Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Δίνουν τα πάντα μήπως ξανάρθουν. Βρε ούστ στον αγύριστο.....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:53 μ.μ. - 8/07/2009

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ...


Ο Πολυχρόνης από τα Τρίκαλα, όσο σπούδαζε στην ευρωπαϊκή χώρα, οικονομικά, έκανε και τον ξεναγό, σε groups επισκεπτών από την Ελλάδα, για ευνόητους λόγους. Σ΄ εκείνη την εκδρομή των αρχών της δεκαετίας του 80, έκαναν φοβερή εντύπωση όσα έλεγε, όχι για τα μνημεία και τα αξιοθέατα, της χώρας αυτής, αλλά για τους εντυπωσιακούς αυτοκι-νητόδρομούς της, που φάνταζαν στα μάτια των ελλήνων, τότε, ως άπιαστο όνειρο…
Με πρωτοφανές θάρρος και θράσος, ο απίθανος Πολυχρόνης, εξηγούσε από το μικρόφωνο του λεωφορείου, πως η κατασκευή του δικτύου των μεγάλων αυτοκινητόδρομων, που διέσχιζαν όλη τη χώρα, είχαν ξεκινήσει από το οργανωμένο έγκλημα, πολλές γενιές του οποίου, συντηρήθηκαν, οικονομικά, από τα έσοδα, που, παράνομα, προέκυψαν από το μεγάλο αυτό κρατικό, (κατά τάλλα), έργο.

Στα στρατηγεία του οργανωμένου εγκλήματος, είχαν γίνει, πολλά χρόνια πριν, τα σχέδια των δρόμων και στη συνέχεια, άνθρωποί του, έσπευσαν και αγόρασαν, πάμφθηνα, τις αναξιοποίητες εκτάσεις, από τις οποίες προβλέπονταν να διέλθουν, οι νέοι αυτοκινητόδρομοι, κάτι, που, βέβαια, γνώριζαν μόνον αυτοί. Οι όποιες αντιρρήσεις των ιδιοκτητών, αν και όταν υπήρχαν, «τακτοποιούνταν» από …ειδικούς…
Στη συνέχεια, οι εγκληματίες παρεμβαίνοντας σε πολιτικό επίπεδο, εξέλεγαν δικούς τους πολιτικούς, τους οποίους προωθούσαν στις κυβερνητικές θέσεις, που έπρεπε, έτσι ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων, όπως, ακριβώς, αυτοί (οι εγκληματίες) τις είχαν προσχεδιάσει…
Το μεγάλο φαγοπότι άρχιζε, όταν το Κράτος έσπευδε ν΄ αγοράσει τις …εκτάσεις, που είχε ανάγκη και οι οποίες ήταν, φυσικά, εκείνες, που το οργανωμένο έγκλημα είχε αγοράσει από τα πριν και αντί πινακίου φακής, από τους φουκαράδες μικροϊδιοκτήτες ! Ο καθένας μπορεί να φανταστεί, τι τιμές πλήρωνε το δημόσιο, γιa την αγορά αυτών των εκτάσεων…
Φυσικά ο Πολυχρόνης, είχε κάνει αναφορές και στις επιδόσεις του οργανωμένου εγκλήματος στην κατασκευή των αυτοκινητόδρομων. Μέσω δικών του, (με τον άλφα ή βήτα, τρόπο), κατασκευαστικών εταιρειών, απομύζησε (με χίλιους δυο τρόπους) και απ΄ αυτή τη διαδικασία, τεράστια ποσά !...

Μετά από πολλά χρόνια, ξαναθυμήθηκα τον Πολυχρόνη από τα Τρίκαλα και …ευτυχώς για μια ακόμα φορά, συνέλαβα τον εαυτό μου αισθανόμενο τυχερό, που ζει σε μια χώρα, στην οποία δεν …συμβαίνουν, αυτά τα απαράδεκτα πράγματα, που συναντώνται εις τας Ευρώπας…
[ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

Κίνηση ματ η συνάντηση με τον Ζορμπά...

"Εφ' όλη της ύλης" ενημέρωσε τον Γ. Παπανδρέου. Ανησυχία στο Μαξίμου για τα στοιχεία που έδωσε σχετικά με τα μεγάλα σκάνδαλα που "κουκούλωσε" η ΝΔ
.
Από τον
Στάθη Παλαιολόγο
.
Κίνηση ματ χαρακτηρίζεται, πολιτικά και επικοινωνιακά, η σημερινή συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον πρώην εισαγγελέα Γ. Ζορμπά η οποία διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα.Περισσότερο κι από το περιεχόμενο της συνάντησης, έχει τεράστιο συμβολισμό η πραγματοποίηση αλλά και η μεγάλη διάρκειά της.
Ο Γ. Ζορμπάς έχει ταυτιστεί με τις προσπάθειες για διαφάνεια και κάθαρση ενώ η απομάκρυνσή του από επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος ενίσχυσε περισσότερο το κύρος του και προκάλεσε μεγάλη πολιτική ζημιά στην κυβέρνηση.
Επιπλέον ο κ. Ζορμπάς είναι ένας παραδοσιακός δεξιός ο οποίος τώρα όμως έρχεται σε...
επαφή με το ΠΑΣΟΚ για τα θεάματα διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό...
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν στο Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκαν για τη συνάντηση άρχισαν να ανησυχούν και προσπαθούσαν να μάθουν τι είπε -και κυρίως τι στοιχεία έδωσε- ο κ. Ζορμπάς στον κ. Παπανδρέου για τις μεγάλες υποθέσεις σκανδάλων με τις οποίες είχε ασχοληθεί. Τα ομόλογα, την εξαγορά της "Γερμανός" και την Siemens...
[ press-gr ]

Σε κότερο τα λύτρα;...


Άλλαξαν το όνομα της γυναίκας, μάρτυρος-κλειδί...
"Χτισμένα" στα τοιχώματα ενός κότερου είναι ένα μεγάλο μέρος από τα λύτρα της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου;

Το κότερο ανήκει σε
κάποιον κύριο αιφνιδίως πλουτίσαντα. Έξυπνος τρόπος. Αντέχει ακόμη και σε αστυνομική έρευνα.

Είναι μία από τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τις έρευνες με τα λύτρα την οποία σας παρουσιάζει αποκλειστικά το Nonews-NEWS.

Να προσθέσουμε πως η γυναίκα-μάρτυρας που από την αρχή σας έχουμε ενημερώσει έχει μπει σε πρόγραμμα προστασίας, της έχουν αλλάξει όνομα και σπίτι...

[ nonews ]

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΕΣ (ΑΜΑ ΔΕ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ)...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:34 π.μ. - 8/07/2009

ΏΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ... ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:23 π.μ. - 8/07/2009

ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ Τ΄ ΑΤΙΘΑΣΑ.... ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:16 π.μ. - 8/07/2009

Γελοιογραφίες

Tου Πάνου Μαραγκού


[ ΕΘΝΟΣ ]

ΕΘΝΟΣ : ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΡΘΡΟΓΡΑΦOI

Εφημερίδες και ενημέρωση (2)

Γράφει ο ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κατ αρχάς, όταν μιλάμε για «ενημέρωση» εννοούμε εφημερίδα και μόνο εφημερίδα. Τηλεόραση και ραδιόφωνο μόνο ως συμπληρωματικά ενημερωτικά μέσα μπορούν να θεωρηθούν. Και μάλιστα υπό την προϋπόθεση... «E» 8/7 ...»

Ολοι και όλα για την... «μπουγάδα»!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ωμή «ταξική κοινωνία» απ αυτήν των φυλακών. Η εξάλειψη των μηχανισμών αναπαραγωγής της είναι το άλφα και το ωμέγα για τον εξανθρωπισμό και τον εκσυγχρονισμό του... «E» 8/7 ...»

Ποιος θυμάται τη Γένοβα;

Γράφει ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Τίποτα δεν έχει μείνει από το μεγαλειώδες κίνημα που είχε συγκλονίσει την Ευρώπη και όλον τον κόσμο «E» 8/7 ...»

[ ΕΘΝΟΣ ]

ΕΘΝΟΣ Γ Ν Ω Μ Η : Αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών

ΕΙΝΑΙ απεγνωσμένες οι προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η κυβέρνηση πολιτεύεται με ορίζοντα τετραετίας και ότι κύριο μέλημά της είναι η αντιμετώπιση της κρίσης. Αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμη και ιστορικά στελέχη της παράταξης, μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές του κόμματος διακηρύσσουν δημόσια την απογοήτευσή τους για την πολιτική αδράνεια που επιδεικνύει ο Κ. Καραμανλής, παρά το σκληρό μήνυμα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

ΕΙΝΑΙ μάλιστα ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί πια στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας ότι οι έμμεσες αλλά σαφείς υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου να σταματήσουν οι σχετικοί σχολιασμοί όχι μόνο δεν έχουν αποδώσει, αλλά δείχνουν να ενισχύουν την κριτική διάθεση των βουλευτών και να πυκνώνουν τις τάξεις των δυσφορούντων για την πρωθυπουργική απραξία και τα όσα συνεπάγεται αυτή.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, όμως, εκείνο που και οι ίδιοι οι διαμαρτυρόμενοι δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν ν αντιληφθούν είναι πως δεν είναι απλώς θέμα απραξίας, αλλά αποδεδειγμένης αδυναμίας ανάληψης ουσιαστικών πρωτοβουλιών εκ μέρους του Κ. Καραμανλή. Εχει καταντήσει, άλλωστε, ανιαρό, αν όχι και αστείο, να υποδεικνύεται στον πρωθυπουργό, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, από βουλευτές, στελέχη και τα φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση ΜΜΕ να προχωρήσει σε μέτρα και πρωτοβουλίες που θα μεταβάλουν το πολιτικό κλίμα και θα ξαναδώσουν στην κυβέρνηση τον έλεγχο των εξελίξεων.

ΙΣΩΣ ρεαλιστικότερο θα ήταν να συνειδητοποιήσουν και ν αποδεχθούν επιτέλους ότι και ο Κ. Καραμανλής αλλά και το κόμμα τους δεν είναι σε θέση ν ανακόψουν τη συνεχή φθορά που υφίστανται, γιατί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν και ότι το μόνο που πλέον μπορούν να προσφέρουν είναι να οδηγήσουν τη χώρα στις κάλπες το ταχύτερο δυνατό, έτσι ώστε να καθορίσει ο ίδιος ο λαός τη νέα πορεία που χρειάζεται ο τόπος και η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να προσφέρει.

[ ΕΘΝΟΣ ]

Αυτανάφλεξη

Του Δημήτρη Μητρόπουλου

mhtro@dolnet.gr


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και έχει προηγηθεί μεγάλη ξηρασία. Στις συνθήκες αυτές κάποια δένδρα ή φρύγανα μπορεί να πάρουν φωτιά μόνα τους. Και να κάψουν ολόκληρα δάση.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ένας τρόπος να καταλάβει κανείς το χθεσινό ξέσπασμα του Μιχάλη Λιάπη; Ο Μισέλ αποτελεί περίπτωση πολιτικής αυτανάφλεξης. Κάτι που έχει να κάνει λιγότερο με τον- κατά περίπτωση ευέξαπτο- χαρακτήρα του και περισσότερο με την πολιτική μετεωρολογία. Μετά τον ανασχηματισμό της 7ης Ιανουαρίου, ο Λιάπης είναι μοναχικό δένδρο. Στην αρχή το φιλοσόφησε κάπως- ήταν μια ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του. Αλλά με τις εβδομάδες και τους μήνες, ο Λιάπης στέγνωσε. Η υπόθεση Ζίμενς και η δημόσια φιλολογία περί σχέσης με Χριστοφοράκο λειτούργησαν ως ρετσίνι. Οπότε, σε ένα πολιτικό «auto da fe», ο Μιχάλης ξέσπασε με μια δημόσια δήλωση, ζητώντας από τους συκοφάντες να σιωπήσουν.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως η αναθέρμανση της υπόθεσης Ζίμενς για δεύτερο καλοκαίρι- και με τον Χριστοφοράκο φυγόδικο- έχει τεντώσει τα νεύρα του πολιτικού συστήματος. Η ζέστη του Ιουλίου δεν βοηθά την κατάσταση. Στην περίπτωση Λιάπη, τρέχει κι ένας πόλεμος ψιθύρων. Ψιθυρίζεται ότι ετέθη εκτός κυβέρνησης λόγω Ζίμενς. Και ότι θα του ζητηθεί να μην είναι υποψήφιος βουλευτής. Πράγματι, το φάσμα της ήττας- που θα μειώσει δραστικά τις εκλόγιμες θέσειςέχει οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους πολιτευόμενους με τη Ν.Δ. στη Β΄ Αθηνών, όπου κατεβαίνει ο Μισέλ.

ΘΑ ΒΑΛΕΙ φωτιά το δένδρο στο δάσος; Ο Λιάπης πίστευε στις πρόωρες εκλογές από πέρυσι το φθινόπωρο. Όπως πίστευε και στην υπέρβαση του δικομματισμού. Ομολογουμένως, η ήττα του Καραμανλή θα απελευθέρωνε τον εξάδελφο να κάνει παιχνίδι όπως του αρέσει εντός Ν.Δ. Ωστόσο, εκλογές δεν έγιναν και το εσωκομματικό παιχνίδι γίνεται εις βάρος του. Ο Μισέλ ήθελε πάντοτε να νιώθει πολιτικά ανεξάρτητος από τον εξάδελφο στο Μαξίμου- παρότι η συγγενική σχέση του εξασφάλιζε ασυλία στις ενδοκυβερνητικές εκρήξεις του.

ΩΣΤΟΣΟ, ΑΛΛΟ πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και άλλο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Ο Λιάπης δέχεται χτυπήματα διότι είναι το πρώτο θύμα της πεποίθησης πολλών εντός Ν.Δ. ότι ο Καραμανλισμός Β΄ βρίσκεται σε αδυναμία. Κοινώς, πάνε να τον τελειώσουν γιατί θεωρούν ότι η φάση κυριαρχίας των εξαδέλφων τελειώνει.
[ ΤΑ ΝΕΑ ]

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΕΣ.....

[ ΤΑ ΝΕΑ ]

[ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ] Νεολογισμοί

Κύριε Διευθυντά,

Λοιπόν «ριχτάδικο» είναι η αρπαγή και «σκάφη» τα λύτρα. Κάτι σαν την οικονομική πολιτική δηλαδή!

Με τιμή

Νεόκοπος

[ ΤΑ ΝΕΑ ]

Σεβασμός

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

gpapachristos@dolnet.gr


Είναι υποκριτικό να υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι απορρίπτει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο με ταυτόχρονη δέσμευση των δύο μεγάλων κομμάτων για επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια στο ύπατο αξίωμα της Πολιτείας, επειδή δήθεν δεν επιθυμεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μικροκομματικά παιχνίδια. Και επειδή τάχα μου σέβεται τους θεσμούς. Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει η συγκεκριμένη κυβέρνηση για σεβασμό στους θεσμούς. Και ακούγεται περισσότερο ως ανέκδοτο να υποστηρίζει πως η στάση της υπαγορεύεται από την πρόθεσή της να προστατεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε ποιους απευθύνονται άραγε όταν τα λένε αυτά; Νωπή είναι ακόμη η προσβολή στο πρόσωπο του Προέδρου, όταν τον Αύγουστο του 2007 προκήρυσσε πρόωρες εκλογές ο Ρουσόπουλος και ο κ. Παπούλιας το μάθαινε από τα κανάλια. Και πιο νωπή ακόμη εκείνη του Μαΐου του 2009, όταν ο κ. Καραμανλής έκλεινε τη Βουλή για να παραγράψει τα σκάνδαλα και ο Πρόεδρος το μάθαινε επίσης από τα μέσα ενημέρωσης. Ο σεβασμός στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να είναι έμπρακτος, όχι στα λόγια. Και πάντως όχι από πολιτικούς και κόμματα τα οποία έχουν αποδείξει ότι δεν τον σέβονται, αλλά τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν...
[ ΤΑ ΝΕΑ ]

Ρυθμίζουν χρέη με αντάλλαγμα το σπίτι

Σε ρυθμίσεις χρεών για οφειλέτες καταναλωτικών δανείων και καρτών που βρίσκονται στο «κόκκινο» προχωρούν τώρα οι τράπεζες, με δόλωμα χαμηλότερο επιτόκιο αλλά με αντάλλαγμα το σπίτι..................... συνέχεια :

Ρυθμίζουν χρέη με αντάλλαγμα το σπίτι


[ ΤΑ ΝΕΑ ]

Πρόστιμα 8,2 εκατ. ευρώ για απάτη εικονικών τιμολογίων επέβαλε η ΥπΕΕ...


Η κρίση έφερε ... δουλειά...
Μεγάλη υπόθεση έκδοσης και διακίνησης εικονικών τιμολογίων στην Καβάλα αποκάλυψε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.
Συγκεκριμένα, ατομική επιχείρηση που είχε συσταθεί γι' αυτό το σκοπό, με ανύπαρκτη έδρα, αυτοκίνητα και προσωπικό, εξέδωσε 1.544 εικονικά τιμολόγια, τα οποία αντιστοιχούν σε υπέρογκες πωλήσεις και ανύπαρκτες αγορές.
Οι πληρωμές στις συναλλαγές γίνονταν με μετρητά και πάντα κάτω από το...

τραπεζικό όριο καταθέσεων. Κατ' αυτό τον τρόπο, οι λήπτες των εικονικών φορολογικών στοιχείων παρουσίαζαν αύξηση των δαπανών, με αποτέλεσμα να μειώνεται το φορολογητέο εισόδημα και τα δηλούμενα κέρδη και αντίστοιχα τα ποσά που κατέβαλαν σε άμεσους φόρους.

Λήπτες των τιμολογίων ήταν κυρίως τεχνικές και οικοδομικές εταιρείες ή συναφείς εταιρείες με οικοδομικά υλικά και χωματουργικές εργασίες.

Τα πρόστιμα εκτιμάται ότι θα φθάσουν το ποσό των 8.200.000 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τους λήπτες των εικονικών τιμολογίων, ενώ ήδη οι εμπλεκόμενες εταιρείες εντάχθηκαν στον πίνακα εταιρειών - παραβατών σε υποθέσεις εικονικών τιμολογίων που τηρεί η Υπ.Ε.Ε., προκειμένου να ενημερώνονται όλες οι ελεγκτικές υπηρεσίες της και να τον λαμβάνουν υπ' όψη τους κατά την άσκηση του ελεγκτικού έργου τους.

[ nonews ]

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ... και αναμονή...


Ναρκωτικά, κουμπαριές μαφιόζων με μαυρογιαλούρους. Κλεμμένα φορτηγά, σπίτια στην Εκάλη και τον Διόνυσο. Εργολάβοι, σωματέμποροι, προστασία σε μαγαζιά της παραλιακής. Χρηματοδότες γαλάζιων βουλευτών. Ποιος έχει γερό στομάχι για να τα αντέξει όλα αυτά; Όρεξη να έχετε για να διαβάζετε. Έχουμε να γράψουμε τόσα πολλά....
[ pressmme ]

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΛΜΑΣ!


ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ!

Ο Σαλμάς επιστρέφει τώρα εκτάκτως από τηνΣτοκχόλμη. Άλλαξε το εισιτήριο το οποίο ήταν για την αυριανή ημέρα. Στο γραφείο του γίνεται χαμός. Το ίδιο και στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπάρχει η πληροφορία ότι έχει τοποθετήσει σε νοσοκομείο τηςΑιτωλοακαρνανίας στενό συνεργάτη τουΤρομπούκη. Υπάρχει έγγραφο με την υπογραφή του. Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι στα χέρια εκδότη τοπικής εφημερίδας υπάρχει φωτογραφία του υφυπουργού Υγείας με τον Τρομπούκη, τον οποίο κάποιοι δίνουν ως τον χρηματοδότη του. Κόλαση!...
[ pressmme ]

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΙ Η "ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ" ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESSMME

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...

Οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου καλές για πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίαςστο νομό Αιτωλοακαρνανίας Οι αντίπαλοι της οικογένειας Πελέκη στην Αιτωλοακαρνανία διαρρέουν δεξιά και αριστερά ότι ο Δημήτρης Πελέκης τον Σεπτέμβριο του 1998 πάντρεψε τον γιο της Μ. Σωτηρίου, τον οποίο διάφορα δημοσιεύματα εμφανίζουν ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση με τα κλεμμένα φορτηγά της εταιρείας του Τρομπούκη. Αυτό πράγματι έγινε. Ο Πελέκης πάντρεψε το ζεύγος Πρίτσου. Τα ίδια γαλάζια στελέχη λένε επίσης ότι ο Πελέκης πριν από τέσσερα χρόνια γνώριζε τον ίδιον τον Τρομπούκη και ότι τον πατέρα Πρίτσο, τον πρώην σύζυγο δηλαδή της Μ. Σωτηρίου τον "καθάρισε" από τα δύσκολα ο Γ. Βουλγαράκηςόταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης. Έχουν βγει τα γαλάζια μαχαίρια και δεν πρόκειται να μπουν στα θηκάρια εάν δεν ησυχάσουν τα πράγματα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...
[ pressmme ]

Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ!


Από αυτά που είπε οΠαπαδάς στο Alter, είπε και μια αλήθεια. Ότι κατά το παρελθόν είχαν εντοπιστεί κλεμμένα φορτηγά από την Ιταλία, τα οποία κατασχέθηκαν από το Ελληνικό δημόσιο. Αυτό που δεν είπε όμως και το γνωρίζει πολύ καλά τοpressmme είναι ότι ο γιος τηςΜ. Σωτηρίου η οποία παραιτήθηκε σήμερα από διευθύντρια του Μ. Σαλμά, ήταν αυτός που είχε συμμετοχή στην κλοπή των φορτηγών για λογαριασμό του Γ. Τρομπούκη! Ονομάζεται Πρίτσος γιατί έχει κρατήσει το όνομα του πατέρα του με τον οποίο έχει χωρίσει η Σωτηρίου! Είχαν σχέσεις με εμπορία αυτοκινήτων στις Βρυξέλλες. Γνώριζαν και οι δυο τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά. Δεν είναι μόνο αυτά που ακούγονται για τη βίλα του υφυπουργού. Είναι και άλλα. Μια συγκέντρωση για παράδειγμα στις 4 Ιουνίου. Ο Σαλμάς κατάγεται από την Αμφιλοχία. Βέρος Αμφιλοχιώτης. Όπως και η Μ. Σωτηρίου. Γι'αυτό άλλωστε την όρισε διευθύντριά του. Όπως και ο αξιότιμος Γ. Τρομπούκης. Όλοι η Αμφιλοχία γνώριζε. Εκτός από την Σωτηρίου και τονΣαλμά! Θα επανέλθουμε...
[ pressmme ]