Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ
ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΠ' ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ
ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ PLAY STATION.
ΤΑ ΜΜΕ ΦΙΜΩΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ 
ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ BLOGS
ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ


Αυτός ο τύπος ξεκίνησε τη λογική
"αίμα και σπέρμα" στο διαδίκτυο.
Έβγαλε ονόματα και κάρφωσε bloggers που είναι παιδιά
και δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμά του,
γράφοντας ακόμα και τη σχολή που σπουδάζουν!!!
Κλέβει συστηματικά υλικό άλλων και βάζει
αράχνη με το σήμα του portal του.
Είναι ο πρώτος που έφερε τις ρουφιανοκάμερες στο διαδίκτυο.
Έβαλε live camera στις κηδείες των θυμάτων
του σεισμού στην Ιταλία.

ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ PORTAL ΤΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

διαβάστε λεπ
 τομέρειες ΕΔΩ

Five Stars baby... 2



λεπτομέρειες ΕΔΩ

Five Stars baby... five stars! 1


Νομίζω ότι, δικαίως πλέον, του πάει το "Πενταστεράκιας"!
(Καμιά σχέση με τον "πεντακαθαρίδη"...)

Περισσότερα στο 
Piazza Del Popolo

από Γιώργος Κ. Κρόγιας
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:50 μ.μ. - 20/4/2009

Η ανάσταση.. θ’ αργήσει

Ένα κείμενο που αξίζει να διαβάσετε και να αναλογιστείτε έστω για λίγο τι είναι σημαντικό και τι όχι.....

(Από το apneagr)


Χθες μεγάλο Σάββατο απόγευμα. Μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα φτάνει στο τέλος της. Καθισμένη στο μπαλκόνι σκέπτομαι διάφορα. Μια τρεμάμενη φωνή, σταματάει απότομα τις σκέψεις μου.

“Χρόνια πολλά παιδί μου, καλή ανάσταση”.

Μια ηλικιωμένη κυρία, από το απέναντι μπαλκόνι, μου μιλάει…

Την έβλεπα συχνά και πάντα αναρωτιόμουν, αν είναι μόνη στον κόσμο ή αν έχει κάποιους συγγενείς ή φίλους που την επισκέπτονται. Αποφάσισα λοιπόν να την ρωτήσω, μετά τις ευχές που ανταλλάξαμε.

Είσθε μόνη κυρία Χρυσούλα;

Δεν έχετε οικογένεια;

Με κοίταξε κι... ένα πλατύ χαμόγελο εξαφάνισε όλες τις ρωγμές του χρόνου, απ’ το πρόσωπό της. Τα μάτια της άστραψαν. Τα χέρια της άνοιξαν διάπλατα, σ’ ένα αόρατο θαρρείς αγκάλιασμα κι η φωνή της, ακούστηκε καθαρή
δυνατή να λέει:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:28 μ.μ. - 20/4/2009

Ο ¨"Μπαγιόκος"

Ο ¨"Μπαγιόκος" προετοιμάζεται με το "πρωτοποριακό" του πρόγραμμα για κάθοδο στον δήμο Λιτοχώρου...όπως τον βλέπουμε και στην αφίσα με τα τουφέκια χιαστί...και με σύνθημα : "ου θκόσας" (ο δικός σας).

ΜΠΕΑΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


 Έφυγε απο την ζωή σήμερα το πρωί η ηθοποιός Μπεάτα Ασημακοπούλου, σε ηλικία 75 ετών.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932. Φοίτησε στη Σχολή του Τάκη Μουζενίδη με καθηγητές την Ελένη Χαλκούση, τον Γιάννη Φλερύ, την Ελένη Τσουκαλά κ.ά. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στο "Δημόσιο σκάνδαλο" και στον κινηματογράφο το 1955 στην ταινία Καταδικασμένη κι απ' το παιδί της. Ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς θιάσους και ανάλογη πορεία στο σινεμά, κυρίως στις ταινίες του σκηνοθέτη συζύγου της Ορέστη Λάσκου(παντρεύτηκαν το 1960). Κάποιες χαρακτηριστικές της στιγμές: Η Καφετζού (1956), Ο Λεφτάς (1958), Στουρναρα 288 (1959), Φτωχαδάκια και Λεφτάδες (1961), Ο Εαυτούλης Μου (1964), Άλλος Για Το Εκατομμύριο (1964), Κόσμος και Κοσμάκης (1964), Ο Εμποράκος (1967), Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα (1968) κ.ο.κ.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:46 μ.μ. - 20/4/2009

Το συνδρομητικό "ΒΗΜΑ" και οι υπόλοιποι νεκροί που προχωρούν...





Αναγνωρίζουμε στους κυρίουςΛαμπράκη και Ψυχάρη, τοπροχωρημένο της επιλογής τους: Να μετατρέψουν το ημερήσιο "ΒΗΜΑ", σε συνδρομητική on line έκδοση-να πληρώνει δηλαδή ο αναγνώστης-επειδή λίγα πράγματα στον καπιταλισμό είναι τζάμπα-για να διαβάσει την εφημερίδα του. Σύμφωνοι-έτσι πρέπει να γίνει. Μόνο που συνδρομητική on line εφημερίδα, σημαίνει υπογραφές-ακριβώς αυτό. Το ρεπορτάζ το τσακίζει η τηλεόραση, μόνο οι γραφιάδες μένουν. Ενα σχόλιο κατα ριπάς, για το γεγονός που συμβαίνει τώρα, μια γαμάτη ανάλυση.
Για ποιες υπογραφές όμως ζητάνε 30 ευρώ τη μήνα ο κος Χρήστος και ο κος Σταύρος; Για τον Βασίλη Χιώτη; Μήπως για το Τζουράσικ Παρκ Γιώργο Ρωμαίο ,Γιάννη Μαρίνο, Ριχάρδο Σωμερίτη, Δημήτρη Μαρωνίτη;
Οι μόνοι που αξίζουν τον κόπο να διαβασθούν είναι οι Γιάννης Πρετεντέρης-όσα κι αν του καταλογίσεις, ξέρει να γράφει-, ο Αντώνης Καρακούσης, ο Κοσμάς Βίδος και η Λώρη Κέζα. Τέλος. Η απώλεια του Στέφανου Κασιμάτη (Πανδώρα), ήταν οδυνηρή ενόψει του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Πάμε παρακάτω...
"Ελευθεροτυπία": Η ίδια φτώχια κι εδώ. Που πας κυρά Μάνια με την Χριστίνα Κοραή, τον Δημήτρη Τσιόδρα, τον Τάσο Παππά και τον κο Θανάση; Σου υπενθυμίζουμε ότι εκδίδεις την "Ελευθεροτυπία" κι όχι την έντυπη έκδοση της εκπομπής της (συμπαθέτατης και φίλης) Πόπης Τσαπανίδου. Αν εξαιρέσεις τηνΑριστέα Μπουγάτσου, την Γιάννα Παπαδάκου (το κείμενό τους συνδυάζει την έρευνα και την ανάλυση), τον Γιώργο Παπαδόπουλο Τετράδη (Καιρός), τον Φίλιπα Συρίγο, τις καλές στιγμές του "Ιού" και τις αντίστοιχες του Ανδρέα Ρουμελιώτη, κρανίου τόπος.
"Εθνος":O πιο γνωστός δημοσιογράφος της καλής εφημερίδας είναι ο Αντώνης Πρέκας (συνώνυμος κατα το ήμισυ, του συνταξιούχου ηθοποιού και ομότεχνός του μια κι έχει στο παλμαρέ του και κινηματογραφικές εμφανίσεις). Ο κος Πρέκας συμμετέχει (όπως ο Νταλάρας), σ όλες τις εκπομπές κύρους, τύπου Βάσιας Λόη, Αννας Δρούζα, Αρναούτογλου κλπ. Οπότε γιατί να δώσεις 30 ευρώ, να τον διαβάσεις;
Φυσικά ο πιο απαραίτητος συντάκτης της εφημερίδας, είναι ο συντάκτης του ΥΠΕΧΩΔΕ.
"Ελεύθερος Τύπος": Θα έδινα ευχαρίστως 30 ευρώ, σαν συνδρομητής της ιντερνετικής έκδοσης, εαν η αγαπημένη μου Γιάννα, υπέγραφε σε συνέχειες την ειλικρινή ιστορία της ζωής της. Θα ήτο μία καυτή αφήγηση, που θα προκαλούσε ορδές επισκεπτών στο e-typos.com, αναγκάζοντας τους κους Χρήστο Λαμπράκη, Σταύρο Ψυχάρη, Θέμο Αναστασιάδη, να προβούν σε αντίστοιχες εξιστορήσεις για λόγους ανταγωνισμού
"Πρώτο Θέμα": Για τον Νίκο Αλιάγα που υπογράφει το edito της εφημερίδας στη σελ. 2, μόνο κάποιες φανατικές γεροντοκόρες θαυμάστριές του απο τη Πλάκα και το Κολωνάκι, θα έσπευδαν να γραφτούν συνδρομητές. Δεν ξέρω αν αρκούν τα εξαιρετικά κείμενα του Θέμου, του Χάρη Μπότσαρη, του Νίκου Ζαχαριάδη και του Δημήτρη Παγαδάκη, για να κερδίσουν τους συνδρομητές, ενός επι πληρωμή διαδικτυακού εγχειρήματος της εφημερίδας.
Αφήνω τελευταία την "Καθημερινή", γιατί πιστεύω οτι η εφημερίδα τουμονοπύθμενου Αλαφούζου, είναι η μόνη που εν δυνάμει θα μπορούσε να διεκδικήσει επάξια τα 30 ευρώ μιας συνδρομητικής έκδοσης μια και διαθέτει ένα ικανό στόλο υπογραφών, e-νδεικτικά: Παντελής Μπουκάλας, Νίκος Ξυδάκης, Χρήστος Γιανναράς, Μαρίλη Μαργωμένου, Πάσχος Μανδραβέλης, Ρίτσα Μασούρα, Αντώνης Καρακαγιάννης, Μαριάννα Τζιάντζη, Ελένη Μπίστικα, Βασίλης Αγγελικόπουλος, Λουκάς Τσούκαλης, Αλέξης Παπαχελάς, "Πανδώρα" κλπ
Οι υπόλοιπες πολιτικές εφημερίδες με εξαίρεση το "ΠΑΡΟΝ", είναι ήδη νεκρές, μόνο που πρέπει κάποιος να τους το πει. 
από κουρδιστό πορτοκάλι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:10 μ.μ. - 20/4/2009

Ανάσταση !




Ανάσταση είναι

η «άλλη» ευκαιρία, που δίνει η ζωή να ζήσουμε αυτό, που μόλις πιστέψαμε ότι πέθανε,

η φύση που ξυπνάει την Άνοιξη από το λήθαργο του χειμώνα,

ο έρωτας του νέου στα ερείπια ενός άλλου που έσβησε,

το έμβρυο , που αρχίζει τη ζωή στα χνάρια των γονιών του,

μια νέα αρχή σε μια προσπάθεια , που μόλις ναυάγησε,

η γαλήνη της θάλασσας , μετά την τρικυμία,

τα καινούργια όνειρα πάνω σε κείνα , που έκανε συντρίμμια ο άνεμος,

το φως του ήλιου μετά την καταιγίδα , που καταλάγιασε,

το φούντωμα της ελπίδας, που τρεμόσβηνε, 

η γλυκιά αύρα του σώματος , σαν γιάνει απ' την αρρώστια,

η λήθη και το συγχώριο σε όσους σε πλήγωσαν,

η νίκη της ζωής ενάντια στο θάνατο,

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Αν ερχόταν σήμερα ο Χριστός...



Παρισσότερα :
 http://drseeng.blogspot.com/2009/04/blog-post_20.html?zx=d79a4911a8cf6278
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:44 μ.μ. - 20/4/2009

Αυτοδυναμία Έρογλου στα κατεχόμενα

Tο Κόμμα Εθνικής Ενότητας του Ντερβίς Έρογλου εξασφάλισε την πρώτη θέση στις «βουλευτικές εκλογές» που έγιναν την Κυριακή στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, συγκεντρώνοντας ποσοστό 44,16% και αυτοδυναμία με με 26 έδρες.

από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:30 μ.μ. - 20/4/2009

Με άστατο καιρό η επιστροφή των εκδρομέων

Αστατο καιρό, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αναμένεται να συναντήσουν όσοι οδηγοί πάρουν το δρόμο της επιστροφής από την εκδρομή του Πάσχα. Σε επιφυλακή η Τροχαία· από το μεσημέρι σε ισχύ έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας.

από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:26 μ.μ. - 20/4/2009

ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:19 μ.μ. - 20/4/2009

Θα μπορούσε να (της) λέει...


-Αλέκα, αν χρειαστεί θα βάλεις κι εσύ ένα χεράκι για να μην πέσει η κυβέρνηση;
.
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

από press-gr

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:03 μ.μ. - 20/4/2009

στο 5% του ΑΕΠ το έλλειμμα !!!...


Στην αναθεώρηση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης αναμένεται να οδηγήσει η ανακοίνωση από την Eurostat των επίσημων αποτελεσμάτων για τα ελλείμματα των χωρών της Ευρωζώνης το 2008. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, το έλλειμμα της Ελλάδας μετά από αλλεπάλληλες αναθεωρήσεις έχει φτάσει στο 5% του ΑΕΠ, γεγονός που σημαίνει ότι για την επίτευξη του στόχου του 3% έως το 2010 το οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να εξοικονομήσει 4,9 δισ. ευρώ έναντι περίπου 1,8 δισ. ευρώ που υπολόγιζε αρχικά.

από pressmme

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:52 π.μ. - 20/4/2009

Το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό...


Ο νέος ρόλος του Αυτιά, μη νομίζετε ότι θα απέχει πολύ από τον προηγούμενο. Πάλι παιδί του λαού θα είναι. Μόνο που αυτή τη φορά θα το παίζει μετανάστης. Όχι ακριβώς στη Γερμανία, αλλά λίγο παραδίπλα, στο Βέλγιο. Βέβαια, δε θα δουλεύει ανθρακωρύχος, όπως στην εποχή του Ξανθόπουλου οι Έλληνες μετανάστες. Αλλά εν πάση περιπτώσει τον ίδιο
πόνο θα χει. Όπως όλοι οι ξενιτεμένοι. Ας όψονται οι κακούργοι οι Γερμανοί που τον σπρώχνουν στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη. Ο Αυτιάς θα είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΛΑ.ΟΣ. Θα πρέπει να τον παρακαλέσουν πολύ οι Γερμανοί για να πει όχι και να μην πάει στις Βρυξέλλες, μετανάστης.
Και δεν το βλέπουμε...

Έπεσε ανυψωτικό μηχάνημα ύψους 150μ και...


Tokyo Centre 17:04 19 April 09 : Ανυψωτικό μηχάνημα ύψους 150 μέτρων κατέπεσε την στιγμή εργάσιας με αποτέλεσμα να σκοτωθουν 2 άνθρωποι και 7 άλλοι να τραυματιστούν ! Το περιστατικό συνέβει πριν 12 ώρες στο κέντρο του Τόκυο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη οικοδόμη ουρανοξύστη 70 όρόφων! Τα αίτια δεν έχουν εξακριβωθεί αλλά η περιοχή έχει αποκλειστεί!