Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Και κρανος και ….αεροσακοι!!!!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:33 μ.μ.- 15/10/2009

Τον έπαιζα,τον έπαιζα, μα νόμιζα πώς έχεζα!(Τρωκτικές πολιτικές αναλύσεις..)


Κατά την γνώμη του συμπαθούς τετράποδου οι
κκ Παπακωνσταντίνου,Κουβέλης,Γεννηματά
και όλοι οι άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί της
κυβέρνησης θα έπρεπε να ορκιστούν άλλη
μια φορά,αφού η κυβέρνηση είχε ορκισθεί ήδη
από τη προηγούμενη βδομάδα και η παρούσα
ορκωμοσία αφορούσε μόνο τους βουλευτές!!

Προφανώς μπερδεύει τον Παπακωνσταντίνου
με τον εαυτό του,που αφού προσκύναγε επι 17 χρόνια
και τον κουρή και τον Μάκη,θυμήθηκε να
καταγγείλει τις αλχημείες τους όταν πήρε τον πούλο!


Εδώ βρίσκει μια άλλη επιστημονική εξήγηση
γιατί δεν ορκίστηκαν κάποιοι υπουργοί της
κυβέρνησης. Δεν ορκίστηκαν λέει "γιατί είναι
βουλευτές επικρατείας,δηλ. δεν μπήκαν στη βουλή
με την ψήφο του Ελληνικού λαού"
(????φφφσσσσσσττ,ΜΠΟΙΝΓΚ!!)



Τώρα βέβαια κλέβω το μεροκάματο του λές μαλακίες.
Εντάξει ρε παιδιά, εδώ υπάρχει ψωμί για όλους!!!
από [ www.makakasgr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:16 μ.μ.- 15/10/2009

Στην Αθήνα η Eurostat, κάνει φύλλο και φτερό τα νούμερα…

του Κωστή Πλάντζου

Σκληρές διαπραγματεύσεις με την Κομισιόν και τη Eurostat ξεκινά ο υπουργός Οικονομικών, για το ύψος των ελλειμμάτων του 2008 και 2009.

Κλιμάκιο της Eurostat έρχεται στην Αθήνα και μέχρι το Σάββατο θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα στοιχεία για το δημόσιο έλλειμμα.

«Στην πρέσα των Βρυξελλών» μπαίνουν έτσι και τα σχέδια για τόνωση της οικονομίας. Οι ταμειακές ανάγκες είναι μεγάλες και πιεστικές και για να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα ανάταξης της Οικονομίας, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να προχωρήσει σε πρόσθετο δανεισμό πριν από Νοέμβριο, έως 10 δισ. ευρώ, υπό το βλέμμα των Βρυξελλών αλλά και των διεθνών αγορών –με διάχυτη την ανησυχία μήπως εκδηλωθούν ανοδικές πιέσεις στα spread με τα οποία δανείζεται η χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει πλήρη στοιχεία –ή όσα τουλάχιστον διαθέτει ως τώρα- για το πραγματικό έλλειμμα του προϋπολογισμού.....

συνέχεια :

Στην Αθήνα η Eurostat, κάνει φύλλο και φτερό τα νούμερα…

από [ www.protothema.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:32 μ.μ.- 15/10/2009

ΕΡΤικα ΚΟΛΠΑΚΙΑ !...


Σε παράρτημα του Περισσού μετέτρεψε την ΕΡΤ, τις τελευταίες ημέρες της βασιλείας του, ο Παναγόπουλος και οι παρατρεχάμενοί του. Αλέκα για τα λιμάνια -και διευρυμένος Τσίπρας- Αλέκα για την ανεργία, Αλέκα για τον Πάγκαλο, Αλέκα για την Οικονομία...
Έλεος πια! Πολύ δεοντολογία πέφτει μετά την γαλάζια κατάρρευση.

Κουτοπονηρίστικη πολιτική για αντιπολιτευτικούς λόγους, μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης του Γιώργου. Γερουλάνε, θα αργήσει πολύ το project για την Αγια Παρασκευή; Λίγο θέλουμε να σπάσουμε την τηλεόραση...
από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:31 μ.μ.- 15/10/2009

Που θα βρίσκει τις ειδήσεις ;

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:35 μ.μ.- 15/10/2009

Θα ακούσουμε, θα συζητήσουμε και θα αναπτύξουμε…

… τις θέσεις μας στη βάση της ΝΔ!!!
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:31 μ.μ.- 15/10/2009

Για 3 ή 4 εβδομάδες θα κάνει ακόμα υπομονή ο Καραμανλής...!!

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου ή στις 6 Δεκεμβρίου θα εκλεγεί τελικώς ο νέος αρχηγός της ΝΔ με πανελλαδική ψηφοφορία σε ολόκληρη τη χώρα, στην οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου περίπου 600.000 ψηφοφόροι του κόμματος...
από [ Επίκαιρο ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:16 μ.μ.- 15/10/2009

ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ...

από [ Επίκαιρο ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:12 μ.μ.- 15/10/2009

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ...

από [ Επίκαιρο ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:06 μ.μ.- 15/10/2009

Περαστικά σε όλους.

από [ atsarantos ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:58 μ.μ.- 15/10/2009

Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Mε 168 ψήφους ο Φίλιππος Πετσάλνικος εξελέγη νέος πρόεδρος της Βουλής . Πήρε, δηλαδή, και τουλάχιστον 8 ψήφους από την αντιπολίτευση. Ο Πετσάλνικος αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε: «Αισθάνομαι βαθύτατη συγκίνηση, είναι μέγιστη τιμή για μένα και για τη βόρεια Ελλάδα, καθώς είναι η πρώτη φορά κατά την οποία εκλέγεται στη θέση του Προέδρου της Βουλής βουλευτής από τη Μακεδονία».Το απόγευμα θα εκλεγούν οι επτά αντιπρόεδροι του Σώματος, ενώ αύριο θα ακολουθήσουν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
από [ VETO 300 ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:52 μ.μ.- 15/10/2009

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , 15/10/2009 ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΠΠΑ , Ευρωβουλευτής

Στην παρέμβαση της κατά την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του αρμοδίου Επιτρόπου για τη Διεύρυνση, Όλι Ρεν , και της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με τις εκθέσεις προόδου των υποψηφίων χωρών, η ευρωβουλευτής κυρία Μαριλένα Κοππά τόνισε:

"Με την εκλογή του Γ. Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού και την επιστροφή του στην θέση του Υπουργού Εξωτερικών δημιουργείται μια νέα δυναμική για να προχωρήσει η Ατζέντα της Θεσσαλονίκης, εμπνευστής της οποίας υπήρξε ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, αλλά και να υπάρξουν νέες πρωτοβουλίες. Η νέα κυβέρνηση δήλωσε ήδη ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το διάλογο για την επίλυση της διαφοράς για το όνομα της γείτονος, για μια κοινά αποδεκτή λύση με τους όρους που έχουμε ήδη θέσει. Αυτό όμως απαιτεί βούληση και από την άλλη πλευρά. Σε αυτό, η συμβολή της Επιτροπής μπορεί να είναι καταλυτική. Γιατί είναι σαφές ότι η επίλυση της διαφοράς του ονόματος αποτελεί για την Ελλάδα απόλυτη προϋπόθεση για να μπορέσει η ΠΓΔΜ να προχωρήσει στο δρόμο προς την Ευρώπη".

Για το θέμα της Τουρκίας η κυρία Κοππά εξέφρασε την απογοήτευση της για την μη συμπερίληψη στο κείμενο της υποχρέωσης της Τουρκίας να εφαρμόσει την Συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα του 2002 και έκανε έκκληση στον Επίτροπο να αναλάβει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή, για ένα θέμα, όπως η μετανάστευση, που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:40 μ.μ.- 15/10/2009

Χρυσός στα μαθηματικά Έλληνας φοιτητής


Το χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό απέσπασε ένας 20χρονος Έλληνας, τριτοετής φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών του πανεπιστημίου Αθηνών!

Ο Γιώργος Σακελλάρης από τον Βόλο επικράτησε μεταξύ 480 αριστούχων από ολόκληρο τον κόσμο, αποδεικνύοντας την αγάπη του για τα Μαθηματικά. Το πανεπιστήμιο Αθηνών θα τον βραβεύσει για την διάκρισή του σε ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη.

Εκτός, όμως, από τα Μαθηματικά, ο Γιώργος αγαπά και την μουσική: είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και παίζει πιάνο και κιθάρα, ενώ έχει πτυχίο στην αρμονία και δίπλωμα βυζαντινής μουσικής.

Εύγε!

από [ Kavala Sakis ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:19 μ.μ.- 15/10/2009

35 χρόνια....

Τότε... Και τώρα
από [ Απουσία ψάλτου... βηξ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:08 μ.μ.- 15/10/2009

Το λιμάνι, οι εφοπλιστές και η Νέα Διαπλοκή


Μια νέα διάσταση της διαπλοκής επιχειρηματικών συμφερόντων και media κάνει την εμφάνισή της αυτές τις μέρες, με αφορμή την κρίση στο λιμάνι του Πειραιά: ξαφνικά, όλα τα media έχουν "κιτρινίσει", καθώς "ανακαλύπτουν" πόσο ολέθρια για το κύρος της χώρας θα είναι μια επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με την COSCO και πόσο θα ζημιωθεί η εθνική οικονομία από την απεργία των λιμενεργατών, ενώ ουδείς φαίνεται να προβληματίζεται για το προφανές. Αν, δηλαδή, αυτή η συμφωνία υπηρετεί το -ταλαιπωρημένο...- εθνικό συμφέρον.

Ο εξάδελφος Αλογοσκούφη και τα δομημένα της ΑΤΕ



Ο εξάδελφος του Γ. Αλογοσκούφη, Π. Βαράγκης, υπήρξε υποδιοικητής της Αγροτικής. Έφυγε μετά το θόρυβο για τα δομημένα και τα hedge funds στα οποία τοποθέτησε η τράπεζα 767 εκατ. ευρώ, υπέστη μεγάλη ζημιά και για την υπόθεση έχουν καταθέσει δύο φορές μηνυτήριες αναφορές βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Παρά ταύτα, ο κ. Βαράγκης δεν ξέχασε τη μεγάλη του αγάπη για την ΑΤΕ και τον Δ. Μηλιάκο. Η Πράσινη Γάτα πληροφορείται, ότι λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές μετέβη στην Νέα Υόρκη. Είχε, άραγε, επαφές με τον αμερικανικό οίκο της Carlyle, ο οποίος πούλησε τα δομημένα στην ΑΤΕ; Για ποιο σκοπό; Τι ξέρει ο κ. Μηλιάκος;

Υ.Γ. Ο Μηλιάκος συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του: συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο, χωρίς ο ίδιος να προεδρεύσει και έστειλε στο Πειθαρχικό δύο υπαλλήλους. Μήπως ξέχασε ότι άλλαξε η κυβέρνηση και πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός;
από [ Πράσινη Γάτα ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:38 μ.μ.- 15/10/2009

Η χθεσινη ορκομωσια….












































































από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:19 μ.μ.- 15/10/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 116

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:11 μ.μ.- 15/10/2009

ΑΣΧΕΤΟΣ...


Σωστή επισήμανση από το "Μικροπολιτικό" στα σημερινά ΝΕΑ. Άσχετος ο Μεϊμαράκης. Τόσα χρόνια υπουργός και βουλευτής και δεν έχει μάθει ότι οι υπουργοί ορκίζονται ξεχωριστά. Χθες ορκίστηκαν οι βουλευτές. Οι υπουργοί ορκίστηκαν πριν από πέντε ημέρες στο Προεδρικό Μέγαρο.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:30 π.μ.- 15/10/2009

Τα έβαλε με τα θηρία !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:25 π.μ.- 15/10/2009

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ...


Το παραπολιτικό σήμερα από τον "Κοριό" στοΈθνος είναι πέρα για πέρα αληθινό. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Π. Γερουλάνου να παραιτηθεί, ο Χρ. Χατζηεμμανουήλ κάνει πως δεν ακούει γιατί προφανώς θέλει να εισπράξει την πολύ μεγάλη αποζημίωση που προβλέπει το συμβόλαιό του. Φτάνει πια με τονΧατζηεμμανουήλ. Ας βρει ένα τρόπο ο νέος υπουργός Πολιτισμού και τοΜέγαρο Μαξίμου να τον αποπέμψει χωρίς να του δώσει ούτε μια δραχμή. Αφού δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος ας τον κάνουν να το καταλάβει οι πολιτικοί προϊστάμενοί του.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:00 π.μ.- 15/10/2009

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ & ΠΑΝΔΩΡΑ από το ΒΗΜΑ


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)


ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )


Η "ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Έχει τύχει ποτέ να σας «κολλήσει» αλογόμυγα ; Αν ναι, θάχετε ζήσει την εκνευριστική επιμονή της να έρχεται πάνω σας, όσο κι αν τη διώχνετε και τη χτυπάτε. Μπορεί να σας ακολουθήσει για μεγάλη απόσταση και για πολλή ώρα…
Η συμπεριφορά της έχει εμπνεύσει και οδηγήσει, το σοφό λαό, στην έκδοση αρκετών γνωμικών και ρήσεων, όπως το «μου ΄γινες αλογόμυγα…», ή το «κόλησε πάνω του σαν αλογόμυγα…» κ.α.

Η «αλογόμυγα» του ελληνικού λαού έχει βαρύγδουπο όνομα : ΚΚΕ ! Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών, υποφέρει από το «κόλλημά» του κι ενώ επανειλημμένα, του δείχνει την απέχθεια και την περιφρόνησή του, εκείνο εκεί, να επιμένει «στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων μας» !...
Βρε δεν θέλουμε !... Δεν σε θέλουμε !... «Δεν ξέρεις εσύ, εγώ γνωρίζω καλύτερα το συμφέρον σου από …σένα !...». Βρε σε καταψηφίζω, δεν σε γουστάρω, δεν πάω τις ιδέες σου…
«Κι όμως, κατά βάθος με αποδέχεσαι !...».
Σώνει και καλά να μας οδηγήσουν στον ψυχαναλυτή, οι πολιτικά …ψυχασθενείς…

Η οξυδέρκειά τους στο ζενίθ, καθώς είναι ικανοί να προβλέψουν, πως το σκυλί που θα κλωτσήσουν, θα τους …δαγκώσει ! «…Επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ περιμένει η Α. Παπαρήγα από την κυβέρνηση…». Σώπα !...
από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:32 π.μ.- 15/10/2009

Νέα Δημοκρατία: H ήττα του ιδεολογικού "τίποτα"


Η πολιτική - εκλογική ισχύς της Ν.Δ. την περίοδο 2004-2008 οφείλεται -μεταξύ άλλων- σε 3 κυρίαρχα στοιχεία ιδεολογικοπολιτικής (;) τακτικής, τα οποία επιμελώς ενσωματώθηκαν - συχνότερα με συνθηματικό τρόπο - στον κεντρικό πολιτικό της λόγο: α) επανίδρυση του κράτους, β) μεταρρύθμιση και γ) «μεσαίος χώρος».Ωστόσο, το πολιτικό αυτό τρίπτυχο δεν αρθρώθηκε σε ένα συνεκτικό, ιστορικά και πολιτικά θεμελιωμένο, πλαίσιο αρχών και αξιών, ή διαφορετικά δεν πλαισιώθηκε από μία συγκεκριμένη ιδεολογική και πολιτική αναφορά, αλλά (υπο)στηρίχθηκε στη λογική του -σκοπίμως και εντέχνως- κατασκευασμένου απολιτικού λόγου που υπαγορεύτηκε στο πλαίσιο μίας επιδέξιας επικοινωνιακής στρατηγικής. Η απουσία ιδεολογικού ερείσματος και σαφούς πολιτικής - προγραμματικής αναφοράς, ήδη από την περίοδο της αντιπολίτευσης (1996 - 2004), μοιραία αποτυπώθηκαν στην επίμονη πολιτική κενολογία και «επικοινωνιολογία».....
από [ e-homosapiens.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:22 π.μ.- 15/10/2009