Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΛΙΓΗ ΑΙΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Μετά από πολλές σκέψεις, που πιστεύω θα υπήρχαν, κατάληξαν οι Σύμβουλοι αλλά και ο Υπουργός κος Αντρέας Λοβέρδος στο συμπέρασμα, πως πολύτεκνος μπορεί να είναι μόνο όποιος παίρνει κάτω από 40000? μικτά .Ενώ όποιος παίρνει πάνω από 40000? είναι πλούσιος και δεν χρήζει βοηθήματος .Όμως η πρόταση είχε και κάτι το φοβερό. Πάνω από 40000? θα χάνεται και η πολυτεκνική ιδιότητα. Κύριοι Υπουργοί όταν κάποιος κάνει 4,5,6,7,8,9,10..παιδιά είναι πολύτεκνος το λέει και η λέξη και δεν είναι πολύτεκνος ασανσέρ. Πέφτει κάτω από 40000? γίνεται πολύτεκνος, ανεβαίνει πάνω από το όριο των 40000? παύει να είναι.
Επιτέλους σε αυτή τη χώρα μπορεί να επικρατήσει λίγη λογική ή θα μας τρελάνετε όλους. Αποφασίστε τελικά θέλετε οικογένειες στην Ελλάδα ή όχι.
Πως σώζεται μια χώρα όταν διοικείται από ανθρώπους που λόγω κατεπείγοντος (νομοσχέδια)προσπαθεί να αποσυνθέσει όλους τους υγιείς ιστούς σε αυτή τη χώρα και ότι δημοκρατικά και με πολλούς αγώνες πέτυχαν οι πρόγονοί μας αλλά και αρκετοί σύγχρονοι αγωνιστές.
Εσείς κύριοι της Κυβέρνησης δεν ήσασταν μαζί με αυτούς τους σύγχρονους αγωνιστές; Ξεχάσατε τους αγώνες σας. Τι έχετε πάθει .Ήπιατε το νερό της λήθης; Ξεχάσατε τόσο γρήγορα τα πάντα ,τους αγώνες σας ,τα λόγια που λέγατε, τους συναγωνιστές σας που δεν βρίσκονται πια μαζί σας; Μπορεί έστω και λίγο πριν την δωδεκάτη να αφυπνιστείτε και να δείτε προς τα πού πέφτουμε .

Αποφεύγω να πω προς τα πού πάμε γιατί τον τελευταίο καιρό μόνο πέφτουμε.
Οι πολύτεκνοι Κύριοι είναι κεφάλαιο για την Ελλάδα και δεν τους αξίζει ο εμπαιγμός. Αφού καταφέρατε να στρέψετε σχεδόν όλους τους πολίτες εναντίον τους ,τους απομονώσατε τώρα τους κοροϊδεύετε και τους ξευτελίζετε.
Πως κύριοι χάνεται η ιδιότητα του πολυτέκνου λόγω εισοδήματος. Τι σχέση έχει το εισόδημα με την ιδιότητα. Είναι εντελώς ανόμοια πράγματα. Να σας πω ένα παράδειγμα. Ας πούμε πως σε ένα χώρο εργασίας είναι κάποιος με τέσσερα παιδιά και έχει 39999? εισόδημα, αυτός ονομάζεται πολύτεκνος, ενώ ένας άλλος με 11 παιδιά αλλά με εισόδημα 40001? δεν είναι. Είναι αυτή λογική και μάλιστα από ανθρώπους που μας διατυμπάνιζαν για την ισότητα ,τη δικαιοσύνη, την ισονομία την αναδιανομή του πλούτου και άλλες λέξεις ,που μου διαφεύγουν σκοπίμως για να μην ανέβει και άλλο η απογοήτεύση μου, η οργή μου κ.λ.π. Οι πολύτεκνοι είναι αυτοί που χαλούν τα νούμερά σας στο προϋπολογισμό ή αυτοί που τα πήραν.
Οι πολύτεκνοι έχουν κάνει και με το παραπάνω το καθήκον τους σε αυτή τη χώρα ,ας την κάνουν και οι άλλοι. Πάντως σας δίνω συγχαρητήρια γιατί έχετε καλή ομάδα δίπλα σας αφού κατάφεραν να στρέψουν όλη την κοινωνία απέναντι σε αυτούς τους μοναχικούς πλέον αγωνιστές. Ας είναι. Σύντομα η ιστορία θα σας αναφέρει σαν τους σύγχρονους Ηρώδεις.
Σε λίγο καιρό που η χώρα θα είναι ένα απέραντο γεροκομείο ,θα λέτε στα παιδιά σας (ελπίζω να έχετε), πως βοήθησα και εγώ. Τραγικό αλλά πολύ πιθανό ,γιατί πιο νέο ζευγάρι θα αποφασίσει να κάνει πολλά παιδιά όταν θα ξέρει πως τον αντιμετωπίζουν με την απαραίτητη σκληρότητα που απαιτείται για να αλλάξει τις κακές σκέψεις (πολυτεκνία)
Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά λίγο προδομένος ,αηδιασμένος ,πικραμένος και λίγο απορημένος μέχρι που μπορεί να φτάσετε.
Και λίγα λόγια σε κάποιους που γράφουν συνέχεια εναντίον των πολυτέκνων. Φίλοι και αδελφοί ,μονιασμένος ο Έλληνας θαυματούργησε ,διχασμένος όμως έγραψε τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας του. Μην χτυπάτε κάτι που δεν γνωρίζετε. Γνωρίστε τους πολύτεκνους και τον καθημερινό τους αγώνα και θα δείτε πως αυτά που σας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Ας ενωθούμε και ας βαδίσουμε τον δρόμου της ειρήνης της ομόνοιας και της αγάπης. Μόνο τότε θα δούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Είναι το πολιτικό μας σύστημα που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια αρρύθμιστα και επικίνδυνα. Μόνο τότε μπορούμε ν κάνουμε καλόπιστη και ουσιαστική κριτική στους πολιτικούς μας και ίσως τους βοηθήσουμε να συνέρθουν και να πράξουν επιτέλους πραγματικά σωτήρια και πατριωτικά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα επιδόματα του ΟΓΑ είναι από τα δικά μας χρήματα που μας παίρνετε κάθε μήνα, το Κράτος, μέσω του ΦΠΑ των πολλαπλών αγορών που κάνει η δεκαμελής οικογένεια μου... Για υπολογίστε πόσο ΦΠΑ πληρώνει η οικογένεια μου κάθε μήνα; Καταλάβετε το, ότι τα επιδόματα αυτά είναι μία έμμεση, μερική επιστροφή του ΦΠΑ στην οικογένεια μου...

Ένας Πολύτεκνος με οκτώ (8) παιδιά

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΥΤΩΝ

Αποτελεί τρομοκρατία, βία χωρίς όρια οι γνωστοί νενέκοι της κάθε εξουσίας να παραπλανούν απο τις ιδιωτικοδημόσιες συχνότητες.

Να εξηγούμαστε καθαρά και απο την αρχή .Απλά την πλήρωσε αυτός που βρέθηκε μπροστά στην οργή του λαού. Και για όσους δεν αντελήφθησαν ή δεν κατάλαβαν το βαθύτερο νόημα αυτών που γράφαμε την προηγούμενη βδομάδα καταλήγοντας μεταξύ των άλλων στο συμπυκνωμένο συμπέρασμα,τους το υπενθυμίζουμε.
Η πολιτική είναι πρόλογος και όχι εκ των υστέρων παρακμιακός επίλογος , παρακμιακός επιτάφιος, κλάμα , πολιτικάντικο θέατρο, και εν τέλει υποκριτική χυδαιότητα.
Η τελευταία (υποκριτική χυδαιότητα)ειναι αυτή που έφερε την οργή. Μια οργή που ξεχειλίζει για τις χυδαιότητες της κυβέρνησης. Μια οργή που μετατράπηκε σε μίσος και το μίσος θα θεριεύει όσο τα πουλημένα καθάρματα(έτσι τα ονομάζει ο απλός λαός) της εξουσίας συγκαλύπτουν εκείνους που λεηλάτησαν το δημοσιο χρήμα.
Και η ιαχή πουλημένοι-πουλημένοι καθώς και Βλάκες-Βλάκες , κλέφτες-κλέφτες θα επαναλαμβάνεται συχνά στους δρόμους των δύο μεγαλουπόλεων . Όσον αφορά δε:
Στις οιμωγές διαμαρτυρίας και καταδίκης των καθεστωτικών για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Χατζηδάκη ασφαλώς δεν ελήφθη υπ’ όψιν ποιος πρώτος ήρξατο χειρών αδίκων με την οριζόντια εφαρμογή του νόμου του Ληντς κατά του λαού. Ποιος πρώτος λιθοβολεί τον λαό με νομοσχέδια εξευτελισμού της ζωής του.
Έτσι αυτός απαντά κατά τον ίδιο τρόπο επί δικαίων και αδίκων. Η οργή εξελίχθηκε σε μίσος και το μίσος τυφλώνει.........



Ger.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:30 π.μ.- 17/12/2010