Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !...


Τρίτη 29-9-2009 : Σε συνέντευξή του στο REUTERS, ο – ακόμα – πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, τονίζει με έμφαση, πως «…αν όλα πάνε καλά, με την εφαρμογή των πολιτικών, που έχουμε ήδη κάνει, το έλλειμμα δεν θα ξεφύγει από το μέσο όρο της ευρωζώνης, που είναι γύρω στο 6%...».

Τετάρτη 30-9-2009 : Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος αποστέλλει στην Eurostat τα στοιχεία, τα οποία κάνουν λόγο για έλλειμμα 5% του ΑΕΠ, για το 2008, ενώ για φέτος, (2009), προβλέπουν ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα διαμορφωθεί κοντά στην περιοχή του 6%.
Τα στοιχεία συζητούνται στην άτυπη συνεδρίαση του Συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης (Eurogroup) και της ΕΕ (Ecofin), την Πέμπτη 1/10 και την Παρασκευή 2/10 στη Στοκχόλμη. Την Ελλάδα εκπροσώπησε, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Δημήτρης Τζαννίνης.

Πέμπτη 1-10-2009 : Το ΠΑΣΟΚ «…εκφράζει ανησυχία και αμφισβητεί τα δημοσιονομικά στοιχεία που παρουσιάζει η ΝΔ…».Τονίζει, πως αν εκλεγεί κυβέρνηση, θα περιμένει να του δώσει την πλήρη εικόνα για το τι πραγματικά ισχύει, η Τράπεζα της Ελλάδος. «…Δεν θα κάνουμε πάντως απογραφή, όπως η ΝΔ, εκθέτοντας την Ελλάδα στην Κομισιόν…», δηλώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Κυριακή 4-10-2009 : Ο ελληνικός λαός ψηφίζει στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης του τόπου.

Τρίτη 6-10-2009 : Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος μιλάει στη σύνοδο του ΔΝΤ στην Κωνσταντινούπολη και στο περιθώριο της συνόδου ερωτηθείς για το έλλειμμα υπογραμμίζει, ότι αυτό, κινείται σε επίπεδα άνω του 10% !

Πέμπτη 8-10-2009 : Ο κ. Προβόπουλος επισκέπτεται τον πρωθυπουργό – πλέον – Γ. Παπανδρέου στο Μαξίμου και μετά τη συνάντηση δηλώνει :«…αισιοδοξώ πως το έλλειμμα δεν θα ξεπεράσει το 10%...».

Παρασκευή 9-10-2009 : Ο διοικητής της Τ.Ε. πάει στο υπουργείο των Οικονομικών και μετά τη συνάντησή του με το νέο υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει στις κάμερες πως περιμένει «…εκτίναξη του ταμειακού ελλείμματος στο 12% του ΑΕΠ, πιθανώς και περισσότερο, μέχρι το τέλος του χρόνου !...».
Δείτε την χαρακτηριστική δήλωση :


Με βάση την ενημέρωση και τα στοιχεία της Τράπεζας Ελλάδος – όπως είχε δεσμευτεί πριν τις εκλογές – ο υπουργός Οικονομικών πηγαίνει τη Δευτέρα 19-9-2009 στο Λουξεμβούργο και ενημερώνει την Κομισιόν και το Eurogroup. Διαδραματίζονται τα γνωστά γεγονότα…

Τετάρτη 21-10-2009 : Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Παπαθανασίου, βγαίνει στην τηλεόραση και δηλώνει …εξοργισμένος :«…η κυβέρνηση αδιαφορεί για το έλλειμμα, το φουσκώνει για να πει ότι 'φταίει η ΝΔ' και του χρόνου να πει: 'κοίτα πως το έριξα'…».
Δεν το πιστεύετε ; Δείτε τον :

Το ΠΑΣΟΚ έφερε τον χρεοκοπημένο κυβερνητικό θίασο της νεοδημοκρατίας αντιμέτωπο με την πραγματικότητα του θλιβερού έργου του στην Οικονομία, η οποία πραγματικότητα δεν προσδιορίστηκε από τη νέα κυβέρνηση και τους ανθρώπους της, αλλά από την Τράπεζα Ελλάδος και τον διοικητή της, τον νεοδημοκράτη κ. Προβόπουλο.
Το ποιοι είναι οι πολιτικοί απατεώνες και ποιοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τους έλληνες πολίτες, ως χαχόλους, φαίνεται ξεκάθαρα !

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:53 μ.μ.- 21/10/2009

Αντί να επιστρέψει ως υπάλληλος στον ΟΑΕΔ, παρουσιάστηκε στη Ρηγίλλης...


Ο Βερναρδάκης-Stage, πριν γίνει διοικητής ήταν (και παραμένει) υπάλληλος στον ΟΑΕΔ.
Μετά τις εκλογές και την παταγώδη αποτυχία του, τον κάλεσαν να γυρίσει στη δουλειά του.
Και τι έκανε ο mr.Stage;
Έβαλε το κόμμα να υποβάλλει αίτημα στον οργανισμό ότι τον χρειάζεται στη Ρηγίλλης.
Μετά ταύτα, αυτή η φοβερή μορφή αντί να γυρίσει στη δουλίτσα του, παρουσιάστηκε σήμερα στη Ρηγίλλης.
Ελλάς και Δημοκρατία (Νέα) το μεγαλείο σου...

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:44 μ.μ.- 21/10/2009

Το πλαστό δίπλωμα της Τζούλιας …

...εκδόθηκε στη Χαβάη!!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:34 μ.μ.- 21/10/2009

Χαλαράααααααα !!!

ΨΑΧΝΕΤΑΙ...


Διαρρέει παντού ότι θα μπει στη Βουλή. Πως θα γίνει αυτό;
Πολύ απλά έχει ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε ολόκληρη τη Β΄Αθήνας για να περάσει τον Ντινόπουλο.
Οι σταυροί δεν είναι πολλοί. Και επειδή η Πετραλιά έχει ισχυρή πρόσβαση σε μηχανισμούς, ελπίζει ότι θα ξεπεράσει το Ντινόπουλο.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κερδίσει έδρα στο εκλογοδικείο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί η ιστορία με ακυρώσεις εκατοντάδων ψηφοδελτίων στην επανακαταμέτρηση...

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:15 μ.μ.- 21/10/2009

Η ΠΑΣΠ καταγγέλει την ΔΑΠ.

Από την ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

.
Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της φασιστικής συμπεριφοράς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Χωρίς κανένα απολύτως λόγο τα μέλη και «συνάδελφοι» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επιτέθηκαν σε μέλη της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης τραυματίζοντας τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Γιώργο Δαρτζαλόπουλο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τη συγκεκριμένη κατάσταση καθώς το παρακράτος της δεξιάς παράταξης συνεχίζει να βασιλεύει μέσα στο ίδρυμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αυτό το δεξιό παρακράτος να χρησιμοποιεί μεθόδους τραμπουκισμού για να καλύψει το πολιτικό κενό και την έλλειψη προτάσεων της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για την εύρυθμη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών. Η διοίκηση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έχει αποδείξει με τις πράξεις της ότι δεν θέλει να διαχειριστεί την κατάσταση και γίνεται ανδρείκελο στις απαιτήσεις και επιθυμίες της γαλάζιας παράταξης. Είναι καιρός να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και να πάψει να συγκαλύπτει πρακτικές που δε θα έπρεπε να συνάδουν με τη λογική μιας υγιούς εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η πολιτεία είναι η μόνη ελπίδα πλέον, ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του ιδρύματος. Κάποιοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν σύντομα πριν θρηνήσουμε θύματα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τους αγώνες της για την ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος, καθώς και για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φοιτητών για δημόσια – δωρεάν Παιδεία, μέσα από προτάσεις και δραστηριότητες. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

από [ press-gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:07 μ.μ.- 21/10/2009

Τα θετικά νέα μέτρα εξαπλώνονται… Ο “νέος άνεμος” εισβάλλει και στο στρατό!


ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΧΑΚΙ» ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ
Υβριδικά χαμηλού κυβισμού και για τους στρατιωτικούς
Λουκάς Δημάκας
ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ στέλνει το υπουργείο Άμυνας τα δεκάδες ή και εκατοντάδες επιβατικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν αξιωματούχοι του, αλλά και ανώτατοι αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων και άλλων μεγάλων σχηματισμών για να πηγαινοέρχονται στην εργασία τους.
Ο αριθμός των αυτοκινήτων αυτώνπου δεν έχουν σχέση με το πραγματικό επιχειρησιακό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων- είναι πολύ μεγάλος, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι μεγάλου κυβισμού και λόγω ηλικίας ή και των συχνών αλλαγών των στρατευμένων οδηγών τους παρουσιάζουν βλάβες και ως εκ τούτου αποτελούν πηγή ρύπανσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο οι ταξίαρχοι- και οι ομοιόβαθμοι των τριών Κλάδων- ξεπερνούν τους 170, ενώ ο αριθμός πολλαπλασιάζεται αν υπολογιστούν αξιωματούχοι του υπουργείου, υποστράτηγοι, πρόεδροι «χακί» οργανισμών και φορέων. Ακόμα και ορισμένοι συνταγματάρχες δικαιούνται ή εξασφαλίζουν κατά περιόδους επιβατικό αυτοκίνητο. Ακόμα δε και ιδιαίτερες υπουργών χρησιμοποιούν κατά περιόδους τέτοια αυτοκίνητα. Η κατανάλωση καυσίμων ή συντήρησης και η ρύπανση είναι ωστόσο μόνο μερικές από τις αρνητικές πτυχές του θέματος: «Για την κίνησή του όλος αυτός ο στόλος απαιτεί σχεδόν... δύο τάγματα οδηγούς- στρατιώτες», λέει έμπειρος αξιωματικός υπολογίζοντας τις διπλές βάρδιες και τους αδειούχους.
Η λίστα...
Η συνέχεια στα "ΝΕΑ"

Θα 'πρεπε να κρύβεται...


Το 'πε για τον πρώην υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Παπαθανασίου το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης.
Αντί, όμως να κρύβεται, βγαίνει στα κανάλια και τα ραδιόφωνα και δίνει συνεντεύξεις. Χωρίς να ντρέπεται. Ένα κατάπτυστο ανθρωπάκι, που έχει ακόμη το θράσος να αραδιάζει στα μούτρα των πολιτών ένα σωρό ψέμματα.
Η ίδια εικόνα απόψε στον ΑΝΤ-1, όπως το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνλια ώρα MEGA" και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χατζηνικολάου.
Όλοι οι δημοσιογράφοι (Οικονομέας, Καμπουράκης, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλης, Ευαγγελάτος) τον έφτυσαν και εξοργίστηκαν μαζί του.
Αυτός σκούπιζε τις ροχάλες και έλεγε πως έβρεχε...

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:23 μ.μ.- 21/10/2009

ΣΟΚ απ' το Χατζηνικολάου: Βατοπέδι ήταν το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου...


Πρώτη φορά δημοσιογράφος το λέει έτσι καθαρά και ξάστερα!!!...
Βατοπέδι ήταν το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου.
Δηλαδή, ο Καραμανλής. Αυτός έδινε τις εντολές για τις ανταλλαγές.
Μιλώντας (μάλλον μαστιγώνοντας) στον Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. , Γιάννη Τραγάκη, του είπε επί λέξει τα εξής. "Το Βατοπέδι το φορτώσατε στο Ρουσόπουλο. Αλλά Βατοπέδι ήταν το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Από
εκεί δίνονταν όλες οι εντολές" .
Πετάχτηκαν όρθιες οι τρίχες από το μουστάκι του Τραγάκη, που δεν ήξερε τι να πει.
Σοκ...

"ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ SIEMENS"!


Την πέταξε τη ρουκέτα στη Ντόρα ο Τράγκας. Πρόλαβε να την πει πριν να τον κόψει ο Χατζηνικολάου. "Το τηλεφωνικό κέντρο στη Νέα Δημοκρατία θα είναι Siemens"! Μην τα φωνάζεις δυνατά αυτά κύριε Τράγκα, γιατί θα κυκλοφορήσουν και σε ανέκδοτο!

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:05 μ.μ.- 21/10/2009

ΜΕΖΕΜΕΝΟΣ...


Στα δύσκολα ξέρει να μαζεύεται. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Υπουργός Οικονομικών ο Παπακωνσταντίνου έχει στις αρμοδιότητές του τα οικονομικά (και) των καναλιών. Εχει επίσης στις αρμοδιότητές του μια σειρά υποθέσεων που αφορούν και το Μεγάλο Κανάλι. Ο Πρετεντεράκος ξέρει σε ποιους πρέπει να κάνει τον σκληρό. Στον... Παπακωνσταντίνου δεν τον παίρνει. Δυο ερωτησούλες όλες κι όλες και σπέκουλα μέχρι να αποχωρήσει ο καλεσμένος. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Και με τον Αλογοσκούφη (ειδικά με αυτόν) και με τον Παπαθανασίου. Μια από τα ίδια δηλαδή...

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:56 μ.μ.- 21/10/2009

Εχω τυψεις….

Με αφορμη την αναρτηση "Πυρετος διεργασιων…." και σκεπτομενος οτι εδω και κατι παραπανω απο δυο χρονια σας εχω υποβαλει απειρες φορες στην αμεση οπτικη επαφη με τον ακατανομαστο Επιτιμο Προεδρο της Ν.Δ, και νιωθω υπευθυνος για οσα ατυχη περιστατικα σας εχουν συμβει αμεσως μετα, νιωθω υποχρεωμενος να σας προστατευσω!!!
Πως μπορει να γινει αυτο;;;;
Καντε κλικ
εδω και θα καταλαβετε.
(απο τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jim Jara τον οποιο και ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου)

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:43 μ.μ.- 21/10/2009

ΣΕΒΑΣΜΟΣ (ΚΑΙ) ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...


Επιτυχία του Mega η παρουσία του Γ. Παπακωνσταντίνου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαιώθηκε πλήρως, γιατί παραμονές εκλογών έλεγε παντού ότι εξετάζει όλα τα σενάρια, αρνητικά και θετικά για το ύψος του ελλείμματος. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ακολούθησε... ανέλπιστα χαμηλούς τόνους για τους προκατόχους του. Είναι δείγμα ενός ήθους που σπανίζει στην εποχή μας. Να μην αναφέρεται ονομαστικά στους αντιπάλους αν και του δόθηκε απλόχερα η ευκαιρία να το κάνει.. Άλλα ήθη...

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:34 μ.μ.- 21/10/2009

The Pulitzer Prizes goes to Greece!


Τρέξαμε, κάναμε ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μάθαμε.

Κυρίες και Κύριοι...
Σε παγκόσμια πρώτη, αποκαλύπτουμε πως το παγκοσμίου φήμης δημοσιογραφικό βραβείο Πούλιτζερ («The Pulitzer Prizes»), το παίρνει Έλληνας δημοσιογράφος. Για την μοναδική περίπτωσή του μάλιστα, από φέτος καθιερώνεται και νέα ειδική κατηγορία με την επωνυμία Video Conference.

από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:30 μ.μ.- 21/10/2009

Οι Fantastic Four επέστρεψαν !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:24 μ.μ.- 21/10/2009

Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη….

…αρχίζει με κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους χωρίς καμιά καθυστέρηση η οποίοι πρέπει να οργανώσουν αποφασιστικά την πάλη τους για να πληρώσει άμεσα το μεγάλο κεφάλαιο για τη μείωση του δημόσιου χρέους και των ελλειμμάτων.
Συμφωνούμε με τις θέσεις της Αλέκας, να αρχίσουμε πρώτα από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ;

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:20 μ.μ.- 21/10/2009

Τι εκανε χθες η Μπαρτσα;;;

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:11 μ.μ.- 21/10/2009

O "αντρας" της χρονιας….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:07 μ.μ.- 21/10/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 120

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:04 μ.μ.- 21/10/2009

Πυρετος διεργασιων….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:00 μ.μ.- 21/10/2009

ΟΙ ΧΑΡΟΥΛΕΣ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:53 μ.μ.- 21/10/2009