Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Φάγανε την Τότα από τον Ερυθρό Σταυρό... STOP.


Εκδικητικός ο Δ. Αβραμόπουλος, την αντικαθιστά με μια κολλητή του από την εποχή του ...ΚΕΠ που το έχει κάνει "παραμάγαζο" μέσα στη ΝΔ!

Από τον 
Άκη Σκαρφή

Το 
Press-gr δεν είχε αποκαλύψει πρώτο μόνο τις φωτογραφίες του Μιχ. Χριστοφοράκου με την ....μισή κυβέρνηση (εδώ η πιο χαρακτηριστική) που τώρα έχουν γεμίσει τον κόσμο από πέρυσι το καλοκαίρι. Είχε κάνει και μια άλλη αποκάλυψη που αποκτά πάλι επικαιρότητα.
Είχε αποκαλύψεισυγκεκριμένα την τοποθέτηση της Τότας Χατζοπούλου πριν από μερικούς μήνες στη θέση της προέδρου του Ερυθρού Σταυρού, ενός από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας. Και τότε αυτό είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση...
Γιατί το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα; Διότι σήμερα 
σας αποκαλύπτουμε ότι ...ξηλώσανε την Τότα από τη θέση αυτή! 
Η τοποθέτησή της είχε γίνει με εισήγηση του τότε υφυπουργού Υγείας
Γιώργου Κωνσταντόπουλου. Τώρα που αυτός δεν είναι στην κυβέρνηση, ο Δημ. Αβραμόπουλος βρήκε προφανώς κάποια αφορμή και την "έφαγε" αφού δεν υπάρχει κανείς για να την προστατεύει. Το ότι τα κίνητρά του είναι εκδικητικά -από πολιτικής τουλάχιστον πλευράς- προκύπτει από το γεγονός ότι για τη θέση της προοορίζει, όπως επίσης σας αποκαλύπτουμε, μιακολλητή του από την περίοδο που είχε φτιάξει το ΚΕΠ (και στη συνέχεια το ...διάλυσε). Την κ. Βαγγελιώ Βελέντζα -στη μικρή φωτογραφία δεξιά...(Τουλάχιστον η Τότα είχε και μια φινέτσα...)
Κι επειδή όπου μπορεί τοποθετεί φίλους του από το ΚΕΠ, μήπως αυτή τη φορά ο κ. Αβραμόπουλος πάει να δημιουργήσει κόμμα ...μέσα στο κόμμα; 
"Παραμάγαζο"πάντως το έχει κάνει!
Αυτά προς το παρόν, για να μην 
...παραπονιούνται ότι δεν κάνουμε αποκαλύψεις κάποιοι ...φίλοι μας.
από press-gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:32 μ.μ. - 21/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου