Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


Τα πιο τραγικά παιδικά ατυχήματα γίνονται μέσα στα σπίτια μπροστά στα μάτια των μεγαλύτερων! Τραγικό θάνατο βρήκε εχθές Κυριακή έ να αγοράκι δύο ετών όταν στον λαιμό του κόλλησε καρότο!

Το περιστατικό έγινε στον Αμυγδαλεώνα όπου το άτυχο παιδάκι βρίσκονταν με τον παππού και την γιαγιά. Το κομμάτι καρότου έμεινε στον λάρυγγα, έφραξε την αναπνευστική οδό κι έτσι επήλθε ο θάνατος από ασφυξία.

Κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Καβάλας.

Είστε ψεύτης κύριε Παυλόπουλε...


Φοβερό ξέσπασμα του Χρυσοχοϊδη...
Τον καταξευτέλισε τον Παυλόπουλο ο Χρυσοχοϊδης, στην εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" , (ALTER) . Του είπε κατάμουτρα ότι είναι ψεύτης και ο Πάκης μαρμάρωσε. Δεν είπε κουβέντα, έκανε την κότα.
Το ξέσπασμα του Χρυσοχοϊδη έγινε όταν ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ψευδή νούμερα για το Δημόσιο Έλλειμμα.
"Λέτε ψέμματα. Σταματήστε επιτέλους. Όχι άλλα ψέμματα, όχι άλλα ψέμματα. Σας καταγγέλλω ενώπιον...
όλων όσων μας ακούν αυτή τη στιγμή. Λέτε ψέμματα και το υπογράφω. Διαμαρτύρομαι ως πολίτης. Όχι άλλα ψέμματα" ! ...
Μούγκα ο Πάκης...
από nonews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:34 μ.μ. - 08/06/2009

Η αποχή ήταν της Ν.Δ. ;;;... στη Β Πειραιά ;;;...
Βρήκαμε μερικά τραγελαφικά που αφορούν εκλογικά τμήματα στη Νίκαια (Β' Πειραιά). Τα πήραμε από φοβερό αναγνώστη ο οποίος τα βρήκε στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. Αρκεί να σκεφτείτε ότι στα εκλογικά κέντρα αυτά, όπως και στα άλλα σκέψου ψηφίζουν ο δικαστικός αντιπρόσωπος και οι άνδρες της αστυνομικής φρουράς! Τρεις κι ο κούκος...

από pressmme


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:25 μ.μ. - 08/06/2009

Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου. (8/6/09)


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:04 μ.μ. - 08/06/2009

Σταμάτα να πανηγυρίζεις, χάσαμε !!!


από ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:07 μ.μ. - 08/06/2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;

από ΔΗΜΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:44 μ.μ. - 08/06/2009

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΑΠΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

από ΛΙΓΑΠΟΛΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:25 μ.μ. - 08/06/2009

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ .....

κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:45 π.μ. - 08/06/2009

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ....

κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:39 π.μ. - 08/06/2009

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ...κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:34 π.μ. - 08/06/2009

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ !...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:19 π.μ. - 08/06/2009

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε την τρίχα άλλαξε ούτε την κεφαλή του… λέει η λαϊκή σοφία…

Ενώ ο Καραμανλής είναι πανικόβλητος και η Ν.Δ. αλληλοσπαράζεται, άρχισαν τα «βιολιά» και στο ΠΑΣΟΚ;
Με ρελάνς ξεπερνάει την εσωκομματική ήττα του ο Β. Βενιζέλος, νομίζοντας ότι είμαστε ανόητοι…και θέτει όρους μιας νέας διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Ίδιος κι απαράλλακτος! Δεν ξεχνάει την έφοδο του Ζαππείου! Ακόμη και σήμερα υπονομεύει τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στις πρώτες γραμμές της επίσημης δήλωσής του θέτει ήδη βάσεις αμφισβήτησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Ας δούμε το επίσημο κείμενο:
«ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πρόκειται για μια μεγάλη και καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ, όπως και αν διαβάσει κανείς τα αριθμητικά δεδομένα. Πρόκειται για μία νίκη που προοιωνίζεται αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές…
»
Τι καταλάβαμε εμείς:
Βάζει αυθαίρετα και με δική του πρωτοβουλία πολύ ψηλά τον πήχη...
Βάζει όλο το μηχανισμό να τρέχει και να μην φτάνει… κι αυτός το χαίρεται…
Θέτει για μια ακόμη φορά υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, αν δεν υπάρχει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ.
Εκεί στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν ανάγνωση; Πρόεδρε, για κάλεσε για καφέ τον Στέφανο Τζουμάκα, όχι να σου κάνει σεμινάριο αλλά να σου εξηγήσει τι σημαίνει Βενιζέλος… Τον γνωρίζει καλά ο Στέφανος… τον «έφαγε στη μάπα» όταν ήταν πρόεδρος της ΕΦΕΕ και ο Βενιζέλος μέλος του Κ.Σ. με την «Ένωση Κέντρου – Νέες Δυνάμεις», ναι του Πεσματζόγλου… είναι παλιά …. στο κουρμπέτι και πολιτικό ζώο ο Σ. Τζουμάκας. Ο παλιός είναι αλλιώς…
Πως νομίζετε ότι βγήκε και τα έχωσε μετά την περίφημη πορεία του Βενιζέλου προς Ζάππειο;
Είμαστε υπερβολικοί;

από sibilla-gr-sibilla
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:00 π.μ. - 08/06/2009

Κραυγή διαμαρτυρίας

Του Γρηγόρη Καλφέλη kalfelis@law.auth.gr


Ας μη ξεγελιόμαστε αφελώς, χθες δεν ψηφίσαμε ευρωπαϊκά και αυτό δείχνει πόσο μακριά είναι η πλούσια ελίτ των Βρυξελλών από τις ανάγκες των φτωχών Ευρωπαίων πολιτών!

Από την άλλη μεριά το εθνικό μήνυμα των χθεσινών εκλογών αποτυπώνει, καταρχήν, το τέλος της ιδεολογικής ηγεμονίας του σημερινού Πρωθυπουργού, ο οποίος χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό την απίστευτη διαφθορά που επικρατεί στον τόπο μας την τελευταία πενταετία!

Όπως, όμως, δείχνει και η έκθεση του Βαρομέτρου της Διεθνούς Διαφάνειας οι Έλληνες πολίτες δεν εμπιστεύονται γενικά τα πολιτικά κόμματα, τη Δικαιοσύνη και άλλους κρίσιμους θεσμούς!

Άρα, θα ήταν λάθος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστω και αν νίκησε, να μη λάβει υπόψη του αυτό το ηχηρό μήνυμα, που «πέρασε» και μέσα από το υψηλό ποσοστό εκείνων που χθες- συνειδητά- δεν πήγαν να ψηφίσουν!

Επομένως, υπάρχει μια βαθιά απογοήτευση στο εκλογικό σώμα και άρα θα ήταν τραγικό λάθος κάποιοι να πανηγυρίζουν, γιατί το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν μια κραυγή διαμαρτυρίας ιδίως από τη γενιά των 600 ευρώ που ζει κάθε μέρα μέσα στη μιζέρια και την ανασφάλεια!

* Ο Γρηγόρης Καλφέλης είναι καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:47 π.μ. - 08/06/2009

Αλαζονεία

Του Γιώργου Χρ.

Παπαχρήστου


ΤΙΠΟΤΕ δεν κατάλαβε απ΄ ό,τι του συνέβη χθες, ο Κώστας Καραμανλής. Η βαριά ήττα, καθαρά δική του, αντί να τον συνετίσει, να τον κάνει πιο καταδεκτικό, ήπιο, και κυρίως να τον φέρει πιο κοντά στους πολίτες που τον αποδοκίμασαν, τον έκανε πιο αλαζονικό και αυταρχικό. Στο μήνυμα που εκφώνησε αργά το βράδυ, δεν βρήκε μια λέξη να πει για όσα ο εσμός των κουμπάρων, των κολλητών και των φίλων διέπραξε σε βάρος της χώρας. Δεν βρήκε μια συγγνώμη για τους ανθρώπους εκείνους που υποφέρουν από τη βάναυση οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του. Αντίθετα, μας απείλησε ότι θα συνεχίσει τον ίδιο ολισθηρό δρόμο- τον δρόμο που έχει φέρει τη χώρα στον κατήφορο της καταστροφής και τους πολίτες της στα όρια της απόγνωσης. Αυτός είναι. Ενάμισι εκατομμύριο ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας δεν προσήλθαν στις κάλπες για να τιμωρήσουν την αλαζονεία του και τα σκάνδαλα των υπουργών του. Εκείνος ερμήνευσε τη στάση τους ως ένα πείσμα της στιγμής. Απόδειξη πως ήταν και παραμένει εκτός τόπου και χρόνου, εγκλωβισμένος σε μια εικονική πραγματικότητα που δεν υπάρχει...
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:36 π.μ. - 08/06/2009

Δηλώσεις Γιώργου Α. Παπανδρέου.


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:50 π.μ. - 08/06/2009