Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Αμάν πια !!!! Μας τα έχετε ΠΡΙΚΣΣΥ.


Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία και παρακολουθώντας τις πολιτικές εκπομπές που στήθηκαν απόψε Δευτέρα βράδυ στη ΝΕΤ και στο ΜΕGA αλλά και τις ειδήσεις των άλλων καναλιών της υποταγής και της ξεφτιλισμένης πλέον δημοσιογραφίας αποφάσισα να γράψω κάτι για το στημένο σκηνικό του ΠΑΣΟΚ. 
Να φανταστείτε ότι χθες η αξιωματική αντιπολίτευση είχε πανελλαδική συνδιάσκεψη και το γεγονός πνίγηκε σε ένα σχόλιο του ενός λεπτού του στυλ `Η αντιπολίτευση έχει εσωτερική αντιπολίτευση Άρα ανέτοιμη ..... 
Αντίθετα:
Η επικαιρότητα που προβάλανε και το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν ήταν ,
`Ας πηδάμε κι ας γελάμε για να λεν πως δεν πεινάμε`  κι εξηγούμε:
Το ΠΑΣΟΚ αν και ως προς την παραγωγή πολιτικής ήταν τα τελευταία 15 χρόνια πάντα στείρο παίζοντας τον ρόλο του “ευνούχου” του συστήματος, απέδειξε σήμερα ότι όταν συρικνώνεται έχει ταυτοχρόνως και ωορρηξία.
Το “ωάριο” που αποκολήθηκε από την άρρωστη έτσι κι αλλιώς μήτρα της γριάς κλεπτοκρατικής παράταξης,(και όχι κεντροαριστερής όπως αρέσκονται να λένε) είχε σήμερα το όνομα Λοβέρδος.(Αλήθεια τι εκφράζει ο κύριος απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ;)
Ο Τζήμερος του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος) λοιπόν πριν διαγραφεί από το κόμμα, ανακοίνωσε ότι μαζί με τα άλλα ζόμπι που είχαν βγει σε προηγούμενες συσπάσεις της Πασοκικής μήτρας , σχηματίζει μία πολιτική κίνηση “άμεσης δράσης” με το όνομα “ΡΙΚΣΣΥ”.
Αυτός λοιπόν που εικάζοντας την συναίνεσή μας έκανε δια νόμου ζωντανές αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών, αυτός που κλείνοντας για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία έστειλε στον θάνατο κάμποσα παιδάκια και στην απόγνωση εκατοντάδες επώνυμους αγωνιζόμενους γονείς καρδιοπαθών παιδιών, αυτός που έκανε την αναλγησία πολιτική αρετή και την μισανθρωπία αναπτυξιακό ταλέντο θεωρώντας το υψηλό μέσο όρο προσδόκιμου ζωής του συνταξιούχου ως μία από τις αιτίες της κατάρρευσής του, είναι πια το “απόβλητο ωάριο” του ΠΑΣΟΚ.
Το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ, δια του αρχηγεύοντος Βενιζέλου θέλησε να καλύψει αυτή την γεροντική ωορρηξία, με μία δήθεν αντιναζιστική πιρουέτα κάνοντας αβανταδόρικη επίθεση στα “αυγά του φιδιού” δηλαδή στην Χρυσή Αυγή.
Βέβαια εκ πρώτης όψεως , είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ένα φίδι να επιτίθεται στα αυγά ενός άλλου φιδιού.
Με νηφάλια σκέψη και παρατηρητικότητα ακόμα και ο πιο αφελής, θα δει ότι το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα εντολοδόχα μέλη της Ευρωατλαντικής συμμορίας , εδώ και καιρό όχι μόνο δεν πειράζουν τα αυγά αυτού του φιδιού αλλά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διευκολύνουν την επώαση τους και την ανάπτυξη των εντός αυτών εμβρύων.(Βλέπε δήλωση Βενιζέλου πριν μια ακριβώς εβδομάδα στην βουλή. Η Χ.Α είναι στη μόδα.)
Το ζητούμενο όμως δεν είναι το γιατί ο ένας δωσίλογος παριστάνει τον δημοκράτη και ό άλλος τον απογοητευμένο Πασόκο που βιάζεται να αναλάβει τον ρόλο του περιπολικού της άμεσης δράσης της νέας σοσιαλδημοκρατίας, αλλά πότε θα ξυπνήσουμε για να αντιληφθούμε ότι ως Έλληνες Ορθόδοξοι δημοκράτες δεν είναι δυνατόν να ζούμε δίπλα στα φίδια και τα αυγά τους.
Ή όπως έγραψε σήμερα ένας αναγνώστης στο Twitter του Λοβέρδου.
Θεέ μου, τι αμαρτίες πληρώνουμε εμείς οι απλοί κεντροαριστεροί για να ζήσουμε κι αυτό το δράμα;
Αμάν πια !!!! Μας τα έχετε  ΠΡΙΚΣΣΥ. 
ΥΣ: 
Σήμερα ο Τζήμερος του ΠΑΣΟΚ κ Λοβέρδος έβγαλε απλά το Π.
                                                                                                                              ger


ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CRASH ENANTION THΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Η Γερμανίδα SarahLuzia Hassel, μετακόμισε στη Χάγη, έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου, προκειμένου να καταθέσει αυτοπροσώπως η ίδια και να στηρίξει την μήνυση του περιοδικού του κ. Γιώργου Τράγκα, CRASH, για το μνημόνιο και εναντίον της Μέρκελ και των λοιπών υπευθύνων της Ελληνικής τραγωδίας. «Υποστηρίζω τη μήνυση του Τράγκα στο βαθμό που βλέπω ότι πράγματι διαπράττονται εγκλήματα κατά της Ελλάδος» σημειώνει με νόημα. Η Γερμανίδα συγκέντρωσε


ουσιώδη έγγραφα και επιχειρήματα, που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της.Κατά την έγκριτη εφημερίδα DieWelt, η Γερμανίδα δεν στρέφεται εναντίον προσώπων, αλλά επιθυμεί να διερευνηθεί ποιοι είναι οι υπεύθυνοι που η Ελλάδα σήμερα έφτασε σε αυτή την απάνθρωπη κατάσταση. Την είδηση "έπνιξαν" όλα τα μεγάλα μέσα στην Ελλάδα, όπως ήταν αναμενόμενο. Η κίνηση της παράδειγμα, για τον νεοέλληνα του καναπέ, που αναμένει λύση της κρίσης από το πουθενά και «δια μαγείας».