Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΛΟΓΡΙΑ -ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ. Στα βήματα του ΕΦΡΑΙΜ;


Απάτη σε βάρος του Δημοσίου που υπολογίζεται με πρόχειρες εκτιμήσεις σε αρκετές χιλιάδες €, διερευνάται στη ΔΟΥ Ν. Ζίχνης.
Ως πρωταγωνίστρια της σοβαρής υπόθεσης, φέρεται 45χρονη μοναχή που είναι ταυτόχρονα και υπάλληλος της Εφορίας στη Νέα Ζίχνη Σερρών, στην οποία ήρθε με μετάθεση από την Θήβα, πριν από 7 περίπου μήνες.
Η μοναχή που ανήκει στην αδελφότητα της Μονής Αναλήψεως της Πρώτης Σερρών στο Παγγαίο, ελέγχεται για πλαστογράφηση δεκάδων πιστοποιητικών απορίας, και για είσπραξη πολλών χιλιάδων €, εν αγνοία των εμφανιζόμενων ως δικαιούχων.
Το Μοναστήρι της Αναλήψεως στην Πρώτη Σερρών
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες είναι λιγοστές μια και οι έρευνες διεξάγονται από την Αστυνομία με μεγάλη μυστικότητα και προσοχή, η 45χρονη γυναίκα, με τη βοήθεια υπολογιστών και σκάνερ (σε χώρο εκτός της ΔΟΥ), πλαστογραφούσε έγγραφα και υπογραφές Δημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων, Διευθυντών Σχολείων και άλλων αρχών και υπηρεσιών, και παρουσίαζε πλαστά δικαιολογητικά απορίας, δήθεν δικαιούχων.
Η Διευθύντρια της ΔΟΥ Ν. Ζίχνης Νικολίνα Πεχλιβάνη  (foto) που ανακάλυψε και παρέπεμψε αρμοδίως την απάτη, εξηγεί στη γράφουσα, τα γεγονότα.
Τα ποσά όμως που εγκρινόταν και εκταμιευόταν (600 και 900€ για την κάθε περίπτωση), δεν πήγαιναν στους ανυποψίαστους «δικαιούχους»!
Δεκάδες τα πλαστά
Υπολογίζεται σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις πως έχουν εκδοθείδεκάδες πλαστά πιστοποιητικά για δήθεν δικαιούχους, που είναι κάτοικοι όλων των γύρω Δήμων.

Μάλιστα σε μία προσπάθεια να ριχθεί φως στην σοβαρή αυτή υπόθεση, μέσα στις γιορτές, εκλήθησαν με μυστικότητα οιΔήμαρχοι Αλιστράτης, Αμφίπολης, Πρώτης, Ροδολίβους, Κορμίστας και Ζίχνης, προκειμένου να ενημερωθούν, αλλά και να βοηθήσουν στη διαλεύκανση «με διακριτικότητα», όπως ρητώς τους ζητήθηκε.

Πολλά τα ερωτήματα
Οι διωκτικές αρχές των Σερρών, ασχολούνται με την υπόθεση εδώ και μία εβδομάδα και αφού ενημερώθηκαν σχετικά από την ίδια τη ΔΟΥ Ν. Ζίχνης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ και η Εφορία της Ν. Ζίχνης ερευνά υπηρεσιακά το θέμα.

Πάντως υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα προς απάντηση:

  1. Για ποιό σκοπό η καλόγρια (σε περίπτωση που αυτή είναι η δράστιδα) πλαστογραφούσε τα χαρτιά απορίας και πού διοχετευόταν τα ποσά;
  2. Γινόταν η πλαστογραφία μέσα στο Μοναστήρι όπως λένε οι πληροφορίες, και μάλιστα με μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας;
  3. Γνώριζε η Ηγουμένη της Μονής Αναλήψεως της Πρώτης Σερρών τη δραστηριότητα της μοναχής;
  4. Πώς εισπράττονταν τα ποσά; Υπήρχαν συνεργοί εντός και εκτός ΔΟΥ στην απάτη;
  5. Πόσο ακριβώς είναι το ύψος του ποσού που εισπράχθηκε παρανόμως;
  6. Ενημερώθηκαν επισήμως το Υπουργείο Οικονομικών και η Εκκλησία και ποιές οι ενέργειές τους;
  7. Τέλος, τι προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές σχετικά με την αποκατάσταση της τάξης και την επιστροφή των χρημάτων;

(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)

Ο καιρός των Θεοφανείων

Ωριαία Πρόβλεψη Καιρού για Καβάλα, Ελλάδα
Lat:40.93 Lon: 24.4 Μέσο Υψόμ..: 0m.  (Χάρτης) 
Τοπική ώραΘερμ
°C
Διεύθυνση ΑνέμουΤαχύτητα Ανέμου 
Km/h
Υγρ%Καιρός
02:003.7 °CΒΒΑ20 Km/h 
(4Bf)
88Συννεφιά
05:003.1 °CΒΒΑ20 Km/h 
(4Bf)
88Συννεφιά
08:003.8 °CΒΒΑ18 Km/h 
(3Bf)
86Συννεφιά
11:005.7 °CΒΒΑ18 Km/h 
(3Bf)
84Συννεφιά
14:007.1 °CΒΑ18 Km/h 
(3Bf)
80Συννεφιά
17:005.4 °CΒΒΑ19 Km/h 
(4Bf)
83Συννεφιά
20:004.5 °CΒΒΑ20 Km/h 
(4Bf)
82Αυξημένη συννεφιά
23:004.5 °CΒΒΑ19 Km/h 
(4Bf)
82Συννεφιά
από :  freemeteo.com

       Ο "Επαναστικός Αγώνας" πίσω από το χτύπημα...

        Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" βρίσκεται πίσω από την επίθεση στις 3.05 το πρωί, εναντίον των αστυνομικών στα Εξάρχεια, αλλά και εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ στο Γουδί. Το δεύτερο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί, στο παρελθόν, από την οργάνωση αυτή...

       Ο Τριανταφυλλόπουλος γνωστός για τα καραγκιοζιλίκια του, εξετέθη για άλλη μια φορά . Η περίφημη "Λαϊκή Δράση" που ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στην κλούβα των ΜΑΤ στο Γουδί, και υποτίθεται έκανε τηλεφώνημα στη Ζούγκλα, ήταν μια απάτη. Αυτή την απάτη, ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαινε και διαφήμιζε στα κανάλια σαν μεγάλη επιτυχία του Portal του.
       Κοκορευόταν πως οι "τρομοκράτες" είχαν προτιμήσει για να δηλώσουν την ανάληψη ευθύνης, την "Ζούγκλα" του. Απεδείχθη καραγκιοζιλίκι.
       Για άλλη μια φορά...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

       ΟΧΙ ρε κατακάθια του υποκόσμου ΟΧΙ....
       Δεν φταίει ένα ολόκληρο σώμα της Αστυνομίας για τη παραβατική συμπεριφορά μερικών μελών του.
       Δεν φταίει το παιδάκι των 20 χρόνων, που πολύ πιθανόν η οικονομική κατάστασή του να το οδήγησε ν΄ ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, μιά και θα μπορούσε να περάσει και να σπουδάσει σε πολλά Πανεπιστημιακά Τμήματα.
       Δεν φταίνε οι χιλιάδες άνδρες της Αστυνομίας που ξεροσταλιάζουν ατέλειωτες ώρες για ένα μισθό πείνας, εκτελώντας τις εντολές μιας ανίκανης Πολιτικής και διορισμένης Φυσικής ηγεσίας την οποία αναγκάστηκαν να μηνύσουν.
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ... ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ.
Τσογλ@νι@ του υποκόσμου ....
το ¨ΜΠΟΣΤΑΝΙ¨

Με δυο όπλα έκαναν επίθεση στους αστυνομικούς








ΣΟΒΑΡΑ O ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Φαίνεται οι δράστες να αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς πυροβολώντας πάνω απο 20 φορές και μάλλον πυροβόλησαν με δυο όπλα, ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι 9 mil. Δυο σφαίρες πέτυχαν τον έναν αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά στον Ερυθρό Σταυρό. Απο ότι φαίνεται είχαν σκοπό να σκοτώσουν και όχι απλά να εκφοβίσουν οπότε η κατάσταση έχει γίνει πολύ σοβαρή. Πρέπει να έχει σχέση το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίων των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου. Στα Εξάρχεια γίνονται αρκετές προσαγωγές ενώ αστυνομικοί στην πλατεία έριχναν δακρυγόνα για να βγαίνει ο κόσμος απο τις καφετέριες.

Η αληθεια που κρύβει η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία....
Κατορθώσαμε να μιλήσουμε τώρα (ώρα 01:45) με τον Ιταλό Vittorio Arrigoni, που δεν έχει εγκαταλείψει τη Γάζα.
-
 Βίκ, η κατάσταση;
- Ένα μεγάλο, τεράστιο σφαγείο. Δεν το συλλαμβάνει ο νους του ανθρώπου.
-
 Τώρα είσαι στο νοσοκομείο;
- Ναι. Χθες οι ισραηλινοί μας ανάγκασαν να εγκαταλείψουμε ένα νοσοκομείο και μεταφέραμε όσους επέζησαν σε ένα άλλο.
-
 Πως σας ανάγκασαν;
- Περικύκλωσαν το νοσοκομείο, αν και ήταν υπό την προστασία του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, πυροβολούσαν όποιον πλησίαζε και άρχισαν να πολυβολούν κατευθείαν στα παράθυρα, τις πόρτες, το κτίριο… Πανικός…
-
 Τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα;
- Κοίταξε, οι δημοσιογράφοι είναι εκτός Γάζας και όλοι οι ευρωπαίοι είναι εκτός Γάζας, δεν κάνουν άλλο από το να ανακοινώνουν τα κείμενα που τους δίνει η Μοσάντ. Ξέρεις τον Pagliara;
-
 Τον Claudio Pagliara;
- Ναι, αυτός ο δήθεν ανταποκριτής της RAI, βρίσκεται στο Τελ Αβίδ και δεν κάνει άλλο από το να διαβάζει τις ανακοινώσεις που ετοιμάζει η Μοσάντ για τους ανταποκριτές.
-
 Μήπως είσαι σκληρός μαζί τους…
- Μα τι λες; Πριν λίγο έφεραν στο νοσοκομείο μια οικογένεια που ξεκληρίστηκε. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις ανοιγμένο το κεφάλι ενός μικρού παιδιού;
-
 Τα ΜΜΕ λένε ότι κυνηγούν τους τρομοκράτες της Χαμάς.
- Γελοίοι υπηρέτες της Μοσάντ είναι. Ποιους τρομοκράτες; Ποια όπλα; Ξέρεις ότι δεν μας αφήνουν να περισυλλέξουμε νεκρούς και τραυματίες; Αυτό δεν το έκαναν να ναζιστικά στρατεύματα του Χίτλερ. Είναι κτήνη!
-
 Η κατάσταση στην πόλη της Γάζας;
- Πείνα! Δεν υπάρχει τίποτα να φάμε, ούτε ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά. Τα πτώματα αναδύουν τη νεκρική μπόχα παντού. Οι τραυματίες πεθαίνουν γιατί δεν υπάρχει, εκτός από τους αγωνιστές γιατρούς, ούτε μία ασπιρίνη. Πρόκειται για ένα έγκλημα εκ προμελέτης και το έγκλημα αυτό θα βαραίνει για πάντα την Ευρώπη!
-
 Σκέφτεσαι να φύγεις;
- Είμαι Παλαιστίνιος και θα μείνω ΕΔΩ! Μόνο νεκρό θα με πάνε στην Ιταλία τα κτήνη!
Τι να προσθέσουμε... ελπίζουμε και αύριο να είναι εκεί ο Βίκ, να μιλήσουμε μαζί του και να γίνει ο εφιάλτης όλων των Ευρωπαίων πολιτικών...