Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΣ....


Exit Poll Το Βήμα/in.gr σε συνεργασία με την Κάπα Research


Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 42,5% έναντι 36,4% της ΝΔ προβλέπει το exit poll της Κάπα Research για το in.gr και το Το Βήμα. Το ΚΚΕ λαμβάνει σύμφωνα με το exit poll 7,9%. Στο 3,7% κυμαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και 5,3% ο ΛΑΟΣ. Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με ποσοστό 2,7%.
Το τυπικό στατιστικό σφάλμα είναι 1,26% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, η κατανομή των εδρών έχει ως εξής:
ΠΑΣΟΚ: 155
ΝΔ: 99
ΚΚΕ: 22
ΛΑΟΣ: 14
ΣΥΡΙΖΑ: 10
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΤΟ EXIT POLL TOY TO BHMA/ΙΝ.GR σε συνεργασία με ΚΑΠΑ RESEARCH
από [ in.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:42 μ.μ.-04/10/2009

ο Νικολακόπουλος προβλέπει πως δεν μπαίνουν οι Οικολόγοι στη Βουλή...


Σημείωσαν επιτυχία αλλά δεν θα μπουν στη Βουλή, είπε πριν λίγο στο MEGA ο Ηλίας Νικολακόπoυλος. Κατά ένα άλλο δείγμα (με το νέο σύστημα) 200 τηλεφώνων που αντιπροσωπεύουν το 5% της Επικράτειας, το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σε ποσοστό πάνω από 43% ενώ η Ν.Δ. καταγράφοντας ιστορικό αρνητικό ρεκόρ στο 35,8.
Τα άλλα κόμματα θα κινηθούν στο εύρος που έχουν δώσει τα exit polls...

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ!...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:29 μ.μ.-04/10/2009

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ....

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από το κοινό exitpoll.
12.000 άτομα σε 151 σημεία σε όλη τη χώρα.
Σας ενημερώσαμε από το πρωί (πριν τις 12.00)...
Οι έδρες του ΠΑΣΟΚ "κλείδωσαν" στις157...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ EXIT POLLS


Ολοκληρώθηκαν τα exit polls όλων των εταρειών. Η διαφορά βρίσκεται στο 6,5% και το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 155 βουλευτές. Τα στοιχεία έχουν σταλεί στους κεντρικούς σέρβερς των εταιρειών ώστε να προετοιμαστούν τα γραφήματα και να παρουσιαστούν στις έκτακτες τηλεοπτικές εκπομπές ακριβώς στις 7. Στο μεγάλο και ενιαίο exit polls έχουν συγκεντρωθεί 14.000 ψηφοδέλτια! Ειναι το μεγαλύτερο δείγμα που υπήρξε ποτέ σε δημοσκόπηση με κάλπη. Αυτά προς το παρόν...
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:16 μ.μ.-04/10/2009

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΤΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΙΨΕΣ ... ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ!!!...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:02 μ.μ.-04/10/2009

Μοιρολογίστρες απο τα Χανιά στέλνει η Ντόρα στη Ραφήνα-γελάει με το στραπάτσο Καραμανλή ο Σουφλιάς!


Ο Σουφλιάς γκρέμισε τον Καραμανλισμό!
Μια απο τις καλύτερες μέρες της ζωή του περνάει σήμερα ο Γιώργος Σουφλιάς.
Κατάφερε επιτέλους να γκρεμίσει τον Καραμανλισμό και να πάρει εκδίκηση για τηνδιαγραφή του 1998. Απο την ώρα που πληροφορήθηκε τις δημοσκοπήσεις έχει βάλει κλαρίνα στο κασετόφωνο στην οδό Κολοκοτρώνη της Αγίας Παρασκευής όπου βρίσκεται το σπίτι του και χορεύει τσάμικο με την σύζυγό του.
Ιδια ατμόσφαιρα και στο σπίτι της Ντόρας. Η υπουργός Εξωτερικών έδωσε πριν λίγο εντολή να φύγουν μοιρολογίστρες απο τα Χανιά και να κατευθυνθούν στη Ραφήνα για να τον μοιρολογήσουν.
Τελευταία ελπίδα του Κουρασμένου, να πέφτουν έχω οι εξιτπόληδες και η διαφορά να κάτσει κάτω απο 6 μονάδες και να περιορισθούν οι έδρες του ΠΑΣΟΚ στις 153!
Διαφορετικά απόψε στο Ζάππειο το παλληκάρι, θα εκφωνήσει λόγο ηρωικό και πένθιμο, προαναγγέλοντας τις κομματικές διαδικασίες για εκλογή αρχηγού...
από [ κουρδιστό πορτοκάλι ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:49 μ.μ.-04/10/2009

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ...ΡΗΓΙΛΛΗΣ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:30 μ.μ.-04/10/2009

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...


Θα αναρωτιέστε που βρίσκεται η Ντόρα; Τώρα βρίσκεται στο σπίτι της στηνΑραβαντινού. Κατά τις 7 το απόγευμα θα περάσει την πόρτα της Ρηγίλλης. Δεν πρόκειται να κάνει δήλωση εισερχόμενη στονεοκλασικό Ούτε φυσικά να βγει το βράδυ σε κάποιο από τα τηλεοπτικά πάνελ. Θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Καραμανλής.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:14 μ.μ.-04/10/2009

ΜΕΧΡΙ 7,7% ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS!


Η διαφορά εκτινάσσεται συνεχώς. Από το μεσημέρι και μετά ψηφίζουν οι νεότερες ηλικίες και το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να προηγείται από 6,5% μέχρι και 7,7% στο κοινό exit poll που θα παρουσιαστεί στα περισσότερα κανάλια! Από τις πληροφορίες που έχουμε οι δημοσκόποι προσπαθούν να το μαζέψουν για να μην πέσουν έξω, αλλά η διαφορά δεν μαζεύεται με τίποτα. Σε όλα τα...σταθμισμένα δείγματα η διαφορά έχει εκτιναχθεί. Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ κοντά στο 43%. και η Ν.Δ. κάτω από το 36%. Πιο κάτω και από το ιστορικό χαμηλό (35,8%) επί Γεωργίου Ράλλη. Οι Οικολόγοι δεν φαίνεται ότι θα μπουν στη Βουλή, παρά το ποσοστό που εμφανίζουν. Για να μπουν με σιγουριά θα πρέπει στα exit polls να εμφανίσουν ποσοστά πάνω από το 3,5%. Θα έχουμε εξελίξεις στη Ν.Δ. το βράδυ......
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:08 μ.μ.-04/10/2009

Ο... ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Αυτό που πέτυχε ο Καραμανλήςδεν έχει ξαναγίνει στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Πριν από 2 χρόνια τον Σεπτέμβριο του 2007 είχε κερδίσει τις εκλογές με 4% διαφορά. Σήμερα, Οκτώβριος του 2009 χάνει περίπου με 6,5%. Έχασε δηλαδή μέσα σε 2 χρόνια περισσότερες από 10 ποσοστιαίες μονάδες! Πρόκειται περί άθλου που δύσκολα επαναλαμβάνεται. Τέτοιο φούμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σπάνια θα φάει άλλοςπρωθυπουργός...
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:56 μ.μ.-04/10/2009

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !...

Το ΄να το χέρι στην καρδιά, το δεύτερο στην κάλπη το βλέμμα στον ορίζοντα, στον ήλιο που προβάλλει !...

6,2% ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΟΥΛΗΣ-ΣΟΥΦΛΙΑΣ


Έχει κλειδώσει οριστικά η αυτοδυναμία και μάλιστα σχετικά ισχυρή για τονΓιώργο Παπανδρέου (155 - 157 έδρες). Η διαφορά και στο δεύτερο δείγμα κινείται πάνω από 6 μονάδες. 42,5%-36%. Ο Λούληςενημερώθηκε πριν από λίγο και λογικά θα πρέπει να μετέφερε τα κακά νέα στονΚαραμανλή. Πριν από λίγο ενημερώθηκε και ο Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος μιλώντας σε... στενό συνεργάτη του έδινε τελική διαφορά 6,2%. Στο δεύτερο δείγμα μπήκε και η περιφέρεια, οπότε είναι πολύ πιο ασφαλές από το πρώτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, σήμερα το βράδυ ο Καραμανλής θα παραδεχθεί την ήττα του και την Τρίτη ή την Τετάρτη με νέα δήλωσή του θα κινήσει τις διαδικασίες της διαδοχής με σύγκληση έκτακτου συνεδρίου.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:35 μ.μ.-04/10/2009

FIMOTRO : ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΧΙΤ POLLS

Άνετη αυτοδυναμία που μπορεί να αγγίξει και τις 157 έδρες(!) δίνει το πρώτο κύμα των exit polls. Το πρώτο κύμα προέρχεται κατά κύριο λόγο από τα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα). Στους πρωινούς ψηφόρους η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ. είναι πάνω από 6 μονάδες.
ΠΑΣΟΚ 42,5% -43%(!)
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 36%-36,5%
ΚΚΕ 7,5% - 8%
ΛΑΟΣ 4,5% - 5,5%
ΣΥΡΙΖΑ 3% - 3,5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2% - 2,5%
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:18 μ.μ.-04/10/2009

Η ώρα του Μισέλ

Ολοι ψάχνουν τον Μισέλ.
Απο νωρίς το πρωί, οι αισθαντικές φωνές των γραμματέων των διευθυντών ειδήσεων, καλούν το κινητό του πρωθυπουργικού εξαδέλφου.
Κι αυτό καθότι οι διευθυντές γνωρίζουν, οτι ο Μισέλ είναι λάτρης του ωραίου φύλου και πως, νωρίς το πρωί, μαζί με τα αχνιστά κρουασάν, τη σαμπάνια και το μαύρο χαβιάρι, μια αισθησιακή φωνή στο ακουστικό του Μισέλ, είναι πιο αποτελεσματική απο τη φωνή του Στρατή Λιαρέλη.
Ο αδικημένος απο τη ζωή εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχασε την ευκαιρία να γίνει αρχηγός της ΝΔ και πιθανόν πρωθυπουργός, επειδή το επώνυμό του, δεν ήτο "Καραμανλής".
Ολοι γνωρίζουν την αδυναμία που έτρεφε ο ιδρυτής της ΝΔ στο πρόσωπό του, εκείνον θεωρούσε διάδοχό του-για τον πρωθυπουργό πίστευε οτι είναι χασογκόλης-οπως απεδείχθη.
Ο Μισέλ, παρότι ως ταξιδιώτης (προτιμά το αεροπλάνο) πέταξε ψηλά, παρέμεινε στη σκιά του πρώτου εξαδέλφου.
Στην περίπτωση του, ο χασογκόλης απεδείχθη και αχάριστος!
"Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται γι αυτές...", δήλωσε ο χασογκόλης, οταν ο Μισέλ αντέδρασε βίαια για τις πρόωρες εκλογές και τάχωσε στον ηθικό αυτουργό του βιασμού, Γ. Σουφλιά.
Σήμερα, αλλά και τις μέρες που έρχονται, ο Μισέλ θα έχει όλο το χρόνο να πάρει το αίμα του πίσω.
Απο έναν χασογκόλη, μαλθακό εξάδελφο και απο το κρυβόμενο γεροντοφρικιό του κάμπου...
από [ κουρδιστό πορτοκάλι ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:58 π.μ.-04/10/2009

ΚΥΡ.-


από [ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:31 π.μ.-04/10/2009

Θα τον σουτάρει...

από [ amapofasistos ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:14 π.μ.-04/10/2009

Απορία που σκοτώνει...

drseeng από [ mediasoup.gr ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:52 π.μ.-04/10/2009

Το Καραμανλέικο πάει βόλτα...


Η προεκλογική περίοδος τελείωσε (στα χαρτιά). Οι πολιτικοί επιλέγουν να περάσουν το τελευταίο Σάββατο πριν το άνοιγμα της κάλπης, με τις οικογένειές τους. Αν κρίνουμε όμως από το γεγονός πως οι κάμερες τους ακολουθούν κατά πόδας και καταγράφουν την κάθε τους κίνηση, τότε μπορούμε να πούμε πως η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται.

Ακόμα και σήμερα, οι πολιτικοί αρχηγοί προσπαθούν να "πουλήσουν" κοινωνικό profileκαι κατά τη γνώμη μου, αυτό ίσως να έχει καλύτερα αποτελέσματα απ'ότι μια ομιλία στο Πεδίον του Άρεως.

Ο πρωθυπουργός πήρε τα διδυμάκια και την (πάντα εκθαμβωτική) Νατάσα και τους πήγε στο νέο μουσείο της Ακρόπολης. Αυτή είναι πολύ πιθανόν, η τελευταία "άτα" του Καραμανλέικου ως... πρωθυπουργική.

ΥΓ1. Άσχετο, αλλά όμορφα παιδιά έβγαλε ο μπαγάσας. Μάλλον από τη μητέρα τους θα πήραν. Τα υπόλοιπα από τα Jambo Bebe...
ΥΓ2. Επειδή έχω μνήμη Αλτσχάιμερ... τα δίδυμα γεννήθηκαν πριν τις εκλογές του 2004; Ή από Δευτέρα θα είναι για πρώτη φορά τέκνα "μη πρωθυπουργού";

drseeng

από [ mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:34 π.μ.-04/10/2009

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ... (ακομα και τωρα, πριν πάει στη κάλπη).


...................................................................
Δέκα μέρες πριν τις εκλογές γέμισε τις τηλεοράσεις με σποτάκια και τους δρόμους με γιγαντοαφίσες με το σύνθημα «Κώστας Καραμανλής - Απόφαση Ευθύνης».
Για ποια ευθύνη μιλάμε;
- Ποιος έχει την ευθύνη για το χάλι της ελληνικής οικονομίας; Που είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει τέλος στις σπατάλες του Δημοσίου, θα μειώσει το έλλειμμα, θα πιάσει τους φοροφυγάδες και θα νοικοκυρέψει την οικονομία;
- Ποιος έχει την ευθύνη που υποσχόταν το 2004 ότι με την περιστολή των δαπανών που θα κατάφερνε να εξοικονομεί 10 δισ. ευρώ το χρόνο; Επί των ημερών του το έλλειμμα δεν μειώθηκε ούτε κατά 1 ευρώ!!! 5,5 χρόνια τώρα μας φορτώνει συνέχεια χρέη.
- Ποιος έχει την ευθύνη για τη μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έγινε ποτέ σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους;
- Ποιος έχει την ευθύνη για το πάγωμα μισθών και συντάξεων το 2009, κάτι που ορκίστηκε ότι αν επανεκλεγεί θα ξανακάνει και το 2010;
- Ποιος έχει την ευθύνη για το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και τις χιλιάδες απολύσεις; Ποιος έχει την ευθύνη για τις στρατιές ανέργων που επί των ημερών του δημιουργήθηκαν; Ποιος έχει την ευθύνη για το μεγαλύτερο κραχ στην ελληνική αγορά μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και για τα δισεκατομμύρια ευρώ των ακάλυπτων επιταγών;
- Ποιος έχει την ευθύνη για τις φοροαπαλλαγές των πλουσίων, των κολλητών και των ημετέρων;
- Ποιος έχει την ευθύνη για τους χιλιάδες κομματικούς διορισμούς αργόσχολων, κάτω από εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες (οι περιβόητες συνεντεύξεις) και εκτός ΑΣΕΠ;
- Ποιος έχει την ευθύνη για τα δομημένα ομόλογα και την πτώχευση των Ασφαλιστικών Ταμείων;
- Ποιος έχει την ευθύνη για τους απίστευτους υπουργούς, υφυπουργούς και μεγαλοστελέχη των κυβερνήσεών του (πάνω από 80 άτομα) που με τις αποφάσεις και τις παραλήψεις τους έκαναν κακό στον τόπο, κάτι που παραδέχονται άλλωστε με τις παραιτήσεις τους και με τις αποπομπές τους;
- Ποιος έχει την ευθύνη για τους κολλητούς, ημέτερους, κουμπάρους, παρατρεχάμενους και golden boys που διορίστηκαν σε εκατοντάδες επιτροπές, τάχα ως σύμβουλοι, στην πραγματικότητα για να τρέχει ο μισθός, και κατάφεραν να ξετινάξουν τα Δ.Σ. των Οργανισμών που συμμετείχαν;
- Ποιος έχει την ευθύνη για τις απανωτές φάπες που τρώμε στην εξωτερική πολιτική με σκυμμένο το κεφάλι; Θεωρεί επιτυχία το βέτο που έβαλε για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Μα εάν δεν το έκανε δεν θα έβρισκε στις εκλογές ούτε …την ψήφο του.
- Ποιος έχει την ευθύνη για την ασυδοσία των τραπεζών που έχουν θησαυρίσει επί των ημερών του και ανταμείφθηκαν κιόλας εν μέσω κρίσης με το «δωράκι» των 28 δισ. ευρώ; Το πρόσχημα ήταν για να ρίξουν χρήμα στην αγορά και να αναθερμανθεί η οικονομία. Είδε κανένας κάποια αναθέρμανση;
- Ποιος έχει την ευθύνη για το στράγγισμα των μισθωτών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη στιγμή που χαρίζονται δισεκατομμύρια επιλεκτικά, τη στιγμή που άλλοι φοροαπαλάσσονται, τη στιγμή που άλλοι διορίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή;

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κάποτε είχε πει: «Έχω κάνει και λάθη. Άλλο όμως το λάθος και άλλο η φαυλότης. Φαυλότης είναι να ευνοείς μια ομάδα ανθρώπων για να ενισχύσεις το κόμμα σου. Ή να ενισχύεις μια ομάδα πολιτών για να αποκομίσεις πρόσκαιρα οφέλη». Αυτά τα έχει ακούσει ή διαβάσει ο ανιψιός του;

Τα λόγια τέλειωσαν. Ήρθε η ώρα της απόφασης. Ώρα για να ξεφορτωθούμε επιτέλους όλους αυτούς που μας έφεραν στον πάτο της Ευρώπης, χωρίς να φαίνεται διέξοδος από το τέλμα, χωρίς όραμα, χωρίς μέλλον. Ώρα να τελειώνουμε. Δεν της αξίζουν της Ελλάδας τέτοιοι ηγέτες και τέτοιες κυβερνήσεις. Τώρα που φεύγει για την αντιπολίτευση και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει ως απλός βουλευτής, ας κάτσει να αναρωτηθεί τι και σε πόσα έκανε λάθος.

Αν ξανακάνεις το ίδιο λάθος, την ευθύνη δεν θα την έχει αυτός.

Αντώνης Κ.

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:20 π.μ.-04/10/2009

Άρχισε η ψηφοφορία και συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.


Άρχισε στις 7 το πρωί η ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας, χωρίς να έχουν σημειωθεί σοβαρά προβλήματα.

Μικροκαθυστερήσεις μόνο στην προσέλευση διαφόρων μελών των εφορευτικών επιτροπών και δικαστικών αντιπροσώπων, ενώ σε 2 εκλογικά τμήματα στο Λεκανοπέδιο (σε Αμπελοκήπους και Γέρακα) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν προσήλθαν, δηλώνοντας
ασθένεια.

Αντικαταστάθηκαν και άρχισε η ψηφοφορία.