ιδιοτέλειας. Άλλωστε έχω την πεποίθηση ότι σε πολύ λίγο διάστημα όλα αυτά θα φαίνονται μικρά και άθλια. Δεν με βαραίνει τίποτα, δεν με φοβίζει τίποτα.
Στο μεταξύ ας ασχοληθούμε όσοι δεν εμπνεόμαστε από τον επαγγελματισμό της πολιτικής με την άθλια κατάσταση της χώρας. Μιας χώρας με μεγάλες πληγές σε όλους τους τομείς. Μιας χώρας που το μόνο που εγγυάται σήμερα είναι ένα σκοτεινό μέλλον στους νέους ανθρώπους.
Η διαδρομή μου είναι γνωστή. Τις απόψεις μου δεν τις έκρυψα ποτέ. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση του πολιτικού να έχει γνώμη και να την λέει. Δεν υπήρξα «βολικός», ούτε κόλακας. Δεν δέχομαι ότι πάση θυσία πρέπει να είσαι μέσα στο «παιχνίδι»
Έτσι τις απόψεις μου για τη θεσμική οργάνωση διαφάνειας στα πολιτικά κόμματα και πρόσωπα, τις έχω πει δημόσια. Για το πώς θα έπρεπε για παράδειγμα το «πόθεν έσχες» να απεικονίζει την εξέλιξη της περιουσίας των πολιτικών απ την εκλογή τους. Κάτι που κάνω από πολύ καιρό με δική μου πρωτοβουλία στο διαδίκτυο. Υπήρξε ενθουσιώδης αποδοχή αυτής της πρότασής μου προ έτους.
Ακόμη για παράδειγμα πως όλες οι δαπάνες των κομμάτων θα έπρεπε να δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τα χρήματα των φορολογουμένων για να μετακινούν και να επηρεάζουν με διαφημίσεις τους ίδιους αυτούς φορολογούμενους.
Είμαι βέβαιος ότι πολλοί σκέπτονται και θέλουν να πάνε τα πράγματα στην ίδια κατεύθυνση μιας καλλίτερης σύγχρονης προοδευτικής και αποτελεσματικής Ελλάδας. Θα συναντηθούμε με όλους αυτούς.
Παραιτούμαι από τη Βουλή και την παραίτηση μου αυτή την υποβάλλω πρώτα στον λαό της Αιτωλοακαρνανίας που με εκλέγει και με εμπιστεύεται λέγοντας του ότι δεν φεύγω αλλά μένω για να αλλάξουμε μαζί αυτά που δεν μας αρέσουν. Το λέω με σεβασμό στη μεγάλη τιμή που μου έχουν κάνει.
Δεν ανήκω στη σχολή που λέει μην παραιτείσαι ποτέ.
Δεν φεύγω από αδυναμία, φεύγω από μεγάλη θέληση.
Παραιτούμαι από την αδυναμία να εναρμονιστούμε μέσα από την αίθουσα της Βουλής στην κρίσιμη αυτή φάση με τις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας. Παραιτούμαι γιατί αρνούμαι να είμαι μέρος στη νοσηρότητα της πολιτικής σκηνής. Γιατί θέλω να πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γιατί έχω ευθιξία και δεν μπορώ να αποδέχομαι η πολιτική να γίνεται το πτυελοδοχείο της κοινωνίας.
Γιατί δεν θέλω να είμαι στην ίδια λογική με όσους θα πουν γιατί παραιτήθηκες αφού δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Για όσους δεν θα το καταλάβουν άλλη μια φορά πρέπει να πω ότι παραιτούμαι για να βοηθήσω να κινηθούν τα πράγματα!
Θα είμαι παρόν και ενεργός στις επάλξεις της πολιτικής για να επικρατήσουν άλλοι όροι. Και θα αγωνιστώ για να υπάρξουν αυτοί. Στέκομαι δίπλα στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει ιστορική προσφορά, με σεβασμό και ευθύνη σε όλους αυτούς που περνάνε τόσες δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα".

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:4 μ.μ. - 8/5/2009.

Διεθνές βραβείο στον Καμπουράκη για τα σαλιγκάρια του...


Τα κατάφερε. Τον Ιούνιο βραβεύεται στη Γαλλία σαν ο καλύτερος σαλιγκαροπαραγωγός της Μεσογείου. Διεθνής αναγνώριση και μεγάλη τιμή για τον Καμπουράκη, που προωθεί τα σαλιγκάρια του από την Κρήτη, σε μεγάλες ποσότητες, στη Γαλλία και αλλού. Τι να τα κάνει τα
δημοσιογραφικά βραβεία; Να τα βράσει και να τα φάει (μαζί με τα σαλιγκάρια) ; Ο άνθρωπος βρήκε το νόημα της επιτυχίας. Το σαλιγκάρι. Όπου να 'ναι βλέπουμε να βάζει στο κόλπο και τον Οικονομέα...

από nonews NEWS
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:44 μ.μ. - 8/5/2009.

Γιατί ... διαμαρτύρεται το ΚΚΕ?

Διαβάζω στη στήλη "Media-Μικρά και Θεσσαλονικιά", στο "Ποντίκι":


"Τη δημοτική τηλεόραση TV100 και τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης κατήγγειλε με ανακοίνωση και επιστολή του στο ΕΣΡ το ΚΚΕ, γιατί πρόβαλλε τη χουντική αντικομμουνιστική ταινία του 1971 'Γράμμος-Βίτσι' το απόγευμα της Πρωτομαγιάς"...

Είναι γεγονός ότι αυτά τα "απολιθώματα" του Κούβελα, το FM 100 και την TV100, που με τα χρήματα των δημοτών της Θεσσαλονίκης ταϊζουν έναν εσμό οννεδιτών που θέλουν να το παίξουν και καλά "δημοσιογράφοι" (εκεί "ανεδείχθη" και ο Γκιουλέκας και η ανεκδιήγητη "Πάμε Πακέτο" Β. Χατζηβασιλείου!), είναι ό,τι πιο αντιδραστικό υπάρχει σήμερα στην πόλη: έχουν ακροαματικότητα και θεαματικότητα ... κάτω του μηδενός, καθώς οι μόνοι που ακούν και βλέπουν τις εκπομπές τους είναι κάτι χήρες απόστρατων αξιωματικών της πρώην Χωροφυλακής, ξέρετε, εκείνες με το βαμμένο λοιυλακί μαλλί και το πεκινουά, που νομίζουν ότι ακόμη κυβερνά η βασσιλομήτωρ Φρειδερίκη!

ΟΜΩΣ, το ΚΚΕ γιατί αντιδρά? Μπορεί κανείς νοήμων πολίτης να ξεχάσει ότι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΚΕ που παρέδωσε το Δήμο Θεσσαλονίκης, τη δεκαετία του '80, 
στον Κούβελα, "εξαμβλώματα" του οποίου αποτελούν τα δύο κανάλια? Μην μας τρελάνουν κιόλας!
από @ρ@τε πύλ@ς
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:12 μ.μ. - 8/5/2009.

Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε χθες στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, επιστολή με τη οποία ζητά την διεξαγωγή Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση για την Οικονομία - τόσο ως προς την δημοσιονομική διάστασή της, όσο και τη γενικότερη οικονομική πραγματικότητα που επικρατεί στη χώρα και στην Ελληνική κοινωνία - καθώς και για το πολιτικό αδιέξοδο το οποίο έχει διαμορφωθεί με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης, που με τη σειρά του ότι επανατροφοδοτεί τις αρνητικές εξελίξεις στην οικονομία.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε αυτή την ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έρχονται τώρα να προστεθούν οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι, η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό την κατάσταση που επικρατεί και να απαντήσει, γιατί η Ελλάδα κυβερνάται χωρίς προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι, αυτή η κυβέρνηση δεν προωθεί ένα αξιόπιστο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης και ανάταξης της οικονομίας, και αναλίσκεται σε πολιτικές που βαθαίνουν την κρίση, διευρύνουν τις ανισότητες και τα αδιέξοδα των πολιτών.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις, τονίζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.  

το πλήρες κείμενο της επιστολής: 

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/ac40333e-0b3e-4823-9df2-e1b48d9b2927

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:00 μ.μ. - 8/5/2009.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Φίλες και φίλοι,

Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας σε αυτή τη ζωντανή σας παρουσία. Το μήνυμα που σας φέρνω δεν αποσκοπεί στο να σας τρομάξει, σε αντίθεση με την παράταξη της νεοσυντήρησης, που προσπαθεί να τα βάφει όλα μαύρα και να δημιουργεί απαισιοδοξία και μοιρολατρία στη νέα γενιά της χώρας μας. Έρχομαι με ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ότι εμείς οι σοσιαλιστές, εμείς οι δημοκράτες, μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας, μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούμε να αλλάξουμε και τον ρου της ιστορίας στον πλανήτη μας.

Είναι ώρα να γίνουν βαθιές τομές και εμείς είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε.

συέχεια : http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/2096332d-752d-41aa-9495-fdaa37c5b391

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:55 μ.μ. - 8/5/2009.

Νέα δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί το βράδυ από το «μεγάλο κανάλι» !!!

Η δημοσκόπηση έγινε με νέα σύγχρονη μέθοδο και λήφθηκαν υπόψη περισσότερες μεταβλητές !!!
Εμείς καταφέραμε να μάθουμε μόνο για τον καταλληλότερο και την πρόθεση ψήφου !!!
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
από ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:24 μ.μ. - 8/5/2009.

Μήπως κάτι ξέρουν και μένουν όλοι βωβοί;



-Μου έδωσε ρητή και σαφή εντολή ο Μπασιάκος για να προχωρήσω το Βατοπέδιο...
...και ο Αρσένιος επικαλέστηκε "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο"! Αίτημα - φωτιά της Στ. Μαντέλη στην Ολομέλεια Εφετών, μέσω του συνηγόρου της Γ. Μαντζουράνη, να σταλεί ο φάκελος στη Βουλή. Σκληρή επίθεση στον Γ. Σανιδά για "πλυντήριο υπουργικών ευθυνών"..
H αποκάλυψη 
στο press-gr



ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:1 μ.μ. - 8/5/2009.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ...


΄Οσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές και εφ΄ όσον η αναμέτρηση αυτή έχει πάρει, πλέον, τα χαρακτηριστικά μιας ουσιαστικής σύγκρουσης, από τα αποτελέσματα της οποίας θα κριθούν πολλά, το «σύστημα» βγάζει στο προσκήνιο όλα τα όπλα του και πρώτα απ΄ όλα, όλους τους λακέδες του, στον πολιτικό και στον δημοσιογραφικό χώρο.
Σκοπός : η ακύρωση μιας πορείας των πολιτικών, άρα και των κοινωνικών πραγμάτων, σε δρόμους ανεξέλεγκτους… Στόχος : ο κλονισμός και η ανατροπή της θετικής άποψης, που έχει επικρατήσει στο λαό, για το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου…

Οι λακέδες των αφεντικών στοιχισμένοι και πλήρως συντονισμένοι παρελαύνουν, στα έδρανα της Βουλής, στα press – room, στις διάφορες εκδηλώσεις και – κυρίως – στα τηλεοπτικά παραθύρια, με το …ψαλίδι στο χέρι !
Όταν η ζημιά εκτιμάται από τα σκάνδαλα, έχουμε το πλασάρισμα της «υπερβολικής και μονότονης σκανδαλολογίας», όταν ο κίνδυνος εμφανίζεται από τις προτάσεις για την Οικονομία, προβάλλουν τα ερωτήματα του τύπου «και που θα βρείτε τα λεφτά ;…» ή «…ξέρετε πόσα χρόνια ακούω για πάταξη της φοροδιαφυγής ;…». (Μάλλον, πολλά, για την Τρέμη, γιατί είναι και κάποιας ηλικίας…).
Το αδύναμο, προς το παρόν, «…υπάρχουν προβληματισμοί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ…», τις επόμενες ημέρες θα παίξει δυνατότερα κι ο γνήσιος εκφραστής αυτών των «προβληματισμών» Πρετεντέρης, θα τα δώσει όλα…

Φυσικά και θα εντείνουν τη δραστηριοποίησή τους και τα παραδοσιακά χαρτιά της διαπλοκής, οι δημοσιογραφοδημοσιολόγοι, οι διασκεδαστές, οι χιουμορίστες κ.α. που μέσα από τη θεωρία του «…όλοι ίδιοι είναι…»,δουλεύουν πάνω στον ίδιο σκοπό με τον ίδιο στόχο…

Όλα τα όργανα, λοιπόν, στην πίστα, όλοι οι λακέδες του συστήματος των νταβατζήδων του ελληνικού λαού, σε παρέλαση, διαγωνιζόμενοι σε αντιΠΑΣΟΚ δράση, μιας και σύμφωνα μ΄ αυτή πληρώνονται !...

Η αντιπαράθεση με το λακεδομάνι – τώρα μάλιστα με την εξέλιξη του 2% - θα πάρει τα χαρακτηριστικά ανοιχτής σύγκρουσης, γι αυτό και χρειάζεται ανασύνταξη, προσεκτικός σχεδιασμός και χρησιμοποίηση όλων των εφεδρειών, από την πλευρά του κινήματος. Αντικειμενικά, στο μήνα που απομένει, κρίνονται πολλά, μαζί και η συμπεριφορά και η προσφορά όλων, ιδιαίτερα κάποιων …προβληματισμένων…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:08 μ.μ. - 8/5/2009.

Ψιλά γράμματα

Του Γιώργου Χρ. 

Παπαχρήστου 

gpapachristos@dolnet.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το πράγμα που εξελίσσεται στα κανάλια, αυτές τις ημέρες, με τους κυβερνητικούς εκπροσώπους. Η καραμέλα που συνεχώς πιπιλάνε, είναι η εξής: «Σκάνδαλα δεν υπάρχουν, σκανδαλολογία υπάρχει και υπεύθυνος είναι ο Γιώργος που καίγεται να γίνει πρωθυπουργός». Ανεξάρτητα από το ότι αυτό το τελευταίο ό,τι και να κάνουν, δεν θα το αποτρέψουν- η κοινωνία έχει προεξοφλήσει και τον Καραμανλή και την κυβέρνησή του- είναι πραγματικά ανατριχιαστική η συμπεριφορά τους. 
Όπου η ψηφοφορία στη Βουλή είναι ονομαστική και δεν έχουν λόγους να τη φοβούνται (ποιος τρελός θα ψηφίσει φανερά κάτι που θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές), ψηφίζουν- όρα ψηφοφορία για την Εξεταστική για τη Ζίμενς. Όπου η ψηφοφορία είναι μυστική επιλέγουν την αποχώρηση από τη συζήτηση και την ψηφοφορία- το έκαναν δυο φορές με το Βατοπέδι, το επανέλαβαν και χθες με τη δεύτερη υπόθεση Παυλίδη. Και οι θεσμοί, θα αναρωτηθεί κάποιος; Και το κοινό περί δικαίου αίσθημα; Και η προστασία του κύρους του πολιτικού κόσμου; Σιγά να μην ενδιαφέρονται για κάτι απ΄ όλα αυτά. Ψιλά γράμματα είναι. 
Εκείνο που προέχει, είναι πώς θα διατηρηθούν στην εξουσία. 
Γιατί έχουν κόσμο να «θρέψουν»! Αυτή είναι η μόνη αλήθεια... 

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:11 π.μ. - 8/5/2009.

“The Meatrix”: αξίζει να το δούμε...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ