Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Συμβαίνουν κι αυτά στην Κομοτηνή ; Ενω ο πρωθυπουργός μιλά συνεχώς για αξιοκρατία κάποιοι απο πίσω του σκάβουν το ..λάκο !! Τι κάνετε κύριοι βουλευτές της Καβάλας;

Περπατώντας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής το προηγούμενο Σάββατο με φίλους βλέπω ξαφνικά μπροστά μας δημοσιογράφο καμεραμαν του ΔΕΛΤΑ να παίρνει δηλώσεις με φόντο τον πολύ κόσμο (λόγω καιρού, λιακάδα) απο τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Κομοτηνής. Με το τέλος της δήλωσης ακούω το δήμαρχο να αποκαλει τον δημοσιογράφο "Αντε Τάσο το βραδυ όπως είπαμε". Το βράδυ ήταν ο χορός των αστυνομικών και προφανώς κανόνισε και για τα πλάνα τα βραδυνά κλπ
Αστραπιαία πέρασε απο το μυαλό μου η σκέψη που κάνουν αρκετοί άνθρωποι και κοινωνικοί φορείς ότι τελικά τα επαρχιακά μέσα είναικι αυτά πλήρως χειραγωγούμενα απο την εκάστοτε Νομαρχιακή και Δημοτική αυτοδιοίκηση.
Και το διαπίστωσα άμεσα διότι με τους φίλους που περπατούσα ξεκίνησα μια συζήτηση, αν ακούνε το τοπικό κανάλι κι αν ανέφερε τίποτα το συγκεκριμένο ή άλλο μέσο τοπικό μαζικής ενημέρωσης εις ότι αφορά την περίπτωση του κ Μανανά , ( Μπανανά;),- γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν ΡΟΔΟΠΗΣ και κουμπάρος του κ Σκανδαλίδη-. Μου διαβεβαιώσαν και οι δύο ότι ακούνε καθημερινά τα τοπικά κανάλια για λόγους δικής τους ενημέρωσης.Επίσης διαβάζουν καθημερινά τον τοπικό τύπο στην υπηρεσία τους αλλά δεν ακούσαν ή δεν διαβάσαν τίποτα σχετικό.
Αλλά γιατί;, τι συμβαίνει; , ήταν η ερωτησή τους.
Όταν τους ενημέρωσα ότι η πρώτη απόφαση μετάθεσης που υπεγράφη απο τον κ Περιφερειάρχη ήταν του κ Μανανα που πήρε μετάθεση στην ΔΕΥΑΚ του Δήμου Καβάλας απο την ΔΕΥΑΚ του Δήμου Κομοτηνής για να ορισθεί απο τον κ Δήμαρχο Κομοτηνής αντιδήμαρχος (επ αμοιβή προφανώς) και για να αρθεί το ασυμβίβαστο, εξεπλάγησαν.
Γιατί εξεπλάγησαν;
Μα γιατί γνώριζαν ότι κάθε μέρα το συγκεκριμμένο πρόσωπο είναι στις καφετέριες της Κομοτηνής και ότι δεν πρόκειται να πατήσει το ποδαράκι του στην Καβάλα.Το βλέπαν άλλωστε με τα ίδια τους τα μάτια.
Κι ερωτώ κύριε πρωθυπουργέ : Με δυό μισθούς ο κομματοκοπατέρας και χωρίς ΕΚΑΣ ο ανάπηρος συνταξιούχος των 600 ευρώ ;
Έτσι "σύντροφε" κ Πρωθυπουργέ θα περάσετε το μήνυμα στην κοινωνία;
Οι βουλευτές του Ν Καβάλας τι κάνουν;
Ψάχνουν να βρουν πως θα επιβάλλουν την κακιστοκρατία;
Τον ένα απο τους δύο μισθούς θα τον πληρώνει ο καβαλιώτικος λαός,εκτός του ότι αφήρεσε μια θέση απο μια πόλη που την μαστίζει η ανεργία.
Ο Δήμαρχος καβάλας πως το δέχθηκε;
Μήπως διοικείσθε όλοι σας κύριοι απο το γνωστό στα μαγειρέματα μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ Καβάλας;
Εσείς κύριοι του εργατικού κέντρου καβάλας δεν γνωρίζετε τίποτα; Μήπως ήταν και συνομιλητής σας προχθές στην σύσκεψη με τον κ περιφερειάρχη για τις θέσεις εργασίας; Δηλαδή αν συνέβη κι αυτό είναι να τρελαίνετε κανείς μπροστά σ αυτό το θέατρο του παραλόγου !!!
Ο υπογράφων τη μετάθεση με τον ευνοούμενο που αφήρεσε μια θέση εργασίας απο τον Ν Καβάλας να συσκέπτονται για τις θέσεις εργασίας με τους προέδρους των εργατικών κέντρων, των Νομών της ευρύτερης περιφέρειας.
Μήπως αυτά είχε στη σκέψη του ο κοροβίνης και σε πρόσφατο βιβλίο του έβαλε τίτλο: Η κακιστοκρατία είναι συνώνυμη της κλεπτοκρατίας, της φαυλοκρατίας.
Είναι όμως γεγονός και πρέπει να το δούμε σαν κοινωνία καθαρά και ξάστερα.
Στους θεσμούς εγκαταστάθηκε ,επεβλήθηκε εδώ και καιρό,όχι με τανκς αυτή τη φορά, η κακιστοκρατία.Στο όνομα του δοξασμένου παρελθόντος αλλά προπαντός του μέλλοντος αυτής της χώρας πρέπει να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατό.
Δεν νομίζω ότι μας αξίζει αυτή η ελληνική ποιότητα σήμερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:50 μ.μ.- 19/1/2011------Ger
(Για σχόλια κάντε κλικ στον τίτλο και συμπληρώστε την φόρμα)

Συνελήφθη δασκάλα με ναρκωτικά στην Κομοτηνή. Συμβαίνουν κι αυτά....

Σα βόμβα έπεσε στην Κομοτηνή η είδηση για την σύλληψη μιας νεαρής δασκάλας δημοτικού σχολείου της πόλης με ναρκωτικές ουσίες όλων των ειδών στην κατοχή της! Η αποκάλυψη προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους της, αλλά και ανησυχία στους γονείς των παιδιών που δίδασκε.
Η 30χρονη δασκάλα από την Πτολεμαΐδα έπεσε στα χέρια αστυνομικών, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν πάνω της μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,7 γραμμαρίων, 36 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος Hypnostedon και δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος Subotex, χωρίς, όμως, να έχει τις απαιτούμενες ιατρικές συνταγές, αλλά και τέσσερα κομμάτια από χαρτί και αλουμινόχαρτο τα οποία περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης!
Η νεαρή εκπαιδευτικός, που ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την κατηγορίας της παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ωστόσο, προκαλεί απορίες το γεγονός ότι είχε μαζί της και «σκληρά», αλλά και «μαλακά» ναρκωτικά, καθώς και ναρκωτικά χάπια.
Οι δάσκαλοι και ο διευθυντής του σχολείου τα έχασαν όταν μαθεύτηκε ότι είχε συλληφθεί και δήλωσαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί πως ήταν εξαρτημένη κι ότι πρόκειται για μια τυπική εκπαιδευτικό, που δεν είχε δώσει ποτέ λαβές με τη συμπεριφορά της.
Θα συμπλήρωνα με στόμφο : Πολύ μεγάλη πληγή και πολύ μεγάλη ασθένεια.....

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:40 μ.μ.- 19/1/2011------Ger
(Για σχόλια κάντε κλικ στον τίτλο και συμπληρώστε την φόρμα)