Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Στον αέρα !!!

Πέντε χρόνια ΝΔ: Τίναξαν την μπάγκα στον αέρα !!!
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11.56 μ.μ. - 29/09/2009

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΙΤΗ

MONO ΣΤΟ FIMOTRO

Το Μητσοτακέϊκο θα του ρίξει πολλές φάπες. Σήμερα είναι εξοργισμένοι με τον Ζαγορίτη. Εκτιμούν ότι η αναφορά του για τα ψηφοδέλτια φωτογράφιζε τονΚυριάκο Μητσοτάκη. Διεμήνυσαν μάλιστα στοΜαξίμου, ότι εάν τον βάζει ο πρωθυπουργός είναι αιτία πολέμου. Άνθρωπος του Καραμανλήδιαβεβαίωσε τον Μητσοτάκη ότι δεν... ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού. Χαρακτήριζαν μάλιστα τονΖαγορίτη "γκαφατζή", που θα φύγει από την θέση του μετά τις εκλογές. Παράλληλα, οι Κοντός, Μπασιάκος και Μιχαλολιάκος του τηλεφωνούσαν για να του εκφράσουν την οργή τους. Ο Μπασιάκος έλεγε ότι θα κατέβει στην Αθήνα για να τον δείρει! Απίθανες καταστάσεις. Διάλυση...

Έργο χάκερς το μήνυμα στη σελίδα της Λούκας Κατσέλη


Μία δήλωση που προκάλεσε νέα πολιτική κόντρα, επιβεβαιώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως επρόκειτο για εισβολή χάκερς στον προσωπικό υπολογιστή της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Λούκας Κατσέλη.
Η ανάρτηση της συγκεκριμένης δήλωσης στην ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη, προκάλεσε την εσπευσμένη αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος τελικά διαψεύστηκε, καθώς η υποτιθέμενη δήλωση της Λούκας Κατσέλη για τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών στη γιάφκα του Χαλανδρίου αποδόθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε χάκερς.
Από τη Δευτέρα (28/9) η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, είχε υποβάλλει στην Ασφάλεια Αττικής μήνυση κατά αγνώστων για εξαπάτηση εκλογέων, συκοφαντική δυσφήμιση και παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Εν συνεχεία, οι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται στο γραφείο της Λούκας Κατσέλη ερευνήθηκαν από κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε πως οι πρώτες προσπάθειες αγνώστων να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαχείριση της ιστοσελίδας που διατηρεί η Λούκα Κατσέλη (www.loukakatseli.gr) ξεκίνησαν απογευματινές ώρες της 26ης Σεπτεμβρίου 2009.
Οι δράστες κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στους κωδικούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, μέσω λογισμικού, στις 27Σεπτεμβρίου 2009, από τις 22:28 έως 22:50. Αφού χρησιμοποίησαν τους κωδικούς, εισέβαλαν στην ιστοσελίδα και ανήρτησαν το επίμαχο κείμενο, που την ίδια ημέρα (στις 22:49) αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα Athens.indymedia.org.
Σύμφωνα με τις αναλύσεις των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως οι χάκερς χρησιμοποίησαν διακομιστές, που έχουν έδρα στις ΗΠΑ, μέσω των οποίων εισέβαλαν στην ιστοσελίδα. Για το λόγο αυτό η ελληνική αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με τις αμερικανικές αρχές και την Ιντερπόλ, σε συνεργασία με τις οποίες συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
από [ to tefteri ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10.18 μ.μ. - 29/09/2009

Όρμα πίθηκε, την έχεις!!!

από [ to tefteri ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10.12 μ.μ. - 29/09/2009

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΠΙ 15ΕΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ!


Ο "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ", "ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ" ΚΑΙ "ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ... ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ!!!
Πολλές φορές έχουμε γράψει για την "αφηνιασμένη" προβολή και δημοσιογραφική "ασυλία" που απολαμβάνει ο Καρατζαφέρης.
Λέει ότι ασυναρτησία και ψέμα του κατέβει και συνεχώς οι
δημοσιογράφοι τον αβαντάρουν και τον χαϊδολογούν, όπως γράφει σήμερα και το troktiko.
Ο "νοικοκύρης"λοιπόν και "φιλεύσπλαχνος", όπως εμφανίζεται στα ΜΜΕ Καρατζαφέρης, δεν μας λέει πώς έγινε με τη "δουλειά" του, ιδιοκτήτης 37 ακινήτων, ενός τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας...
Τα περισσότερα λέει οτι προέρχονται από κληρονομιά.

Δεν ξέραμε οτι τα σανοπωλεία αποφέρουν τόσα κέρδη που αφήνουν και κληρονομιές!!!
Αυτά τα πιστεύουν μόνο όσοι τρώνε σανό.
Γιά τον "νοικοκύρη" λοιπόν αυτόν, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εργασιακό μεσαίωνα στις επιχειρήσεις του, εξεδόθη προ μιάς εβδομάδος η αριθ. 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
Αυτό εννοεί ως "νοικοκύρεμα" ο φιλεύσπλαχνος "Πρόεδρος" Γιώργος;.....

από [ politiko safari ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.52 μ.μ. - 29/09/2009

Πανικός στο Μαξίμου...


Η Guardian δημοσιεύει την Πέμπτη δημοσκόπηση για τις εκλογές στην Ελλάδα...

Για να δούμε τώρα. Θα μας απαγορεύσουν να διαβάζουμε;

Η Guardian έχει παραγγείλει για λογαριασμό της μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Τ' αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα
αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της μεθαύριο Πέμπτη. Στο Μαξίμου βέβαια, που ξέρουν ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει, έχει πέσει πανικός.

Για να δούμε τι θα μας λέει
την Πέμπτη αυτή η ιδιοφυία ο Ζαγορίτης;...
από [ nonews-NEWS ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.25 μ.μ. - 29/09/2009

Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες


ΒΛΕΠΕΙ ΝΙΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...

Ο Τσοβόλας είναι ένα από τα πρόσωπα που σπάνια θα σου πει ψέμματα. Το ήθος και η πορεία του επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο υψηλού ήθους και σοβαρότητας.
Σήμερα πέρασε από τον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου. Γευμάτιζε με φίλο του οικονομολόγο.
Έβλεπε αυτοδυναμία για το ΠΑΣΟΚ με περίπου... 6 μονάδες διαφορά και καθαρή τετραετία για τον Γιώργο. Ο Τσοβόλας σπάνια κάνει προβλέψεις. Και δεν το έχει ανάγκη. Δεν έγλειψε κανένα στη ζωή του. Και δεν θα το κάνει τώρα...
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7.47 μ.μ. - 29/09/2009

ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ... ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Την Πέμπτη μέσα στο Ποντίκι...
Αποκαλυπτικό και κοσμοπολίτικο
Αλάνι και Hi Tech.
Του δρόμου αλλά και του διαδικτύου.
Με έμφαση στον ακτιβισμό και το design.
Επιθετικό αλλά με στυλ.
Χρηστικό αλλά και ονειροπόλο.
Του πεζοδρομίου αλλά και του ατελιέ.
Της γειτονιάς και του Αμαζονίου.
To ένθετο θα είναι 56 σελίδες. Όλο για το περιβάλλον. Θα κυκλοφορεί μαζί με το Ποντίκι την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα. Αρχισυντάκτρια ανέλαβε η Βάλια Μπαζού που έχει εργαστεί επί χρόνια στο ρεπορτάζ για το περιβάλλον. Αυτά...
από το ολοκαίνουργιο [ www.topontiki.gr ]

ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ...


To λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να ζητήσει συγνώμη από την Λούκα Κατσέλη. Εάν δεν θέλει να το κάνει γιατί δεν συνηθίζεται στην πολιτική, θα μπορούσε να πει ότι έκανε λάθος εκτίμηση. Ούτε αυτό όμως... έκανε ο Κουμουτσάκος.
Αντι αυτού επέμενε και σήμερα τονίζοντας ότι "δεν παίρνω τίποτε πίσω, από τα όσα ανέφερα για το θέμα της ανάρτησης στην προσωπική ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη"!
Σε λίγο η τομεάρχης Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ θα κάνει δήλωση. Ούτε ή άλλως και επισήμως προέκυψε ότι χάκερς ανήρτησαν την υποτιθέμενη δήλωση κατά το απόγευμα στις 26 Σεπτεμβρίου απο τις 22.28 - 22.50. Tο επίμαχο κείμενο το δημοσίευσαν στις 22.49, χρησιμοποιώντας διακομιστή που είχε έδρα την Αμερική.
Απαράδεκτος ο Κουμουτσάκος...

Ξεκάθαρο μήνυμα.

Το μήνυμα που μας περνάει η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είναι ξεκάθαρο. Λένε κάτι και αυτό είναι. Για παράδειγμα ο Ζαγορίτης είπε ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να μαυρίσουν στις εκλογές αυτούς που τους πλήγωσαν. Ο Κυριάκος της γνωστής οικογένειας είπε ότι οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να μαυρίσουν υποψήφιους αλλά να ασπρίσουν υποψήφιους.

Να το κάνουμε γκρι για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;

Βέβαια με αυτό που δήλωσε ο Ζαγορίτης άδειασε τον κουρασμένο. Ο οποίος προφανώς επειδή κουράστηκε να αφαιρεί ονόματα από τα ψηφοδέλτια πήρε έναν υπνάκο και τα ψηφοδέλτια δεν καθάρισαν όσο έπρεπε. Άφησαν λεκέδες.

Να προσέξουν οι ψηφοφόροι την Κυριακή. Να πιάνουν με προσοχή τα γαλάζια ψηφοδέλτια γιατί αφήνουν βρώμα.

Από την άλλη το να τα βάζουμε με τον καταλληλότερο είναι λιγάκι άδικο. Ο άνθρωπος τονπρωθυπουργό παρίστανε για κάνα δυο ώρες την εβδομάδα. Δεν παρίστανε τηνκαθαρίστρια. Δηλαδή, πάλι καλά τα καθάρισε τα ψηφοδέλτια. Ίσως θα έπρεπε να τα είχε δώσει στην Νατάσσα να τους έκανε καμιά χειρουργική επέμβαση.

Με λίγες πιθανότητες επιτυχίας γιατί άντε να βρεις σε ένα τόσο σάπιο σώμα το υγιές κομμάτι για να το αφαιρέσεις.

Μικρός Φωκίων

από [ www.mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4.41 μ.μ. - 29/09/2009

Να γελάω με την συντριβή

Ο άνθρωπος που αργεί να αντιληφθεί το μέγεθος της πραγματικότητας κάνει φιλότιμες προσπάθειες ώστε το κόμμα του όχι απλά να χάσει στις εκλογές αλλά να υποστεί ανεπανόρθωτη συντριβή. Ίσως για να έχει με κάτι να διασκεδάζει τα κρύα βράδια του χειμώνα βλέποντας την Ντόρα να προσπαθεί να ξανακάνει μαγαζί την παράγκα.

Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή του να υποστηρίζει ότι στο Βατοπέδι δεν υπήρξε καμιά εμπλοκή πολιτικών. Αν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που είχαν εμπλακεί και τώρα βλέπουν τον προεκλογικό αγώνα από τον καναπέ είναι καθαροί τι στο διάολο καθάριζε τόσο καιρό; Ήθελε απλά να κάνει το λευκό λευκότερο;

Το άλλο που είπε στον Χατζηνικολάου ήταν ότι τα προγράμματα stage (σταζ κατά Ευαγγελάτο) χρηματοδοτούνται κατά βάση από την Ε.Ε. Ναι έτσι ήταν. Κάποτε. Τώρα τα πληρώνουμε εμείς. Και δεν το λέει μόνο η πράσινη ΓΣΕΕ αλλά και τεχνοκράτες της ίδιας της Ε.Ε.

Τώρα πιάνεται για άλλη μια φορά αδιάβαστος (αλήθεια αν ήταν έτσι αδιάβαστος και στο σχολείο με μέσον περνούσε τις τάξεις;) ή ψεύδεται χωρίς να κοκκινίζει; Φαντάζομαι να μας το πει κάποτε. Όταν το αντιληφθεί.

Μικρός Φωκίων

από [ www.mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4.33 μ.μ. - 29/09/2009

Φάνη Πάλι και Ξανά


Δεν γίνεται, κάτι δεν πάει καλά. Η Φάνη Πάλι με καιρούς πάλι δικά μας θάναι έκανε δυο επισημάνσεις με μεγάλη σημασία.
Η πρώτη δήλωση είναι: δεν είναι αντίπαλος μας ο Παπανδρέου αλλά ο θυμωμένος πολίτης. Δεν μας είπε όμως πως θα αντιμετωπίσουν τον θυμωμένο πολίτη. Θα τον αρχίσουν στιςφάπες; Και τελικά αν νικήσουν τον θυμωμένο πολίτη θα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ και αξιωματική αντιπολίτευση ο θυμωμένος;
Και γιατί να τους ψηφίσει ο θυμωμένος αφού η θέση του θα είναι στην απέξω; Εκτός και αν προτείνουν στον θυμωμένο να γίνει κουμπάρος. Αλλά έτσι αντί να φτιάξουμε την μεγάλη Ελλάδα, θα φτιάξουμε την Μεγάλη Κουμπαριά.
Και ποιος είναι ο αριθμός κουμπάρων που αντέχει η οικονομία; Και εντέλει αν κάποιος είναι θυμωμένος επειδή τσακώθηκε με την γυναίκα του θα έχει το δικαίωμα να γίνει κουμπάρος ή θα πρέπει να πάει πρώτα στα stage;
Ρε ερωτήματα που μας έβαλε πρωί πρωί...
Η δεύτερη επισήμανση της Πετραλιά ήταν σχετικά με την υπόσχεση του Γιωργάκη για τα 500 ευρώ κατώτατη σύνταξη. Η Φάνη, η Φανούλα μας είπε ότι τώρα η κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ (ο Γιωργάκης βέβαια μιλάει γενικώς για τις κατώτατες και όχι για του ΙΚΑ μόνο, αλλά αυτό κάνω ότι δεν το ακούω) είναι 480 ευρώ. Μαζί με το επικουρικό πάει στα 700 ευρώ. Άρα ο Γιωργάκης μας υπόσχεται ότι θα μειώσει τις συντάξεις.
Πάλι κάηκε ο εγκέφαλος μου.
Αφού ο Γιωργάκης υπόσχεται τέτοια πράγματα γιατί ανησυχούν οι νεοδημοκράτες; Θα βγουν με τα τσαρούχια.
Δεύτερο. Σύμφωνα με την θεωρία του κουρασμένου, όποιος υπόσχεται μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις είναι υπεύθυνος πολιτικός και ο αντίπαλος του ανεύθυνος. Εδώ ποιος είναι ο υπεύθυνος;
Και φυσικά πάει κατά διαόλου και το επιχείρημα "που θα βρει τα λεφτά ο Γιωργάκης". Αφού θα κάνει μειώσεις δεν χρειάζεται λεφτά και φυσικά από τις μειώσεις στις συντάξεις όλο και κάτι θα μείνει για τις υπόλοιπες υποσχέσεις.
Μην μιλάτε, εκτίθεστε!

Μικρός Φωκίων

από [ www.mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4.24 μ.μ. - 29/09/2009

Προς Σόμπολο, Γκαιντέ, Καραϊβάζ, Καρσιώτη και λοιπούς υπαστυνόμους


Αγαπητοί κύριοι, εσείς που με την αναξιοπρέπεια παπαγαλακίου, σπεύσατε να συνδέσετε τους Πυρήνες της Φωτιάς, (την 20χρονη Μυρτώ), με την Σέχτα και τον Επαναστατικό Αγώνα, τι έχετε να πείτε τώρα;
Και καλά οι υπόλοιποι, αλλά ο
Πάνος Σόμπολος που είναι Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, πως υπερασπίζει την αξιοπρέπεια αυτού του (υποτιθέμενου) λειτουργήματος;
Κρίμα...
από [ κουρδιστό πορτοκάλι ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3.41 μ.μ. - 29/09/2009

«Έφυγε» η Σπεράντζα Βρανά

Πέθανε σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Σπεράντζα Βρανά σε ηλικία 77 ετών. Πρωταγωνίστησε σε πλήθος ταινιών, ενώ έγραψε και αρκετά βιβλία, με σπουδαιότερο το αυτοβιογραφικό «Τολμώ».

Το πραγματικό της όνομα ήταν Ελπίδα Χωματιανού και γεννήθηκε στο Μεσολόγγι στις 6 Φεβρουαρίου 1932. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήρθε στον κόσμο το 1926.

Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Κατέκτησε τις καρδιές του κοινού με τους ρόλους της σε πολλές θεατρικές επιθεωρήσεις αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο τις στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία "Έλα στο θείο" το 1950. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τις ερμηνείες της στα φιλμ "Η ωραία των Αθηνών" και "Η κάλπικη λίρα". Η τελευταία κινηματογραφική παραγωγή στην οποία συμμετείχε ήταν το "Safe Sex" το 1999.

από [ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12.41 μ.μ. - 29/09/2009

Απογοήτευσε τους Μυτιληνιούς ο Καραμανλής

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2007, θέλοντας να δείξει ότι η «κόκκινη» Λέσβος έγινε «μπλε» στις εκλογές του 2004 και παραμένει «μπλε», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην προκυμαία της Μυτιλήνης απέναντι από το ιστορικό δημαρχείο της πόλης, σ' έναν χώρο που χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά για πολιτική συγκέντρωση τον Οκτώβριο του 1944 στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο του ΕΑΜ για την απελευθέρωση του νησιού.

Πολλές σημαίες και καπνογόνα, αλλά σαφώς λιγότερος ο κόσμος στη συγκέντρωση της ΜυτιλήνηςΠολλές σημαίες και καπνογόνα, αλλά σαφώς λιγότερος ο κόσμος στη συγκέντρωση της ΜυτιλήνηςΗ επιλογή του ίδιου χώρου χθες για τη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο μια νίκη τουλάχιστον στις εντυπώσεις και την τόνωση του ηθικού του «πράσινου» από τις ευρωεκλογές Αιγαίου, δεν έδωσε στους υπευθύνους της Ρηγίλλης την ευκαιρία να πανηγυρίσουν. Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν η μισή του 2007 και φυσικά πολύ μικρότερη από αυτή του 2004.

Φανερά λιγότερο το συγκεντρωμένο πλήθος και χωρίς τον παλμό του 2007 αποχώρησε έως και απογοητευμένο. Ούτε μια λέξη για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τις νησιωτικές κοινωνίες του βόρειου Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου για τα οποία και είχε υποσχεθεί λύσεις δύο φορές, το 2004 και το 2007. Μια μόνο αναφορά στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης λίγα μέτρα από το κολαστήριο της Παγανής με τους κοντά 800 συνεχώς εξεγειρόμενους κρατούμενους-ενήλικους και ανήλικους μετανάστες.

συνέχεια : Απογοήτευσε τους Μυτιληνιούς ο Καραμανλής

από [ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12.33 μ.μ. - 29/09/2009

Αίσθηση από επίθεση σε Καραμανλή.

Αίσθηση και έκπληξη προκάλεσε η κατά μέτωπον επίθεση του προέδρου του ΔΗΣΥ Ν. Αναστασιάδη κατά του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κ. Καραμανλή.

ΔΗΣΥ και Ν.Δ. είναι αδελφά κόμματα και θα περίμενε κανείς προεκλογική υποστήριξη στον κ. Καραμανλή, αντί για βολές εναντίον του, και μάλιστα λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής. Ο κ. Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Καθημερινή» (Λευκωσίας), εκφράζει πικρία και απογοήτευση για τη γενικότερα στάση Καραμανλή στο Κυπριακό. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με λύπη μου το αναφέρω, γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι αδελφό κόμμα, αλλά θα έκανα την εξής παρατήρηση: δεν υπήρξε -και είναι με πικρία που το λέω- το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς όσο θα έπρεπε τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν αισθανθήκαμε αυτό που επιβαλλόταν να υπήρχε στην πολιτική. Πότε ακούσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια οτιδήποτε που να αφορά το Κυπριακό;» διερωτήθηκε ο κ. Αναστασιάδης και συνέχισε: «Το να γίνεται διάλογος σε μια τηλεμαχία και το μόνο που κάνουμε είναι να αποδίδουμε ευθύνες στον αντίπαλό μας για το αν είπε ναι ή όχι το 2004, δεν νομίζω ότι αποτελεί εκδήλωση συμπαράστασης, όταν μάλιστα διαπιστώνεις ότι μέρα με τη μέρα τσιμεντώνεται το στάτους κβο και τα τετελεσμένα δημιουργούν τέτοια δεδομένα που δεν θα επιτρέπουν δικαιότερη για τον κυπριακό Ελληνισμό λύση».

Σε ερώτηση ποιος φταίει γι' αυτήν την κατάσταση ο κ. Αναστασιάδης είπε: «Και οι δύο κυβερνήσεις».

«Είμαι ωμός», «αλλά έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Από τη μία το δόγμα, "η Κύπρος αποφασίσει και η Ελλάς συμπαρίσταται" εφόσον δεν επηρεάζει τον ελλαδοτουρκικό διάλογο - και από την άλλη μια στάση προσπάθειας απογαλακτισμού από οτιδήποτε το ελληνικό από τον πρόεδρο Χριστόφια.

από [ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12.23 μ.μ. - 29/09/2009

ΕΥΣΤΟΧΟΣ...


Από τις σπάνιες φορές που ο Τράγκας πιάνει το ρεπορτάζ της ημέρας με τη σωστή του διάσταση. Συνέδεσε όλα τα περίεργα που έγιναν χθες στο διαδίκτυο.
Περίεργες συμπτώσεις.....
Εμείς συνδέουμε και το σημερινό με το troktiko.
Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές...
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12.10 μ.μ. - 29/09/2009