Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ !...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:12 μ.μ.- 8/11/2009

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ... ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ...

















Στην Χρυσούπολη Καβάλας βρέθηκε 30/11/08 ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (τότε), για να μιλήσει σε εκδήλωση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για το AIDS. Ο υπουργός συνέχαρη τους νέους για την πρωτοβουλία τους και αντάλλαξε μαζί τους στο τέλος της εκδήλωσης αναμνηστικά δώρα.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καβάλας, στην εκδήλωση για το AIDS, στην οποία μίλησε κι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, επέλεξε για το θέμα (AIDS) μια αφίσσα του «καταλληλότερου» (τότε).
Αχ βρε Δήμαρχε, σε κουτσό άλογο πόνταρες....

από [ anarxokommouni.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:43 μ.μ.- 8/11/2009

Ανθέλληνας αντιπρόεδρος

Τέλος στην φαυλότητα αιώνων, είπε ο Πάγκαλος. Ποιος είσαι εσύ που πας να διαλύσεις τις παραδόσεις αυτής της χώρας; Τα ήθη και τα έθιμα μας; Ανθέλληνα εωσφόρε!

Άκου να θέλει να καταργήσει το ρουσφέτι! Κάναμε τόσο κόπο να ανακαλύψουμε έναν μπάρμπα στην Κορώνη και μας την κάνεις σε στυλ απόσυρση αυτοκινήτου

Ευτυχώς η Ντόρα πρόλαβε το ρουσφέτι. Μπορεί να μην έχει μπάρμπα στην Κορώνη αλλά έχει μπαμπά στους μηχανισμούς. Ακόμα καλύτερο κονέ!

Βέβαια μην τα βάψουμε και μαύρα. Τα ρουσφέτια στην Ελλάδα καταργούνται από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν. Αιώνες τώρα.

Συμπολίτες μου, κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Διώξαμε την ΝΔ από την κυβέρνηση. Την μόνη κυβέρνηση που μπορούσε να κάνει θαύματα.

Όπως είπε η Φάνη Πάλι με καιρούς πάλι δικά τους θάναι, η ΝΔ παρέλαβε μια Ελλάδα γεμάτη μπετόν και κατάφερε να κάνει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ότι δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ σε οχτώ χρόνια το έκανε η ΝΔ σε τέσσερις μήνες! Πείτε μου εσείς μια κυβέρνηση που να μπορεί να δημιουργεί τις υποδομές και να προετοιμάζει μια Ολυμπιάδα μόνο σε τέσσερις μήνες…. Μόνο η Νουδου!

Και η οικονομική καταστροφή ήταν μέρος ενός σχεδίου. Αν τους ξαναψηφίζαμε μέσα σε τέσσερις μήνες η Ελλάδα θα γινόταν παράδεισος. Τύφλα να έχει η Δανία του Γιωργάκη!

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μαγαζάτορες των νυχτερινών κέντρων δηλώνουν στην εφορία το ένα τρίτο από ότι η καθαρίστρια του καταστήματος, δηλαδή 7-8 χιλιάδες ευρώ το χρόνο…

Είναι, λένε, δυνατόν, να βγάζουν μόνο τόσα;

Ναι βρε κακόπιστοι. Τόσα βγάζουν. Απλά κρατάνε το μαγαζί γιατί θέλουν να προσφέρουν στον πολιτισμό. Αφιλοκερδώς δουλεύουν.

Χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα είπε ο Σούρλας. Που τα είχαν βάλει και το έχασαν; Αν το βρει κανείς ας τους το παραδώσει. Είναι άνευ αξίας αλλά οι νεοδημοκράτες είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του.

Μικρός Φωκίων

από [ mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:28 μ.μ.- 8/11/2009

Oταν κοιτας απο ψηλα Νο 131

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:57 μ.μ.- 8/11/2009

Σε κλιμα ενοτητας ( ;;;;;; ) το Συνεδριο!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:52 μ.μ.- 8/11/2009

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ, ΕΧΕΙ ΜΑΞΙΜΟΥ !...


Αφού είδαν τις στρατηγικές τους να κονιορτοποιούνται και τα όποια σχέδιά τους να ματαιώνονται, προχώρησαν, γρήγορα, στην ανασύνταξη των δυνάμεών τους και τον αναπροσανατολισμό των τακτικών τους.
Η συμμαχία ανάμεσα σε διεκδικητές πρόσβασης στην εξουσία και συμμετοχής στο λουφέ των κρατικών δαπανών, δεν είναι από τα δύσκολα πράγματα : οι επιδιώξεις κοινές, μια χαλαρή δέσμευση για τη μοιρασιά των όποιων λαφύρων, χρειάζεται…

Οι επί μέρους διαφορές, μόνο ως επεξηγηματικές αναφορές έχουν νόημα : άλλος, ( ο ισχυρός), πάει για την διατήρηση του παραδοσιακού αλωνίσματος στα δημόσια έργα, άλλος πάει για την δημιουργία κυβερνητικών ερεισμάτων στις άνομες υποθέσεις του, που οσονούπω επανέρχονται και εξελίσσονται, άλλος επιχειρεί να καταλάβει θέση στο τραπέζι, που σερβίρεται το μενού με την κρατική διαφημιστική πίτα…

Μπροστά στον κοινό, μεγαλύτερο, κίνδυνο και οι εχθροί γίνονται φίλοι, διδάσκει η ζωή και η εμπειρία, άρα δεν πρέπει να παραξενεύει το γεγονός, των ανίερων συμμαχιών και των ελεεινών μιγμάτων, που δημιουργούνται στο χώρο των νταβατζήδων, είτε πρόκειται γι αυτούς των έργων, είτε γι αυτούς των ΜΜΕ…

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως στο κυβερνητικό στρατόπεδο, τα πράγματα, όχι μόνο παρακολουθούνται, αλλά αναλύονται σε τέτοιο βάθος και σε τέτοιο βαθμό, ώστε δεν είναι μακριά μια ξεκάθαρη αποκάλυψή τους και καταγγελία τους στο λαό, φυσικά δημόσια και από τα πλέον επίσημα χείλη...

Κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν, με τι έμπλεξαν !...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:35 μ.μ.- 8/11/2009

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 8ης/11ου/09 σε Video..