Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

panionios kavala cup 1-2 (17-2-10)

Μοιραστείτε

-Καλα το κανω μπαμπα;;;

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:02 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε

Οταν κοιτας απο ψηλα……

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:56 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε

Τι πειραξε τον Σαμαρα;

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:50 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε

Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:39 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !

Ο κ. Σαμαράς περνιέται για πολιτικός που λέει τα πράγματα σταράτα, δηλαδή, χωρίς υπονοούμενα και αλληγορίες. Και ο ίδιος και οι οπαδοί του, αυτό το θεωρούν, ως προσόν και μάλιστα το μεγαλύτερό του.
Αν κρίνουμε από τα χθεσινά, μάλλον υπάρχει δίκιο σ΄ αυτή την εκτίμηση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βγαίνοντας από το Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είπε τα πράγματα με τ΄ όνομά τους : η δήθεν συναίνεσή του προς την κυβέρνηση στα οικονομικά ζητήματα, ήταν σε άμεση σύνδεση με την αμνηστία προς τους εγκληματίσαντες, με τις πολιτικές τους, κυβερνητικούς παράγοντες της πενταετίας !
Είπε, επί λέξει, ο κ. Σαμαράς, πως "η συναίνεση είναι αρετή και όχι αδυναμία… η κυβέρνηση, ωστόσο την εξέλαβε ως αδυναμία… Τώρα θα διαπιστώσει το σφάλμα της…!".
Ώστε έτσι λοιπόν ! Η πλέρια στήριξη του καραμανλικού μηχανισμού στην υποψηφιότητά του, ήταν με το αζημίωτο, δηλαδή, την υποχρέωση για υπεράσπιση των λαμογιών, των αλχημειών, των λαθροχειριών, των πλαστογραφιών, των εγκληματικών λαθών, που καταρράκωσαν την αξιοπιστία της χώρας κι οδήγησαν την οικονομία στο χείλος της αβύσσου !...


Γι αυτό, μέχρι σήμερα, οι Αλογοσκούφηδες, οι Παπαθανάσηδες, οι Καραμανλήδες και οι άλλοι, περνούσαν με ηρεμία και ήσυχοι, βέβαιοι, πως ο Αντώνης είχε αναλάβει, εργολαβικά, την προστασία τους κι ότι τα πήγαινε, σ΄ αυτόν τον τομέα, μια χαρά. Η επίδειξη συναίνεσης στα οικονομικά, ήταν η απόδειξη, πως το σχέδιο εφαρμόζονταν χωρίς σημαντικά προβλήματα.
Και ξαφνικά η …σούπα έκοψε ! Η διαδικασία για την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το οικονομικό, προκάλεσε την πτώση των μασκών…

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επέλεξε να συναντηθεί με τον Γ. Παπανδρέου για να του τονίσει (και να του αποκαλύψει) το τέλος της θεατρικής παράστασης της «συναίνεσης», γεγονός που οδήγησε τον πρωθυπουργό στο καρφί : «η συναίνεση δεν μπορεί να στηρίζεται στην απόκρυψη της αλήθειας !...».

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:27 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε

σχολιασμός της επικαιρότητας | 18/02/10

1. Οικονομία

Δεν ζητήσαμε και δεν ζητάμε χρήματα από κανέναν. Ζητάμε το αυτονόητο. Πίστωση χρόνου να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, για να μπορέσουμε να δανειζόμαστε με κανονικούς όρους.

Απόλυτη προτεραιότητά μας η επιτάχυνση εφαρμογής του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Δεν ζητάμε στήριξη για να αποφύγουμε αυτό το πρόγραμμα, ζητάμε στήριξη για να το εφαρμόσουμε. Περισσότερα...

2. Εξεταστική Επιτροπή για τις στατιστικές αλχημείες που εξέθεσαν τη χώρα.

Η συναίνεση που έχει ανάγκη ο τόπος μπορεί να χτιστεί μόνο πάνω στην αλήθεια, όχι στη συγκάλυψη.

- Μόνο με την αλήθεια θα σταματήσουμε το φαινόμενο να εγκαλείται συνεχώς η Ελλάδα διεθνώς για τα πεπραγμένα της στο παρελθόν.

- Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να εξετάσουμε το ιστορικό -όσο πίσω κι αν θέλουμε να πάμε- την ιστορική διαδρομή του χρέους ή των ελλειμμάτων. Άλλωστε ότι και να λέει σήμερα η Ν.Δ., δια του στόματος του πρώην υπουργού οικονομίας και οικονομικών κ. Αλογοσκούφη, είχαν και οι ίδιοι παραδεχθεί ότι «η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το σπαθί της με τους κανόνες που ίσχυαν τότε. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να αμφισβητήσει τον τρόπο που μπήκε και πρέπει να τελειώσει εδώ η ιστορία με τα στοιχεία» (Γ. Αλογοσκούφης, Βουλή, 22/9/2004).

- Εκεί που επίσης δεν υπάρχει καμία αμφιβολία είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένας συστηματικός εμπαιγμός για αυτό το θέμα από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Περισσότερα...

3. Νέα πολιτική για το φάρμακο.

Μέσα στο 2010 προχωράμε σε μέση σταθμική μείωση της τιμής 6.500 φαρμάκων κατά 20% περίπου.

- Ενισχύουμε το οικογενειακό εισόδημα. Μειώνουμε 1 δισ. ευρώ ετησίως την φαρμακευτική δαπάνη των ασφαλιστικών ταμείων. Περισσότερα...

4. Κρατικά αυτοκίνητα.

Είχαμε υποσχεθεί ότι θα ξεκινούσαμε την περιστολή της σπατάλης από την λειτουργία της ίδιας της κυβέρνησης.

- Συγκλονιστικά τα στοιχεία για την εξοικονόμηση χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου από την μείωση της χρήσης κρατικών αυτοκινήτων. Περισσότερα...

Μοιραστείτε

Καλά νέα για τον προϋπολογισμό

ΘΕΤΙΚΕΣ είναι οι ενδείξεις για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2010 με βάση τα προσωρινά στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τον Ιανουάριο. Τα καθαρά έσοδα σημείωσαν αύξηση 16,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, όταν ο ετήσιος στόχος είναι η αύξησή τους κατά 10,8%, ενώ οι δαπάνες εμφανίζουν μείωση 10,6% (έναντι ετήσιου στόχου μείωσης κατά 2,8%).
Τον Ιανουάριο, στα ταμεία του Δημοσίου εισέρευσαν καθαρά έσοδα 5,592 δισ. ευρώ (από 4,798 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο περυσινό μήνα) και πραγματοποιήθηκαν δαπάνες ύψους 4,976 δισ. ευρώ (από 5,567 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2009).
Η θεαματική αύξηση οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην είσπραξη εσόδων ύψους 691 εκατ. ευρώ από την επιβολή της έκτακτης εισφοράς στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και στη μείωση των επιστροφών φόρων κατά 256 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο.

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:10 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε

Καθίζηση δανείων και επιτόκια - φωτιά - Νέες αυξήσεις 0,75% στο κόστος δανεισμού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έλενα Λάσκαρη

Κλειστές στρόφιγγες δανείων, νέες αυξήσεις επιτοκίων στα στεγαστικά έως και 0,75%, κάθετη πτώση της ζήτησης και ασφυκτικές πιέσεις ρευστότητας συνθέτουν το τραπεζικό σκηνικό των τελευταίων εβδομάδων. Κορυφαίοι τραπεζίτες ζητούν από την κυβέρνηση ουσιαστικά μέτρα «εδώ και τώρα» για την εξισορρόπηση του συστήματος.
Το πρόβλημα αρχίζει από την άνευ προηγουμένου κρίση αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας και την έκρηξη του κόστους δανεισμού του Δημοσίου, ως αποτέλεσμα του δημοσιονομικού εκτροχιασμού ενώ επιβαρυντικά επιδρά και η χθεσινή υποβάθμιση των υβριδικών εκδόσεων ομολόγων των μεγάλων ελληνικών τραπεζών (Εθνική, Εurobank, Αlpha, Πειραιώς) από τη Μoody΄s.

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:57 μ.μ.- 18/2/2010


Μοιραστείτε

Κέρδος 153.000 ευρώ από τα κρατικά αυτοκίνητα σε τρεις μήνες - ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικολέττα Μουτούση

ΨΑΛΙΔΙ στις δαπάνες κατά 153.000 ευρώ έφερε μέσα σε ένα τρίμηνο ο περιορισμός χρήσης μόνο των κρατικών αυτοκινήτων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Εσωτερικών.
Από τα 279 οχήματα που κυκλοφορούσαν μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, σήμερα χρησιμοποιούνται τα 172 σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε χθες το υπουργείο. Η μείωση αυτή έφερε σημαντική εξοικονόμηση και κρατικών χρημάτων.
Το τρίμηνο Νοεμβρίου 2009-Ιανουαρίου 2010 τα έξοδα για τα κρατικά οχήματα του υπουργείου έφθασαν μόλις στο 1/3 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο Νοεμβρίου 2008- Ιανουαρίου 2009. Έτσι, από 237.735 ευρώ που είχαν δαπανηθεί πέρσι, φέτος χρειάστηκαν μόλις 84.000 ευρώ για την κάλυψη των δαπανών βενζίνης, ανταλλακτικών και επισκευών στα αυτοκίνητα αυτά.
Ειδικότερα, από τα 172 κρατικά αυτοκίνητα που παρέμειναν, τα 19 χρησιμοποιούνται από υπουργούς και υφυπουργούς, τα 26 από άλλα δημόσια πρόσωπα (π.χ. ανώτατους δικαστικούς), τα 83 καλύπτουν τις ανάγκες δημοσίων υπηρεσιών και άλλα 44 διατηρούνται για την εξυπηρέτηση ξένων αποστολών ή επίσημων αντιπροσωπειών.

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:45 μ.μ.- 18/2/2010

Μοιραστείτε