Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ : ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ …ΠΑΣΟΚ !


΄Αγνωστο από πού δικαιωμένος και από πού νομιμοποιημένος, ο – ακόμα – Πρόεδρος, του – ακόμα – ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να διαφύγει του αδιεξόδου του, επιτιθέμενος, μετωπικά, κατά της κυβέρνησης και του Γ. Παπανδρέου.
Και καλά, το να επιτίθεται ένα κόμμα της αντιπολίτευσης σε μια κυβέρνηση, δεν είναι δα, ούτε τωρινό, ούτε σπάνιο. Το να της επιτίθεται, όμως για έργα και πολιτικές, που η ίδια, ούτε λαμβάνει, ούτε εφαρμόζει, αλλά ο κ. Τσίπρας …θεωρεί και υποστηρίζει, ό, τι και λαμβάνει και εφαρμόζει, είναι κάτι, που μάλλον, ως εκφυλιστικό φαινόμενο, σε περιόδους εκφυλιστικής λειτουργίας της, λεγόμενης, ανανεωτικής αριστεράς, παρουσιάζεται !...

Ο ...ηγέτης του μικρότερου κόμματος της βουλής, μπορεί να μην κατάλαβε γιατί ο λαός δεν ψήφισε το κόμμα του, γνωρίζει, όμως, πολύ καλά, γιατί ψήφισε (ο λαός) το ΠΑΣΟΚ. Και με βάση αυτή του τη φαντασίωση, εξαπολύει τους μύδρους του και τους μηδενισμούς του, λίγες ημέρες αφ΄ ότου η νέα κυβέρνηση ανέλαβε τα καθήκοντά της !
΄Ηταν καιρός να το ζήσουμε κι αυτό : ένα ρεσιτάλ δογματικής προσέγγισης των πολιτικών πραγμάτων και μια πρωτοφανή επίδειξη σεχταρισμού, από κάποιους, οι οποίοι, εννοείται, εκπροσωπούν και προσπαθούν να εκφράσουν, ένα χώρο, που δημιουργήθηκε, ακριβώς, ως αντίδραση στο «δόγμα» και τη «σέχτα»…
«Μωραίνει ο κύριος, ον βούλεται απολέσαι», ας πρόκειται και για …άθεο !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:21 μ.μ.- 18/1/2010

Προσπαθούσαν να κάψουν άνθρωπο με πυρσό!!!...

«Ερυθρόλευκες» ορδές αφιονισμένων οπαδών του Ολυμπιακού μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την πόλη της Καβάλας αρχικά και το «Ανθή Καραγιάννη» στη συνέχεια, το οποίο μετά το τέλος του αγώνα έμοιαζε με βομβαρδισμένο. Τα χθεσινά επεισόδια στην Καβάλα δικαιολογούν όλους εκείνους που ζητούν να απαγορευτούν οι μετακινήσεις οπαδών, ενώ είναι θαύμα ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού οι συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Καβάλας ήταν σφοδρότατες.

Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να προσπαθούν να κάψουν με πυρσό στο πρόσωπο οπαδό της Καβάλας, ενώ μικρά παιδιά και φίλαθλοι προπηλακίστηκαν και εκδιώχθηκαν από τη θύρα όπου βρίσκονταν, ζητώντας καταφύγιο κάτω από τις κερκίδες, πολύ κοντά στα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Το αποτέλεσμα των σφοδρών επεισοδίων ήταν τρεις μόνο συλλήψεις από την Αστυνομία, η οποία φέρει σημαντική ευθύνη για τα όσα συνέβησαν.

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν σφοδρές συγκρούσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, στην πόλη της Καβάλας, στις οποίες επιτέθηκαν με πέτρες και τούβλα. Έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και η εικόνα της πόλης θύμιζε πεδίο μάχης. Όσο πλησίαζε η ώρα του αγώνα, το πεδίο μάχης μεταφέρθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη». Τα επτά χιλιάδες εισιτήρια που είχαν πάρει επίσημα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, μεταφράστηκαν σε περισσότερους από οκτώ χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι μη μπορώντας να στριμωχτούν στη θύρα που τους είχε διατεθεί, αποφάσισαν να καταλάβουν και το πέταλο στο οποίο βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Καβάλας.

Η επίθεση που εξαπέλυσαν ήταν σφοδρότατη και η απουσία της Αστυνομίας ευνοούσε στις εχθροπραξίες. Για αρκετά λεπτά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαπέλυαν λυσσαλέα επίθεση στους φιλάθλους της Καβάλας, με σπασμένα καθίσματα, πυρσούς και ό,τι άλλο μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο. Με μεγάλη καθυστέρηση επενέβη η Αστυνομία και αφού το διαιτητικό τρίο πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τις αστυνομικές δυνάμεις για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, το παιχνίδι ξεκίνησε.

Στο ημίχρονο, οι οπαδοί της Καβάλας φώναξαν συνθήματα για τους νεκρούς της θύρας 7 με αποτέλεσμα να αρχίσει νέα επίθεση των εξαγριωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ξανά με σπασμένα καθίσματα, πέτρες, πυρσούς και ό,τι υλικό μπορούσαν να ξεκολλήσουν από το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Και πάλι οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν κατόπιν εορτής, προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Οι διαιτητές με τις εγγυήσεις της Αστυνομίας δέχθηκαν να αρχίσει και το δεύτερο ημίχρονο, όμως τα τελευταία περίπου δέκα λεπτά της αναμέτρησης διεξήχθησαν παρουσία δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα, στο ταρτάν του γηπέδου, αφού είχαν πηδήξει ανενόχλητοι τα κάγκελα και είχαν φτάσει πλάι στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος του αγώνα, η εικόνα του «Ανθή Καραγιάννη» ήταν ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μια πρόχειρη καταμέτρηση αναφέρει ότι καταστράφηκαν περισσότερα από τρεις χιλιάδες πλαστικά καθίσματα. Σήμερα αναμένεται να γίνει πιο λεπτομερής καταμέτρηση των ζημιών.

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:08 μ.μ.- 18/1/2010

OXI της Αλεκας στον Καλλικρατη….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:29 μ.μ.- 18/1/2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΟ....

Σου εύχομαι ολόψυχα, χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα. Κάθε σου όνειρο και προσδοκία να γίνουν πραγματικότητα και να σε χαιρόμαστε όλη η οικογένεια.
Με αγάπη,....
ο θείος σου.-