Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009





















ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η νέα Ολυμπιακή...




Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα στο blog του Περιπτερά :


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Από την χθεσινή ομιλία του Πρόεδρου του Κινήματος στην Καλαμάτα

Πέντε χρόνια κυβέρνησαν με αλαζονεία, δεν νοιάστηκαν για τον πολίτη, υπηρέτησαν τους λίγους, δίχασαν την κοινωνία. Και τώρα, υποκριτικά, ζητάνε συναίνεση.

  • «Πέντε χρόνια τώρα, κυβέρνησαν με αλαζονεία, απόμακροι, χωρίς να νοιάζονται για τα προβλήματα του Ελληνικού λαού, υπηρετώντας τους λίγους, χωρίς σχέδιο για την πατρίδα. Κυβέρνησαν βάζοντας μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη κοινωνική ομάδα, για να διχάσουν την κοινωνία, να γαντζωθούν στην εξουσία, λεηλατώντας τη δημόσια περιουσία».
  • «Σήμερα, αυτή η ίδια η κυβέρνηση ζητά τη δική μας συμβολή. Για ποιο πράγμα; Για να κάνουμε τί; Για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, για να συνεχίσουν την καταστροφική τους πολιτική;»

Μας ρωτάνε αυτοί που απέτυχαν παντού, «αν μπορούμε».

  • «Απαντάμε: θα κριθούμε στην πράξη. Σε αντίθεση όμως με την σημερινή κυβέρνηση και τον αρχηγό της, δεν φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα του τόπου. Δεν φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με αντιλήψεις και πρακτικές, αλλά και με ειδικά συμφέροντα και με μικροκομματισμούς.Έχουμε τη βούληση, προτάσσουμε το συμφέρον του λαού, των πολλών, του πολίτη».

Μας ρωτούν «αν έχουμε την ικανότητα».

  • «Απαντάμε: η Ελλάδα πάντα είχε και πάντα έχει την ικανότητα. Δεν στερούμαστε ως χώρα από καλά μυαλά, από εμπειρία, από στελέχη ικανά, από επιστήμονες, από υγιείς επιχειρηματίες, από άξιους αγρότες, γυναίκες, νέους, επαγγελματίες. Η χώρα στερείται από αυτά τα ικανά στελέχη, όταν η κυβέρνηση αξιοποιεί όχι τους ικανούς, αλλά τους αρεστούς. Όταν τοποθετεί σε κρίσιμες θέσεις, όχι τους ικανούς, αλλά τους κουμπάρους και τους κολλητούς».

Μας ρωτάνε: «μα τώρα τι μπορείτε να κάνετε εσείς, που υπάρχει η κρίση;»

  • «Απαντάμε: Τώρα, τώρα είναι η ώρα να βοηθήσουμε τον αδύναμο. Τώρα είναι η ώρα, η Πολιτεία να χτυπήσει συναγερμό, για να υποστηρίξει τις παραγωγικές δυνάμεις, από τον αγρότη, τη μικρομεσαία επιχείρηση, τον τουρισμό, το νέο, το συνταξιούχο. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το κράτος αποτελεσματικό, αποκεντρωμένο, κοντά στον πολίτη. Τώρα είναι και η ευκαιρία να κάνουμε τομές σε αντιλήψεις και πρακτικές, που μας πήγαν πίσω».

Μας ρωτάνε: «ωραία όλα αυτά, αλλά τελικά πού θα βρείτε τα λεφτά;».

  • «Πρώτον, με δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, και όχι με χαριστικές πράξεις προς τους πλούσιους (π.χ. μείωση φορολογίας στους μετόχους 200 μεγαλοεπιχειρήσεων από το 2004 που στοίχισε στο δημόσιο ένα δις ευρώ το χρόνο).
  • Δεύτερον, θα μεγαλώσουμε την πίτα με την ανάπτυξη, με την πράσινη ανάπτυξη, με επενδύσεις που πιάνουν τόπο και αναπτύσσουν τη χώρα μας με βιώσιμο τρόπο.
  • Τρίτον, χωρίς σπατάλες του κράτους που πάνε σε ρουσφετολογικές πράξεις. Θα επενδύσουμε εκεί όπου πιάνει τόπο το χρήμα του Ελληνικού λαού.
  • Τέταρτον, με χρηστή διοίκηση, με χρηστή διαχείριση του πλούτου που έχουμε. Και αυτό δεν κοστίζει».

Ζητάμε εκλογές τώρα και συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας για να μπει τέλος στην ακυβερνησία και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα. Για να προλάβουμε τα χειρότερα. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

  • «Έκανα πρόσφατα μια καθαρή πρόταση προς τον κ. Καραμανλή, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Πρότεινα: Εκλογές το αργότερο ως τον Ιούνιο, ή μαζί με τις ευρωεκλογές, και συμφωνία για συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».
  • «Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία, η ζημιά για τον τόπο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Γι’ αυτό ζητάμε εκλογές. Δεν ζητάμε εκλογές για την εξουσία. Δεν ζητάμε εκλογές διότι βιαζόμαστε. Αν μάλιστα κοιτούσαμε το στενό μικροκομματικό μας συμφέρον, θα αφήναμε αυτή την κυβέρνηση να καταρρέει ακόμα περισσότερο κάθε μέρα. Είμαστε όμως παράταξη ευθύνης απέναντι στον τόπο. Είναι η Ελλάδα που βιάζεται να βάλει τέλος σε αυτόν τον κατήφορο, για να προλάβουμε τα χειρότερα».
  • «Ξέρουμε ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε αμέσως το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, με σχέδιο και πρόγραμμα, με αξιοπιστία και με διαρκή διάλογο με όλους».
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ-ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

1. Χρειάστηκαν να περάσουν 5 χρόνια. Καταψήφισαν επί 4 συνεχόμενα χρόνια, όταν το βαρέλι πετρελαίου σκαρφάλωνε στα 70, 80 και 100 ευρώ, τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ να δοθεί επίδομα θέρμανσης από 300 έως 500 ευρώ, με το επιχείρημα ότι το ταμείο είναι μείον και δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες! Ήταν η εποχή του «χρήσιμος και όχι ευχάριστος». Φτάσαμε στο σημείο τράπεζες να διαφημίζουν πετρελαιοδάνεια. «Ο χρήσιμος και όχι ευχάριστος» πρωθυπουργός έγινε «κοινωνικά ευαίσθητος» όταν κατρακύλησε στις δημοσκοπήσεις.

2. Η ευαισθησία του όμως είναι και πάλι επικοινωνιακή. Δίνει επίδομα θέρμανσης-κοροϊδία από…100 έως 200 ευρώ. Δηλαδή από 34.000 μέχρι 70.000 δραχμές. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της κοροϊδίαςθυμίζουμε ότι πριν 8 χρόνια, με το βαρέλι πετρελαίου φθηνότερο από ότι σήμερα, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έδιναν επίδομα θέρμανσης από 30.000 μέχρι 50.000 δραχμές…

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

1. Κ. Καραμανλής, 20/3/2004, ομιλία στη Βουλή, προγραμματικές δηλώσεις: «Βασικός στόχος της πολιτικής μας είναι…η ενίσχυση του αισθήματος δημόσιας ασφάλειας και ασφάλειας των πολιτών.Προωθούμε τη μετεξέλιξη των Σωμάτων Ασφαλείας σε ικανούς και σύγχρονους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των νέων μορφών βίας. Θέλουμε τον αστυνομικό, να εργάζεται με αίσθημα περηφάνιας και αξιοπρέπειας, δίπλα στον πολίτη».

2. Πέντε χρόνια μετά, τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. μιλάνε από μόνα τους:

  • Κλοπές-διαρρήξεις: Από 42.397 το 2004, 67.813 το 2008.
  • Κλοπές τροχοφόρων: Από 17.478 το 2004, σε 23.558 το 2008.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΥΑΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

1. Πέντε χρόνια κυβέρνησε με αλαζονεία, απόμακρος, μακριά από τα προβλήματα του πολίτη. Για αυτό και οι περιοδείες του στην περιφέρεια πραγματοποιούνται σε κομματική γυάλα, χωρίς διάλογο με τους πολίτες. Τι να πει όμως ο κ. Καραμανλής στους πολίτες της ελληνικής περιφέρειας, στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας και της Φθιώτιδας;

  • Ότι 5 χρόνια τώρα, μειώνει τις δημόσιες επενδύσεις, ως ποσοστό του ΑΕΠ, δηλαδή τα χρήματα που πάνε στην ελληνική περιφέρεια;
  • Ότι δύο χρόνια μετά την έναρξη του το ΕΣΠΑ (δηλαδή το Δ’ ΚΠΣ) που πάει κατεξοχήν στην περιφέρεια, δεν έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ.
  • Ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν υποστηρίξει τη Στερεά Ελλάδα με 684 εκ. € στο Γ´ ΚΠΣ, ενώ η κυβέρνησή του στο ΕΣΠΑ έχει εγγράψει, σε πραγματικές αξίες, περίπου το 50% του Γ’ ΚΠΣ;
  • Ότι η Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα η Φθιώτιδα έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, με μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και τεράστια έλλειψη σε υποδομές;

(Για περισσότερα στοιχεία, βλ.: http://www.pasok.gr/portal/gr/3/73681/7/7/1/showdoc.html )

2. Η Στερεά Ελλάδα, όπως και άλλες περιφέρειες της χώρας, χρειάζονται ειδικά αναπτυξιακά σχέδια με γενναία δημόσια υποστήριξη, για να καλυφτούν τα μεγάλα αναπτυξιακά και κοινωνικά κενά και ταυτόχρονα να μπουν στο δρόμο μιας υψηλής βιώσιμης ανάπτυξης. Αυτή είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

από ΤΑ ΝΕΑ
Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Παιχνίδια

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 16 Φεβρουαρίου 2009
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και μόνο σκοπιμότητες εξυπηρετεί το ζήτημα της μείωσης της θητείας από την πλευρά της κυβέρνησης. ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστικό ότι είχε εξαγγελθεί ο περιορισμός της κατά έξι μήνες ήδη από τις εκλογές του 2004, μέχρι σήμερα ωστόσο η υπόσχεση έχει μείνει στα λόγια. 

ΑΚΟΜΑ χειρότερα, δεν έχει γίνει τίποτα ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί στο προσεχές διάστημα. 

ΟΙ προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών δεν πραγματοποιήθηκαν, όπως επίσης δεν έχουν προχωρήσει και οι αναγκαίες αλλαγές στη δομή του στρατεύματος. ΤΑ διάσπαρτα στρατόπεδα και μονάδες όπως βέβαια και η απουσία ορθολογισμού στην οργάνωση του στρατεύματος έχουν ως συνέπεια την ανάγκη πολύ περισσότερων οπλιτών για υπηρεσίες φύλαξης. 

ΣΤΗΝ Ελλάδα, με τα δεδομένα προβλήματα, ένας αμιγώς επαγγελματικός στρατός δεν είναι εφικτός. Θα υπάρχει για καιρό ακόμα η ανάγκη της εκπαίδευσης των νέων για περιπτώσεις ανάγκης. 

ΜΙΑ πιο επαγγελματική δομή ωστόσο είναι απολύτως αναγκαία ώστε προοπτικά η θητεία να γίνει ακριβώς αυτό: μια σχετικά σύντομη περίοδος ουσιαστικής εκπαίδευσης.

ΣΤΑ πλαίσια αυτά είναι λογικό το σχέδιο του υπουργείου Άμυνας να μην υπηρετούν κληρωτοί στο Πολεμικό Ναυτικό και την Αεροπορία. Οι απαιτήσεις επαγγελματισμού σε αυτά τα όπλα είναι πολύ μεγαλύτερες. 

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι απολύτως παράλογη η προσπάθεια περιορισμού των αναβολών. Η δικαιολογία είναι να μειωθούν οι ανυπότακτοι, στην πραγματικότητα όμως θα συμβεί το αντίθετο. 

ΗΔΗ αυτό έγινε με την αυστηροποίηση της νομοθεσίας, καθώς πολλοί προτίμησαν να φύγουν στο εξωτερικό. Θα γίνει πολύ περισσότερο τώρα. 

ΚΑΙ βέβαια μια δεύτερη παρενέργεια θα είναι ότι για ορισμένους φοιτητές η υποχρεωτική διακοπή των σπουδών για να υπηρετήσουν θα επηρεάσει αρνητικά τη ζωή τους και τη δυνατότητά τους να αποκτήσουν μεταπτυχιακό. 

ΤΟ αντίθετο πρέπει να επιδιώκουμε ως κοινωνία! 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ




















ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ
ΑΛΛΑ Η 3 ΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ
ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ 1 ΘΕΣΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ,
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΚΟΜΗ!!!
από anopetra-eleos.blogspot.com
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ....
Το μόνο ουσιαστικό μέτρο που η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή πήρε, μετά το ξέσπασμα της κρίσης, είναι το πακέτο των 28 δις € προς τις Τράπεζες, προ-κειμένου αυτές να ενισχυθούν, τόσο ως προς τα κεφάλαιά τους, όσο και ως προς την άντληση της ρευστότητά τους.
Τα όσα ακολούθησαν απέδειξαν πως το πολυδιαφημισμένο αυτό μέτρο, κάθε άλλο παρά υπέρ της κοινωνίας λειτούργησε, καθώς :
1. Οι Τράπεζες έκλεισαν τη στρόφιγγα των δανείων και κράτησαν τα επιτόκια χορηγήσεων στα υψηλά επίπεδα, στα οποία είχαν διαμορφωθεί, από πριν…
2. Μείωσαν, δραστικά, τον τελευταίο καιρό, τα επιτόκια καταθέσεων για τους μικροαποταμιευτές, (από 5000 έως 20.000 €), τόσο του ταμιευτηρίου , όσο και των προθεσμιακών, σε επίπεδα χαμηλότερα κι από εκείνα της προ της κρίσης περιόδου.

Τι κι αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει μειώσει το επιτόκιό της στο 2% ; Τι κι αν το πακέτο Αλογοσκούφη δίνει τη δυνατότητα στις Τράπεζες να πάρουν την απαιτούμενη ρευστότητα με πολύ χαμηλό κόστος ;
(Το επιχείρημα των ψηλών επιτοκίων που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος, δεν ισχύει πλέον, μετά τα παραπάνω…).

Κράτος εν κράτει, οι τραπεζίτες, συνεχίζουν το έργο τους, που δεν είναι άλλο από την απομύζηση της λαϊκής αποταμίευσης, από τη μια και την ληστρική εκμετάλλευση της όποιας ανάγκης για δάνειο του μέσου πολίτη, από την άλλη.
Σύμφωνα με στοιχεία της ΟΤΟΕ δύο από τις μεγάλες Τράπεζες, έβγαλαν σε πλειστηριασμούς τα περιουσιακά στοιχεία 300 χιλιάδων δανειοληπτών τους !

Δεν είναι παράξενο την ώρα της κρίσης, οι ξένες Τράπεζες, να καταγράφουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια Ευρώ ζημιές, οι ελληνικές, όμως, μόνο μείωση των κερδών τους. Γιατί ; Ποια είναι η αλήθεια ;… 
(Συνεχίζεται…).
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ


ΛΟΝΔΙΝΟ Μπορεί η Βρετανία να κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων, αλλά αυτή η περίπτωση υπερβαίνει κατά πολύ τα συνηθισμένα: ένα αγόρι μόλις 13 ετών έγινε πατέρας. Μάλιστα ο Αλφι Πάτεν δεν μοιάζει μεγαλύτερος από 8 ετών, καθώς το ύψος του δεν ξεπερνά το 1,20 μ. Η μητέρα του παιδιού, ενός υγιέστατου κοριτσιού, η Σαντέλ Στίντμαν, είναι 15 ετών και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από τον πατέρα. Ο πρώιμος γονέας δήλωσε ότι...

δεν γνωρίζει καν πόσο κοστίζει μια πάνα. Μαζί με την αγαπημένη του όμως αποφάσισαν κρυφά να μην καταφύγουν σε άμβλωση, όταν βεβαιώθηκαν για την εγκυμοσύνη. Ετσι το μωρό τους, η Μέιζι-Ρωξάνη, γεννήθηκε σε μαιευτήριο του Σάσεξ με βάρος τρία κιλά.

«Δεν γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι πατέρας» δήλωσε ο Αλφι στην εφημερίδα «Τhe Sun». «Νόμιζα ότι θα ήταν καλό να κάνουμε ένα παιδάκι. Οταν το έμαθε η μαμά μου,νόμισα ότι θα μπλέξω άσχημα. Το μωρό το θέλαμε,αλλά φοβόμαστε τις αντιδράσεις του κόσμου». Ο πατέρας του Αλφι, Ντέιβιντ, 45 ετών, είναι σίγουρος ότι ο γιος του δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πιστεύει όμως ότι θα ανταποκριθεί στα πατρικά καθήκοντά του με υπευθυνότητα, αφού ήδη παρουσιάζει συμπτώματα χαζομπαμπά. Ηθελε να είναι ο πρώτος που θα πάρει το νεογέννητο στην αγκαλιά του: «Θα μπορούσε να μείνει σπίτι με τα παιχνίδια του, αλλά όμως ξημεροβραδιαζόταν στο μαιευτήριο» λέει ο 45χρονος παππούς.

Η Μέιζι-Ρωξάνη είναι καρπός μιας και μοναδικής νύχτας ερωτικών περιπτύξεων των δύο παιδιών χωρίς προφυλάξεις. Ο Αλφι μόλις είχε κλείσει τα 12 και η Σαντέλ τα 14. Η εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε 12 εβδομάδες μετά τη σύλληψη και πέρασαν άλλες έξι προτού το πει στη μαμά της. Η Πένι Στίντμαν, 38 ετών, πρόσεξε τη φουσκωμένη κοιλιά της κόρης της και έσπευσε να την «εξομολογήσει». Ετσι μαθεύτηκε το μυστικό που κρατήθηκε σε πολύ στενό κύκλο και από τους γονείς του Αλφι για να μην έχει το παιδί επιπτώσεις στο σχολείο του.

Επειδή είναι σε ηλικία που δεν επιτρέπει τη συγκρότηση οικογένειας, τα δύο παιδιά δεν μένουν μαζί αλλά το καθένα στο σπίτι των γονιών του. Το μωρό το φροντίζουν οι Στίντμαν, αλλά ο Αλφι το επισκέπτεται πολύ συχνά, ενίοτε διανυκτερεύοντας στο σπίτι της φίλης του. Βεβαίως δεν είναι ο νεότερος πατέρας στη Βρετανία. Το 1998 απέκτησαν μωρό ένας 12χρονος και η 15χρονη γειτονοπούλα του.
Πηγή ΤΟ ΒΗΜΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ