Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια,
επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δίνουν απλόχερα τη βοήθεια τους…
Και επειδή πάντα κάποιοι έχουν περισσότερη ανάγκη…
Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών ''Homeless Support'' σε συνεργασία με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ διοργανώνουν:
την Κυριακή 22/02/2009 και τις ώρες 10:00 - 17:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Λεωφόρο Πανεπιστημίου, στάση μετρό Πανεπιστήμιο (γραμμή 2),
συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, και πιο συγκεκριμένα, υποστρώματα και υπνόσακους, για τους άστεγους της Αθήνας.
Οι υπνόσακοι και τα υποστρώματα που θα συγκεντρωθούν, θα...

παραδοθούν άμεσα, από εμάς τους ίδιους, στους αστέγους που έχουν για σπίτι τους τις γειτονιές, τις πλατείες και τα παγκάκια της Αθήνας.
Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μπορούν και θέλουν, να φέρουν βοήθεια αλλά και να βοηθήσουν στη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια ανακούφισης των αστέγων.
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει την ίδια και την επόμενη νύχτα, στη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους άστεγους που ζουν στην πρωτεύουσα.
Για πληροφορίες:
Βασιλική Τζανάκου: τηλ. 6977 322 899
Στάθης Διομήδης: τηλ. 210 57 22 034 και 6972 259 600
Ηλ. Ταχυδρομείο: 
homeless.support14@gmail.com,ellinesenergoipolites@gmail.com
Ιστολόγιο: 
http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/
Ιστοσελίδα: 
http://www.facebook.com/event.php?eid=49883386238
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Να χαλαρώσουμε και λίγο ...μέρες πούναι. 
Ήταν μια φορά ένας μεγάλος ντετέκτιβ και πήγε με το μαθητευόμενό του στην εξοχή για να του μάθει να διαβάζει τα σημάδια. Μετά από ώρα ήρθε το βράδυ και έπεσαν να κοιμηθούν...Κάποια στιγμή ο ντετέκτιβ ξυπνάει το μαθητευόμενό του που ήταν ακόμα ξαπλωμένος:
-Για πες μου μικρέ τι βλέπεις;
-Πολλά αστέρια.
-Και τι σημαίνει αυτό;
-Από θεολογική άποψη ότι ο θεός είναι μεγάλος, από μετεωρολογική ότι θα κάνει καλή μέρα και από δική μου άποψη ότι είναι πολύ ρομαντικά. Εσείς τι λέτε;
-Ότι μας κλέψαν τη σκηνή ρε μ****α!!!
το θυμηθηκε ρε... το παιδί... έστω και αργά...

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα ζητήσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Θέλει την συναίνεση ο πρωθυπουργός, αλλά αργά θυμήθηκε να την ζητήσει. (ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ... ΟΤΑΝ Τ΄ΑΥΓΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ....... )
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ...






To ποσό που πλήρωσαν οι Γ. Παπανδρέου και Γ. Ραγκούσης στο πρόσφατο γεύμα τους αποκαλύπτει σήμερα η Παρασκευή και 13. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο πολιτικοί γευμάτισαν στο King George της πλατείας Συντάγματος πληρώνοντας μόνο 26 ευρώ! Έφαγαν δυο ομελέτες και ήπιαν ένα εμφιαλωμένο νερό. Ο Γιάννης Ραγκούσης ήπιε στο τέλος και ένα espresso. Παράδειγμα προς μίμηση με λιτοδίαιτο γεύμα σε δύσκολες οικονομικά εποχές.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

1. Η καθημερινή ζωή των πολιτών έχει βυθιστεί σε μία ανασφάλεια άνευ προηγουμένου στην μεταπολίτευση. Μόνο τις τελευταίες 48 ώρες, είχαμε την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, την βάναυση επίθεση κουκουλοφόρων κατά του καθηγητή Γιάννη Πανούση και το πρωτοφανές γεγονός της τοποθέτησης σε παγιδευμένο αυτοκίνητο, έξω από τα γραφεία τράπεζας, 60 κιλών εκρηκτικών, τα οποία σύμφωνα με τις πιο ήπιες ετιμήσεις θα μπορούσαν να ανατινάξουν ένα ολόκληρο κτίριο!

2. Οι πράξεις αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες από όλους μας, και φυσικά από το ΠΑΣΟΚ. Αλλά δεν αρκούν οι καταδίκες. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα. Δεν είναι δυνατόν η μόνη αντίδραση της κυβέρνησης είναι να περιφέρονται υπουργοί στα τηλεοπτικά δελτία καταδικάζοντας τις πράξεις αυτές. Ο πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος. Η Αστυνομία. Η δε πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, αμήχανη και χωρίς κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων, αδυνατεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις.

3. Προτείνουμε για άλλη μια φορά με υπευθυνότητα να απελευθερωθεί αμέσως, ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών που ασχολούνται με διοικητικά πάρεργα, για να μπορέσουν να γίνουν πολλές, και όλο το 24ωρο πεζές περιπολίες αστυνομικών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, των μεγάλων πόλεων και της υπαίθρου. Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να ασχολούνται με επιδόσεις εγγράφων. Οι αστυνομικοί πρέπει να εξασφαλίσουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

4. Όλα αυτά είναι εφικτά στο πλαίσιο μιας εθνικής συνεννόησης. Αλλά η σημερινή κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση κομμάτων της Αντιπολίτευσης για την οργάνωση μιας Διακομματικής Επιτροπής, που θα επιλύει αυτά τα προβλήματα.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΠΟΤΥΧΙΑ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: ΟΙ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ…ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

1. Αποτυχία, ανευθυνότητα, αναξιοπιστία. Σε αυτές τις τρεις λέξεις περικλείονται όλα τα συμπεράσματα της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Την χειρότερη που έχει επιφυλαχθεί στην ελληνική οικονομία.

2. Η Ε.Ε. θέτει την Ελλάδα σε διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος για τις επιδόσεις της στο δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος από το 2007. Δηλαδή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση, «όταν η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα ήταν σε υψηλά επίπεδα και η οικονομική κρίση δεν είχε ακόμα ξεκινήσει». Η επισήμανση αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τη θέση του ΠΑΣΟΚ ότι η κρίση στην οικονομία, δεν ήταν αποτέλεσμα της διεθνούς κρίσης, που ήλθε αργότερα, αλλά των πολιτικών που ακολούθησε η ΝΔ.

3. Τι λέει η αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; Ότι η χώρα μας δεν έχει εκπονήσει σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ότι υπάρχει ανεπαρκής έλεγχος δημοσίων δαπανών. Υπεραισιόδοξες προβλέψεις εσόδων. Ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις διαρθρωτικές αδυναμίες της οικονομίας. Ότι δεν εξηγεί η κυβέρνηση συγκεκριμένα μέτρα για τη δημοσιονομική προσαρμογή. Δεν τα λέμε εμείς αυτά. Τα λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

4. Ποια είναι τα συμπεράσματα από αυτή την αξιολόγηση;

  • Πρώτο συμπέρασμα, αποτυχία. Αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών πριν από τη διεθνή κρίση.
  • Δεύτερο συμπέρασμα, αναξιοπιστία, αφού η Επιτροπή αμφισβητεί σχεδόν κάθε πτυχή του «Επικαιροποιημένου» Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
  • Τρίτον, συμπέρασμα ανευθυνότητα, γιατί η κυβέρνηση δεν παρουσιάζει κανένα συγκεκριμένο μέτρο για τη βελτίωση της ποιότητας, της διαφάνειας των δημοσίων οικονομικών και την αντιμετώπιση της κρίσης, και δεν έχει εκπονήσει - όπως λέει πολύ καθαρά η Επιτροπή στο κείμενό της - ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση.

5. Η σημερινή κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί με υπεύθυνο και αξιόπιστο τρόπο τα δημόσια οικονομικά σε ομαλές περιόδους. Η Ελλάδα εμφανίζει υπερβολικό έλλειμμα χωρίς καν να έχει υιοθετήσει μέτρα για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας και την τόνωση της αγοράς.

6. Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ακόμα και σήμερα που η κρίση έχει βαθύνει και οι προκλήσεις έχουν μεγαλώσει, συνεχίζει να διαχειρίζεται την κρίση με ανεύθυνο και αποσπασματικό τρόπο. Με πολιτικές «άρπα κόλλα» και «βλέποντας και κάνοντας». Βάζει τη χώρα σε τεράστιες περιπέτειες.

7. Σήμερα, πάνω από όλα, απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, διότι η ύφεση είναι προ των πυλών. Είναι αναγκαία μέτρα για δημοσιονομική εξυγίανση σε βάθος χρόνου και μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, της απασχόλησης και παροχής ρευστότητας στην αγορά.Ένα τέτοιο σχέδιο, είναι αυτό που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα. Ένα τέτοιο σχέδιο, είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Γ. Παπανδρέου και τα πρόσφατα κρούσματα λογοκρισίας των blogs


Διαβάζω στο 
kourdistoportocali:

"Ο Γιώργος Παπανδρέου κατ εξοχήν πολίτης του Διαδικτύου, εξέφρασε χθες την συμπαράστασή του στον Γιάννη Παπαγιάννη και το Pressmme. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επόμενος Έλληνας πρωθυπουργός, σχολίασε με καυστικό τρόπο την λογοκρισία και υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με την Google ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα της αυθαίρετης λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Αυτό που συνέβη στον Παπαγιάννη, στο Dr Seeng και σε άλλα ιστολόγια θυμίζουν την λογοκρισία του Παττακού και του Ιωαννίδη.
Είναι τεράστια η ευθύνη των ανθρώπων της Google Ελλάδας, να υπερασπισθούν το κύρος της μητρικής εταιρίας, πριν οι επιστολές διαμαρτυρίας και τα mail κατακλύσουν την μητρική εταιρία".
Και... διερωτώμαι:
Πως γίνεται και είναι στο μάτι του κυκλώνα μόνο τα αποκαλυπτικά, καυστικά και σατιρικά blogs, που από την φιλοσοφία τους είναι προοδευτικά και την έχουν γλυτώσει μέχρι σήμερα τα συντηρητικά, συκοφαντικά και προπαγανδιστικά κλπ κλπ;
Ποιοι πατάνε το μαγικό κουμπάκι της λογοκρισίας; Οι προοδευτικοί ή οι συντηρητικοί;
Μια απλή ερώτηση κάνω...
από Γ.Κ. Κρόγιας
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

blog2



- «Σκότωσε την ερωμένη του»…
«Ε, θα ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία!»…
- «Βίασε μια 20χρονη κοπέλα»…
«Ε, το πιθανότερο είναι ότι θα τιμωρηθεί με ποινή κάθειρξης»…
- «Με αποκάλεσε μαλ@*!@,  π!*^!η, κλπ.»…
«Ε, κάνε του μήνυση για εξύβριση!»…
- «Το «Χ» blog έγραψε κάτι υβριστικό σε βάρος μου»…
«………….Μμμμ…Και τώρα;;;»…
Τον τελευταίο καιρό λόγω της «έξαρσης» του φαινομένου των blogs και συνακόλουθα του αντίκτυπου που αυτό έχει, έχει ξεσπάσει «επιδημία» αγωγών κατά διαφόρων blogger.
Και ορθώς, μέχρι ένα βαθμό, διότι η ελευθερία της έκφρασης επιτρέπει την οξεία κριτική και την ειρωνεία, όχι όμως και την εξύβριση, τη δυσφήμηση, τη συκοφαντική δυσφήμηση και την προσβολή της προσωπικότητας των άλλων.
Το ζήτημα έγκειται στο ότι δεν υφίσταται νομικό πλαίσιο λειτουργίας των ιστοτόπων (blogs).
Με βάση ποιο νομοθετικό καθεστώς λοιπόν θα τιμωρηθούν οι δράστες;…

Πολλά δικαστήρια και εισαγγελείς της χώρας, κατά την εκδίκαση υποθέσεων δυσφήμησης μέσω ιστοσελίδων του διαδικτύου, εφαρμόζουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ τον «Νόμο περί ποινικής και αστικής ευθύνης του Τύπου».
Σύμφωνα δε με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, τα αδικήματα που τελούνται διά του Τύπου είναι αυτόφωρα και οι αντίστοιχες υποθέσεις εκδικάζονται στα Τριμελή Πλημμελειοδικεία.
Η τακτική αυτή άρχισε το καλοκαίρι του 2006, όταν συνελήφθη blogger για δυσφήμηση διά του Τύπου και ακολούθησε σωρεία παρόμοιων αγωγών και καταδικαστικών αποφάσεων, με τις οποίες επεβλήθησαν σε bloggers ποινές για αδικήματα που τελέσθηκαν διά του Τύπου.
Ως εκ τούτου, έχει διαμορφωθεί νομολογία, η οποία κρίνει τη δυσφήμηση διά του διαδικτύου ως δυσφήμηση διά του Τύπου, εφαρμόζοντας απλά και μόνο κατ’ αναλογία τον αντίστοιχο νόμο, εφόσον δεν υπάρχει ανάλογη νομοθετική ρύθμιση.
Ωστόσο υπήρξαν και περιπτώσεις, όπου εισαγγελείς και δικαστές έκριναν ότι οι όροι «ηλεκτρονική εφημερίδα» και «δημοσιεύσεις μέσω Διαδικτύου» διαφοροποιούνται από τον όρο «Τύπος» κι έτσι, παρέκαμψαν τον Νόμο περί Τύπου και παρέπεμψαν τις υποθέσεις στα Μονομελή Πλημμελειοδικεία, ακολουθώντας διαφορετική τακτική από συναδέλφους τους.
Γιατί άραγε; Γιατί δεν ακολουθείται μια ομοιόμορφη τακτική;
Η δίωξη για δυσφήμηση,  συκοφαντική δυσφήμηση, (και άλλα αδικήματα), δια του Τύπου  απαιτεί μήνυση - έγκληση.
Τα αδικήματα του Τύπου είναι αυτόφωρα, σπανίως όμως εφαρμόζεται αυτή η διαδικασία.
Γιατί;;;
Ένα αδίκημα Τύπου σε έντυπη εφημερίδα, σπάνια διώκεται αυτόφωρα, διότι από την κυκλοφορία μέχρι την ανάγνωσή της, την κίνηση  κάποιας διαδικασίας και την ανεύρεση  του δράστη, περνάει ο χρόνος του αυτοφώρου.
Το ίδιο συμβαίνει  στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση, διότι μέχρι να βρεθούν τα αποδεικτικά στοιχεία  και ο δράστης, περνά και πάλι ο χρόνος του αυτοφώρου.
Στο διαδίκτυο όμως, η ανάρτηση είναι συνεχής. Επομένως, υπάρχει πάντα η 24ωρη προθεσμία  για την υποβολή έγκλησης, τον εντοπισμό του δράστη  και την κίνηση διαδικασίας σύλληψής του.
Ανύπαρκτο λοιπόν, το «πνεύμα νομοθετικής σύμπνοιας» στο συγκεκριμένο ζήτημα!
Προσωπικά πιστεύω, ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζεται κατ’ αναλογία ο «Νόμος περί Τύπου» και στα εν λόγω «διαδικτυακά αδικήματα».
Η Πολιτεία όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει θεσπίσει σαφή νόμο για τον ηλεκτρονικό τύπο και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες, τις οποίες δεν έχει αναγνωρίσει με ιδιαίτερο νόμο ως «τύπο». Ιδού λοιπόν το παράδοξο! Ενώ οι ηλεκτρονικές εφημερίδες δε χαρακτηρίζονται ως «τύπος», οι bloggers ωστόσο, τιμωρούνται με βάση τον Νόμο περί Τύπου!
Τι μέλλει γενέσθαι; Ή θα χαρακτηριστούν ως «Τύπος» (όπως ορίζει ο Νόμος περί Τύπου) ή ως «ηλεκτρονική εφημερίδα» (όπως κάποια Δικαστήρια ήδη έχουν δεχθεί)!…Ή θα είναι τα blogs αρσενικού γένους ή θηλυκού! Όχι πια ερμαφρόδιτα!

από ΕΠΙΚΑΙΡΟ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Κόψτε επιτέλους χρήμα!

Μέχρι τώρα αντιμετωπίζουμε την κρίση κλασικά νεοφιλελεύθερα

Με λιτότητα, περικοπές σε μισθούς, ανεργία λες και τελικά φταίνε οι εργαζόμενοι. Τι δεν καταλαβαίουμε παλικαριά…;

Δεν καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά θα φέρουν αδυναμία εξοφλήσεως των χρεών μας ως καταναλωτές;

Δεν καταλαβαίνουμε ότι έτσι στραγγίζει η αγορά; Ότι τα δάνεια μας θα γίνουν τοξικά;

Τι δεν καταλαβαίνουμε επιτελους;

Δεν βλέπουμε τον Ομπάμα που κόβει χρήμα και μοιράζει στους δανειολήπτες;

Άμεσα μάλιστα απευθείας.

Πως αλλιώς θα γίνει;.

Και αφού τελικά θα φτάσουμε εκεί και ήδη συζητιέται στην Αγγλία που έχουν λίρες.

Γιατί εμείς να αφήσουμε το ευρώ να μας πνίξει για χάρημιας ιδεολογίας;

Το καράβι βουλιάζει και τα λουκέτα χτυπήσαν και την Γερμανία. Τι δεν καταλαβαίνουμε επιτέλους;

Κόψτε  χρήμα Δώστε το και βοηθήστε τις αγορές να κινηθούν ξανά! Απαξιώστε έτσι σταδιακά τα δάνεια μας και βοηθήστε να μην γίνουν τοξικά.

Και αν κάποιοι μεγαλοκαταθέτες χάσουν χρήμα ή απαξιωθεί το χρήμα που έχουν στα χέρια τους λογω πληθωρισμού.

την αλλη φορα να προσεχουν τα golden boys που κανουν παρέα!

την αλλη φορα να προσεχεται και εσείς!

και αφού τελικά αυτό θα γίνει και χρήμα θα κοπεί ας γίνει τελικά μια ώρα αρχύτερα!

Δείτε και αυτό:Μετά το κραχ του 1929, η εκτόνωση στις κοινωνίες ήρθε με την ανάπτυξη του ναζισμού, στα κράτη με τον πόλεμο που ακολούθησε 10 χρόνια μετά και στην οικονομία με την κοπή χρήματος.Δεν θέλω και δεν μπορώ να γίνω μάντης άλλων κακών, αλλά το αναγκαίο κακό το βλέπουν πολλοί εδώ και καιρό:

κόψτε χρήμα, κάντε το τώρα!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Social Media

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μη γνωρίζει τι σημαίνει Social Media, παρ' όλα αυτά καθημερινά επισκέπτεται σελίδες στο Ιντερνετ για την πολιτική, κοινωνική, ψυχαγωγική ενημέρωσή του.
Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία για τη χρήση των Social Media στην Ελλάδα της έρευνας που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Επικοινωνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τη MRB Hellas.
Φαίνεται ότι οι...

Ελληνες χρήστες επικοινωνούν μέσω των Social Media (88,2%) ενώ οι κύριες δραστηριότητές τους εστιάζονται στο να μοιράζονται αρχεία (63,1%), να διαβάζουν blogs (55,7%) και να επισκέπτονται εφαρμογές κοινωνικής διαδικτύωσης (50,2%) ακόμη κι αν δεν γνωρίζουν τον όρο Social Media (77,9%).
Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας Δημήτρης Γ. Μαύρος, τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης των Social Media από επιχειρήσεις και οργανισμούς, έτσι ώστε «να μη μείνουν απλοί θεατές σε μια διαδικασία που τους αφορά και τους επηρεάζει».
Σε ποσοστό 22,1% οι Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου γνωρίζουν τον όρο Social Media. Στη σχετική ερώτηση για το τι πιστεύουν πως είναι, το 33,2% έδωσε τη σωστή απάντηση, ότι είναι δηλαδή οι εφαρμογές στο Ιντερνετ που εστιάζουν στην ανάπτυξη της συνεργασίας, των ανταλλαγών και της διαδραστικότητας μεταξύ των χρηστών τους όπως blogs, sites ανταλλαγής φωτογραφιών, κ.λπ.
Ανεξάρτητα από τη γνώση ή όχι του όρου «Social Media», η ενασχόληση με το ίντερνετ με συχνότητα τουλάχιστον μία φορά τον μήνα φτάνει στο 88,2%. Αναλυτικά οι χρήστες του Διαδικτύου ασχολούνται με: «μοίρασμα» αρχείων (63,1%), επίσκεψη σε διάφορα blog (57,2%), επίσκεψη σε σελίδα φίλου (50,2%), «κατέβασμα» αρχείων (34,2%), συμμετοχή σε forum ή συνεργασία σε site με άλλους για τη δημιουργία ή τροποποίηση πληροφοριών (25,7%).
Οσοι εκ των χρηστών του Διαδικτύου έχουν δημιουργήσει κάποιο blog ή δημιουργούν και «ανεβάζουν» μουσική στο Ιντερνετ, είναι κυρίως άνδρες (79,2%), ηλικίας 15-34 με έμφαση στην ηλικιακή ομάδα 15-24 (50%) και ζουν κυρίως στην Αθήνα (54%).
Για τους δημιουργούς τα Social Media αποτελούν τρόπο ζωής, πηγή αναζήτησης πληροφοριών και κάτι που έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους. Για τους ενεργούς χρήστες είναι κυρίως πηγή αναζήτησης πληροφοριών και δευτερευόντως τρόπος ζωής, ενώ για τους θεατές Social Media σημαίνει ενημέρωση και παραδέχονται ότι επηρεάζονται από αυτά.
Η μεγάλη πλειονότητα των χρηστών του Διαδικτύου θεωρεί ότι αυτά που προσφέρουν τα Social Media είναι θετικά, και σε αυτά περιλαμβάνονται η ενημέρωση (50,1%), η επικοινωνία (25,9%) και η ψυχαγωγία (23%).
 
ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
Πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Ε.Σ.Υ.........
Ο Αβραμοπουλος κάνει έφοδο στο Γενικό Κρατικό. Μπαίνει μέσα, κοιτάζει… ράντζα παντού. Επάνω σε ένα ράντζο βλέπει έναν τύπο να… αυνανίζεται μπροστά στον κόσμο!
Ο Υπουργός έξαλλος αρχίζει να ουρλιάζει:
- “Τι είναι αυτά;;;; Να έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι τώρα!!!! Θα αποδοθούν ευθύνες! Θα γίνουν απολύσεις!”
- “Όχι, όχι!”, του λένε οι γιατροί, “Υπουργέ μου, υπάρχει μια ασθένεια που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερματίζει κάθε τόσο”.
Τελικά το αφήνει ο Υπουργός, στρίβει σε ένα άλλο διάδρομο και βλέπει έναν τύπο που έχει έξω το… όργανό του και μια νοσοκόμα του παιρνει την πιπ@ της ζωης του!!!
- “Τι είναι αυτά πάλι; Να έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι!!! Τώρα!!!! Θα αποδοθούν ευθύνες!”, άρχισε να φωνάζει ο Υπουργός.
- “Όχι, όχι!”, του λένε οι γιατροί. “Την ίδια ασθένεια έχει στους όρχεις, απλά έχει καλύτερο ασφαλιστικό ταμείο…”

ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Ανέκδοτο ..... καλόοοοο....

Ένας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Αθηνα. Δεν κινείται τίποτα.
Ξαφνικά, ένας άνδρας του χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο:
- Τι συμβαίνει;
- Τρομοκράτες απήγαγαν τον Καραμανλη και ζητούν 10 εκατομμύρια ευρω για λύτρα. Αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό. Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο καθένας.
Ο οδηγός ρωτάει:
- Τι δίνει περίπου ο κάθε οδηγός;
- Ένα λίτρο περίπου…
από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!...
Μια φορά ήταν ένας ιατροδικαστής και εξέταζε το πτώμα κάποιου που τον έλεγαν Παπαδόπουλο. Καθώς το εξέταζε βλέπει ότι ο Παπαδόπουλος είχε υπερφυσικά μεγάλο πέος και σκέφτεται ότι κρίμα θα ήταν να χάσει η επιστήμη κάτι τόσο αξιοπερίεργο, οπότε του το κόβει και το βάζει στη τσάντα του για να το μελετήσει.
Μετά τη δουλειά γυρίζει σπίτι και φωνάζει τη γυναίκα του να το δει.
Της λέει:
- Κοίτα τι βρήκα, και βγάζει από τη τσάντα το μεγάλο πέος…
Και η γυναίκα του με έκπληξη φωνάζει:
- Χριστέ μου! Πέθανε ο Παπαδόπουλος…;;!!!!

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ