Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ...

Όπως μάθαμε σήμερα, μετά τον Χριστοφοράκο και ο Καράμπελας τοέσκασε στη Γερμανία! Αφού εκεί είτε έχουν παραγραφεί τα αδικήματα είτε είναι πολύ πιο light οι ποινές, την κάνουν ένας - ένας για βόρεια... Κι όχι λόγω ζέστης.


Έτσι ύστερα από την παραγραφή για τα πολιτικά πρόσωπα που προκάλεσε το κλείσιμο της Βουλής από τον Καραμανλή, τώρα οδεύουν προς παραγραφή και οι ευθύνες για τα μη πολιτικά πρόσωπα. Οι ευθύνες της δικαιοσύνης και της πολιτικής της ηγεσίας, του κ. Δένδια, είναι τεράστιες,  ειδικά αφότου μαθεύτηκε ότι ο Δένδιας είχε πληροφορίες από ελληνική πρεσβεία ότι ο Καράμπελας είχε μεταφέρει σε λογαριασμό στη Ν.Αμερική 3 εκατομμύρια ευρώ... Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες δεν έδωσε ο υπουργός, όπως π.χ. πότε ακριβώς το έμαθε, από ποιόν, σε ποια χώρα κτλ.

Ωστόσο αυτή η δεύτερη απόδραση, εμένα κάτι μου θυμίζει...

Τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ...






















από Ιδεοδοχειο
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:50 μ.μ. - 29/05/2009

Ορίστε το βίντεο-απόδειξη με τον Τρεμόπουλο για την Μακεδονία.! ΡΕ Ούστ!!

Αυτό που λέγαμε ...ορίστε ποιοι είναι οι Πράσινοι Οικολόγοι... οι Μακεδονοπνίκτες οι Σκοπιανοί! Αυτοί που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις 6% και 7%! Να δούμε μετά το σάλο που θα ξεσπάσει σήμερα πώς θα πατώσουν από αυτά που λέει ο Τρεμόπουλος! Η Μακεδονία είναι η Ιστορία και χαρακτηριστικό δικαίωμα των Σκοπιανών ε;; Το καλύτερο που μπορούσε να γίνει να βγουν αυτές οι δηλώσεις των Οικολόγων Πράσινων για να καταλάβει και ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει.

από Hakis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:34 μ.μ. - 29/05/2009

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ !...

DEBATE πολιτικών αρχηγών κα η ερώτηση της ΄Ολγας Τρέμη προς τον κ. Καραμανλή, για το Βατοπέδιο :
Δημοσιογράφος : «…Το σκάνδαλο αυτό, ήταν, τελικά, υπόθεση δύο καλογέρων ;…».
Πρωθυπουργός :
 Αφού λέει κάμποσα για επιδιώξεις κλπ, κατα-λήγει,«…αλλά δεν πιστεύω ότι ουδείς πολιτικός …εχρηματίσθη !...».

Σε ακριβή …μετάφραση, ο κ. Καραμανλής είπε, πως 
αυτά που λέγονται, ότι ουδείς πολιτικός εχρηματίσθη, δεν τα πιστεύει !!!

Γλώσσα λανθάνουσα ; Ναι, αλλά όπως ο λαός αποφαίνεται «την αλήθεια λέει…».

Δεν ήθελε να το πει έτσι, αλλά τόπε… Όχι τίποτε άλλο, αλλά μας έχουν πρήξει με την ευφράδειά του και τον καλό χειρισμό της γλώσσας.
΄Ενας μπαρούφας είναι, στην ουσία !...


Πατήστε κι ακούστε τον !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:18 μ.μ. - 29/05/2009

Γιατί λιγάκι.... πολύ, πολύ, πάρα πολύ !!!...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:44 μ.μ. - 29/05/2009

ΧΛΑΠΑΤΣΑ!


Άτακτη οπισθοχώρηση σήμερα από το Mega. Αναγκάστηκε, αφού προηγουμένως έπαιξε τη δημοσκόπηση μούφα του Βήματος, να προβάλλει το γκάλοπ του ΑΝΤ1 το οποίο κατέρριπτε τα όσα υποστήριζε σήμερα ο ΔΟΛ! Μεγάλη ήττα του Mega. Ο Πρετεντέρης δεν μπορούσε να το πιστέψει! Τι χλαπάτσα ήταν αυτή;.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:36 μ.μ. - 29/05/2009

Η Metron Analysis κατέρριψε τη μαϊμουδιά της Kappa Research. Ο Παπανδρέου κέρδισε τον Καραμανλή...


Τρίτος στις προτιμήσεις του κοινού ο πρωθυπουργός. Δεύτερος ο Καρατζαφέρης...
Ο Παπανδρέου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, είχε τις περισσότερες θετικές γνώμες, από το κοινό που παρακολούθησε το Debate. Οι θετικές ήταν 39% και οι αρνητικές 30% . Αντίθετα ο Καραμανλής βρισκόταν 4 μονάδες κάτω από...

τον Παπανδρέου στις θετικές, ενώ και οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπό του ήταν πολύ μεγαλύτερες και φτάναν στο 43% ... Δεύτερος στις προτιμήσεις του κόσμου και πολύ κοντά στον Παπανδρέου ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης με 38%, ενώ πίσω απ' αυτόν ήταν ο Αλαβάνος με 28% και η Παπαρήγα με 25% .
Μετά απ' αυτό εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι μεγάλη και ταχύρρυθμη μαϊμουδιά ήταν αυτό που έκανε χθες τη νύχτα με τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις η Kappa Research...

από monews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:11 μ.μ. - 29/05/2009

Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:45 μ.μ. - 29/05/2009

Απίστευτη καφρίλα με μαϊμού γκάλοπ από τον Ψυχάρη!

Μια απίστευτη καφρίλα διέπραξε χθες η φυλλάδα του Ψυχάρη και του Πρετεντέρη, καφρίλα που ο πλέον ανεγκέφαλος χούλιγκαν δεν θα έκανε ...


Είναι τέτοια η πρεμούρα τους και η αγωνία τους να περισώσουνότι έμεινε από το επικοινωνιακό κατασκεύασμα "Καραμανλής" που δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν δημοσκόπηση για το debate, ... 8 λεπτά (!!!!!!!!!) μετά την έναρξη του! Στις 20:10 ξεκίνησε το debate, στις 20:18, το ΒΗΜΑ και η Kappa Research είχαν αποφανθεί! Νικητής ο Καραμανλής! Μόνο μια ερώτηση χρειάστηκε (μόνο μια είχε ερωτηθεί στις 20:18)! 

Αν είναι δυνατόν! Δεν έχουν κάποιον εκεί στο BHMA να τους σκουντήσει, να τους ρίξει κανα κουβά νερό, καμιά σφαλιάρα να συνέλθουν από το παραλήρημα

Δεν καταλαβαίνουν ότι με την βιασύνη τους δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα ;

Υ.Γ. Ο ΕΣΟΜΑΡ τι έχει να πει για αυτή τη φαρσοκωμωδία ;



από Ιδεοδοχείο
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:52 μ.μ. - 29/05/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 29/05/09

 

1. Γ. Παπανδρέου στο χθεσινό debate: «Πραγματικό το δίλημμα ‘ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε’»

Μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας κάνοντας μία νέα αρχή με την ψήφο μας στις 7 Ιουνίου. Η νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι νίκη της ελπίδας.
Περισσότερα...

2. Κ. Καραμανλής. Μία απόδειξη, μία ομολογία

Συγκρατούμε δύο ατάκες από τη χθεσινή, αποκαλυπτική για το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα, παρουσία του πρωθυπουργού στο debate:

Η απόδειξη ότι έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα: «Είναι προφανές ότι το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά».

Η ομολογία ότι είναι όμηρος συμφερόντων: «Δεν πιστεύω, και το λέω με το χέρι στην καρδιά, ότι πολιτικό πρόσωπο ζημίωσε επί σκοπώ το Δημόσιο» (στο σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου).
Περισσότερα...

3.  Μετανάστες

Γ. Παπανδρέου: «Παντελής η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής από τη σημερινή κυβέρνηση. Απολύτως καταδικαστέα η βία. Να εκπληρωθούν οι υποσχέσεις για ιερό τέμενος και μουσουλμανικό νεκροταφείο».
Περισσότερα...

4. ΕΤΑΚ

Ενάμιση χρόνο από την θεσμοθέτησή του, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες εξακολουθούν να είναι θύματα της κυβερνητικής αναλγησίας και προχειρότητας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα καταργήσει το ΕΤΑΚ και θα το αντικαταστήσει με προοδευτική φορολόγηση της Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
Περισσότερα...

5. Οικονομία

«Θες την αλήθεια; Ψάξε αλλού, εδώ λέμε παραμύθια»...

Το φυλλάδιο-πρόκληση για την νοημοσύνη κάθε Έλληνα της Ν.Δ. για τα... «επιτεύγματά» της στην Οικονομία και η
εμπεριστατωμένη απάντηση-ανάλυση του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και του ΙΣΤΑΜΕ.

6. Μισθοί γαλάζιων «golden boys»

Η κοροϊδία του πρωθυπουργού στις πλάτες των Ελλήνων συνεχίζεται.

Εδώ και 3 μήνες ρωτάμε τον πρωθυπουργό ποιους αφορά συγκεκριμένα η εξαγγελία του τον προηγούμενο Φεβρουάριο για μείωση των αποδοχών των διοικητικών στελεχών των οργανισμών του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Καμία απάντηση. Καμία εξέλιξη. Καμία αξιοπιστία.
Περισσότερα...

7. Παιδεία

Έστειλαν τον πρωθυπουργό σε «τάξη του μέλλοντος» που δεν έχει ρεύμα!
Περισσότερα...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:23 μ.μ. - 29/05/2009

ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...


Η μαϊμού δημοσκόπηση που παρουσίασε τοΒήμα σήμερα, ήρθε στην πιο κρίσιμη χρονική συγκυρία για να επιβεβαιώσει ότι ο Στ. Ψυχάρηςσε συνεργασία με τον Γ. Πρετεντέρη συνεχίζουν να παίζουν το πιο ύπουλο παιχνίδι χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Είναι προφανές ότι θέλουν τον Κώστα Καραμανλήεξίσου ισχυρό και μετά τις εκλογές. Το βρώμικο παιχνίδι κάτω από το τραπέζι της εξουσίας με κύριο στόχο να λιμάρουν τον Γιώργο Παπανδρέου για να δείξει το Βήμα ότι διαθέτει ισχυρή επιρροή και παρέμβαση στα δημόσια πράγματα παρά τις δραματικά μειωμένες πωλήσεις του σε καθημερινό επίπεδο, ήρθε να επιβεβαιώσει όλους όσοι υποστήριζαν ότι θα χτυπήσουν την πιο κρίσιμη περίοδο πριν από τις εκλογές. Σήμερα η μαϊμού δημοσκόπηση έδειξε πως θα παιχτεί το βρώμικοαυτό παιχνίδι.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:13 μ.μ. - 29/05/2009

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΡΙΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!!... ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛ...


Είναι προφανές ότι το γκάλοπ μαϊμού του Βήματος, στήθηκε για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Στην ηλεκτρονική ανάρτηση του γκάλοπ, η ώρα που δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση είναι 20.18. Τοdebate άρχισε στις 20.10(πατήστε κλικ). Παρατηρώντας προσεκτικά σήμερα και πάλι τοdebate, μέχρι τις 20.18 είχαν ερωτηθεί και απαντήσει μόνο οι Κώστας Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου, γιατί αφαιρώντας τα εισαγωγικά της Χούκλη, οι ερωτήσεις ξεκίνησαν στις 20.14. Απίθανα πράγματα με την Πρετεντεροφυλλάδα. Έφτιαξαν και δημοσίευσαν δημοσκόπηση χωρίς να έχουν ερωτηθεί και απαντήσει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα!!!...
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:03 μ.μ. - 29/05/2009

Παρέλαση ξανθιών ενάντια στην οικονομική κρίση....


Περισσότερες από 500 ξανθές αναμένεται να μετάσχουν την Κυριακή σε μια άνευ προηγουμένου παρέλαση στους δρόμους Ρίγας, η οποία έχει σκοπό να ανεβάσει το ηθικό των Λετονών, το οποίο έχει πέσει λόγω της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα τους, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. «Η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που η κοινωνία έχει ανάγκη από γεγονότα αυτού του είδους», δήλωσε η Μαρίκα Γκίντερ, πρόεδρος της λετονικής Ένωσης Ξανθών. «Οι άνθρωποι έχουν πέσει σε κατάθλιψη, δεν έχουν αρκετά θετικά συναισθήματα. Η παρέλαση είναι κάτι πολύ θετικό και ευχάριστο. Και, όπως ξέρουμε, οι ξανθές ξέρουν καλύτερα πώς να διασκεδάζουν», πρόσθεσε.

Η παρέλαση, της οποίας θα προηγείται μια γυναικεία ορχήστρα, γίνεται στο πλαίσιο της πρώτης «εβδομάδας ξανθών» που διοργανώνεται στη χώρα. Στο πρόγραμμα της εβδομάδας αυτής περιλαμβάνονται εκτός από την παρέλαση, ένα τουρνουά γκολφ, μια επίδειξη μόδας, ένας χορός κι ένας διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά. Έπειτα από μια ραγδαία οικονομική ανάπτυξη εδώ και χρόνια, η Λετονία, η χώρα των 2,3 εκατομμυρίων κατοίκων, αντιμετωπίζει τη χειρότερη ύφεση από όλα τα κράτη της ΕΕ.
από Trello Kouneli
ΠΡΟΤΑΣΗ : Φάνη Πάλλη - Πετραλιά τί κάθεσαι (Τώρα που τσίτωσες τα μάγουλα και μάζεψες τα προγούλια σου )... Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Λετονία !!!...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:56 π.μ. - 29/05/2009

ΤΑ ...ΦΥΚΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

΄Ολοι γνωρίζουμε ή τουλάχιστον έχουμε ακούσει, για την ψαλίδα, που υπάρχει ανάμεσα στοβιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο αντίστοιχο, μέσο, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υποτίθεται, πως πάγιος στόχος των εκάστοτε κυβερνώντων, είναι η άνοδος του ελληνικού βιοτικού επιπέδου με γρηγορότερους ρυθμούς, από εκείνους του μέσου ευρωπαϊκού, έτσι ώστε, κάποια στιγμή, να τους φτάσουμε.
Επειδή τα νούμερα ζαλίζουν, θ΄ αναφερθούν μόνο τρείς αριθμοί : το1996 το βιοτικό επίπεδο του έλληνα,(μέσος όρος), μετριούνταν, στο 64%του μέσου βιοτικού επιπέδου της Ευρώπης των 15 κρατών - μελών. Ο Σημίτης, φεύγοντας το 2004, το παρέδωσε το ποσοστό, στο 73% κι είχε παρουσιάσει, (δυστυχώς προεκλογικά, γι αυτό και πέρασε απαρατήρητη), την περίφημη χάρτα σύγκλισης, που θα οδηγούσε σε μεγαλύτερη σύγκλιση, στην τετραετία 2004-2008.

Τον επόμενο αριθμό τον ακούσαμε χθες βράδυ στο DEBATE των πολιτικών αρχηγών, από τον πρωθυπουργό κ. Καραμανλή : μίλησε για το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα και το προσδιόρισε στο …98%, του μέσου βιοτικού επιπέδου της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης !. Το είπε, μάλιστα και κορδώθηκε από υπερηφάνεια, για να το δείξει σαν μεγάλο κατόρθωμα…
΄Εδωσε ψεύτικο νούμερο ; Όχι, ο αριθμός είναι αληθινός, αλλά ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, δεν είπε την αλήθεια και αποπειράθηκε να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, μ΄ ένα ακόμα μισόλογο : το σημερινό 98% αφορά το μέσο βιοτικό επίπεδο στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση των 27 κρατών – μελών κι όχι των 15, που αφορούσε το 73% του 2004.
Η Ελλάδα πλησίασε στα μέσα επίπεδα, όχι επειδή ανέβασε το δικό της, αλλά επειδή έπεσε το μέσο ευρωπαϊκό, λόγω του ό, τι μπήκαν στην ΄Ενωση, 12 νέα κράτη, τα περισσότερα των οποίων, ήταν και είναι, σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα, ως προς το βιοτικό τους επίπεδο !
Μια ακόμα περίπτωση, που ο καταρρέων πρωθυπουργός συλλαμβάνεται να μην λέει την αλήθεια, (ολόκληρη) και να προσπαθεί να κάνει ντρίπλες για να εντυπωσιάσει το ακροατήριό του, επιμένοντας στην πεπατημένη του : να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:39 π.μ. - 29/05/2009

Γελοιογραφίες



από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:27 π.μ. - 29/05/2009

Παραδοχές


Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

Παπαχρήστου ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ βέβαια, παρ΄ ότι ποτέ δεν το είχαν παραδεχτεί επίσημα: ότι δηλαδή σαμποτάρισαν το 2004 τη λύση του Κυπριακού, με βάση το σχέδιο Ανάν. Χθες, στο ντιμπέιτ, ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, σχεδόν κομπορρημονώντας, ανέφερε στα επιτεύγματα της κυβέρνησής του: «Στηρίξαμε την Κύπρο να αποφύγει μια λύση την οποία δεν επιθυμούσε»! Μάλιστα. Δήλωση που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί πήγε στη Λουκέρνη ως τουρίστας και όχι ως υπεύθυνος Πρωθυπουργός της χώρας. Υπενθυμίζεται απλώς ότι η νεότευκτη τότε κυβέρνηση Καραμανλή είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ του σχεδίου Ανάν- προφανώς κορόιδευαν τον κόσμο... 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:51 π.μ. - 29/05/2009

Η ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΨΥΧΑΡΟΦΥΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!...


Επιεικώς απαράδεκτο και πλήρως αντιδεοντολογικό αυτό που έκανε το Βήμα. Εβγαλε αποτελέσματα γκάλοπ για το debateμόλις 8 λεπτά από την έναρξή του.
Πιο συγκεκριμένα υπάρχει η σχετική ανάρτηση στο Βήμα στην πρώτη σελίδα αλλά και στην ηλεκτρονική έκδοσή του, όπου παρουσιάζει αποτελέσματα τηλεφωνικής δημοσκόπησης την Πέμπτη 28 Μαϊου και ώρα 20.18 ενώ τοdebate άρχισε στις 20.10! Δηλαδή έκαναν περίπου 850 τηλέφωνα και επεξεργάστηκαν άλλα τόσα ερωτηματολόγια σε 8 λεπτά! Δεν παίζονται οι άνθρωποι... 
από pressmme
ξεφτίλα...  βλέπουν το οριστικό τους τέλος και δέν ξέρουν τί να κάνουν. Το 2009 δεν είναι 1965 λεχρίτες.-

1 ΣΧΌΛΙΑ:

TreloKouneli Rules είπε...

αίσχος!!


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:51 π.μ. - 29/05/2009

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ........


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:23 π.μ. - 29/05/2009

Τί θα δουν τα μάτια μας όταν σφίξουν οι ζέστες !!!...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:15 π.μ. - 29/05/2009

Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου | 28.05.2009


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:07 π.μ. - 29/05/2009

Κι αλλο παπαγαλοανεκδοτο….

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα παιδάκι και ήθελε να αγοράσει ένα παπαγάλο που μιλάει . Πάει λοιπόν στα μαγαζιά , βλέπει σε μια βιτρίνα ένα παπαγάλο που μιλάει , μπαίνει μέσα και ρωτάει πόσο κάνει ο παπαγάλος .

- 500 ευρω, του λέει ο πωλητής .

- 500 ευρω, του λέει το παιδάκι , είναι πάρα πολλά λεφτά , δεν έχω τόσα .

Φεύγει στεχαχωρημένο , σταματάει σε μία άλλη βιτρίνα με παπαγάλο , μπαίνει μέσα και ρωτάει πόσο κάνει ο παπαγάλος .

- 300 ευρω του λέει ο πωλητής .

- Πολλά λεφτά , του λέει το παιδάκι , και φεύγει καταστεναχωρημένο .

Καθώς πήγαινε σπίτι του περνάει από ένα μπουρδέλο . Ακούει από το παράθυρο κάποιος να τον φωνάζει , γυρνάει και βλέπει με έκπληξη ότι ήταν ένας παπαγάλος !

Μπαίνει μέσα λοιπόν στο μπουρδέλο και ρωτάει τη τσατσά :

- Τον παπαγάλο που έχετε στο παράθυρο , τον πουλάτε ;

- Τον πουλάμε του λέει η τσατσά .

- Πόσο ;

- 15 ευρω του απαντάει η τσατσά .

- Θα τον πάρω λέει χαρούμενα το παιδάκι .

- Πρέπει να σε ειδοποιήσω για κάτι του λέει η τσατσά . Επειδή μεγάλωσε στο μπουρδέλο , είναι λίγο βρομόστομος , βρίζει .

- Δεν πειράζει λέει το παιδάκι , παίρνει τον παπαγάλο και πάει χαρούμενο σπίτι του .

Μόλις έφτασε στο σπίτι του , ακούει τον παπαγάλο να λέει :

- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .

Μόλις έρχεται στο σπίτι η μητέρα του παιδιού , τη βλέπει ο παπαγάλοςκαι λέει :

- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΣΑΤΣΑ .

Το παιδάκι είχε αρχίσει να στεναχωριέται που έβριζε ο παπαγάλος , αλλά λέει δεν πειράζει σιγά -σιγά θα σταματήσει . Μετά από λίγο έρχονται στο σπίτι οι αδελφές του παιδιού . Τις βλέπει ο παπαγάλος και λέει :

- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .

Μετά από λίγο έρχεται σπίτι ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας . Τον βλέπει ο παπαγάλος και λέει :

- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ .

Το παιδάκι ήταν σε δύσκολη θέση πια , η μητέρα του του είπε να τον πάει πίσω γιατί δεν θα σταμάταγε να βρίζει .

Το βράδυ ποια έρχεται και ο πατέρας κουρασμένος από τη δουλειά , τον βλέπει ο παπαγάλος , και λέει :

- ΧΜΜΜ . ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΣΑΤΣΑ , ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,

ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ !!!

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:58 π.μ. - 29/05/2009