Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ... ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:58 μ.μ.- 10/10/2009

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:54 μ.μ.- 10/10/2009

Ντορέλα ντεβιλ

από [ makakasgr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:24 μ.μ.- 10/10/2009

Απ'ολα αφήσαμε......

από [ makakasgr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:19 μ.μ.- 10/10/2009

Στη κούρσα της διαδοχής και η κ. Ράπτη. Συσπειρώνει τον καραμανλικό πόλο.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

-Ναι, Έλενα, μόνο εσύ μπορείς να μας βγάλεις απο το τέλμα. Μπες μπροστά κι εμείς θα σε στηρίξουμε!...

Η αδιαμφισβήτητη πολιτική σοφία του κου Ιωάννη Τραγάκη, Γραμματέως της ΚΟ της ΝΔ, τον οδήγησε στα σκαλιά της κας Έλενας Ράπτη.
Ο κος Τραγάκης, εμφανίζεται -με επιμονή παπαράτσι που καταδιώκει το ζεύγοςΜπραντζελίνα-, στα στέκια που συχνάζει η κα Ελενα Ράπτη και ο σύντροφός της γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, κος κ. Κώστας Μαρακάκης.

Ως άλλος Ντάνι ντε Βίτο στο Πέτα τον Καραμανλή απο το Τρένο, πιέζει ασφυκτικά την γοητευτική ξανθιά με την βαριά πολιτική στόμφα.

-"Ελενα, η παράταξη σ έχει ανάγκη. Είσαι πιο όμορφη απο την κα Τίνα Μπιρμπίλη και πιο sexy απο την κα Κατερίνα Μπατζελή.
Μαζί με τον Κώστα κάνετε ένα αχτύπητο πολιτικό ζεύγος στο εγχώριο lifestyle. Με σας μπορούμε να χτυπήσουμε την κυβέρνηση Παπανδρέου στο δυνατό της σημείο: Στην ελκυστική εικόνα της. Σε παρακαλώ Ελενα, πες μου το "ναι". Αλλωστε η εκ Θεσσαλονίκης καταγωγή σου θα σε βοηθήσει να συσπειρώσεις τον καραμανλικό πόλο. Εχω ξενυχτήσει βράδια αξημέρωτα ώσπου να εντοπίσω μέσα μου, τον ιδανικό ηγέτη απέναντι στον κο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Εαν αρνηθείς θα κλάψω και στη συνέχεια θα παραιτηθώ...

Το τελευταίο επιχείρημα του κου Τραγάκη, ακούστηκε σαν σπαραγμός μέσα της. Η ιστορική παράταξη της κεντροδεξιάς δεν θ άντεχε άλλη απώλεια μετά τους κ.κ Σουφλιά, Παπαληγούρα, Εβερτ.

Η κα Ράπτη, είναι έτοιμη να ψελλίσει το "ναι".
από [ κουρδιστό πορτοκάλι ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:08 μ.μ.- 10/10/2009

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ...


Tην ιδέα μας την έδωσε αναγνώστης από την Αριδαία. Γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των περίπου 500 επιτροπών που καταργεί ηκυβέρνηση Παπανδρέου; Θα πέσει πολύ γέλιο και κυρίως θα πέσει πολύ ξύλο μεταξύ των στελεχών τηςΝέας Δημοκρατίας, από αυτούς που είχαν τις θέσεις και από αυτούς που τις διεκδικούσαν και δεν τις πήραν ποτέ!
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:53 μ.μ.- 10/10/2009

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΒΟΡΙ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:45 μ.μ.- 10/10/2009

Realnews (11/10/09)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:33 μ.μ.- 10/10/2009

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (11/10/09)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:29 μ.μ.- 10/10/2009

Ένας είναι ο αρχηγός!

Συνέντευξη έδωσε χθες ο νομάρχης Θεσσαλονίκης για να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της ΝΔ. Μάλιστα, φρόντισε να λανσάρει και το προσωπικό του σύνθημα το οποίο είναι: «Πίστη στις αξίες. Επιστροφή στο λαό. Για μια ενωμένη Κεντροδεξιά».
Επειδή μου φάνηκε λίγο φτωχό, για τα μέτρα και τα σταθμά του, είπα να εμπλουτίσω λιγάκι το banner της συνέντευξης με 2-3 συνθήματα, τα οποία, αν και δεν είμαι επικοινωνιολόγος, νομίζω ταιριάζουν περισσότερο στο image που ο νομάρχης έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.
από [ anarxokommouni. ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:08 μ.μ.- 10/10/2009

Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ.

























........................................
από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:25 π.μ.- 10/10/2009

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...


από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:19 π.μ.- 10/10/2009

ΟΙ 'ΕΝΟΙΚΟΙ' ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!!

Παρακολουθώντας την τελετή παραλαβής-παράδοσης στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ δεν μπορούσα να μην αναρωτηθώ ορισμένα πράγματα. Αλήθειες και πραγματικότητες που τα τελευταία χρόνια δείχνουν να τα έχουν ξεχάσει όχι μόνο οι πολιτικοί μας άλλα και εμείς οι απλοί ψηφοφόροι αυτής χώρας.

Αυτό το σημαντικό για την Ελλάδα μας κτήριο (ΜΑΞΙΜΟΥ) , όπως και τα υπόλοιπα κρατικά κτήρια (Βουλή, Υπουργεία κ.λ.π), χρειάστηκαν πάρα πολύ αίμα-δάκρυα και ιδρώτα να χυθούν από εμάς και τους προγόνους μας, για να κτιστούν και να πάρουν 'άδεια λειτουργίας'.

Ιδιοκτήτες αυτών των κτηρίων είναι 10 εκατομμύρια Έλληνες. Αυτά τα κτήρια ο Ελληνικός λαός τα ενοικιάζει δεν τα πουλάει. Αυτός που “παρέδωσε” όσο και Αυτός που “παρέλαβε” είναι απλά ενοικιαστές και όχι ιδιοκτήτες. Το συμβόλαιο με το οποίο τα δίνουμε είναι μοναδικό και οι όροι του δεν υπάρχουν σε άλλα συμβόλαια.

Είναι το μοναδικό συμβόλαιο στο οποίο δεν ισχύει η επαγγελματική στέγη.

Είναι το μόνο στο οποίο δεν πληρώνει νοίκι ο ενοικιαστής, αλλά αμείβεται ο ίδιος από τους ιδιοκτήτες.

Εκτός από τα κτήρια του παραδίνουμε τις περιουσίες, μας τις ζωές μας, το παρόν και το μέλλον όχι μόνο το δικό μας αλλά και των παιδιών μας.

Ο 'ΕΝΟΙΚΟΣ' υπογράφοντας το συμβόλαιο αναλαμβάνει μερικές μόνο απλές και εύκολες υποχρεώσεις.

Πρέπει να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να καλυτερεύσει την ζωή των “ιδιοκτητών'. Πρέπει να φροντίζει (σε αυτή την δύστυχη χώρα που ζούμε) οι νόμοι να εφαρμόζονται το ίδιο για όλους και τέλος ο πλούτος που παράγεται να μην πηγαίνει μόνο σε “200' οικογένειες, αλλά να μοιράζεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Επιστρέφοντας πίσω στην τελετή παραλαβής-παράδοσης ο απερχόμενος ενοικιαστής κ. Καραμανλής όχι μόνον “παραβίασε” όλους τους όρους του συμβολαίου αλλά έφθασε στο σημείο να νομίζει ότι θα του το ανανεώνουμε αιώνια. Γιαυτό και εμείς του κάναμε έξωση.

Τέλος φθάνοντας στον καινούργιο ενοικιαστή κ. Παπανδρέου δεν ελπίζουμε αλλά απαιτούμε να κάνει πράξη όλα αυτά που μας υποσχέθηκε με σκοπό να του νοικιάσουμε το “ΜΈΓΑΡΟ”, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα τον καταστήσουμε και αυτόν 'άστεγο'.

από [ listonplace ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:10 π.μ.- 10/10/2009

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Έρχεται γάμος ΑΤΕ-Ταμιευτηρίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΛΑΣΚΑΡΗ

Συγχώνευση Αγροτικής Τράπεζας και Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου περιλαμβάνει η ατζέντα της νέας κυβέρνησης με τις κυοφορούμενες αλλαγές να αναθερμαίνουν τα φλερτ και μεταξύ των μεγάλων ιδιωτικών τραπεζών. Έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο η τρικυμία της διεθνούς κρίσης και οι χαμηλές αποτιμήσεις στο χρηματιστήριο δεν ευνοούσαν συγχωνεύσεις και εξαγορές, η σχετική βελτίωση και κυρίως η πολιτική βούληση της νέας κυβέρνησης να διοχετεύσει ρευστότητα στην αγορά αναλαμβάνοντας κοινωνικές πρωτοβουλίες μέσω του τραπεζικού συστήματος, πυροδοτεί εξελίξεις......
από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:46 π.μ.- 10/10/2009

Tο νέο δόγμα ασφαλείας του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη

«Δημοκρατία με πυγμή», επαναφορά του αστυνόμου της γειτονιάς και περιπολίες στα Εξάρχεια
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Β. Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Τέλος η ανοχή στην ανομία. Θα υπάρχει διαρκής ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, όπως στα Εξάρχεια, στην Ομόνοια και αλλού. Σεβόμαστε όλες τις απόψεις αντιεξουσιαστών αλλά δεν ανεχόμαστε βανδάλους και χούλιγκαν. Ομως την ίδια στιγμή θα διώχνω με δική μου απόφαση όσους αστυνομικούς σηκώνουν χέρι σε πολίτες ή όσους μπορεί να έχουν σχέση με τη “Χρυσή Αυγή”».

Το νέο δόγμα ασφαλείας του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.
Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα περιλαμβάνει «δημοκρατία και πυγμή». Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα τοποθετήσει τις επόμενες ημέρες νέο διοικητή της ΕΥΠ, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ θα καταργήσει την Αγροφυλακή.

Οπως είπε χθες στους δημοσιογράφους ο νέος υπουργός, τις επόμενες ημέρες θα καταρτίσει αναλυτικούς χάρτες με τους δρόμους και τις γειτονιές της πρωτεύουσας όπου παρουσιάζεται έξαρση κάθε μορφής εγκληματικότητας και θα ζητήσει αντίστοιχη λήψη μέτρων, όπως την πύκνωση των πεζών περιπολιών και την ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας. .....
από [ ΤΟ ΒΗΜΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:26 π.μ.- 10/10/2009

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ & ΠΑΝΔΩΡΑ από το ΒΗΜΑ


ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )


ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.


Δείγμα γραφής από την Πόλη. Πολιτική δυναμικών πρωτοβουλιών με την Τουρκία προαναγγέλλει ο κ. Παπανδρέου

Η διεθνής ατζέντα του Γ. Παπανδρέου

Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον Ερντογάν προγραμματίζονται και άλλες επαφές στο εξωτερικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΓ. ΚΩΒΑΙΟΣ Εντατικό πρόγραμμα διεθνών επαφών και επισκέψεων θέτει σε εφαρμογή ο κ. Γ. Παπανδρέου με στόχο την αποκατάσταση του κύρους και της εικόνας της Ελλάδας διεθνώς και τη δημιουργία ενός δικτύου σχέσεων και συμμαχιών. Με τον τρόπο αυτόν ο Πρωθυπουργός θα επιδιώξει να ανατρέψει την αρνητική εικόνα της χώρας και να δημιουργήσει συνθήκες και προϋποθέσεις για διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και τους διεθνείς οργανισμούς είτε σε οικονομικό είτε σε πολιτικό επίπεδο. Το λεπτομερές πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Παπανδρέου θα καθοριστεί το αμέσως προσεχές διάστημα, αν και ήδη υπάρχει σαφής εκδήλωση προθέσεων. συνέχεια : Δείγμα γραφής από την Πόλη
από [ ΤΟ ΒΗΜΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:53 π.μ.- 10/10/2009

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:45 π.μ.- 10/10/2009

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ... (ΤΟ ΒΗΜΑ).

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:40 π.μ.- 10/10/2009

Ο Τύπος σήμερα ( ΕΘΝΟΣ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:38 π.μ.- 10/10/2009

Ο Τύπος σήμερα - ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:35 π.μ.- 10/10/2009

Ο Τύπος σήμερα ( ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:33 π.μ.- 10/10/2009