Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αποφασίστε επιτέλους !!! Είναι ακραίος η συστημικός ;











Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα κράτος που πτώχευσε οικονομικά ηθικά και πνευματικά.Αυτοί που κρατούσαν την εξουσία κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι οι πολίτες του κράτους άρχισαν να τους αμφισβητούν οπότε ανέθεσαν στους συμβούλους τους να βρούνε ένα τρόπο ώστε να σταματήσει η αμφισβήτηση στα πρόσωπά τους.

Οι σύμβουλοί  κατέθεσαν δυο σχέδια.
Στο πρώτο σχέδιο στοχεύοντας το πατριωτικό ένστικτο των πολιτών οι σύμβουλοι που το πρότειναν ήταν της άποψης ότι οι αμφισβητίες έπρεπε να στοχοποιηθούν ως ακραίοι που ήθελαν το κακό του κράτους.
Το δεύτερο σχέδιο που στόχευε στο θυμό των πολιτών ήταν της άποψης ότι η κατάντια που οι ίδιοι έφεραν στο κράτος έπρεπε να φορτωθεί στους αντιπάλους τους.Έπρεπε δηλαδή να δώσουν μια εικόνα που να θέλει συστημικούς τους αμφισβητίες.

Στην αρχή υιοθέτησαν το πρώτο σχέδιο και βλέποντας ότι δεν τους έβγαινε,αφού φούντωνε η δυσαρέσκεια,άρχισαν να εφαρμόζουν το δεύτερο σχέδιο.Το δεύτερο σχέδιο μάλιστα,αντίθετα με το πρώτο,βρήκε και ανέλπιστους συμμάχους μέρος από τους αμφισβητίες.Η συνέχεια του παραμυθιού σύντομα στις οθόνες σας.