Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Η θέση του Γ. Παπανδρέου για την χρησιμοποίηση των γνωστών
«βατοπεδινών», στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., εξελίχθηκε σε κίνηση ΜΑΤ κι ανάγκασε τον πρωθυπουργό σε μια «πατάτα» ανάλογη εκείνης του περσινού Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε τονίσει, χθες το μεσημέρι στη διακαναλική του συνέντευξη, πως δεν δέχεται το δίλλημα και είχε διερωτηθεί : 
«…Αν είναι αθώοι, οι άνθρωποι, γιατί να κοπούν ; Αν κοπούν όμως, αυτό δεν είναι παραδοχή της ενοχής τους ; Και δεν αποτελεί αυτό μια ξεδιάντροπη ομολογία της συγκάλυψης και της μεθοδευμένης παραγραφής ;…».

Στριμωγμένος άγρια ο κ. Καραμανλής, επεχείρησε να ξεφύγει από το «κεφαλοκλείδωμα», το βράδυ, στη φιλική κουβέντα, που είχε με τον Πρετεντέρη στο Mega, αραδιάζοντας άλλα αντ΄ άλλων και ανάγοντας το ειδικό αυτό ζήτημα, στη γενική παρακολούθηση, αξιολόγηση και κρίση, ΟΛΩΝ : υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών κλπ.
΄Οσο, όμως, κι αν προσπάθησε, ο πρωθυπουργός έδειξε πως θεωρεί τους «βατοπεδινούς» παρόντες, μάχιμους και χρήσιμους, απλά, όπως και ο κ. …Αλογοσκούφης, χρειάστηκε να μείνουν, για λίγο, εκτός κυβέρνησης, στα πλαίσια της …εναλλαγής και της ανανέωσης των προσώπων… ΄Ελα όμως που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, αλλά και των ίδιων των ψηφοφόρων της Ν.Δ., θεωρούν τους περί ων ο λόγος, ένοχους και ζητάνε τον αποκλεισμό τους από τα ψηφοδέλτια στις ερχόμενες εθνικές εκλογές !...

Δυστυχώς γι αυτόν, με τον γκρεμό μπροστά του και το ρέμα πίσω του, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, παρά να διαλέξει προς τα πού θα πέσει !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:23 μ.μ. - 28/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου