Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Με Γούτη στο Καυτανζόγλειο

Ο Βαγγέλης Γούτης θα παρατάξει την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο και ο Ντε Μος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες, μαζί με τους Σταύρο Ψωμιάδη και Ντενίλσον.
Ο Βαγγέλης Γούτης θα είναι ο προπονητής και στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή και ο Ντε Μος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες του Καυτανζογλείου. Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Κατεργιαννάκης, Ψωμάς, Παβίσεβιτς, Ντουγκλάο, Γκοβζντένοβιτς, Πετκάκης, Οικονόμου, Σιόντης, Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Ντιέ, Λάκης, Ονουάτσι, Σουλτανίδης, Σμολάρεκ, Σόσιν, Ρινκόν. Σε ότι αφορά τον Τόμας η απάντηση της Ρούμπιν Καζάν ήταν αρνητική για τον Τόμας.

από [ gazzetta ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:13 μ.μ.- 29/1/2010

σε μπλόκο έκλεψαν 10 τρακτερ


ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕΚΟΥΡΙΤΙ !!!...
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους αγρότες στο μπλόκο του Τυρνάβου. 10 αγρότες το πρωί που πήγαν στα τρακτέρ τους, τα βρήκαν ανοιγμένα, απ' όπου άγνωστοι είχαν πάρει τα ηχοσυστήματα!!!...
Περίεργα πράγματα. Τρακτέρ με ηχοσυστήμτα, αγρότες που είναι στα μπλόκα χωρίς να είναι !!!...

Κανονικά αφού οι οδηγοί από τις νταλίκες μένουν στα φορτηγά και οι αγρότες πρέπει να μένουν στα τρακτερ.
Έτσι είναι οι αγώνες φίλοι μου. Όχι με στερεοφωνικά, ταβέρνες, μπαράκια και ζελέ.

Xωρίζει η Μενεγάκη με τον Λάτσιο


Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο. Έβγαλαν και επίσημα ανακοίνωση.

"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους."

Ακόμα να συνέλθουν από …

τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των ομολόγων

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:22 μ.μ.- 29/1/2010

Ψήφισαν νόμο για χάρη του Πρινιωτάκη

Η ταμπακέρα στην αποκάλυψη χθες στη Βουλή της διαγραφής της ύψους 5,5 δις οφειλής της «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» προς το δημόσιο, για την οποία δεν μίλησε κανείς βρίσκεται στο νόμο που ψηφίστηκε ειδικά, προκειμένου να έχει αναδρομική ισχύ η προθεσμία για άσκηση προσφυγής, που είχε παρέλθει.
Η απόφαση επιβολής του προστίμου κοινοποιήθηκε στις 5/7/2007 και η προθεσμία των 60 ημερών έληγε στις 5/9/2007.
Είναι προφανές ότι ο νόμος 3610/2007 που τέθηκε σε ισχύ με τη δημοσίευσή του στις 22/11/2007, ψηφίστηκε για να διευκολύνει τη συγκεκριμένη εταιρία. Η παράγραφος 3 του άρθρου 25 του νόμου 3610/2007 ορίζει:
«Εξαιρετικά, προκειμένου περί φορολογικών και τελωνειακών διαφορών στις προθεσμίες για την άσκηση προσφυγής ή ενδίκων μέσων ή άλλων ενδίκων βοηθημάτων οριζομένων από τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας δεν υπολογίζεται το χρονικό διάστημα από πρώτης (1ης) έως τριακοστής πρώτης (31ης) του μηνός Αυγούστου.»
Είναι σαφές ότι η παράγραφος αυτή είναι φωτογραφική.
Με τη μεθόδευση αυτή, χαρακτηρίστηκε εμπρόθεσμη η καταφανώς εκπρόθεσμη προσφυγή της εταιρίας.
Αυτό είναι μέγα πολιτικό σκάνδαλο που δικαιολογεί ακόμη και παραπομπή του πρώην Τσάρου της Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη στο Ειδικό Δικαστήριο.
Από kentri

"Καβαλιώτης" ο Ντένιλσον


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντενίλσον στην Καβάλα, ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τους «αργοναύτες». Σήμερα η ομάδα της Καβάλας έκανε την πρώτη της προπόνηση με τις οδηγίες του Άαντ Ντε Μος.

από [ troktiko ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:47 μ.μ.- 29/1/2010

Που πας ρε Καραμητρο!!!!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:25 μ.μ.- 29/1/2010

Ο ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:22 μ.μ.- 29/1/2010

ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ΄ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !

Την αναμενόμενη σημαντική πολιτική παρέμβασή του, έκανε ο Γ. Παπανδρέου στο Νταβός, τόσο μιλώντας στη διάρκεια του Συμποσίου, όσο και στις συνεντεύξεις που έδωσε, στο περιθώριό του.
Δεν φταίει η ευρωζώνη για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, σημείωσε ο πρωθυπουργός, νωρίτερα, στη διάρκεια ομιλίας του στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του Νταβός. Ο Γ. Παπανδρέου επέρριψε τις ευθύνες στο εσωτερικό της χώρας, ενώ υπογράμμισε ότι "είμαστε αποφασισμένοι και πιστεύουμε ότι η ευρωζώνη αποτελεί πλεονέκτημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη".

Πρόσθεσε ότι "η ευρωζώνη έχει υπάρξει, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχει, πολύ σημαντική για εμάς... Οι ευθύνες ανήκουν σε εμάς. Δεν θέλω να κάνω μικροπολιτική, αλλά κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση υπήρχε αρκετή κακοδιαχείριση".

Ο κ. Παπανδρέου συμπλήρωσε: "Δημιουργήσαμε πολλή διαφθορά στα υψηλότερα κλιμάκια και δεν λάβαμε τα απαραίτητα διαρθρωτικά μέτρα για να αλλάξουμε την οικονομία, να κινήσουμε την οικονομία, να την κάνουμε πιο ανταγωνιστική. Τα προβλήματα αυτά εντάθηκαν λόγω της διεθνούς κρίσης".
>>>Διαβάστε περισσότερα...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:16 μ.μ.- 29/1/2010

-Εσεις βλεπετε εξοδο απο την κριση;;;

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:06 μ.μ.- 29/1/2010

Σσσσσς! Ησυχια!!! Θα μιλησει ο Καραμανλης!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:00 μ.μ.- 29/1/2010

Οταν κοιτας απο ψηλα……Νο 184

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:54 μ.μ.- 29/1/2010

Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη


Έλυσαν τα προβλήματα του οίκου τους Μπορίσοφ, Φωτιάδης, Αραμπατζής και ανέλαβαν επί Βουλγαρικού εδάφους να λύσουν και τα προβλήματα των ελλήνων αγροτών.
Το δρόμο στο Νομάρχη Σερρών άνοιξε το «Συντονιστικό» των αγροτών Προμαχώνα. Με τον τηλεοπτικό αστέρα Αραμπατζή να κορδακίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα και να εξαπολύει τους μύδρους του προς κάθε κατεύθυνση, πλην του πρωταγωνιστή των Εξεταστικών επιτροπών και γνωστό από την προτίμησή του στα εγχώρια πούρα, τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό. Πώς να κρύψει κανείς τις συμπάθειές του προς τον καθοδηγητή του, τον αναμορφωτή της αγροτικής μας οικονομίας, τον ευλογούντα και αγιάζοντα λίμνες, λιμνοθάλασσες, δασικές εκτάσεις; Τον πολιτικό ογκόλιθο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει το έργο της ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων και στο Νομό Σερρών, αλλά χάθηκε κάπου μεταξύ Στρυμώνος και Αλιάκμονος, μεταξύ σφύρας και άκμονος; Νυν υπέρ πάντων αγών! Να κατακτήσουν κι οι Έλληνες αγρότες το επίζηλο βιοτικό επίπεδο των Βουλγάρων ομολόγων τους.
Ζήλωσαν οι αγρότες του Συντονιστικού Προμαχώνα και ο Νομάρχης Σερρών τη δόξα των Βουλγάρων πολιτικών που στερεώνουν την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας τους προτείνοντας στους Ευρωπαίους εταίρους ως Επίτροπο την κομψευόμενη κυρία με τις επιλήψιμες διασυνδέσεις.
Τόπος σύσκεψης, τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, το Βουλγαρικό έδαφος, δίπλα ακριβώς στο Casino. Να έχει και ισχυρό συμβολισμό η συνάντηση, να μεγεθύνεται το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το διακριτό ρόλο των αρχόντων του ν-οστού βαθμού τοπικής εξαθλίωσης και τις πολιτισμικές τους παραστάσεις. Τι κι αν καταλύονται θεσμοί και όργανα!
«Η τιμή της πατρίδας στα σκουπίδια», όπως έγραφε κι Γιάννης Ρίτσος, ουν και την εκατονταετηρίδα από τη γέννησή του γιορτάσαμε το 2009, υποθέτω και στη Νομαρχία Σερρών. Όλα αυτά προς δόξαν του αγροτικού κινήματος.
Πολύφερνες προξενήτρες που υποβάλλουν τα σέβη τους στις αρχές μιας χώρας που στις αναπτυξιακές της προοπτικές ήταν να σβήνει στις μεθόριες περιοχές τα ασίγαστα πάθη των εγχώριων αρσενικών.
Άλλαξαν οι καιροί, αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Το λέει εξάλλου κι ένα αναρτημένο σύνθημα σε κάποιο οδόφραγμα : «Γυναίκα Υπουργός, γαμιέται ο γεωργός». Σιγά που θα αντιδράσει στο σύνθημα αυτό η προοδευτική ακαδημαϊκή κόπρος που ευαισθητοποιείται δια πάσαν νόσον και μαλακίαν, αλλά δεν τολμά να καταδικάσει τον απροκάλυπτο μισογυνισμό κάποιων που το μόχθο και το μεράκι του παραδοσιακού αγρότη τον μετέτρεψαν σε κάλπικη μονέδα επιδοτούμενη.
Επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα, ας θυμούνται οι μεταμεσονύκτιοι οδοιπόροι το θυμόσοφο δίστιχο:
Εκεί που σ' αγαπούν να μην πολυπηγαίνεις,
γιατί αν τύχει και σε βαρεθούν δε θα' χεις τί να γένεις.
ΤΙΜΑΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΙΔΗΣ

από [ sibilla-gr-sibilla ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:15 π.μ.- 29/1/2010

Ο Ντενίλσον φέρνει προπονητή

Η έλευση του Βραζιλιάνου άσου Ντενίλσον στην Καβάλα φαίνεται ότι φέρνει και προπονητή διεθνούς εμβέλειας. Παράλληλα οι «αργοναύτες » καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να κλείσουν μια ακόμα μεταγραφή.
Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της μακεδονικής ομάδας παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τους τρεις προπονητές (Κλάους Τοπμέλερ, Αντ ντε Μος και Ρικάρντο Λα Βόλπε). Οι «κυανόλευκοι» φαίνεται να έχουν καταλήξει σε έναν και προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή μαζί του.

Παράλληλα οι «αργοναύτες» φαίνεται ότι δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα στο μεταγραφικό παζάρι και βρίσκονται σε συζητήσεις με έναν παίκτη από το εξωτερικό ώστε να ενισχυθούν στα μετόπισθεν.

από [ gazzetta ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:50 π.μ.- 29/1/2010

Οι εξετάσεις θα κρίνουν τη μεταγραφή του Ντενίλσον στην Καβάλα

.
Οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα κρίνουν τη μεταγραφή του Ντενίλσον στην Καβάλα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει στους «αργοναύτες» και να ολοκληρωθεί με αυτό τον τρόπο μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα η κορυφαία στην ιστορία του μακεδονικού συλλόγου.

Ο πρώην διεθνής άσος (61 φορές έχει φορέσει την φανέλα της «σελεσάο» και έχει πετύχει 9 τέρματα) θα περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις μέσα στο επόμενο διήμερο και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ για 1.5 χρόνο.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την οικογένεια Ψωμιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ιδιαίτερα υψηλές απολαβές!

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:24 π.μ.- 29/1/2010