Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Έκανε τη γκάφα και η "Ελευθεροτυπία"...

"Μια ώρα"εμφάνισε Καραμανλή - Ερντογάν να τα λένε ...
Δεν γλίτωσε και η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" τη γκάφα, με προκάτ ρεπορτάζ και σχόλιο, περί ...συνάντησης, χθες, Καραμανλή - Ερντογάν.
Στην πρώτη έκδοση της, η εφημερίδα στο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο "Εγκαίνια με λίγους και καλούς" έγραφε μεταξύ άλλων:
"...ήταν περιορισμένες οι συναντήσεις του πρωθυπουργού χθες στο περιθώριο των εγκαινίων: *Με τον κουμπάρο Ταγίπ Ερντογάν, που έφτασε στην Αθήνα με τρεις υπουργούς του: τον Εξωτερικών Αχ. Νταβούτογλου, τον επί Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μπ. Εγκεμέν και τον Ερτ. Γκουνάι (Πολιτισμού και Τουρισμού)...". (Διαβάστε το πλήρες εδώ)
Στην δεύτερη έκδοση έγινε η δέουσα διόρθωση (δείτε εδώ) ...
Επίσης υπήρχε και παραπολιτικό με τίτλο: "Φορτωμένη ατζέντα" (διαβάστε το εδώ)και το οποίο έγραφε:
"Επί μία ώρα (μαζί με το χρόνο που χρειάστηκε για τη μετάφραση), τα είπαν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής με τον Τ. Ερντογάν, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Η υλοποίηση των συμφωνιών για τους μετανάστες και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο ήταν δυο από τα βασικά θέματα που μπήκαν στην κουβέντα. Σε τέτοιου είδους συναντήσεις «πιάνεις κλίμα» από τις δηλώσεις που ακολουθούν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε χθες, αφού δηλώσεις δεν ήταν προγραμματισμένες. Οπότε τα αποτελέσματα θα προκύψουν από «διαρροές». Αν, τελικά, προκύψουν..."
από press-gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:23 μ.μ. - 21/06/2009

Γίνανε ΡΟΜΠΕΣ παρόλα ταύτα έπιασαν δουλειά οι δημοσκόποι!


Γράφει ο senariografos ΜΑΣ!!
Δεν πρόλαβε να περάσει 10 ήμερο και άρχισαν τις παπαριές τους οι δημοσκόποι μας ! <Καλώς τα παιδιά > που λέμε! Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα στη " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ " ότι Βαρόμετρο της Public Issue λέει <κλυδωνίζεται η Νέα Δημοκρατία, ωστόσο και το ΠΑΣΟΚ μοιάζει να αδυνατεί να κεφαλαιοποιήσει το αποτέλεσμα>.Το ότι ρε απάτες κλυδωνίζεται το ΝΔ δεν χρειαζόταν να μας το πείτε τόχει καταλάβει και ο <καταλληλότερος>, το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κεφαλοποιήσει κ.λ.π ...με τι μούτρα τα γράφετε αυτά ρε ρόμπες ξεκούμπτωτες? πιο κάτω γράφετε νούμερα...Βελτιωμένη είναι και η εικόνα του ΚΚΕ ενώ κατακρημνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κρίνεται πλέον ως καλύτερο αντιπολιτευόμενο κόμμα μόλις από το 7% των ερωτηθέντων...και πιο παρακάτω Ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί και προηγείται του Γ. Παπανδρέου στο ερώτημα περί του καταλληλότερου πρωθυπουργού (38% έναντι 35%, με την ψαλίδα πάντως να περιορίζεται κατά ....δηλαδή με άλλα λόγια δεν πήρατε ούτε εσείς το μύνημα του δουλέματος από τον Λαό!! ή προσποιείστε ότι ΔΕΝ! Ξεχάσατε τι βλκείες λέγατε πριν 4 μήνες και τι άλλες λέγατε ανήμερα? ΟΧΙ ασφαλώς! Το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού το δουλεύετε καλά ! ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ!! ΟΥΣΤ.....

Καραμανλήδες ...

Το ακούσαμε και αυτό !

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι έμπνευση και έργο ... Καραμανλήδων!

Εντάξει ! Το είπατε! Γελάσαμε! Φτάνει!

Ας πούμε τώρα και την αλήθεια!

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι από την αρχή μέχρι το τέλος έργο Μελίνας και Ζυλ Ντασσέν! Όχι απλά έμπνευση, όχι απλά υλοποίηση και οικονομική συμβολή, όχι απλά πολιτική επιλογή. Είναι έργο ζωής της Μελίνας και του Ζυλ!

Και αν δεν υπήρχαν οι Καραμανλήδες και οι κατά καιρούς υποτακτικοί τους, το Μουσείο θα λειτουργούσε πολύ νωρίτερα και πάντως πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αλήθεια θυμάται κανείς την μηνυτήρια αναφορά του Πέτρου Τατούληκαι την φαιδρή κατάσταση να καλείται να υπερασπισθεί το Ελληνικό Δημόσιο ως (αναπληρωτής του Καραμανλή) υφυπουργός Πολιτισμού απέναντι στην ίδια του την μήνυση? Η μήπως θυμάστε τις δηλώσεις του ότι το Μουσείο θα είναι έτοιμο "στο τέλος του 2006"?

Καραμανλήδες ! Όσο και αν προσπαθήσατε να πείσετε τους Έλληνες ότι έχετε προσφέρει έστω κάτι δα μικρό σε αυτό τον τόπο, τα γεγονότα θα σας διαψεύδουν πάντα! Κορδέλες κόβετε μόνο! Κορδέλες σε έργα μεγάλων ανθρώπων, όπως η Μελίνα, που δεν θα τους φτάσετε ΠΟΤΕ ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι!
από thelonapo
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:28 μ.μ. - 21/06/2009

Τι μυαλά κουβαλάνε;

Τι μυαλά κουβαλάμε ρωτάνε οι ειδήμονες της Scotland Yard, χιούμορ κάνουν ή μας έχουν καταλάβει.

από ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:14 μ.μ. - 21/06/2009

Πότε χρονολογείται αυτό;


από ΕΠΙΚΑΙΡΟ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:05 μ.μ. - 21/06/2009

“Ηχηρό” το αίτημα για επανένωση των μαρμάρων!

από ΕΠΙΚΑΙΡΟ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:00 μ.μ. - 21/06/2009

Kαι το "Έθνος" έχει μούφα ρεπορτάζ για την συνάντηση που δεν έγινε ποτέ

Μετά τον Ψυχάρη και ο Μπόμπολας στο "Έθνος" είχε ρεπορτάζ από την συνάντηση του Ερντογάν με τον Καραμανλή που βέβαια ακυρώθηκε αλλά η αλήθεια είναι ότι το πάει πιο διακριτικά.
Δεν παύουν όμως να θεωρούν δεδομένη την συνάντηση του Καραμανλή με τον Τούρκο πρωθυπουργό.
από troktiko
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:44 μ.μ. - 21/06/2009

Μαϊμουδιές


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:36 μ.μ. - 21/06/2009

Ο... ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ (ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ


Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η ΕΣΗΕΑ αλλά και η Ένωση Ιδιοκτητών με την απάτη του Βήματος. Θα πρέπει το σύνολο τουΔ.Σ. της Ένωσης να εκδώσει ανακοίνωση αποδοκιμασίας για την γελοιότητα που προσέφερε στους αναγνώστες του ως ρεπορτάζ. Και να αποδοκιμάσει συνολικά την κατευθυνόμενη ενημέρωση του Βήματος, η γελοιοποίηση του οποίου δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Ή μάλλον έχει. Τον 15 Αύγουστο του 1940, όταν ανταποκριτής μεγάλης εκείνης της περιόδου Αθηναϊκής εφημερίδας, δεν είχε πάει στην Τήνο και έστειλε τα κείμενά του υποτίθεται από το νησί χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον τορπιλισμό της Έλλης! Για εκείνο το κείμενο όμως, ευθύνη δεν είχε η διεύθυνση της εφημερίδας. Σήμερα, όμως, ήξερε και γνώριζε τα πάντα η διεύθυνση του Βήματος...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:13 μ.μ. - 21/06/2009

ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ " ΒΗΜΑ " !!!....


Να γιατί το ενοχλούσαν τα Blogs...
Ας βοηθήσουμε όλοι να μην διασύρεται άλλο...
Μην το αγοράζετε για να κλείσει επιτέλους.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:02 μ.μ. - 21/06/2009

Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ!!!... Χα, Χα, Χαααααα....

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

To Βήμα για μια ακόμη φορά γελοιοποιήθηκε πλήρως. Στην πρώτη έκδοση της εφημερίδας δημοσιεύει ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για την συνάντηση Καραμανλή - Ερντογάν! Η συνάντηση βεβαίως δεν έγινε ποτέ καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν ήρθε στην Αθήνα λόγω αδιαθεσίας... Η εφημερίδα έχει καταντήσει περίγελος των άλλων ΜΜΕ. Πως είναι δυνατόν να περιγράφουν με τέτοιες λεμπτομέρειες μια συνάντηση που δεν έχει γίνει;;;
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:17 μ.μ. - 21/06/2009

Κυρία Μπακογιάννη, μέχρι το Σάββατο (27.06) πρέπει να παραιτηθείτε.!

Κυρία Μπακογιάννη.!
Tο Σάββατο (27.06) θα έρθετε τετ α τετ, με ένα πρόσωπο και ένα ...εναέριο μεταφορικό μέσον.
Το πρώτο, θα είναι ο Σκοπιανός ομόλογός σας κ. Μιλόσοσκι, ο οποίος ακολουθώντας την πάγια τακτική και πολιτική των προκλήσεων του Προέδρου του κ.Γκρούεφσκι, θα επισκεφθεί το νησί των Φαιάκων με αεροσκάφος που θα φέρει τα χαρακτηριστικά της"Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
Το δεύτερο, θα είναι αυτή καθ΄εαυτή η επαφή του συγκεκριμένου αεροσκάφους με το Ελληνικό έδαφος.
Ως ...οικοδέσποινα λοιπόν της Υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ, και με σύμφωνη γνώμη - κατά τα φαινόμενα - του Έλληνα πρωθυπουργού, το αεροσκάφος αυτό θα προσγειωθεί στην Κέρκυρα και θα βρίσκεται στην ίδια πίστα με αυτά των λοιπών ομολόγων σας, αλλά και με άλλα Ελληνικά ενδεχομένως.
Τόσο εσείς προσωπικά, όσο και ο πρωθυπουργός, θελήσατε να υποβαθμίσετε το γεγονός, ξεχνώντας ότι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκιακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς οι ...ίδιες ελληνικές αρχές -εσείς δηλαδή - δεν συμφώνησαν για την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους της πΓΔΜ, με το οποίο αυτός επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα.
Ο τότε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος σχολίασε πως "...είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει μια συγκεκριμένη και γνωστή πολιτική εδώ και πολλά χρόνια σε ό,τι αφορά τις άδειες προσγείωσης αεροσκαφών από την γειτονική χώρα στην Ελλάδα...", ενώ σε ανακοίνωση της προεδρίας της πΓΔΜ αναφέρεται ότι ο κ. Τσερβένκοφσκι ακύρωσε τη συμμετοχή του αυτή διότι "...οι ελληνικές αρχές δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την προσγείωση του αεροσκάφους της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με το οποίο ο πρόεδρος επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα..."
Τι άλλαξε από τότε κυρία Μπακογιάννη;
Μέχρι χθες κατηγορούσατε τα Σκόπια για προκλητικότητα και αδιαλλαξία, και σήμερα ως ...δήθεν ευγενής οικοδέσποινα κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για άνευ προηγουμένου παθητική και ηττοπαθή στάση έναντι των Σκοπίων.
Αν έχετε φιλότιμο, μέχρι το Σάββατο πρέπει να παραιτηθείτε, ή να απαγορεύσετε την άφιξη του εχθρικά διακείμενου προς τη χώρας μας κ. Μιλόσοσκι, και μάλιστα με το συγκεκριμένο αεροσκάφος που θα γίνει αιτία διεθνούς εξευτελισμού της χώρας μας.
Κυρία Μπακογιάννη απορώ μαζί σας.!!!
Κατά την διάρκεια της Συνόδου, και ενώ θα χαρίζετε δεξιά και αριστερά τα μόνιμα χαμόγελά σας, δεν θα περάσει καθόλου από το μυαλό σας αυτό το ...μεταφορικό μέσον της ...εχθρικής γείτονος;
Κάντε "κλικ" επάνω στο αεροπλάνο για να το δείτε καλύτερα.

από gianniotis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:47 μ.μ. - 21/06/2009

ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ! ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ?...

Σημάδεψε για τέσσερις και πάνω δεκαετίες την πολιτική ζωή της χώρας μας, είναι ο ηγέτης, που με κοινοβουλευτικές διαδικασίες, επέφερε τις μεγαλύτερες ανατροπές στα κοινωνικοπολιτικά δεδομένα της Ελλάδας, είναι ο πολιτικός, που εξέφρασε σε πολλές στιγμές της δράσης του, το τσαγανό και τον τσαμπουκά του ελληνικού λαού, κυρίως με την λειτουργία στα πλαίσια της ΕΟΚ, με το γνωστό : «…ή τα δίνετε ή τα κάνω λαμπόγιαλο !...
Σε αντίθεση με τους ψυχή τε και σώματι αφιερωμένους και δεδομένους «εις την δύσιν», ο μεγάλος Ανδρέας, δεν ικέτευε, ούτε ζητιάνεψε, αλλά δημιουργούσε, πάντα, τους όρους, τα διλήμματα, αλλά και τις συμμαχίες, για να υπάρξει υποχώρηση της άλλης πλευράς, στην ικανοποίηση των ελληνικών επιδιώξεων.

Στο εσωτερικό, κονιορτοποίησε το μεταπολεμικό status quo, βγάζοντας από την απομόνωση και την περιθωριοποίηση, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, τους περιώνυμους «μη προνομιούχους έλληνες», που για μια 35ετία, στέναξαν κάτω από το φασιστικό, στην ουσία, καθεστώς, των «νικητών» του εμφυλίου πολέμου.

Στον καίριο τομέα των εθνικών ζητημάτων και της εξωτερικής πολιτικής, έδωσε στον όρο «πατριωτικό» το σωστό περιεχόμενο, ξεβρακώνοντας τη Δεξιά και αποκαλύπτοντας τη δουλικότητα και τον ενδοτισμό, που κρύβονταν πίσω από την περίφημη «εθνικοφροσύνη» της, όταν αποφάνθηκε, απλά και εθνικά, ό,τι ο κίνδυνος για τη χώρα έρχεται από την ανατολή κι όχι από το βορρά και διακήρυξε το περίφημο «…δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική μας κυριαρχία !...».

Ο Ανδρέας της Ελλάδας, ο Ανδρέας του λαού, λείπει 13 χρόνια τώρα, αλλά το έργο και η πολιτική του, παραμένουν, ως ο ήλιος, που φωτίζει και καθοδηγεί !... Αυτό, δηλαδή, που σε κάθε ευκαιρία, ο μαχόμενος λαός, φωνάζει « Ανδρέα ζεις !...». Κι είναι, πράγματι έτσι, πέρα από κάθε αμφιβολία…
Εκεί, που τα πράγματα δυσκολεύουν, είναι στη συνέχεια του λαϊκού συνθήματος, στο «…εσύ μας οδηγείς !...». Κι αυτό επειδή, στο μεταξύ των 13 χρόνων, παρουσιάστηκαν, ουκ ολίγες παρεκκλίσεις, από τις βασικές ανδρεϊκές συντεταγμένες, παρεκκλίσεις, οι οποίες ξεπερνούσαν τα αποδεκτά όρια, μιας φυσιολογικής προσαρμογής σε νέα δεδομένα, συνθήκες και καταστάσεις…

Το στοίχημα, επανέρχεται και επανατίθεται, με την – αναμενόμενη – επάνοδο του ΠΑΣΟΚ, στη διακυβέρνηση της χώρας και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, παρουσιάζεται έτοιμη να εκτιμήσει και να κρίνει αυστηρά αυτή τη νέα πορεία, προκειμένου να καταλήξει αν στην επόμενη εκφώνηση του συνθήματος «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς…», θα προσθέσει, στο τέλος του, θαυμαστικό ή ερωτηματικό…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:23 μ.μ. - 21/06/2009

Ο κουμπάρος τον κουμπάρο, δύο ...αεροπλάνα την ημέρα!

από ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:24 π.μ. - 21/06/2009

"Τσουνάμι" λαθρομεταναστών

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:13 π.μ. - 21/06/2009