Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

"Φεβρωνία είσαι αδιάβαστη" ...


Κατ' αρχήν τη γλίτωσε στο τσακ από τον Πρετεντέρη. "Ο λαός έχει ανάγκη το ντιμπέιτ" , είπε. "Η Ν.Δ. το 'χει ανάγκη" , την ατάκαρε ο Ντερμπεντέρης και μετά την παρέλαβε ο Δημαράς. "Πού είναι η κρυφή ατζέντα, που είπατε" , τη ρώτησε. Η Φεβρωνία απάντησε πως προκύπτει απ' αυτά (φανταστείτε πόσο κρυφή είναι) που λέει ο κύριος Παπανδρέου. Ο Δημαράς τη χαρακτήρισε "αδιάβαστη" και αυτή θρασύτατα απάντησε πως αν είχε το χρόνο (κάνα δυο τρεις ώρες δηλαδή) θα του εξηγούσε.
Αχ Φεβρωνία, η "ασθένειά" σου έγινε χρονία...
από [ nonews-NEWS ]

ΣΩΘΕΙΤΩ ;;;...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:12 μ.μ. - 16/09/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 16/09/09

.
1. Γ. Παπανδρέου στο ποτάμι της νίκης στην Τρίπολη: Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε τη χώρα σε πορεία Εθνικής Ανάτασης!

- «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γείτονά μας, στον απογοητευμένο ψηφοφόρο της Ν.Δ. και να του πούμε: «Είτε ψηφίσεις, είτε δεν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, εμείς θα παλέψουμε να σε κάνουμε περήφανο για την κυβέρνησή σου, περήφανο για την Ελλάδα!»

- «Όσοι ράβουν κουστούμια εξουσίας, θα τους μείνουν στην ντουλάπα! Κανένας δεν θα επανέλθει στην ίδια θέση που κατείχε. Όλοι θα αξιολογηθούν από μηδενική βάση!» Περισσότερα...

2. Όχι μόνο αφίσες αλλά ούτε γιγαντοαφίσες θα χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ! Τέρμα στην αφισορύπανση. Μείωση των εκλογικών δαπανών.

- Είπαμε και επιμένουμε: καθαρά λεφτά, καθαρό περιβάλλον, καθαρές κουβέντες. Τα άλλα κόμματα και ειδικά η Ν.Δ. τι θα κάνουν; Περισσότερα..

3. Κοινωνία – Οικονομία. Κάθε μέρα και νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν πόσο ανάγκη έχει ο τόπος το ολοκληρωμένο σχέδιο Εθνικής Ανάτασης που παρουσίασε στη Δ.Ε.Θ. ο Γ. Παπανδρέου.

- Νέα στοιχεία για έκρηξη ακάλυπτων επιταγών και ανεργία.

- Γ. Παπανδρέου: «Στη Δ.Ε.Θ. παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα 100 ημερών, για να ξαναζωντανέψει η ελληνική οικονομία. Προτείνουμε ουσιαστικά αυτά που έγιναν στις περισσότερες χώρες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν έγινε αυτό που έπρεπε. Δεν φτάνει να μειώσεις το έλλειμμα και να στεγνώσεις την αγορά, γιατί το αποτέλεσμα είναι να μην έχεις έσοδα για το κράτος. Είχα επαφές με αξιωματούχους της ΕΕ, οι οποίοι μου εξήγησαν την περίπτωση της Ιρλανδίας, της οποίας οι δείκτες είναι πολύ χειρότεροι από τους δικούς μας, έχει τοξικά και κρίση στην κατοικία και τις οικοδομές, αλλά έχει πιο αξιόπιστο πρόγραμμα από μας. Εμείς θα πάμε στην ΕΕ να διαπραγματευτούμε με ένα μεσοπρόθεσμο αξιόπιστο πρόγραμμα,που δεν θα πνίγει την αγορά…» Περισσότερα..

4. Ο ηγέτης και ο κομματάρχης.

- Την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου καλεί όλους τους Έλληνες σε μία εθνική προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας, ο κ. Καραμανλής ομολογεί: «Ο αγώνας που κάνουμε είναι να συσπειρώσουμε τους ανθρώπους που παραδοσιακά ακολουθούν τη Ν.Δ.»… Περισσότερα...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:30 μ.μ. - 16/09/2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ !...

Όταν τον περασμένο Ιούνιο – μετά τις ολονύκτιες αλχημείες των υπηρεσιών του Παυλόπουλου – κατακάθησε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, με τη διαφορά στο 4,35%, οι πνιγμένοι νεοδημοκράτες πιάστηκαν από τα μαλλιά των απεχόντων και πλάσαραν τη γνωστή δικαιολογία – παρηγοριά στον άρρωστο : «…μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της Ν.Δ. προτίμησαν να διαμαρτυρηθούν μη προσερχόμενοι στην κάλπη…».
Η θέση αυτή απετέλεσε και την κεντρική άποψη του κόμματος, το οποίο κάνοντας την εκτίμηση, πως «…οι οπαδοί αυτοί, δεν χάθηκαν…», δόμησε τη, μετέπειτα, στρατηγική του, στην επαναφορά τους, μέσω της βελτίωσης του κυβερνητικού έργου και τη λήψη μέτρων κάθαρσης στο εσωτερικό του.

Στους δυόμισι μήνες που πέρασαν ο «καταλληλότερος» δεν …πρόκανε να κάνει τίποτα και οδηγήθηκε στις πρόωρες εκλογές, αύτανδρος !

Στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, οι εταιρείες μετρούν πολλά και διάφορα πράγματα, μετρούν, λοιπόν, και την πρόθεση ψήφου αυτών, που απείχαν το περασμένο καλοκαίρι, από τις Ευρωεκλογές.

>Το αποτέλεσμα δείχνει τη …βασιμότητα των εκτιμήσεων, που έκαναν, σύσσωμα, τα στελέχη της νεοδημοκρατίας, (ακόμα ηχούν τα τσιτάτα του Ζαγορίτη : «…το 80 με 90%, όσων απείχαν στις Ευρωεκλογές, είναι ψηφοφόροι μας !...». Δείχνει επίσης και τη ρηχότητα των οργάνων της Ν.Δ., που συμπεριέλαβαν αυτή τη θέση στα κείμενα των επίσημων αποφάσεων, που πήραν, τις μέρες του Ιουνίου και χάραξαν μια στρατηγική αντιμετώπισης της κατάστασης, η οποία χρεοκόπησε τελείως !…

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

Γιατί ο πρωθυπουργός επέλεξε τόσα ποντίκια για να πολιτεύεται;


...........................
Πολιτικώς: Μπα(γα)σιάκος
Του Κώστα Βαξεβάνη
Στην προεκλογική μάχη που ξεκίνησε εδώ και μέρες, δύο πράγματα μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση. Το ένα είναι η επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης “η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, η ήττα μόνο έναν”. Ο πρωθυπουργός, πριν από την ήττα ακόμη (δεν φαίνεται να την αμφισβητεί και ο ίδιος) έχει μείνει μόνος. Κορυφαία στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης, μιλούν για κλίκες, διαπλοκή, λάθη και ευθύνες. Όταν η πλοκή δεν τους εξυπηρέτησε, ανακάλυψαν την διαπλοκή. Και η πλοκή ήταν, το να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια. Τραγικό, απαξιωτικά πολιτικό, αλλά πραγματικό. Το δεύτερο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πρωθυπουργός διαχειρίστηκε την πιθανότητα της ήττας για να την αποτρέψει.
Ξεκίνησε από τη θεωρία των “καθαρών ψηφοδελτίων” για να καταλήξει σε ψηφοδέλτια συμβιβασμών και συμψηφισμών. Σε ένα απ αυτά, ο θείος Καραμανλής, στα 85 του, ατενίζει το μέλλον. Επικεφαλής βέβαια, αφού για μια ακόμη φορά, δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος στις Σέρρες,π ου το όνομά του να ξεκινάει πριν το “Κ” για να προηγείται στο ψηφοδέλτιο. Αλλά ας πούμε πως το αίμα νερό δεν γίνεται γιατί αν μιλήσουμε για απλές συμπτώσεις, καλύτερα ο κύριος Αχιλλέας Καραμανλής να αφήσει την πολιτική και να παίξει κανένα ΛΟΤΤΟ.
Το θέμα δεν είναι η αδυναμία ενδεχομένως στον θείο, αλλά η αδυναμία γενικώς. Η αδυναμία να κατανοηθεί η πολιτική ως ένα σύνολο ενεργειών με θάρρος και ζητούμενο, ένα άλλο συμφέρον από το μικροκομματικό ή το εξυπηρετικό της στιγμής. Και αυτή του την αδυναμία, ο πρωθυπουργός, την δείχνει όποτε έχει την ευκαιρία...
Η συνέχεια στο Κουτί της Πανδώρας

Να οργανωθουμε ρε παιδια!!! Ενας, ενας!!! (αντε, δυο το πολυ!)

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!!...

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

.

ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Στυλιανού

ΚΑΝΑΡΑ - ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη

ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεόφιλου

ΚΙΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Παναγιώτη

ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Ανέστη

ΤΣΑΝΑΚΑ-ΠΡΟΒΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Δημητρίου

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:04 μ.μ. - 16/09/2009

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει την ΕΡΤ

Σκληρή επίθεση κατά της διοίκησης της ΕΡΤ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μιλώντας για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Σκληρή επίθεση κατά της διοίκησης της ΕΡΤ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μιλώντας για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.
«Η δημόσια τηλεόραση γράφει ένα νέο "έπος" προπαγάνδας, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, που θα ζήλευε κάθε εταιρεία προβολής και διαφήμισης, και μάλιστα, με τα λεφτά του Έλληνα πολίτη» τονίζει χαρακτηριστικά.

Στην ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα οτι η διοίκηση της ΕΡΤ:

Διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό χρόνο κατά το δοκούν,
Χρησιμοποιεί το ρεπορτάζ με τρόπο που η ΝΔ να θέτει ερωτήματα ή να προβάλλει στοιχεία που φαίνεται ότι μένουν αναπάντητα και κυρίως από το ΠΑΣΟΚ,
Διαθέτει τεχνικά μέσα για την κάλυψη των δραστηριοτήτων των πολιτικών αρχηγών, με δύο μέτρα και δύο σταθμά,
Εχει επιστρατεύσει νέες μεθόδους για την προβολή των θεμάτων που επιλέγει να δώσει έμφαση η ηγεσία της ΝΔ,
Προβάλει δραστηριότητες υπουργών, που είναι ενταγμένες στην προσωπική και κομματική προεκλογική τους καμπάνια, και
«Βάζει στο ψυγείο» δημοσιογράφους επειδή απλώς καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ ή δεν τους είναι αρεστοί.
«Παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες για την επισήμανση όλων αυτών των προκλητικών ενεργειών, η διοίκηση της ΕΡΤ παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Κινήματος και συνεχίζει:
«Είναι προφανές ότι η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έχει πάρει τις αποφάσεις της και για την προεκλογική περίοδο. Έχει μετατρέψει τη δημόσια τηλεόραση σε βραχίονα της κυβερνητικής προπαγάνδας».
«Κατόπιν όλων αυτών μόνη οδός είναι η καταγγελία της απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς της Διοίκησης της ΕΡΤ. Επισημαίνουμε δε ότι, εφόσον συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, θα προσφύγουμε στο ΕΣΡ και τη Δικαιοσύνη».

από [ ΕΘΝΟΣ ]

Πώς αλλάζουν οι καιροί...

Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης κατά του Α΄ αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου από τον Ν.Ζαγοριανό, που προσπαθεί να αποφύγει τον έλεγχο για τις πρακτικές του στην διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens
Το ευαγγελικό ρητό «οι τελευταίοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσονται τελευταίοι» έρχεται να επιβεβαιωθεί και στην υπόθεση της διερεύνησης του σκανδάλου της Siemens από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο τέταρτος ειδικός ανακριτής Ν.Ζαγοριανός που δέχθηκε επανειλημένα τα πυρά από πολιτικούς και νομικούς κύκλους για τις επιλογές και κυρίως τις παρατυπίες και τις επιλογές του, βρέθηκε τελικά στην ίδια θέση με τους κατηγορούμενους που είχε προφυλακίσει.

Ετσι, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει κατά του Α΄ αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ιω.Παπανικολάου. Ο τελευταίος, είναι ταυτόχρονα και προϊστάμενος επιθεώρησης των δικαστηρίων και και ήδη έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ν.Ζαγοριανού, ενώ πολλοί εντοπίζουν και ποινικές ευθύνες.

Οπως έκρινε ο ΑΠ, η αίτηση του κ. Ζαγοριανού υπεβλήθη μετά την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης και κατά συνέπεια το δικαστήριο δεν μπήκε καν στην ουσία της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι ενώ η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο την Ανοιξη για τις ευρωεκλογές, ο κ.Ζαγοριανός είχε αρνηθεί πρόσβαση στη δικογραφία στους μάρτυρες που τελικά προφυλάκισε για την υπόθεση της Siemens. Οι τελευταίοι είχαν ζητήσει μεταξύ άλλων και την εξαίρεσή του, καθώς ήδη υπήρχε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του.

Τότε η αίτησή τους απορρίφθηκε, ωστόσο πλέον η μήνυσή τους έχει φέρει τον ανακριτή σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

από [ ΕΘΝΟΣ ]

Επανεξελέγη για δεύτερη πενταετή θητεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Ζοζέλ Μανουέλ Μπαρόζο

Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο επανεξελέγη σήμερα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δεύτερη πενταετή θητεία σε ψηφοφορία που διεξήχθη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Από τους 736 ευρωβουλευτές, 382 ψήφισαν υπέρ του 53χρονου κεντροδεξιού ηγέτη και 219 κατά.
Οι υπόλοιποι απείχαν ή δεν πήραν μέρος στην ψηφοφορία.
Ο Μπαρόζο ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Η υποψηφιότητά του είχε ήδη υποστηριχθεί από τις 27 χώρες μέλη της ΕΕ και η επανεκλογή του επικεφαλής της Επιτροπής ήταν βέβαιη επειδή οι κεντροδεξιοί σύμμαχοί του είναι η κύρια δύναμη στο ευρωκοινοβούλιο.

Καμαρώστε ήθος στελέχους του ΟΠΑΠ!

Η κα Χριστοφιλοπούλου στέλεχος στο εμπορικό τμήμα του ΟΠΑΠ, ενός Οργανισμού με "σεσημασμένο" παρελθόν, απο τους Οργανισμούς που εξέθρεψαν την κρατικοδίαιτη διαπλοκή, αρνείται ν απαντήσει για το ποιές διαφημιστικές εταιρείες διαχειρίζονται το λαγαριασμό του ΟΠΑΠστο διαδίκτυο και με ποια κριτήρια κατανέμουν την ρεκλάμα.
-Κάντε μας γραπτά τα ερωτήματά σας, για να σας απαντήσουμε.
Αυτή είναι η πολιτική διαφάνειας ενός Οργανισμού, ο οποίος στηρίζεται στους κολλημένους με τον τζόγο συμπολίτες μας και αυτή τη γραμμή δίνει στα στελέχη του ο ακριβοπληρωμένος κος Χατζηεμμανουήλ.
Μ αυτές τις επιλογές (Χατζηεμμανουήλ και Χριστοφιλοπούλου) ο Καραμανλής ευτέλισε τον πολιτικό μύθο του ιδρυτή της ΝΔ και εξόργισε τη βάση της...
από [ kourdistoportocali ]

Ελάτε μαζί σε αυτή τη νέα εθνική προσπάθεια

Απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου του Πασοκ, Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Τρίπολη.

Σημασία έχουν οι πράξεις, οχι τα λόγια (spot 7)

Οικονομία: ενίσχυση επιχειρηματικότητας (spot 6)

Οικονομία: στήριξη του πραγματικού εισοδήματος (spot 5)

Οικονομία: Ψηφίζουμε άμεσα 5 νομοσχέδια (spot 4)

στη προστασια του περιβάλλοντος.

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Στον έλεγχο Λαυρεντιάδη η ΒΦΛ

Του Νίκου Χρυσικόπουλου

Έκλεισε η συμφωνία για την απόκτηση του 100% της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων από τον επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, όλοι οι μέτοχοι της ΒΦΛ μεταβίβασαν προς την ELFE S.A., θυγατρική κατά 100% του fund Lamda Partners συμφερόντων του Λ. Λαυρεντιάδη, τις μετοχές που κατείχαν.
Το τίμημα της μεταβίβασης ανήλθε στα 85,9 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα το Capital.gr είχε μεταδώσει τα εξής: Πολύ κοντά στην απόκτηση του 100% της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) βρίσκεται ο επιχειρηματίας Λ. Λαυρεντιάδης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις φαίνεται να επέρχεται τελικά συμφωνία μεταξύ των τραπεζών που ελέγχουν την πλειοψηφία των μετοχών της ΒΦΛ (Εμπορική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα, Εθνική Κεφαλαίου, Alpha Bank άλλες τέσσερις ανώνυμες εταιρείες με μικρότερα ποσοστά συμμετοχής), της ΔΕΠΑ και της πλευράς Λαυρεντιάδη, κάτι που
είχε αναφέρει μόλις προ διημέρου το Capital.gr......

ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ...


από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

Μια παλια αναρτηση αλλα πιο επικαιρη απο ποτε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ :

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 94

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ....

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ !

Ο Ankyr σκιτσάρει για το καφενείο

"Κωλόκατσε"...


Λιαρέλης: Ξέρει ότι θα χάσει...
" Ο Καραμανλής έχει παχύνει και η καρέκλα που καθόταν χθες ήταν χαμηλή, και δεν τον ευνοούσε σκηνικά", είπε ο Λιαρέλης πριν από λίγο στον Νίκο Κακαουνάκη (Flash 9,60).
"Δηλαδή
κωλόκατσε", συμπλήρωσε ο άξεστος αλλά εύστοχος Κακαουνάκης.
Ο Λιαρέλης υπογράμμισε 2 σημεία πολύ σημαντικά.
1) ότι ο Καραμανλής γνωρίζει ότι θα χάσει, και ευελπιστεί στην μη αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. και
2) θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να γίνει ποιο συναισθηματικός, ποντάροντας να συγκινήσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.
Εν ολίγοις, να τον ψηφίσουν από λύπηση...
από [ nonews-NEWS ]

ΚATATEΘHKE H ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ Ι.Χ.


Έφτασε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου στην Προεδρία της Δημοκρατίας σήμερα το πρωί κι αφού εξετασθεί από τις νομικές υπηρεσίες θα υπογραφεί από τον Πρόεδρο.... Έφτασε πριν από λίγο στην Προεδρία της Δημοκρατίας η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία προβλέπεται η νέα απόσυρση των ΙΧ. Με την ίδια Πράξη ρυθμίζονται επίσης τα νέα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία γίνονται ακριβότερα για τα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής προβλέπει την εξέταση της Πράξης από τη νομική υπηρεσία της Προεδρίας και κατόπιν την υπογραφή της από τον κ. Κ. Παπούλια. Πρακτικά αυτό συνεπάγεται ότι σε περίπου 48 ώρες από τώρα, η νέα απόσυρση θα είναι νόμος του κράτους και θα ξεκινήσει η εφαρμογή της. Ηδη, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων δηλώνουν έτοιμες για να εξυπηρετήσουν το κοινό, καθώς, το περιεχόμενο της Πράξης ήταν γνωστό εδώ και καιρό, μετά τις σχετικές ανακοινώσεις που είχαν γίνει από το αρμόδιο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ.
από : [ www.kathimerini.gr ]

Collection φθινόπωρο-χειμώνας για υποψηφίους.

από [ atsarantos ]

Σταυρώστε τους!

από [ atsarantos ]