Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου



ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:59 μ.μ. - 05/06/2009

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ


ΝΔ 30%-33%
ΠΑΣΟΚ 36%-39%

Οι τελευταίες εκτιμήσεις από τις κυλιόμενες μετρήσεις που πήρε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου και χθες το ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι εκλογικό παιχνίδι έχει κριθεί. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο, η Νέα Δημοκρατία δεύτερη και το ΚΚΕ τρίτο. Η μάχη για την τέταρτη θέση είναι αμφίρροπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει έντονες τάσεις αποσυσπείρωσης. ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι και ΛΑΟΣ έχουν τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες για την τέταρτη θέση.
Σύμφωνα με την κυλιόμενη τηλεφωνική του τα ποσοστά της Ν.Δ. θα κυμανθούν από30%-33% και του του ΠΑΣΟΚ από 36%-39%.
από PRESSMME
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:51 μ.μ. - 05/06/2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ


Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme, το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίαςακυρώνουν τις εμφανίσεις τους στα πάνελ της Κυριακής κατά την διάρκεια ή και μετά τα exit polls. Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε πριν από λίγο, τουλάχιστον πέντε υπουργοί επικαλέστηκαν διάφορες προφάσεις για να μην παραστούν στα τηλεοπτικά πάνελ. Προφανώς θα έχουν καταλάβει τι θα συμβεί το απόγευμα της Κυριακής. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Μανώλης ετοιμάζεται να βγει στα... κάγκελα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη. Έχει δηλώσει συμμετοχή σε τρία διαφορετικών καναλιών πάνελ. Θα γίνει της π...ας το (γαλάζιο) κάγκελο την Κυριακή.
από PRESSMME
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:36 μ.μ. - 05/06/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 05/06/09

Γ. Παπανδρέου, από τη χθεσινή ομιλία του στο ποτάμι της νίκης στο Πεδίο του Άρεως: «Όσο καλές και εάν είναι οι δημοσκοπήσεις, αυτό που μετράει είναι η ψήφος! Όλοι στις κάλπες της Κυριακή για τη νίκη των πολλών έναντι των λίγων και ισχυρών»


Για να δείξουμε την πόρτα της εξόδου στην αθλιότητα και την κοινωνική αδικία. Για να ανατείλει ξανά η ελπίδα στη χώρα, να ξανάρθει το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδας. Η αποχή είναι ψήφος ανοχής στον κατήφορο. Περισσότερα...

Στο χέρι όλων μας είναι να κάνουμε τη νίκη των πολλών έναντι των λίγων, της ελπίδας έναντι της αθλιότητας και της αδικίας, τη μεγαλύτερη δυνατή. Κινητοποιώντας, από σήμερα, κάθε συγγενή, κάθε φίλο και γνωστό μας πρόσωπο

Την Κυριακή, όλοι μαζί, αλλάζουμε τα πολιτικά δεδομένα στη χώρα. Καλό μας αγώνα. Περισσότερα...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:37 μ.μ. - 05/06/2009

Προσεισμοί στη ΝΔ: Παραιτήθηκε από γραμματέας ο Λ. Ζαγορίτης...


...και αναλαμβάνει, στο έκτακτο συνέδριο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.Συμφωνία Καραμανλή με την Ντόρα για τη "διανομή" του κόμματος. Μαχαίρι στις κομματικές οργανώσεις από το νέο γραμματέα. Στα χέρια του οι λίστες με τους γαλάζιους προέδρους ανά την Ελλάδα.
από press-gr

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:22 μ.μ. - 05/06/2009

Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω...

Είναι πολύ μικρη μια εικόνα για να τα χωρέσει όλα. Έτσι έβαλα μόνο μερικά από αυτά. Και επειδή ο Έλληνας χαρακτηρίζεται για την βραχυπρόθεσμη μνήμη του, καλά είναι να θυμόμαστε κάποια πράγματα την ώρα της κάλπης. Όπως τα θυμηθήκαμε και πριν λίγα χρόνια για το ΠΑΣΟΚ.
από ΑΣΗΜΩΝΗΣ
κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:30 π.μ. - 05/06/2009

Οι αλήθειες που μέχρι τώρα τα ΜΜΕ κρύβαν (3)

κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:30 π.μ. - 05/06/2009

Οι αλήθειες που μέχρι τώρα τα ΜΜΕ κρύβαν (2)

κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:24 π.μ. - 05/06/2009

Οι αλήθειες που μέχρι τώρα τα ΜΜΕ κρύβαν (1)



κλικ για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:17 π.μ. - 05/06/2009

Ύβρις

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου 
gpapachristos@dolnet.gr

     Εκείνος βέβαια έδινε συνεντεύξεις στις τηλεοράσεις προκειμένου να αλλάξουν γνώμη γι΄ αυτόν οι Έλληνες. Αλλά έδωσε τόσες συνεντεύξεις υποδυόμενος τον «έναν από μας», το απλό λαϊκό παιδί που η τύχη και η μοίρα το έφεραν έτσι ώστε να γίνει πρωθυπουργός της χώρας που έχασε την μπάλα.
 Άρχισε να λέει πράγματα τα οποία το καθένα από μόνο του θα μπορούσε να του καταστρέψει ό,τι προσπάθησε να καλλιεργήσει, παραχωρώντας συνέντευξη σε όποιον του το ζητούσε, στην πρώτη κάμερα που έβλεπε μπροστά του. Όπως για παράδειγμα, το απίστευτο ότι επί των ημερών του «βελτιώθηκε σημαντικά το βιοτικό επίπεδο του λαού». 
    Συγγνώμη σε ποιον τα λέει αυτά; 
    Στα 2,2 εκατομμύρια των Ελλήνων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας; 
    Στους συνταξιούχους που φυτοζωούν ή στη γενιά των 500 και των 700 ευρώ; 
    Στους μικρομεσαίους που έχουν χάσει τ΄ αυγά και τα πασχάλια ή στους νοικοκυραίους που έχουν καταχρεωθεί παίρνοντας το ένα καταναλωτικό μετά το άλλο προκειμένου να τα βγάλουν πέρα; 
    Και σου λέω εγώ, εντάξει, προεκλογική περίοδος είναι, έχει- ποιητική αδεία- να πει και μια κουβέντα παραπάνω. Αλλά κουβέντα, όχι να εκστομίσει τη χειρότερη ύβρι κατά των ανθρώπων αυτών που έχουν ζαλιστεί από τα εκατομμύρια που διακινούνται ανάμεσα σε κολλητούς, φίλους και κουμπάρους του Μαξίμου! 

    Μα πού ζει επιτέλους;;;;;;;...................  
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:07 π.μ. - 05/06/2009

Ναυάγιο Ν.Δ. στο παρά 5'' των εκλογών....


Άνοιγμα της ψαλίδας δείχνουν τα γκάλοπΕικόνα κατάρρευσης παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία, με βάση τις δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και οι οποίες καταγράφουν άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων υπέρ του ΠΑΣΟΚ με ποσοστά που φτάνουν σε 5% και 6%.

συνέχεια: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4520340

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:40 π.μ. - 05/06/2009

χαστούκι στο Λιαρέλη...


Στα πρώτα κιόλας λεπτά της συνέντευξης, ο Παπανδρέου τους πήρε τον αέρα κι άρχισε να τους μαστιγώνει...
Μόλις ο Λιαρέλης του είπε ότι στο σκάνδαλο της SIEMENS έχει περισσότερα ποσοστά το ΠΑΣΟΚ γυάλισε το μάτι του.
"Θεωρώ απαράδεκτη την φράση αυτή κύριε Λιαρέλη". Έμεινε πράγματι με το στόμα ανοιχτό ο άλλος. Κι ο Παπανδρέου συνέχισε.
¨Έχετε πληροφορίες εσείς κύριε Λιαρέλη για να βάζετε ποσοστά?
Δυο χρόνια δεν ζητάω από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το σκάνδαλο αυτό και η Κυβέρνηση το κρύβει?"
Ο Λιαρέλης ακόμα να συνέλθει...

από nonews-NEWS
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:23 π.μ. -

1 ΣΧΌΛΙΑ:

5/06/2009

1 ΣΧΌΛΙΑ:


Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:26 π.μ. - 05/06/2009

ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ !...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :
«Η Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ελπίδας για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Ψήφος που ανοίγει τον δρόμο για να αποκτήσει η χώρα σοβαρή, αξιόπιστη κυβέρνηση, για να αλλάξουμε ρότα και να μπούμε στο δρόμο της πράσινης ανάπτυξης, για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, για κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, για μια πολιτεία που βάζει πρώτα τον πολίτη»
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:18 π.μ. - 05/06/2009

Οι δημοσκόποι πάνε να μαζέψουν τ΄ ασυμμάζευτά τους που έλεγε η συγχωεμένη γιαγιά μου.... χε χε χε,,,


Σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι δημοσκόποι αφού οι φετινές εκλογές είναι πραγματική κινούμενη άμμος και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την δυνατότητα που τους δίνεται από φέτος - να κάνουν δημοσκοπήσεις μέχρι και την τελευταία στιγμή - δεν τους επιτρέπει τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές να έχουν καθαρή άποψη για το αποτέλεσμα.

Μέχρι πριν λίγα 24
ωρα η τάση έδειχνε ότι...

...η ΝΔ είχε κάπως μαζέψει την ψαλίδα και θα έριχνε την διαφορά λίγο κάτω από το ψυχολογικό όριο του 3% που στο Μαξίμου το θεωρούν διαχειρίσιμη ήττα. Τα τελευταία γεγονότα όμως με την δεύτερη απόδραση του κατηγορουμένου για την υπόθεση της Siemens, αλλά και η ιστορία με τα τηλεγραφήματα, φαίνεται ότι επηρέασαν το εκλογικό σώμα.

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων 24
ωρων δείχνουν εκ νέου άνοιγμα της ψαλίδας και μάλιστα ορισμένες από αυτές δείχνουν εντυπωσιακή διαφορά. Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι υπάρχει δημοσκόπηση που με την αναγωγή δείχνει διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ που αγγίζει τις επτά μονάδες! Ταυτόχρονα η άνοδος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι συμπαρασύρει τα μικρότερα κόμματα και ειδικά τους Οικολόγους και τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι Οικολόγοι φαίνεται να χάνουν 40% περίπου της δημοσκοπικής τους δύναμης και να προσγειώνονται λίγο πάνω από το 4%, ενώ εκεί γύρω τσαλαβουτάει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα (απόγευμα Πέμπτης). Αν προκύψει κάτι το βράδυ ή αύριο πολύ πιθανό να υπάρχουν νέες αλλαγές.

(Από το www.enimerosi24.gr)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:01 π.μ. - 05/06/2009