Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Δήλωση Καραμάριου για Παυλίδη:

"Εγώ θα τον στείλω...

στο Ειδικό Δικαστήριο!"
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Πολύ δύσκολο να μην υπερψηφιστεί η πρόταση της αντιπολίτευσης για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Παυλίδη. Ακόμη και αν όλοι οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ καταψηφίσουν, ο επίσης βουλευτής Δωδεκανήσου Τάσος Καραμάριος ανακοίνωσε ότι θα την υπερψηφίσει.
Μιλώντας σε συναδέλφους του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, είπε χαρακτηριστικά για τον Αρ. Παυλίδη:
"Εγώ θα τον στείλω στο Ειδικό Δικαστήριο!..."

Τελεσίγραφο Παυλίδη...;;;;


"Θα ανεξαρτητοτοποιηθώ!..."

.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Ο Αριστοτέλης Παυλίδης, μέχρι στιγμής, δεν αρνείται απλώς να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμήνυσε προς το Μέγαρο Μαξίμου ότι αν τον πιέσουν κι άλλο δεν θα διστάσει να ανεξαρτητοποιηθεί. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι η ΝΔ μένει με 150 βουλευτές και θα πρέπει να γίνουν εκλογές αν δεν βρεθεί άλλη "λύση"...

από press-gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΤΟΥΜΠΑ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ, ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ.

1. Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χθες στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής (της λεγόμενης «Προανακριτικής» Επιτροπής) για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση των καταγγελιών του εφοπλιστή κ. Μανούση, ο οποίος υποστηρίζει ότι του ζητήθηκε εκβιαστικά μίζα για να αναλάβει άγονες γραμμές στο Αιγαίο.

2. Ο Ανακριτής που εξετάζει την υπόθεση διαβίβασε στη Βουλή στοιχεία της κύριας ανάκρισης «ικανά να στοιχειοθετήσουν» για τον πρώην υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Α. Παυλίδη ενδεχόμενη σε βάρος του κατηγορία ηθικής αυτουργίας.

3. Η κυβέρνηση σήμερα, δια του εκπροσώπου της, δήλωσε: «είμαστε ανοικτοί στη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής» και ότι «σ` αυτή τη διαδικασία οι βουλευτές αξιολογούν και αποφασίζουν κατά συνείδηση». Έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

-          Πρώτονείναι προφανές ότι μπροστά στα αδιέξοδά της η κυβέρνηση υποχρεώνεται για άλλη μία φορά σε αλλαγή στάσης. Παλαιότερα, απέρριπτε κατηγορηματικά τις Εξεταστικές, αλλά μετά αναγκάστηκε να την αποδεχθεί υπό το βάρος των εξελίξεων στο σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου. Το ίδιο γίνεται τώρα και με την προανακριτική.Αλλά με μισόλογα. Η κυβέρνηση δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της προανακριτικής στην ψηφοφορία.Όλοι γνωρίζουμε ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση. Θα περιμένουμε από την κυβέρνηση όμως να πάρει θέση. Σε άλλες περιπτώσεις, η κυβέρνηση πήρε ξεκάθαρη θέση, αρνούμενη τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής, φτάνοντας μάλιστα στον τραγέλαφο να μην εμφανιστεί στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία.

-          Δεύτερον, θεωρούμε δεδομένο ότι η, έστω μισή και αναγκαστική, αλλαγή στάσης της κυβέρνησης αφορά όλες τις υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος και δημόσιας περιουσίας, όπως τα σκάνδαλα των δομημένων ομολόγων και της Μ. Βατοπεδίου.

-          Τρίτον, απορούμε (αν και δεν θα έπρεπε) για τη νέα εξαφάνιση του πρωθυπουργού, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποπέμψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, τον κ. Πολύζο, και τον κ.Δαϊλάκη για πταίσματα...

4. Το πρόβλημα σήμερα επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά είναι συνολικό. Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία παράγει σκάνδαλα, στη συνέχεια επιχειρεί να τα συγκαλύψει, και κινείται διαφορετικά μόνο όταν βρεθεί σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Τουλάχιστον, στην υπόθεση Παυλίδη δεν θα επαναληφθεί στην υπόθεση Παυλίδη η γελοιότητα της αποχώρησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από τη Βουλή που ζήσαμε δύο φορές στην υπόθεση της Μ. Βατοπεδίου.

από ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

1. Η σκέψη όλων μας είναι με τον τραυματισμένο αστυνομικό, ο οποίος μαζί με ένα συνάδελφό του έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης.  

2. H χθεσινή δολοφονική επίθεση είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της πρωτόγνωρης βίας που ξεκίνησε το Δεκέμβριο, με θεατή την κυβέρνηση. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός, πιστεύω σε όλους τους πολίτες, γι' αυτό το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουμε όλοι μας. Ανασφάλεια, που αγγίζει ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς, όταν επιχειρούν να εκτελέσουν το καθήκον τους.

3. Αυτή η ανασφάλεια, όμως, δεν είναι κάτι μοιραίο. Δεν ήταν πάντα έτσι. Το 2004 είχαμε καταφέρει, κοινωνία και πολιτεία, να φτιάξουμε μία Αστυνομία που έφερνε αποτελέσματα και αποκαθιστούσε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Η κυβέρνηση Καραμανλή «κατάφερε» αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης να την υπονομεύσει, διογκώνοντας το αίσθημα ανασφάλειας όλων.

4. Για αυτό επαναλαμβάνουμε: και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, είναι θέμα κυβέρνησης. Επιβάλλει αλλαγή κυβέρνησης. Για εμάς, δικαιώματα και ασφάλεια, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, πάνε μαζί. Όποιος επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει τα προβλήματα ανασφάλειας για να θίξει τα δικαιώματα του πολίτη, θα το βρει μπροστά του.

από ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΕΚΡΗΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Η ΧΩΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

1. Δανειζόμαστε πολλά. Μέχρι το τέλος Μαρτίου η κυβέρνηση έχει δανειστεί 36 δις ευρώ. Ο αναθεωρημένος στόχος της κυβέρνηση για όλο το 2009 προβλέπει δανεισμό 43,7 δις ευρώ για όλο το έτος. Ερώτημα. Πού πάνε τα χρήματα αυτά; Πώς είναι δυνατόν, στο πρώτο τρίμηνο του έτους, να έχουμε δανειστεί το 82% των όσων είχε προβλέψει ο προϋπολογισμός για όλο το χρόνο;

-          Χαρακτηριστικό επίσης της αβεβαιότητας και της σύγχυσης που επικρατεί σχετικά με τις πραγματικές δανειακές ανάγκες του δημοσίου για το 2009 είναι ότι ήδη έχουμε δανειστεί κοντά στα 7 δις περισσότερα από τις λήξεις χρεωλυσίων ύψους 29,1 δις ευρώ για ολόκληρο το 2009.

2. Δανειζόμαστε ακριβά. Δανειζόμαστε με πολύ ακριβότερα επιτόκια σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωζώνης. Πόσο; Αν συγκρίνουμε τα ελληνικά επιτόκια δανεισμού με τα επιτόκια της Ιταλίας -μίας χώρας με ποσοστά χρέους όσο τα δικά μας- η χώρα μας έχει επιβαρυνθεί με 523 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον! Αυτό κοστίζει στους Έλληνες πολίτες, στους Έλληνες φορολογούμενους, η έλλειψη αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης στις διεθνείς αγορές, η οποία έχει οδηγήσει στην εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού.

-          Με τα 520 εκατ. Ευρώ που πληρώνουμε επιπλέον σε σχέση με την Ιταλία θα μπορούσε να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας από το 55% του βασικού μισθού που είναι σήμερα στο 70%, όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ, και να ενισχυθεί με επιπλέον 160 εκατ. Ευρώ το Ταμείο κατά της Φτώχειας!

από ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ:

Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

1. Ο υπουργός Οικονομίας, κατόπιν κατακραυγής, προχώρησε προχθές στη Βουλή σε μια συμβολική κίνηση, σχετικά με την ανάγκη να πληρώσουν και τα πολύ υψηλά εισοδήματα έκτακτη εισφορά, ανάλογα με αυτή που βάζει στα απλώς υψηλά εισοδήματα, καταθέτοντας μια τροπολογία σε αυτή την κατεύθυνση.

2. Εμείς επιμένουμε: Από τη λογική αυτής της κυβέρνησης λείπουν αυτοί που θα έπρεπε να πληρώνουν, και αυτοί είναι οι μεγαλομέτοχοι, οι μεγάλες τράπεζες οι οποίες είχαν πολύ σημαντικά κέρδη τα περασμένα χρόνια, και όσοι φοροδιαφεύγουν. Η λογική αυτή δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα της κρίσης, δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα ενίσχυσης της πραγματικής οικονομίας, ενίσχυσης της μέσης ελληνικής οικογένειας, και επενδύσεων που χρειάζεται σήμερα η ελληνική οικονομία.

από ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ Ι.Χ.: Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

1. Στο εξελισσόμενο σίριαλ της μείωσης στα τέλη ταξινόμησης των Ι.Χ., η σύγχυση συνεχίζεται. Μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργια πράγματα. Αυτά γίνονται όταν μια κυβέρνηση κάνει πολιτική μέσω διαρροών, μέσω εφημερίδων και μέσω τηλεοπτικών σταθμών, αντί να ανακοινώνει αυτά που θέλει να ανακοινώσει.

2. Το πρόβλημα όμως δεν είναι απλώς η σύγχυση. Είναι ότι οι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται, γιατί αυτή η κυβέρνηση επιμένει σε πολιτικές που ενισχύουν πολύ συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού. Από τα μέτρα αυτά, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι αγοράσουν, προφανώς οι πλουσιότεροι, ακριβά αυτοκίνητα.

3. Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν ενισχύονται οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, οι οποίοι είναι παραγωγικοί εδώ, στην Ελλάδα. Γιατί πρέπει να ενισχύσουμε ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες και τους εισαγωγείς αυτοκινήτων, αλλά όχι την πραγματική ελληνική οικονομία. Αυτό δεν έχει καταφέρει να το εξηγήσει η κυβέρνηση.

από ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Ο Ακάθιστος Ύμνος

Από την Φένια Σακκά

.
Η ακολουθία των Χαιρετισμών είναι η σειρά των αλεπαλλήλων "χαίρε" που απευθύνονται στην Παναγία όλες σχεδόν τις Παρασκευές της Μεγάλης Σαρακοστής, όπως τα διατυπώνει ποιητικά ο Ακάθιστος Ύμνος. Αυτός απευθυνθήκε για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη τον 7ο αιώνα, όταν η Πόλη σώθηκε από τους Αβάρους με την βοήθεια της Παναγίας και ο λαός την ευχαρίστησε με ακάθιστη ολονυκτία. Βασική ημέρα της Ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου είναι η Παρασκευή της πέμπτης βδομάδας, δηλαδή η... σημερινή ημέρα, που ψάλλονται οι 24 Χαιρετισμοί.
Αυτοί είναι από τις δημοφιλέστερες ακολουθίες της Εκκλησίας μας, επειδή εκτός από τα ωραία λόγια, την χαρούμενη ποίηση, την πολυφωνική ψαλτική, τα ομοιοκαταληκτικά χαίρε, συμπτίπτουν και με την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με τα πολλά λουλούδια και ευωδιές των ελληνικών δειλινών. Πολλές παροιμίες προέρχονται από τους ύμνους του Ακάθιστου Ύμνου, όπως "Χαίρε βάθος αμέτρητο", "Απορώ και εξίσταμαι", "Η γη της επαγγελίας", 'Μέλι και γάλα", "Άκουσμα και λάλημα", "Όμοίω γάρ το όμοιον".

Ο αντ αυτού Στέργιος απαντά, αλλά δεν πείθει... να μη πούμε κάτι άλλο .....



Τα 150.000 χιλιαρικάκια του Μυτιληναίου αφορούν διαφημιστικό συμβόλαιο, απαντά η RealGroup.
Αλήθεια τι ακριβώς διαφήμιζε ο Μυτιληναίος στο συγκρότημα Κουρή-Χατζηνικολάου?
Αλλά και πέραν αυτού, η νομιμότης είναι το ζήτημα? Η μήπως η διαπλοκή όπως λέει κι ο Παπαγιάννης. Ο αντ αυτού Στέργιος, απαντά στο 
PRESS MME για το έγγραφο που έβγαλαν οι Άνεργοι Δημοσιογράφοι:

Προς pressmme...
Σε απάντηση της ανάρτησής σας σας ενημερώνω τα εξής:
Η σύμβαση που έχει αναρτηθεί στο blog άνεργοι δημοσιογράφοι αφορά το ποσό των 50.000 ευρώ και όχι των 150.000 ευρώ. Πρόκειται για συμφωνία διετούς διάρκειας που αφορά το site της εταιρείας μας, η οποία είναι κατατεθειμένη στην εφορία.
Η επιταγή των 150.000 ευρώ αφορά...
διαφημιστικό συμβόλαιο της εφημερίδας με τις εταιρείες του Ομίλου Μυτιληναίου. Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες συμβόλαια της Real Media με μεγάλες εταιρείες. Και αυτό το συμβόλαιο είναι κατατεθειμένο στην εφορία.
Για την Real Media A.E
Στέργιος Χατζηνικολάου
Διευθύνων Σύμβουλος
To Blog απαντά στο κύριο Στέργιο ως εξής:



H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ PRESSMME ΣΤΗΝ REAL MEDIA...
Εμείς δεν αμφισβητήσαμε τη νομιμότητα των ενεργειών σχετικά με την επιταγή, για την οποία επιβεβαιώνετε τα πάντα.
Εμείς θέτουμε προς διερεύνηση το σοβαρό ζήτημα της διαπλοκής με την εμπλοκή ενός γνωστού επιχειρηματία ο οποίος έχει άμεση σχέση με κρατικές προμήθειες και δουλειές του δημοσίου στον Όμιλο τον οποίο εσείς διευθύνετε.
Κατά συνέπεια, ας αναγνωρίσει ο Ν. Χατζηνικολάου ότι τα Μέσα τα οποία διαθέτει κρύβονται χορηγοί επιχειρηματίες οι οποίοι κόβουν επιταγές στο όνομα των εταιρειών σας.
Λογικό είναι λοιπόν να υποθέσουμε ότι υπάρχουν και άλλες επιταγές, άλλων επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν... βοηθήσει οικονομικά τις εταιρείες σας!

Κοκορομαχίες





Κάνε κλικ να ανοίξουν οι εικόνες

H " ΑΝΤΖΕΝΤΑ " σήμερα

 στα " Καφενεία " μας !!

Αθήνα 03:01..Στόχοι αγνώστων έγιναν αστυνομικοί της όμάδας ΔΕΛΤΑ όταν πυροβολήθηκαναν στο κεφάλι ενώ έκαναν έρευνα, σε κρίμη κατάσταση ο ένας ,ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν με μοτό!.. 
Μαζική ήταν σύμφωνα
 με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις η συμμετοχή των εργαζομένων στην24ωρη απεργία της Πέμπτης με κεντρικό αίτημα την προστασία της απασχόλησης!
EKAB..Ένας 29χρονος νεαρός πέθανε αβοήθητος, καθώς έπρεπε να περάσουν τρεις ώρες, ώστε να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός βρισκόταν
σε ένα παγκάκι, ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα της Καλλίπολης, στον Πειραιά και δεν έδειχνε να είναι καλά στην υγεία του. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το αστυνομικό τμήμα απέχει μόλις 200 μέτρα από το Τζάνειο Νοσοκομείο!... 

Στο χείλος του Γκρεμού τα ταμεία..
Νέα ρύθμιση χρεών ετοιμάζεται να ανακοινώσει η διοίκηση του ΙΚΑ καθώς η «βουτιά» των εσόδων εξαιτίας της κρίσης οδηγεί και πάλι τα ταμεία στο χείλος του γκρεμού. Η ρύθμιση θα προβλέπει προκαταβολή 2 % και 96 δόσεις με έκπτωση έως και 80% στις προσαυξήσεις και πλήρη απαλλαγή αν η οφειλή δοθεί εφάπαξ ....
Στο final four και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Μπάσκετ. Νίκησαν χθες αντίστοιχα την Ρεάλ (75-78) και την Σιέννα (84-91) εκτός έδρας
.
by diaporon-bl/
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
από ΤΑ ΝΕΑΜΠΟΣΤΑΝΙ

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Κυψέλη


Επιχειρούσαν να ελέγξουν μοτοσικλετιστή


Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2009 11:52
Μάχη για τη ζωή του έδινε όλη τη νύχτα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ερυθρός, 30χρονος αστυνομικός της νεοσύστατης ομάδας «Δ», ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από άγνωστο, την ώρα που μαζί με συνάδελφό του της ίδιας ομάδας είχαν σταματήσει και επιχειρούσαν να ελέγξουν συνεργό του δράστη. Ο δεύτερος αστυνομικός, ηλικίας 34 ετών, πυροβολήθηκε επίσης στο κεφάλι και νοσηλεύεται στον Ερυθρό έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
Κρίσιμος ο ρόλος μιας γυναίκαςΜπαράζ επιθέσεων στην Τρίποληαπό ΤΑ ΝΕΑΜΠΟΣΤΑΝΙ