Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!


Ξέρουν τα πάντα, πριν απ΄ όλους, ακόμα κι απ΄ τους καθ΄ ύλη αρμόδιους !
Οι φωστήρες των «Νέων» και κάθε φυλλάδας, γνωρίζουν και μπουμπουνίζουν πρωτοσέλιδα, τι θα γράψουν στην έκθεσή τους οι ελεγκτές της τρόϊκα, τον ερχόμενο Ιούλιο !
Ηδονίζονται να τρομοκρατούν το λαό με προφητείες για νέα σκληρά μέτρα και στην αρρωστημένη αυτή τους επιδίωξη, αδιαφορούν για το τι μαλακίες αραδιάζουν ως υποστηρικτικά επιχειρήματα.

Θα μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, επειδή δεν αντιμετωπίστηκε το θέμα του ΟΣΕ κι επειδή δεν απελευθερώθηκε το επάγγελμα των …φορτηγατζήδων !
Οι ύαινες της «πληροφόρησης» τα βαμπίρ του πολίτη, οι ξερόλες, που κατ΄ επανάληψη έχουν ρεζιλευτεί κι έχουν εμποτιστεί με την παραδοχή, πως το φτύσιμο του κόσμου, είναι …βροχή, συνεχίζουν… Πως να γίνει διαφορετικά, αφού τους το επιτρέπουν κι αφού οι κυβερνητικοί εξυγιαντές δεν τους βάζουν στο στόχαστρο της επιχείρησης καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής ;
Μήπως βρίσκονται πίσω τους ;
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ……
Οι καταστάσεις που ζούμε είναι τραγικές και πολύ φοβάμαι ότι οι αντιδράσεις θα γίνουν ανεξέλεγκτες. Να φοβούνται την οργή του κόσμου. Ο λαός κάνει υπομονή, υποφέρει, πονάει, κρατάει το στόμα του κλειστό, αλλά έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά.
Όταν το ποτήρι ξεχειλίσει, αλίμονό τους…