Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Τί τρέχει με τον κ. Αγούδημο;;;...




















Μπέρδεψε τα φάρμακά του ή απόπειρα αυτοκτονίας ;
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η ιταλική Τρεντίνο αποτελεί τη νέα πρωταθλήτρια

Η ιταλική Τρεντίνο αποτελεί τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ που έγινε στην Πράγα, επικράτησε 3-1του Ηρακλή, ο οποίος διεκδίκησε για 3η φορά στην ιστορία του το τρόπαιο. 

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι μόνο στο 2ο σετ, όπου και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, ενώ πάλεψαν στο 4ο για να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Στον μικρό τελικό, η Ίσκρα κέρδισε 3-2 τη Ματσεράτα. Το Σάββατο ο Ηρακλής είχε αποκλείσει με 
3-1 την Ίσκρα. 

από ΤΑ ΝΕΑ -

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Τα σετ με πρώτο τον Ηρακλή: 1-3 (12-25, 25-21, 24-26, 22-25) 

Γλύτωσε τα γιουχαίσματα...


Εμείς τα γράφαμε για τον Ρουσόπουλο. Φαίνεται ότι παρόμοιες πληροφορίες έχει και το Πρώτο Θέμα. Πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την πόρτα που έφαγε ο πρώην υπουργός από τους παλιούς ΟΝΝΕΔίτες. Γλύτωσε τα γιουχαίσματα...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΜΑΡΑ


Χάρις στο άφθονο ταλέντο του και την μεθοδική προπόνηση από σοβαρούς ανθρώπους, ο Βλάσης Μάρας πήρε πριν λίγο το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής που ολοκληρώθηκε στο Μιλάνο.

Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα!

Είναι η Ελλάδα μερικών άξιων ανθρώπων που δεν έχουν μόνο στο μυαλό τους πώς θα φάνε και πώς θα αρπάξουν περισσότερα, αλλά πώς θα πετύχουν (πρώτα για τον εαυτό τους) μεγαλύτερα ρεκόρ και διακρίσεις.

Δυστυχώς, αυτοί οι άχρηστοι της ΕΡΤ έκοψαν την ζωντανή μετάδοση της απονομής και της ανάκρουσης του εθνικού μας Ύμνου και συνέχισαν μακάριοι το πρόγραμμά τους (έδειχαν ζωντανό το Τρίπολη - ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο), αντί - για το σωστό -  να κρατήσουν σε ετοιμότητα τον σχολιαστή Νίκο Αντωνιάδη και να ξανασυνδεθούν άμεσα διακόπτοντας τον αγώνα.

Ανίκανοι και αδιάφοροι, λες και κατακτούμε συχνά χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αν ήταν για τον Ρουβά, όμως, και την Γιουροβίζιον θα είχαν αλλάξει όλο το πρόγραμμά τους....
από Μπόμπερ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μπράβο παιδιά..


Ολοκληρώθηκε στη Ρώμη το 7ο συνέδριο του YEPP (Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) όπου η ελληνική αποστολή πέτυχε μια σπουδαία διαπραγματευτική νίκη καθώς εξασφάλισε τη μη πλήρη ένταξη στο YEPP της αντίστοιχης νεολαίας των Σκοπίων, η οποία ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του κρατιδίου, επεδίωκε να ενταχθεί πλήρως με το όνομα "Μακεδονία".Το θέμα, όπως ορίζει το καταστατικό του οργανισμού, τέθηκε σε ανοικτή ψηφοφορία το πρωί του Σαββάτου 4 Απριλίου, όπου και η αίτηση απορρίφθηκε. Κατόπιν ενστάσεως της Γερμανικής αποστολής του JUNGE UNION (νεολαία του CDU του κόμματος της Καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ) το θέμα επανετέθη σε μυστική ψηφοφορία, όπου και πάλι απορρίφθηκε η αίτηση των Σκοπιανών με μεγαλύτερη αυτή την φορά πλειοψηφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την εξέλιξη η νεολαία του VMR θα μπορέσει να υποβάλει ξανά αίτηση μετά από δύο χρόνια.  Μπράβο παιδιά..
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ!!!!





ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΟΟΟΟ!!!!












ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 6.000 ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ 

από salonica-press
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Στο 5.4 η διαφορά για το ΠΑΣΟΚ


Στο 5,4% διαμορφώνεται η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται στην Ημερησία του Σαββάτου. Για τις ευρωεκλογές το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κινείται στο 3,3%.

Αναλυτικά, στην εκτίμηση ψήφου (με αναγωγή στα έγκυρα) για τις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 39,7%, η ΝΔ 34,3%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,9%, ο ΛΑΟΣ 5,7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,9%.

Το ποσοστό αυτό σε έδρες μεταφράζεται σε 144 για το ΠΑΣΟΚ, 90 για τη ΝΔ, 23 για το ΚΚΕ, στις 18 για τον ΣΥΡΙΖΑ, 15 για τον ΛΑΟΣ και 10 για τους Οικολόγους Πρασίνους.

Στην εκτίμηση ψήφου (με αναγωγή στα έγκυρα) για τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 36,4%, η ΝΔ συγκεντρώνει 33,1% το ΚΚΕ 8,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 6,3% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,6%.

Στην 
παράσταση νίκης για τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 51,3% (άποψη ότι θα κερδίσει με μικρή ή μεγάλη διαφορά) έναντι 28,3% για τη ΝΔ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Κ.Καραμανλής με 32,2% και ακολουθεί με 28,9% ο Γιώργος Παπανδρέου. Κανένας από τους δύο δηλώνει το 24,1% των ερωτηθέντων.

Οι πολίτες εκτιμούν ακόμα ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι χειρότερη σε σχέση με το προηγούμενο έτος (77,6%), ενώ σε σχέση με την 8ετία Σημίτη, το 48,1% των ερωτηθέντων κρίνει ότι η 5ετία Καραμανλή είναι χειρότερη.

Τέλος, το 49,4% των πολιτών δηλώνει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Πρόκειται για την τετραμηνιαία συνδρομητική ποσοτική έρευνα της Metron Analysis (6-29 Μαρτίου), η οποία έγινε με τη μέθοδο της κάλπης σε δείγμα 2.213 πολιτών άνω των 18 ετών.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Τα Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα


Κάντε κλικ 
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_4920.html

ΜΠΟΣΤΑΝΙ