Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους πολιτικούς συντάκτες


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:03  μ.μ.  - 19/05/2009

Εδώ υπάρχει ένας .....έρωτας μεγάλος


"Πριν δυο χρόνια δεν ήθελε να τη δει στα μάτια του λόγω της Ρεπούση.
Σήμερα την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος είναι όλο γλύκες.
 Η Μαριέττα μας αυτή η αγωνίστρια τον ακούς συνέχεια.

Τι σου κάνουν οι άτιμες οι δημοσκοπήσεις..."


από kafeneio 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:22  μ.μ.  - 19/05/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας

1. Εκλογές 2009

Οκτώ επισημάνσεις και επιχειρήματα για την κρίσιμη μάχη.

Από την πρώτη ημέρα φάνηκε ότι σε αυτές τις εκλογές συγκρούονται δύο λογικές. Εμείς διεκδικούμε την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας της Ε.Ε. για να εξαιρούνται από τη μέτρηση του επιτρεπόμενου ελλείμματος οι επενδύσεις στην υγεία, στην παιδεία, στην πράσινη ανάπτυξη. Η Ν.Δ. απάντησε χθες ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν μπορεί να αναθεωρηθεί (!) πράγμα εντελώς λάθος. Συγκρούεται λοιπόν σε αυτές τις εκλογές η λογική της διεκδίκησης που στο παρελθόν μας έφερε τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα και τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και η λογική της συντήρησης, της μοιρολατρίας και της παραίτησης. Περισσότερα...

Για πληρέστερη ενημέρωση για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την Ευρώπη και περισσότερες απαντήσεις σε συνηθισμένα ερωτήματα των πολιτών για τις ευρωεκλογές πατήστε εδώ.

 2. Ο ιός της νέας γρίπης. Τι πρέπει να ξέρετε

Ενημερωτικό κείμενο ερωτήσεων - απαντήσεων, του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νόσων (ECDC). Περισσότερα...

 3. Ακρίβεια

Ο σημερινός πρωθυπουργός επιχειρεί τώρα με επικοινωνιακά σώου να παραγράψει και την ακρίβεια. Έχει ήδη καταγραφεί όμως στις πιο μελανές σελίδες της διακυβέρνησής του. Η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του.

Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, η Ελλάδα διαθέτει το ακριβότερο καλάθι τροφίμων σε όλη την Ε.Ε. και το 4ο ακριβότερο μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», έχουμε το ακριβότερο επιτόκιο καρτών-υπερανάληψης στην ευρωζώνη. Περισσότερα...

 4. Οικονομία – Ανταγωνιστικότητα

Προτείνουμε στον κ. Καραμανλή να επισκεφτεί σήμερα τον Υπουργό Οικονομίας και να τον συγχαρεί που έπεσε η Ελλάδα 10 (!) θέσεις σε ανταγωνιστικότητα σε ένα χρόνο…

Απογοητευτικά τα στοιχεία του International Institute for Management Development. 


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:16  μ.μ.  - 19/05/2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : ΠΑΡΘΕΝ Η ΡΩΜΑΝΙΑ



ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:40  π.μ.  - 19/05/2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ PART 2


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:29  π.μ.  - 19/05/2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ PART 1


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:25  π.μ.  - 19/05/2009

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ...

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε τη διεξαγωγή τηλεοπτικών διαλόγων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, με τον ένα εξ αυτών, να είναι ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός, όμως, απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, δηλαδή, την τηλεοπτική συνεύρεσή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως γράφτηκε, πολλοί μέσα στη Ν.Δ. παρότρυναν τον κ. Καραμανλή να δεχθεί την αναμέτρηση, πιστεύοντας πως θα απέβαινε υπέρ του και πιθανά θα άλλαζε το δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα. Οι υπέρμαχοι της αποδοχής επιχειρη-ματολόγησαν, με το ό, τι εξακολουθεί να παραμένει «καταλληλότερος» για πρωθυπουργός, από τον αντίπαλό του, καθώς και με το πώς είναι καλύτερος χειριστής του λόγου.
Κι όμως ο κ. Καραμανλής είπε όχι !...
Η άρνησή του δείχνει ατολμία, ηττοπάθεια, αλλά κυρίως αποκαλύπτει πόσο ψεύτικες και προσχηματικές είναι οι αναφορές του για την αλλαγή της πολιτικής ατζέντας και την επιστροφή στα πολιτικά ζητήματα και την καθημερινότητα.
Αυτό, ακριβώς, είναι που φοβάται περισσότερο ο υπεύθυνος για τα χάλια της χώρας και της οικονομίας, ο υπαίτιος για τα δεινά που υποφέρει ο ελληνικός λαός στους βασικούς τομείς της ζωής του, (εργασία, υγεία, ασφάλεια κλπ).
Ο πρωθυπουργός γνωρίζει, καλύτερα από κάθε άλλον, το μέγεθος της αποτυχίας της πολιτικής του, ξέρει πολύ καλά το βάσιμο της κριτικής, που κάνει η αντιπολίτευση, όπως, επίσης, είναι κοινωνός της απάτης, που γίνεται στη μέτρηση του «καταλληλότερου»… Γι αυτό και δεν ρισκάρει, γι αυτό και φυλάγεται από το αποτελειωτικό ρεζίλεμα !

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:04  π.μ.  - 19/05/2009

ΠΕΛΕΚΗΣΑΝ 30 ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ


Αντιμέτωπα με διώξεις για κακουργήματα βρίσκονται πλέον 30 πρόσωπα- μεταξύ αυτών και η συμβολαιογράφοςΚατερίνα Πελέκη- που φέρονται αναμεμειγμένα στην υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» της Μονής Βατοπεδίου αναφέρρουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.
Εννέα μήνες μετά την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης και ενώ όλοι οι εισαγγελείς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση είχαν την άποψη ότι η δικογραφία έπρεπε να διαβιβαστεί στη Βουλή γιατί... σκόνταψαν σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες υπουργών, χθες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου, μη πολιτικού προσώπου, που ενεπλάκη σε οποιοδήποτε στάδιο των επίμαχων ανταλλαγών.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  10:20  π.μ.  - 19/05/2009

MΗΔΕΝΙΣΜΟΣ....


Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  10:12  π.μ.  - 19/05/2009

ΚΟΥΪΖ ... ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!...

 Γιατί οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο ενώ εμείς σκεφτόμαστε περισσότερο;

Πολύ απλά οι γυναίκες έχουν 4 χείλη ενώ εμείς 2 κεφάλια!!!!


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  2:29  π.μ.  - 19/05/2009

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α .....


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  2:11  π.μ.  - 19/05/2009

Συμμαχίες ενόψει Ευρωεκλογών


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:53 π.μ.  - 19/05/2009

Απίστευτο «Ο καταλληλότερος» πάλι κουράστηκε !!!


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:50 π.μ.  - 19/05/2009

Δημοσκόπηση της MARK για τον ALFA Εθνικές Εκλογές

Ευρωεκλογές Εκτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος
5,3 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Eυρωεκλογές Πρόθεση ψήφου
4,1 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ


Εθνικές Εκλογές Πρόθεση ψήφου
5,5 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Κάντε κλικ στo γράφημα για μεγέθυνση
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:37 π.μ.  - 19/05/2009

Δημοσκόπηση της METRON Analysis για τον ANT1 Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές Πρόθεση ψήφου
4,4 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Ευρωεκλογές Εκτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος
5,5 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Κάντε κλικ στα γραφήματα για μεγέθυνση
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:37 π.μ.  - 19/05/2009

Εν ονόματι της δικαιοσύνης…



"Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος, σε πρόσφατη ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, κάλεσε τη κυβέρνηση και τα κόμματα, να ενεργούν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους το πολιτικό κόστος. Σκέφτηκα λοιπόν, κάτι να... 

σημειώσω πάνω στο μέγα τούτο ζήτημα. Αναζήτησα διάφορα παραδείγματα που θα μπορούσαν όχι μόνο να επισημάνουν ότι φορείς των θεσμών της δημοκρατίας μας πράγματι δεν υπολόγισαν το προσωπικό τους κόστος, μα ήθελα ταυτόχρονα το όποιο παράδειγμα θα επέλεγα να είχε και ένα παιδευτικό χαρακτήρα. ....

η συνέχεια του άρθρου του Βασίλη Χασιώτη :
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:17 π.μ.  - 19/05/2009