Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

1. Μάθαμε χθες δια στόματος κ. Σιούφα ότι ο πρωθυπουργός ανησυχεί. Ανησυχεί για τα δυσάρεστα νέα που αφορούν την ελληνική οικονομία. Για το γεγονός ότι η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας μιλά για πάνω από 50 εκ. θέσεις εργασίας που θα χαθούν, παγκοσμίως μέχρι τα τέλη 2009.

2. Ανησυχεί ο σημερινός πρωθυπουργός, αλλά ανησυχούν διπλά οι πολίτες βλέποντας τον μόνο να ανησυχεί. Διότι δουλειά του, είναι να αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες. Και πολιτική πρωτοβουλία, από την κυβέρνηση, στο ζήτημα της οικονομίας, δεν βλέπουμε.

3. Το μόνο που βλέπουν οι πολίτες είναι διάσπαρτα μέτρα καθαρά πελατειακού και εκλογικού χαρακτήρα. Δεν βλέπουν σχέδιο όπως αυτό, το οποίο έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσει να ενισχυθεί το εισόδημα του πολίτη, να ανοικοδομηθεί το κοινωνικό κράτος, να ενισχυθεί η μικρομεσαία επιχείρηση, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

4. Το μόνο το οποίο βλέπουν είναι, μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, ανακοινώσεις περί νέων εξοπλισμών το κόστος των οποίων ξεπερνά τα 5,6 δις ευρώ! Και ζητούν κάποιος να τους εξηγήσει πώς ακριβώς συνάδει η αδυναμία χρηματοδότησης της παιδείας, η αδυναμία χρηματοδότησης των αγροτών, η αδυναμία ενός σοβαρού επιδόματος θέρμανσης, με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα προβεί σε προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων, που υπερβαίνουν τα 5,6 δις ευρώ.

5. Οι εξαγγελίες αυτές δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση, για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση στην οποία βρίσκεται. Δικαίως, λοιπόν ανησυχούν!

ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου